View tracker

Jag är medveten om att jag tjatar om hur fantastiska mina vänner är, men jag kan garantera att det inte är någon överdrift.

I februari förra året hade jag aldrig kunnat tro att att det skulle te sig såhär, att man skulle komma de där tre vilsna ansiktena på en bakgård på Bali, så nära. Att man kan vara så galen ​i sina vänner att det nästan känns som att man är kär och det bara bubblar av lycka inombords. För så är det bokstavligen, det verkligen bubblar i mig bara av tanken av mina underbara, bästa bröder. Jag är nog lite tokig haha. Men på riktigt, så älskar jag dem på ett sätt jag inte trodde att man kunde älska vänner. Mina allra bästa vänner är mer som systrar till mig, så det är inte riktigt samma sak haha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu känns det faktiskt som om att jag hittat alla bitar till mitt livspussel. I alla fall till den hörnan av pusslet jag håller på med just nu. Jag börjar se någon slags helhet, en figur som sakta men säkert tar form. 

Även fast jag är sjukt trött på tillvaron just nu så känns det som att det finns ett ljus i tunneln. Detta kanske låter jättedeppigt, men så är det verkligen inte haha! Utan det känns bara som att jag står och trampar på samma ställe utan att komma någon vart. Sådant klarar jag inte av. Jag måste känna någon slags press och känna att jag utvecklas, vilket jag inte gör för tillfället. Just nu är det som att jag väntar in sommaren och hösten, mina nya äventyr. Och jag är galet laddad. Det är bara att hålla tummarna för att det går som planerat nu.

Likes

Comments

View tracker

Livet är egentligen riktigt jäkla bra. Alla de bästa vännerna man kan tänka sig, ett jobb med underbara människor och ett lag som är som en enda maskin och bara levererar match efter match med sitt TT-hjärta. 

Jag är en sjukt rastlös person. Hatar att vänta, hatar köer, hatar när saker går långsamt. Vill att allt ska hända pang, Det blir roligare så. Spontant, det är bäst. När man inte hunnit bygga upp några förväntningar. 

Det är så mycket jag vill göra men det känns som att tiden är för knapp ibland. Jag vill ut och resa och se världen med de personer som betyder mest, jag vill jobba och spara pengar, jag vill starta upp mitt egna företag, jag vill vara med mitt älskade Tyresö Trollbäcken på resan till SSL, jag vill köpa min egna lägenhet och stå på egna ben, jag vill plugga och skapa början på min karriär. Vill, vill, vill. Min vilja har alltid varit stark, men nu när jag vill så mycket på en och samma gång vet jag vet varken ut eller in. Och då blir liksom ingenting gjort istället. Men det gör ingenting, för just nu är jag omringad av världens i särklass bästa människor, och jag skulle aldrig byta ut dem och det vi har mot någonting.

Likes

Comments

​De personer som får en att skratta och le, som man kan driva och bråka med, men ändå ha en riktig konversation med. Ni är guld värda. 

Likes

Comments

Att vissa människor kan få en att må så bra. En vecka har jag spenderat med mina dysfunktionella idioter och det går inte ens att beskriva den lyckan dom ger mig, var och en på sitt eget lilla sätt! Framförallt tycker jag om hur jag glömmer allt runtomkring när jag är med dom. Inte för resten av mitt liv suger, men känslan att bara bry sig om där och då är oslagbar. Man glömmer folk runtomkring och vill inte ens kolla på eller prata med andra människor, för det är så overkligt roligt att bara vara oss idioter.

Den lilla familjen som påbörjades på Bali i februari 2015 har bara växt och blivit större, gosigare och om möjligt mer idiotisk! All kärlek till er. Här har vi en liten film om hur vi hade det.

Likes

Comments

Det är sjukt hur skönt det kan vara att skriva ned sina tankar ibland. Att få ned alla tankar på papper så att alla slipper trängas där i huvudet på en. Ibland blir dom för många och tenderar att trassla ihop sig med varandra och det är svårt att veta var tankarna slutar och börjar. Att skriva ned allt, eller i alla fall en del, är som att reda ut det här stora trasslet som försiggår i huvudet. Det är tillfredsställande både för pedanten inom mig och för mitt sinne. Allt blir liksom lite lättare och klarare då, man ser saker och händelser mer objektivt av att faktiskt bara titta på orden. Jag skulle nog bli galen av alla tankar som snurrar omkring om jag inte fick släppa ut några lite då och då.

Just nu känns det som den mesta av min energi och mina tankar tas upp av en person, och just därför kan jag inte låta bli att vara arg på mig själv. Varför ska jag hela tiden envisas med sådant som jag vet inte är bra för mig, varför kan jag bara inte låta bli? Förstår inte problemet. Ibland blir jag så otroligt trött på att mitt hjärta och  hjärna inte vill samarbeta, inte ens kompromissa. Det är alltid antingen eller. Och mitt hjärta verkar vara väldigt mycket starkare än min hjärna, eftersom det alltid är det som vinner. Vilken kan vara bra i många lägen, men i detta läge är det direkt motsatsen. Nu låter det som att jag har gått och blivit helt kärlekskrank, men det har jag inte. Vet bara inte varför jag inte kan sluta tänka på det. Något är det, frågan är vad. Men ju mer jag försöker komma ifrån det desto svårare blir det. 

Logiken är lika med noll just nu. 

Likes

Comments

En ledig helg, ingen innebandy och inga direkta planer. Dagarna har faktiskt spenderats med att julklappshandel. Har hittat det mesta till familjen, eller vet åtminstone vad jag ska ordna åt dem.

Jag älskar att köpa och ge bort julklappar. Tro det eller ej men personligen tycker jag verkligen det är roligare att ge bort julklappar än att få. Det bästa är när man verkligen har kommit på bra julklapp som personen egentligen inte önskat sig, men verkligen vill ha eller behöver. En personlig julklapp som verkligen avspeglar personen ifråga. Att se det överraskade och glada ansiktsuttrycket kan vara det bästa som finns. Det är som ett kvitto på hur bra man känner personen och hur nära man är. Det finns ofta mycket tanke bakom mina julklappar.

Är faktiskt en överraskningsperson överlag. Älskar att fixa överraskningar till folk och visa hur mycket man uppskattar den. Älskar även att få överraskningar själv haha, men vem gör inte det!

Längtar verkligen tills jag får lite julledighet och bara kan pyssla och fixa inför julen, det bästa jag vet.

Likes

Comments

​Helgen har faktiskt varit rätt intensiv. Hade min sista dag på jobbet i fredags, lite sorgligt men kändes bra när jag gick där ifrån. Hade några fina kollegor som fixat avskedsfika till mig. De hade också köpt en jättefin champagne och en stor bukett blommor. Även en chokladkalender fick jag, haha!

På kvällen gick jag och min familj och såg på en julshow, den var faktiskt riktigt rolig, men man måste nog ha min familjs humor för att uppskatta sådant! Efter julshowen var det raka vägen hem i säng då det vankades match dagen efter.

Upp tidigt för en bussresa mot Falun, dags för match. Var riktigt seg efter bussresan, men matchen gick helt okej och vi vann med 9-5. Vi gjorde inte en jättebra match, och vinsten var ganska lätt ändå kändes det som. Och en kul grej, nu leder vi serien! Hoppas att vi håller oss i toppen, att kvala till SSL skulle vara hur kul som helst. Kom hur som helst hem cirka 23.00 på lördagkvällen och hade inte mycket ork att göra något då, skulle ändå upp hyfsat tidigt på söndagen.

Söndagen startades med att se på min brors match. Total katastrof. Helt värdelöst var det och de stortorskade. Efter det åkte vi till min mormors bror och hans fru där släkten samlats för årliga adventslunchen, riktigt mysigt! 

Var fortfarande rätt trött från lördagen när vi kom hem på söndageftermiddagen, så låg bara och myste i sängen resten av kvällen. Hann ändå med rätt mycket under helgen tycker jag!

Likes

Comments

Känslan av att den jag tycker mest om i hela världen, tycker om mig precis lika mycket, det saknar jag. Det värsta av allt är att den enda personen jag kan prata med, är den enda personen jag inte kan prata med. Att något kan kännas så rätt men ändå så fel.


Likes

Comments

Nu har halva veckan av min sista vecka på jobbet gått. Tiden bara flyger och det känns så himla skönt att slippa detta ställe. Missförstå mig rätt, personerna här är supertrevliga och jätteroliga de flesta av dem. Men sättet man blir behandlat i rollen som jag har är skit. Titeln kontorsassistent borde rimligtvis bytas till kontorsbitch. Drink som coffee, put on some gangster rap and handle it har varit mitt motto under mina dryga åtta månader här. Mentaliteten har testats och många gånger som jag funderat på att bara säga upp mig utan vidare.

Går inte ens hur beskriva hur glad jag är att komma ifrån allt detta, även om vissa stunder här är guld, var detta definitivt ingenting för mig. 
Likes

Comments