Den här bilden älskar jag, texten är sååå bra och så sann verkligen! De är ju så, för att kunna gå vidare så behöver man ju veta vad det är man ska ta med sig och inte, alltså vad man ska gå vidare ifrån!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Första MOTD, hoppas ni känner er motiverade eller inspirerade, och som bilden säger; va alltid dig själv, för du är unik!

Likes

Comments

Tänkte börja med "Motivation of the day - MOTD", vilket innebär att jag lägger ut en bild varje dag som ska motivera och/eller inspirera oss alla till bra saker! Jag tycker de verkar vara kul och kan vara bra, hoppas ni också gör det!

Detta kommer komma upp så ofta som möjligt, men tyvärr tror jag inte att det kommer komma upp 1 bild/text varje dag.. Men jag ska försöka så ofta jag kan!

Kram

Likes

Comments

Hej!

Idag mår jag faktiskt väldigt bra, utom att jag är väldigt trött då jag bara sovit 2h inatt.. Hehe
Men mitt humör har varit bra och jag känner mig bara glad idag! Hoppas ni också mår bra!

Jag tänkte fråga er om ni har något tips på någon blogg jag borde kika in? Vill ha lite tips, ja älskar att läsa bloggar men har inte så många som jag följer, eller jag vill ha massa fler!

Har du något tips, kommentera det!

Kram

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag är förkyld.. De tar så mycke energi att försöka hålla humöret uppe när man inte orkar göra någonting alls, men har ändå mått ganska bra!

Dock tror jag att jag börjar gilla en killkompis som jag har.. Alltså han är riktigt underbar och snäll o bara bäst typ, men jag har aldrig gillat honom mer än som en kompis förut. Alltså vi har inte känt varandra så länge, men hittills tycker jag att vi har byggt upp en bra vänskap o han är riktig snäll o peppar mig o ger mig komplimanger typ dagligen, vilket får en att bara vilja ge honom en stor bamsekram typ! Men ett problem bara, han har typ en tjej.. Fast ja, ahaha, de är komplicerat..
Men skit samma, ja är väl bara glad att jag har honom!

De finns dock en kille, ja vet inte va han vill, men han skriver till mig ofta och jag trodde jag började gilla honom men sen ba försvann de, för jag vet inte va han vill... Hur ska man veta de??

Sen har vi en till kille som alltid kommer finnas i mitt liv, dock bröt vi kontakten för lääänge sen, men han finns ändå kvar.. Vilket inte är positivt, kan berätta mer om honom i ett annat inlägg, de är en lååång historia

Men nu hade jag tänkt att sova, hoppas ni har haft en bra dag i alla fall

Kram

Likes

Comments

Hej, jag är en tjej i tonåren som lever ett helvete. Den här bloggen har jag skapat egentligen mest för mig själv, så jag kan skriva av mig allt jag går igenom osv. Men också för att jag vet att det är sååå många fler som mår dåligt och därför vill jag kunna hjälpa till för jag vet hur det känns. Så om det är något är det bara att fråga, kommer försöka hjälpa till så mycke som möjligt.

Jag kommer ju inte bara skriva " dagboksinlägg " om hur dåligt jag mår, utan jag kommer även skriva när det går bättre i mitt liv, motivation till att må bättre osv.

Jag kommer inte säga exakt ålder eller mitt namn för jag anser inte det som viktigt, sen så vill jag inte att folk ska veta om saker jag skriver i min dagbok. För jag kommer verkligen skriva ut allt, utom kanske namn om de är fler personer inblandade.

Jag hoppas i alla fall att ni uppskattar det jag kommer göra här!

Kram

Likes

Comments