jag vet inte va jag ska göra allt känns bara upp o ner nu, jag står inför ett val som förhoppningsvis kan ändra min framtid men då kommer frågan är de på ett bra sätt eller ett dåligt?! Jag kan verkligen inte bestämma mig..
En familj med kärlek o värme och trygghet eller en familj med där man måste tänka på vad man säger eller hur man säger de?!
Jag vet innest inne att de e kärleken, värmen och tryggheten jag vill ha!!
men känslorna för A är så starka medans de som B sa igår lockar mig mer.. Kanske låter som att jag två killar men de har jag inte A är min kille och B har alltid varit en vän, men igår så förklarade B att han hade känslor för mig och en gång i tiden hade jag känslor för honom men B får mig att må bra medans A får mig att känna oro och osäkerhet men känslorna för A är äckligt starka o jag vet att vi kan ha de bra bara han lägger av med allt vilket jag vet att han inte kommer att göra tyvärr :-( shit detta är svårt min hjärna går på högvarv och jag är helt splittrad och mår verkligen inte bra pga av detta.. Ibland önskade jag att allt skulle vara lättare men tyvärr livet är inte en dans på rosor..
Vi får se va samtalen ikväll blir om ens A kommer att ringa vilket jag inte tror han kommer göra, sen va B har att säga

Ahhhhh jag blir galen 8-}

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår den 25/4 2014 åkte jag och en tjejkompis till Danmark :-) vi åkte med båten från Göteborg kl 16.00 och vi åkte hem från Danmark kl 22.30.. Det började med att vi hade klätt upp oss alldeles för mycket haha men de passade ju på hemresan för då va de ju ändå kväll.. men iallafall vi träffa sjukt många roliga människor men shit jag kände mig gammal hahah hag är ändå "bara" 26 men igår kände jag mig fan som en pensionär hahaha :-D vi började snacka med två grabbar på vägen ner och de visade sig att den ena kille nyss fyllt 21 haha o de roligaste av allt va att vi fyller år på samma dag de är ju inte vanligt att man stöter på någon som fyller år samma dag som en själv, riktigt sjukt. iallafall vi satt o spelade kort drack en jävla massa o skrattade sönder oss hahah de tråkiga va att dessa två killar skulle med samma båt hem medans vi skulle ta en båt senare så vi sa hej då och promenerade in till "stan" vi lyssnade på musik då jag hade med mig en högtalare och vi va fulla hahah nät vi väl kommit ner till stan efter en jävla lång promenad så möter vi på 5 killar som frågar om vi visste när incheckningen är o vi svarar att de e redan försent ni har missat den båten som går nu ni får ta nästa vilket dom gjorde men dom ville hänga med oss så dom inte skulle missa den oxå haha vi gick till en park som ligger i närheten där vi fortsätter att dricka o grabbarna är helt sjuka haha fast på ett jävligt roligt sätt och jag tror helt ärligt att jag nästan dog av skratt de va lääääääänge sen jag garvade så som jag gjorde haha tiden sprang iväg o vi tänkte köpa mat innan vi gick till båten och vi stannade vid en pizzeria och köpte en kyckligrulle och jag kan lova er att de va de godaste jag ätit asså shit har aldrig ätit en som va så god.. vi gick mot båten mer packade än va vi var när vi gick av hahah kommer på båten o vi fortsätter dricka vi köper massa godis och vi började spela kort, musiken va självklart igång och vi blev många människor som satt tillsammans hahaha men de roligaste av allt va att jag va fortfarande äldst trots att vi va ca 20 personer jag är 26 min vän 25 resterande människor va i åldrarna 18-22 hahah har aldrig känt mig så gammal som jag gjorde igår men vi hade ändå grymt kul och de är en kväll man inte kommer att glömma hahah
Likes

Comments

Jag får ofta frågan från mina nära och kära vrf jag stannar kvar med killen jag är tillsammans med, får även frågan av hans egen bror..
När dom ställer mig den frågan svarar jag självklart att jag stannar med honom för att jag älskar han och jag känner mig trygg med honom.
Visst får frågan mig att tänka på vissa saker som har hänt och som även händer i förhållandet och kan få även mig att känna mig osäker... Jag är inte osäker på förhållandet i sig utan på allting som sker runt omkring oss..
Men någonting har gått snett fråga mig inte va de är för de vet jag inte själv,
jag och killen kunde snacka i tele 24/7 nästan och vi träffades 1 gång i veckan då han jobbar väldigt mkt men sen en dag så förändrades allt, vi snackar inte alls i tele som vi gjorde innan och vi träffas knappt, när vi väl snackar är allt annorlunda och de känns som att han har förändras, jag vet att han har de men vrf ska de gå ut över mig att folk beter sig mot han. Visst så låter man allt gå ut över den man älskar jag e typ likadan men absolut inte mot honom då jag vet att dre hade förstört allt vi byggt upp...
Den kärleken jag känner för honom har jag aldrig känt innan och tryggheten ska man inte snacka om men frågan är hur länge kommer jag att orka?!
Har "stått ut" med 3 år hittills men kommer de bli bättre eller kommer allt bli värre och värre vi hade de bra hela förra åter fram tills januari men 1 år av 3 är ju inte de förhållande man i normala fall inte skulle palla med jag vill bara ha tillbaka min man "då vi är gifta inom islam"
Jag ska kämpa vidare och göra de bästa av situationen

Likes

Comments

Jag är så himla glad att du har kommit in i mitt och Jasminés liv <3

Du anar inte hur mkt jag tycker om dig,

Vill leva mitt liv med dig <3

Jag mår så bra att ha dig vid min sida så det är inte sant

Älskar dig hjärtat

Likes

Comments

Som sagt la ju inte en annons på blocket ang om att sälja min hund o de va en kille som nappade redan efter en halv timme typ o nu har dom varit här o kollat på han..

Dom hade me sig sin hund som är lika gammal som Dino o samma ras o de verkade fungera bra mellan dom, så nu har dom hämtat Dino för en prov vecka för att se hur de fungerar i deras lgh o hur deras hund reagerar när dom e hemma hos dom...

Denna dagen är verkligen skit jobbig för mig men ja vet att jga gör de för Dinos bästa för att han ska få de han behöver + jag kan inte ge honom de senare med tanke på att jag ska ha barn o så i sommar..

Hoppas de funkar bra nu för killarna som va här verkade verkligen seriösa o jag vet att Dino hade mått bra av att komma till dom

 

Dino du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta du gav mig så mkt kärlek

vill verkligen behålla dej men hade inte klarat av de

Likes

Comments

Jag köpte dig den 7 Oktober 2009 den lyckligaste dagen det året...
Jag ångrar inte en sekund att jag köpte dig, du har verkligen gett mig den kärleken jag behövde efter de året jag hade...
Idag la jag inte en annons på blocket pga jag kan inte ha kvar dig med tanke på att jag e gravid o kommer inte ha den tiden som jag hade me dej innan..

När annonsen legat inne i mindre än en halv timme fick ja ett sms på min mob av en kille som är intresserad av att köpa dig, jag ringde upp kille som verkade vara en seriös köpare och vi hade ett bra snack..
 

Han är jätte intresserad av att du ska bli en i deras familj och där kommer du även att få en kompis, en likadan ras som dig o lika gammal hoppas du kommer trivas bra där..

Ska träffa denna killen o hans bror imorgon tsm med hundarna för att se om dom går ihop gör dom de så är det bara ett plus och då kanske dom köper dig..

Vill verkligen inte göra detta men måste tänka på ditt bästa och inte på mitt eget

Hoppas bara att du får den kärleken av dom som du fick av mig

 

Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta

 

Likes

Comments

Jag fattar faaaan inte va du håller på me helt seriöst, du e ju helt dum i huvudet... Du fattar inte att de e du som förlorar på de inte jag... Klarar mig så jävla bra utan dig... Fattar inte ens hur ja kunde ge dej så många chanser som ja gav dej...

Men nu e de slut på dina lögner o dina svek..

 

LOOOOOOSER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Likes

Comments

Måndagen den 15 Februari va jag på mitt rutin ultraljud o såg min bebis fick även kort på den :D

Nu är jag i 19 veckor och 3 dagar :D
 

Innan va du planerad den 4 Juli men de är ändrat till den 10 Juli

Först va du planerad dagen efter min mammas fördelsedag o nu är du planerad på min kusins fördelsedag de e lite roligt :D

Har börjat få en gravid magen de e lite kul o se den växa

Längtar till du kommer

Mamma älskar dig

 

 

 

 

 

 

Baby I Miss You <3

Likes

Comments

Varför ska kärleken vara så svår??

Kärlek är ändå något som ska vara fint och ömsesidigt men de är inte ofta det är så..

När man tror man träffat en kille som är den rätta så är de något som ALLTID går fel :(

Alla har vi en bakgrund och många som kanske snackar bakom ens rygg om saker som inte ens stämmer, och de som snackar kan bah inte släppa de fattar inte vrf de finns så många på denna jorden som snackar så mkt skit va faan ta o skaffa er ett liv..

Många rykten som gått o kanske fortfarande går stämmer inte men jag vet att dom har funnits pga att jag umgicks med fel tjejer när jag va yngre..

Biinha du varnade mig många ggr att byta ut vissa av mina såkallade vänner *som egentligen bah va skit för mig* men ja lyssnade inte vet inte vrf jag va ung o dum ÅNGRAR så kraftigt att jag inte lyssnade på dig, hade jag lyssnat hade jag inte fått den skiten slängt i ansiktet idag..

Alla har vi ett förflutet men de är inte många som ser att man inte är den man var när man va typ 14-17 år många ser inte att man mognar o skaffar sig ett liv de man hade när man va yngre kallar inte ja ett liv för de man gjorde då skulle man aldrig ha gjort i dag...

Alla som snackar om mig seriöst ge er ni fattar inte att ni förstör väldigt mkt, ni kanske kände mig när ja va yngre men jag är inte den ja va, o ni som verkligen kände mig vet att jag inte va sån som snacket säger att jag är... Allt är bara bullshit

En sak till för i helvete väx up för ni som snackar e till o med äldre än mig kanske finns någon yngre men ge er..

Dom man umgicks med va som dom va drf fick ja rykten, men TRO mig jag va ALDRIG som dom, insåg inte då att de skulle bli som de är och att rykterna om mig fortarande finns även fast dom INTE STÄMMER

 

 

 

 

<3 Love u Baby du e mitt allt, glöm inte de <3

Likes

Comments

Den 4 Juli 2010 är du planerad till att komma till världen

Va på MVC den 21 januari o fick se dig så liten :)

Har inte riktgt fattat att det är ett barn som växer i min mage

Idag är jag i exakt 16 veckor o de känns helt otroligt bara 5 månader kvar :D

Längrar så mkt

Likes

Comments