Avrundar denna kväll med ljuvliga drömmar. Vad hade du gjort om du fick välja hur som helst i ditt badrum?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad som ligger i min kamerarullen just nu. Insåg precis att det är väldigt mysigt ljus och solkatter. Sedan har jag ju en förkärlek till trä, sten och toner från naturen. Pastelltrenden är så fin men jag har så svårt att få det att bli fint ihop. Vi jobbar inte så bra ihop, jag och pasteller. Man ska ju göra det man är bäst på eller? Ha en underbar onsdag!
-Angert

Likes

Comments

Ni vet när man kommer hem och blir överraskad med julmusik och tidiga julklappar? Nja, inte jag heller. En julklapp i världsklass och jag som är så svag för stela armband! Någon har stenkoll ❤️
-Angert

Likes

Comments

Söderlägets söderläge. Även en mörk vinter klarar man av när minsta lilla solstråle tar sig in i lägenheten. Undra om man kan använda sökfältet på hemnet till ”stora fönster”?
-Angert

Likes

Comments

Likes

Comments

Den som går igenom min fotorulle just nu kommer lägga märke till trä, trä, trä och färg. Älskar att den vita trenden suddas ut och in med mycket natur och färg. Jag kan vara väldigt minimalistisk och tycker att en liten detalj är värt mer än mycket. Tänk bara vad som hänt om man haft en dusch i rostfritt istället för mässing? Topp behöver inte vara överdoserat. Vita standardkakel med en mer påkostad dusch and you’r there!
-Angert

Likes

Comments

Det absolut bästa en bra morgon är att ligga kvar en stund. Starta musiken i vardagsrummet från sängen. Mysa kvar lite i sängen och sedan raka spåret till kaffebryggaren. Tända ljus och äta frukost i soffan.
-Angert

Likes

Comments

Hello Lorensbergsgatan 3A!
Var ska jag börja? Ljuset som strömmar in överallt är helt underbart. Den grå tonen på väggarna är perfektion. Sedan kan man inte annat än vilja sätta sig på balkongen med en nybryggd kaffe. Kika utsikten över trädtopparna! Mums. Helt klart en lägenhet i min smak.
-Angert

Likes

Comments

Jag har alltid tänkt att kaktusar inte växer av någon anledning. Att de överlever allt och vattnar man inte så dör dem ändå inte. Nu har jag varit duktig och låtit den "torka" och sedan vattnat den och den har blivit SÅ lång. Dagens tankar går åt kaktusar. Växer kaktusar? Hur mycket? Vad händer om jag ger den växtnäring? Flyger den i taket då? Kan min kaktus bli ett kaktusträd? Hur gamla blir dem?

-Angert

Likes

Comments

Måndag! Ny vecka - nya tag. Många känner att måndagar är pest och pina. Tillbaka till verkligheten. Är det inte dags att ändra på något då? Man får bara livet en gång så kavla upp ärmarna och kör på! Varför ramlar jag in på detta ämne? Jo, jag har uppmärksammat att det är så himla många, speciellt tjejer runt mig, som inte tror på sig själva. Jag vill utmana alla att göra denna vecka så bra som det bara går. Låt inte små skavsår ta över och låt ingen annan sänka ditt humör. Du bestämmer och du kommer klara det!
-Angert

Likes

Comments