hej
nu är det ett bra tag sen jag uppdaterade, Iaf så har jag fått min dotter nu, och hon är redan 1 månad ca, hon föddes den 27/12 kl 00.28 jag hade lustgas och sen fick jag spinalbedövning då smärtan var hemsk.. men de gick bra! tog ca 2-3 timmar från att värkarna starta tills hon va ute, en frisk liten flicka förutom att den 3e dagen fick hon förhöjda bilurubinvärden pga mig, för jag har negativ blodgrupp och lillan har positiv. ammningen funkade ett tag o nu ammar jag inte längre, för mke stress med alla möten o folk som tjatar på en.
jag längtar efter min stora prinsessa så himla mycket senast jag träffa henne var 14e december.. så de är ett tag sen... får ingen kontakt heller.. så är helt maktlös då jag inte bara får dyka upp hos henne eller ringa henne...
tillbaka till nyfödda då, den lilla har fått namnet Destiny och hon är verkligen en kopia av sin storasyster! slänger upp bilder som ni själva ser att dom är väldigt lika!
och jag har redan gått ner alla kilon o börjar få tillbaka formen, men långt kvar.. ska även få en tid till vårdcentral o e över bråcket..O se fall d blir operation för de gör lte ont hela tiden vilket inte är bra. men men de lösrr sig! NE nu ska ja sova innan ja ska upp igen, tvätt tid har ja äntligen fått oxå!

⬇ vänster sida är destiny på första bilden och andra är melina på vänster💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej! återigen så har det dröjt med något inlägg! haft fullt upp verkligen, med massa möten med mvc,bvc,socialen,advokater,läkare osv!
iaf så är jag i vecka 35 nu, så inte långt kvar tills jag får min sessa i min famn, bara storasyster kan få komma hem också... har suttit i rätten ang lvu:et och fick tyvärr avslag ännu en gång, men jag ger mig inte har överklagat beslutet, o väntar nu på dom nästa rättegång!
sedan har jag haft täta möten med socialen här i min kommun, i början var jag väldigt skepptiskt till det,mwn nu känns det bra ändå, målet är ju att dom ska hjälpa mig som dom säger,kanske det kan bli ett slut där en gång för alla!
jag har även en jätte bra kontakt med mvc min bm är underbar verkligen! hon tar inte så lätt på allt, utan svarar upp riktigt bra på ens frågor osv! min prinsessa i magen växer på som vi inte trodde hon gjorde ett tag, så fick åka på extra kontroll av tillväxten, tog det lugnt i några dagar tills nästa kontroll o mke riktigt så hade hon växt på under veckan, 4 hela cm på bara 2 v knappt, helt otroligt snabbt! jag har börjat packa bb-väskan iaf, fattas lite grejer nu bara, smärtstillande och amningsskydd! annars är den packad o klar!
ska få träffa min andra sessa den 14e nu, längtar såå! och hon ska även få träffa morfar för första gången på 1 helt år, hoppas innerligt att det blir kul för henne.. synd att det tagit så lång tid bara... men blir nog bra, ska försöka komma på vad man kan köpa i julklapp till henne, men det lutar åt leklera för det älskar hon!
börjar få ordning här hemma också, men något fattas... men kan inte sätta pricken på vad... men det kommer nog fram förr eller senare,
iaf så ska jag införskaffa babysitter,gym, och gåstol längre fram när mini växt till sig lite.
nu så vet jag inte vad jag ska skriva mer... dagarna går o längtan är enorm! att få träffa Melina och få se bebisen som gömt sig, om hon är sig lik som på 3d ul!
iaf så försöker jag komma på något fint namn, o nåra har jag iaf!
o det ska passa ihop med Melina, och melina är ju albansk o sen finsk,tysk o svensk! så många gener i henne..hehe
slänger upp lite bilder iaf!

ha det så bra allihop!
kramar AngieezLikes

Comments

nuså går det fortare framåt, nu är vi nere på tvåsiffrigt tal! Alltså är det 99 dagar kvar tills bebis är beräknad! Vecka 27 nu <3 (65% av 100%)

Många funderingar på namn! Hehe

Likes

Comments

haft fullt upp hela dagen verkligen,men har vart riktigt trevligt ändå! Fikat med mamma på nya konditoriet blev en smörgåstårtbit o en vaniljlatte! Sen efter det så kika jag in på skapa kultur där jag beställde smycke grejer ska bli kul! Sedan köpte mamma en present där till melina , och sedan vidare jag har letat efter fee vingar till melina o hitta ett par så köpte dom till henne samt lite målargrejer som hon ska få nu på umgänget, men jag står mellan valet o kvalet om jag ska baka en tårta eller köpa en färdig.. Återstår o se! Har iaf köpt in grejer inför "babyshowern" så snart är det klart! Imorgon bär det av antngen mot skövde eller mariestad för mat handling o lite annat! Jag ska även leta efter nån fin tavla o matta till melliz rum, som i stort sett är färdigt bara småfix kvar! Bilder kommer sen när det är färdigt! Nu nåste ja nog sova lite så jag orkar med morgondagen! Har köpt en blöjhink av märket tommie tipee som tydligen ska vaa bra så de ska bli intressant o se! Och sen ska jag hämta ramarna ja köpt där minnes bilder ska in i! Ja men det va nog allt för idag vi ses imorn! Ha de gott

Kraaaaam angie💝

Likes

Comments

Ändå någonstans på vägen mitt upp i allt så tycker jag att det skett posetiva förändringar i mitt liv, trots den smärtsamma tiden av grov ångest o stor saknad av min fina diamant så har jag ändå funnits för mina vänner o släkt,jag har blivid pissad på,nedtryckt,o utnyttjad... Men det har inte stoppat mig. Och det valet jag gjorde att behålla detta barnet i magen känns så rätt! För på något sätt så fick det mig o öppna ögonen o se från en annan vinkel alla dåliga val man gjorde, man ville alla andras bästa o glömde bort sig själv.. Jag har soterat bort negativitet i mitt liv,personer som påverkar mig negativt,energibovar! Jag har fått en annan syn på mitt liv att faktiskt jag kan skapa något med rätt stöttning o verktyg! Jag är starkare än någonsin o jag vet mina rättigheter. Jag har lyckats bygga upp en grund o stå på, jag har äntligen bytt kommun, jag har tagit tag i saker jag skjutit upp en lång tid, jag har ett hem o de är tack vare alla omkring mig som peppat o sagt att ja klarar det här, att ha varit långt nedtryckt i skorna o uppnått de jag har idag, är jag stolt över mig själv! O stolt över alla som funnits för mig o verkligen orkat med mig! Det betyder guld!

Mina mål är inte långt ifrån! Jag har gått med i en idiell förening för o främja social rättvisa jämt emot alla i samhället samt få bort alkoholskador o missbruk..  Jag är på god väg med körkortet, jag har min ekonomi, jag har bra kontakt med myndigheter, o jag får iaf träffa min prinsessa och det som betyder mest av allt är hon o att få se henne uppskatta våra korta stunder o att hon säger mamma ligger mig varmt om hjärtat, och snart kommer en till prinsessa till världen o jag vill mina barn ska ha de bästa o det ska jag se till, jag gör allt som står i min makt! 

 

Likes

Comments

Hej!

idag har det inte hänt så mke mer än att jag tvättat inprincip hela dagen! har även städat lite också,, sen så blev jag sugen på godis,men hade inget hemma så gjorde iordning chokladbollar,. funkade iaf!

jag har även pluggat teorin ikv, går framåt kan man säga! och just nu tar jag en paus ifrån allt o skriver av mig lite,, imorgon så ska jag har möte med handläggarna angående Melina, undra vad dom ska komma med nu denna gången... eftersom jag har haft viljan hela tiden o få ett samarbete med dom för dotterns skull, men det verkar inte dom förstå vad sånt innebär tyvärr, så en överklagan håller på och ska genomföras nu, ang umgänget, då dom begränsat det ännu en gång.. till 1 gång i månaden 1 timma, vad ger det som sagt ? Absolut ingenting anser jag. får hoppas på det bästa!

Jag ska träffa melina den 21 igen, och då tänker jag överraska henne med en tårta o presenter, då jag inte får träffa henne på hennes födelsedag... riktigt ledsen över det, men jag får bara vara glad dom få timmarna vi har.. iaf så vet jag inte än vad jag ska köpa,.. vi har 1 timma på oss, fingerfärg kanske att få ut sina fantasier genom målning är ju kul för barn, pärla vet jag att hon tycker om att göra, men då behövs mer tid o fokus o det får man inte heller... Men det blir nog att måla med fingerfärger och sen får hon en stor pippihäst, då hon älskar pippi! och en tårta, det borde hinnas med iaf! och sedan ska jag även berätta för henne att hon ska få ett syskon... hon älskar bebisar verkligen så det kan bli kul för henne... hoppas jag...iaf...

Sen till er som pratar och tycker att jag är sååååå intressant! ni kan väl skriva till mig ist för o sprida ut massa osanning, ni gör mina kvällar av erat snack ärligt talat, men tyvärr så går det in i ena örat o ut genom andra, men det finns Andra som stör sig. tack på förhand! :)

Nej! nu ska jag fortsätta komplettera allt inför imorgon för och få med alla frågor osv!

Ha de gott så länge allihop!

kram Angieeez 💓


Likes

Comments

Uppdatering!

långt uppehåll med inläggen! Men ska försöka bli bättre!

Iaf så är jag ju gravid som dom flesta vet nu!

Så en liten uppdatering om hur det går, slemproppen har gått 2 gånger nu,men bm sa att den återbildar sig när det var så tidigt, men skulle hålla koll iaf och höra av mig om det blir något jag är orolig över, och sammandragningar har jag väldigt ofta nu.

Iaf så är bebis runt 30 cm (huvud till häl) och väger runt 600 g

Ifall bebis får för sig o komma nu kan den klara sig.

Men magen är långt ner ännu fåt se om den vill stiga uppåt under veckorna, nu så ska jag skriva det som ska köpas in till det sista, det har gått riktigt fort ändå! Och nu den 21:e så ska jag berätta för melina att hon ska få ett syskon , nervöst men det ska nog gå bra , nu så ska jag sova en dag imorn ock!

Nattinatti ✨

Likes

Comments

Jag går snart in i väggen på riktigt, snart orkar man inte kämpa mer,,,. allt går emot, ingen lycka för något...bara massa tankar hela tiden,,, tankar om hur hade det varit om du var hemma nu ... kommer du ihåg mig? jag drömmer varje natt om att du får komma hem,,, men när man vaknar inser man att det här är verklighet inte en saga.. det finns så mycket jag vill berätta för dig,, men jag får inte det... förlåt för jag svek dig... jag gör verkligen allt för att du ska få komma hem igen, vi alla saknar dig... bara det kunde ske ett mirakel nån gång, vad mer ska jag göra ? jag hoppas och ber verkligen dag in och dag ut att nu bestämmer dom för o släppa hem dig,... det är riktigt jobbigt,,,varje dag håller ja inne mina tårar för jag vill inte visa mig svag... jag skäms om jag bryter ihop vilket jag kommer göra snart... förlorar jag dig så finns jag inte kvar mer.... då ger jag upp allt... men än finns det hopp! hoppas jag iaf..... <3

JAG ÄLSKAR DIG MIN FINASTE DIAMANT!  

Och till alla er som snackar,,, ÄT MIN SKIT , ni är inte ens värld luften vi andas...

Likes

Comments

​AKTA ER NU ÄR DET ALLVAR.. DETTA TEAM ÄR LIVSFARLIGT... DOM DROGAR NER BARNEN...  DET ÄR DETTA TEAM JAG MENAT UNDER MINA INLÄGG HÄR.... AKTA ER ...

Likes

Comments

ej alla fina,förlåt för jag inte uppdaterat på sjukt länge men har mått riktigt dåligt,kämpat med myndigheter och fått svar från kammarrätten och beskedet var inte alls roligt... Jag förlorade trots alla bevis , inspelningar bilder och dokument.. Dom gick på förvaltningsrättens beslut, men jag fortsätter kämpa vidare,nu har det gått 1månad igen sen jag träffade melina, och längre kommer det bli då handläggaren fått nytt jobb,och dom amdra anser att det ska va någon som melina känner,och vad jag vet så är det ingen annan en denna kvinna som känner melina,men då undrar jag bara.. Varför måste det ta så lång tid? Är dwt inte meningen att man ska ha konturnerlig kontakt med sitt barn?jag ha fått träfft henne 6 timmar sammanöagt sen hon blev placerad.. Och jag har försökt ringa soc men inget svar.. Va fan ska man göra? Jag känner mig så maktlös.. Vill ha hem min prinsessa nuu ....

Likes

Comments