nuså går det fortare framåt, nu är vi nere på tvåsiffrigt tal! Alltså är det 99 dagar kvar tills bebis är beräknad! Vecka 27 nu <3 (65% av 100%)

Många funderingar på namn! Hehe

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

haft fullt upp hela dagen verkligen,men har vart riktigt trevligt ändå! Fikat med mamma på nya konditoriet blev en smörgåstårtbit o en vaniljlatte! Sen efter det så kika jag in på skapa kultur där jag beställde smycke grejer ska bli kul! Sedan köpte mamma en present där till melina , och sedan vidare jag har letat efter fee vingar till melina o hitta ett par så köpte dom till henne samt lite målargrejer som hon ska få nu på umgänget, men jag står mellan valet o kvalet om jag ska baka en tårta eller köpa en färdig.. Återstår o se! Har iaf köpt in grejer inför "babyshowern" så snart är det klart! Imorgon bär det av antngen mot skövde eller mariestad för mat handling o lite annat! Jag ska även leta efter nån fin tavla o matta till melliz rum, som i stort sett är färdigt bara småfix kvar! Bilder kommer sen när det är färdigt! Nu nåste ja nog sova lite så jag orkar med morgondagen! Har köpt en blöjhink av märket tommie tipee som tydligen ska vaa bra så de ska bli intressant o se! Och sen ska jag hämta ramarna ja köpt där minnes bilder ska in i! Ja men det va nog allt för idag vi ses imorn! Ha de gott

Kraaaaam angie💝

Likes

Comments

Ändå någonstans på vägen mitt upp i allt så tycker jag att det skett posetiva förändringar i mitt liv, trots den smärtsamma tiden av grov ångest o stor saknad av min fina diamant så har jag ändå funnits för mina vänner o släkt,jag har blivid pissad på,nedtryckt,o utnyttjad... Men det har inte stoppat mig. Och det valet jag gjorde att behålla detta barnet i magen känns så rätt! För på något sätt så fick det mig o öppna ögonen o se från en annan vinkel alla dåliga val man gjorde, man ville alla andras bästa o glömde bort sig själv.. Jag har soterat bort negativitet i mitt liv,personer som påverkar mig negativt,energibovar! Jag har fått en annan syn på mitt liv att faktiskt jag kan skapa något med rätt stöttning o verktyg! Jag är starkare än någonsin o jag vet mina rättigheter. Jag har lyckats bygga upp en grund o stå på, jag har äntligen bytt kommun, jag har tagit tag i saker jag skjutit upp en lång tid, jag har ett hem o de är tack vare alla omkring mig som peppat o sagt att ja klarar det här, att ha varit långt nedtryckt i skorna o uppnått de jag har idag, är jag stolt över mig själv! O stolt över alla som funnits för mig o verkligen orkat med mig! Det betyder guld!

Mina mål är inte långt ifrån! Jag har gått med i en idiell förening för o främja social rättvisa jämt emot alla i samhället samt få bort alkoholskador o missbruk..  Jag är på god väg med körkortet, jag har min ekonomi, jag har bra kontakt med myndigheter, o jag får iaf träffa min prinsessa och det som betyder mest av allt är hon o att få se henne uppskatta våra korta stunder o att hon säger mamma ligger mig varmt om hjärtat, och snart kommer en till prinsessa till världen o jag vill mina barn ska ha de bästa o det ska jag se till, jag gör allt som står i min makt! 

 

Likes

Comments

Hej!

idag har det inte hänt så mke mer än att jag tvättat inprincip hela dagen! har även städat lite också,, sen så blev jag sugen på godis,men hade inget hemma så gjorde iordning chokladbollar,. funkade iaf!

jag har även pluggat teorin ikv, går framåt kan man säga! och just nu tar jag en paus ifrån allt o skriver av mig lite,, imorgon så ska jag har möte med handläggarna angående Melina, undra vad dom ska komma med nu denna gången... eftersom jag har haft viljan hela tiden o få ett samarbete med dom för dotterns skull, men det verkar inte dom förstå vad sånt innebär tyvärr, så en överklagan håller på och ska genomföras nu, ang umgänget, då dom begränsat det ännu en gång.. till 1 gång i månaden 1 timma, vad ger det som sagt ? Absolut ingenting anser jag. får hoppas på det bästa!

Jag ska träffa melina den 21 igen, och då tänker jag överraska henne med en tårta o presenter, då jag inte får träffa henne på hennes födelsedag... riktigt ledsen över det, men jag får bara vara glad dom få timmarna vi har.. iaf så vet jag inte än vad jag ska köpa,.. vi har 1 timma på oss, fingerfärg kanske att få ut sina fantasier genom målning är ju kul för barn, pärla vet jag att hon tycker om att göra, men då behövs mer tid o fokus o det får man inte heller... Men det blir nog att måla med fingerfärger och sen får hon en stor pippihäst, då hon älskar pippi! och en tårta, det borde hinnas med iaf! och sedan ska jag även berätta för henne att hon ska få ett syskon... hon älskar bebisar verkligen så det kan bli kul för henne... hoppas jag...iaf...

Sen till er som pratar och tycker att jag är sååååå intressant! ni kan väl skriva till mig ist för o sprida ut massa osanning, ni gör mina kvällar av erat snack ärligt talat, men tyvärr så går det in i ena örat o ut genom andra, men det finns Andra som stör sig. tack på förhand! :)

Nej! nu ska jag fortsätta komplettera allt inför imorgon för och få med alla frågor osv!

Ha de gott så länge allihop!

kram Angieeez 💓


Likes

Comments

Uppdatering!

långt uppehåll med inläggen! Men ska försöka bli bättre!

Iaf så är jag ju gravid som dom flesta vet nu!

Så en liten uppdatering om hur det går, slemproppen har gått 2 gånger nu,men bm sa att den återbildar sig när det var så tidigt, men skulle hålla koll iaf och höra av mig om det blir något jag är orolig över, och sammandragningar har jag väldigt ofta nu.

Iaf så är bebis runt 30 cm (huvud till häl) och väger runt 600 g

Ifall bebis får för sig o komma nu kan den klara sig.

Men magen är långt ner ännu fåt se om den vill stiga uppåt under veckorna, nu så ska jag skriva det som ska köpas in till det sista, det har gått riktigt fort ändå! Och nu den 21:e så ska jag berätta för melina att hon ska få ett syskon , nervöst men det ska nog gå bra , nu så ska jag sova en dag imorn ock!

Nattinatti ✨

Likes

Comments

Jag går snart in i väggen på riktigt, snart orkar man inte kämpa mer,,,. allt går emot, ingen lycka för något...bara massa tankar hela tiden,,, tankar om hur hade det varit om du var hemma nu ... kommer du ihåg mig? jag drömmer varje natt om att du får komma hem,,, men när man vaknar inser man att det här är verklighet inte en saga.. det finns så mycket jag vill berätta för dig,, men jag får inte det... förlåt för jag svek dig... jag gör verkligen allt för att du ska få komma hem igen, vi alla saknar dig... bara det kunde ske ett mirakel nån gång, vad mer ska jag göra ? jag hoppas och ber verkligen dag in och dag ut att nu bestämmer dom för o släppa hem dig,... det är riktigt jobbigt,,,varje dag håller ja inne mina tårar för jag vill inte visa mig svag... jag skäms om jag bryter ihop vilket jag kommer göra snart... förlorar jag dig så finns jag inte kvar mer.... då ger jag upp allt... men än finns det hopp! hoppas jag iaf..... <3

JAG ÄLSKAR DIG MIN FINASTE DIAMANT!  

Och till alla er som snackar,,, ÄT MIN SKIT , ni är inte ens värld luften vi andas...

Likes

Comments

​AKTA ER NU ÄR DET ALLVAR.. DETTA TEAM ÄR LIVSFARLIGT... DOM DROGAR NER BARNEN...  DET ÄR DETTA TEAM JAG MENAT UNDER MINA INLÄGG HÄR.... AKTA ER ...

Likes

Comments

ej alla fina,förlåt för jag inte uppdaterat på sjukt länge men har mått riktigt dåligt,kämpat med myndigheter och fått svar från kammarrätten och beskedet var inte alls roligt... Jag förlorade trots alla bevis , inspelningar bilder och dokument.. Dom gick på förvaltningsrättens beslut, men jag fortsätter kämpa vidare,nu har det gått 1månad igen sen jag träffade melina, och längre kommer det bli då handläggaren fått nytt jobb,och dom amdra anser att det ska va någon som melina känner,och vad jag vet så är det ingen annan en denna kvinna som känner melina,men då undrar jag bara.. Varför måste det ta så lång tid? Är dwt inte meningen att man ska ha konturnerlig kontakt med sitt barn?jag ha fått träfft henne 6 timmar sammanöagt sen hon blev placerad.. Och jag har försökt ringa soc men inget svar.. Va fan ska man göra? Jag känner mig så maktlös.. Vill ha hem min prinsessa nuu ....

Likes

Comments

bobby fallet i Jönköping, efterforskningar som gjorts, helt galet...
hur sjukt är det inte att en socialchef kan få gå till en annan kommun o jobba trots denna misär? döden ?
att denna inte kunde ingripa i rätt sekund.. att en liten pojke fick leva i misären och blir grovt misshandlad av sina föräldrar... och att det gick såpass långt att dom mördade han... dränkt, kränkt osv.. helt jävla sjukt!!

sen så kommer vi även till Falköping! där socialtjänsten anlitat dr Ola gefvert. där många barn och ungdomar fart väldigt illa, som att varit nerdrogad i flertal år.. fast spända och isolerade , misshandlade , fått bo ihop med dömda personer som egentligen ska sitta i fängelse, bli upplärd av en mördare? hur bra är de då? att ffå bo i skogen i en barrack och får gå upp klockan 4 på morgonen för o jobba i skogen, hugga ved osv, och sedan därefter åka till skolan, och där hände det flera saker... en kille blev så grovt medicinerad så han dog. han föll emot golvet, han blev itryckt med cyban och rispedal och zyprexa... och dt är lika med döden.... 15 år bara , helt jävla sjukt!
och sen är de även een 2 årig flicka som dött pga medicinering, flickan blev bara 2 år... och nu så börjar dom gå emot vår familj igen... min dotter..
elchocker på barn är väldigt vanligt nu mera.. dom söker barn från 2-12 år för o utforska hjärnan hur det blir efter el Chockerna , efter så bedömer dom om hur hjärnans kapacitet förblir. finns en video på yt om hur forskarna framkallar olika diagnoser för att få sälja sina mediciner... som nu tex... recept fritt benso på apoteket? asså va fan... 45 kr för 30 tabletter typ...

har varit på kammarätten och snackat med dom öga mot öga. vilket dom tyckte var bra. jag har skickat in massor i efterhand efter förhandlingen, så soc kommer bli rätt förvånade.....
hoppas på bra besked iaf!
L Ä N G T A R ... TILLS I APRIL .. då blir de resa till Norrköping för demonstration emot socialen!

Likes

Comments

hejj förlåt jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera här!


men har haft fullt upp med massor av arbeten, jag tror nog detta kommer bli bra till slut, efter många om och men, jag har fått hjälp utav myndighetslotsen så hoppas innerligt att detta sätter fart på socialen,, men fortfarande nekar dom till att melina är placerad på instution... men varför då står det så i journalerna? hmm många funderingar.

men nu väntar vi iaf på ¨ domen ¨ ifrån kammarrätten... ååh jag håller tummar och tår verkligen!!

jag hoppas ni mår bra och förstår mig lite varför jag inte uppdaterar lika mke som innan, vill nå framstegen fortast möjligast.

Iaf så ska jag träffa min ögonsten imorgon, längtar massor! kommer slänga upp här hur umgänget var , vilket bemötande jag fick, osv..

just det ja! jag har ju som sagt lovat att intervjua en tjej, om hur hennes placering inom socialen var, när hon vart nerdrogad i 6 års tid o hon blev utsatt för de ena o andra, de kommer snart upp, hon måste bara samla sig lite innan! så jag tänkte kolla med henne om det funkar för henne i helgen kanske! jag tror nog att ni är nyfikna på hur denna tjej blivit behandlad,, jag kan säga så mke som att det är verkligen HEMSKT! men som sagt det kommer snart upp här!


nu ska jag gå och fixa mig inför att nana kudden, och hoppas på att tiden går o att man kanske får svar på domen imorn, samt träffa min finaste dotter, men ha de fint nu gott folk...


massa kramar Angie

Likes

Comments