Jag behöver verkligen öva på just detta. Bara ta det lugnt och inte känna stressa, stressa, stressa. Här har ni en expert på att pusha saker till tusen. Jag vill att allt ska gå snabbare om det är möjligt och är det teoretiskt inte möjligt så måste jag pröva. För och nackdelar med det med, men ikväll övar jag på att brygga te med ansiktsmask. Även tagit en L Å N G & V A R M dusch för att tina. Over and out.
-Angert

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sååå himla glad! I vanlig ordning och med Annika på Strandsalongen blir det liksom alltid bra. Svårt att få en helt rättvis bild på färgen så jag får bara säga - den blev grym! Jag ville inte färga bort allt det ljusa så det hänger kvar lite high lights. Jag tycker det ger en schysst "levande" känsla.
-Angert

Likes

Comments

Innan jag släcker ögonen för idag måste jag bara visa. Look at this new loveable! Kan hända att ha-begäret sköt i taket så att säga. Jag tycker aldrig att dessa fluffiga drömmar från Eos verkar avta i populäritet. Är det en lampa som kommer hänga med framåt? Jag tycker det verkar så. Jag har i alla fall inga planer på att byta ut mitt fluff i sovrummet. Snarare addera en till. Yes? No? Yes.
-Angert

Likes

Comments

Jag skrev tidigare om en massiv driva tulpaner. Steg ett avklarat i planen och sedan ska det bara ned i jorden. Längtar efter resultatet i vår när dessa ljuvliga tulpaner tittar upp. Satsat på en mörk sort - Queen of night. Nu hoppas jag att min pampiga bild i huvudet blir verklighet.
-Angert

Likes

Comments

Innan jag ens börjat skriva känner jag att jag behöver förklara mig ur dessa bilder, haha! Bakgrundsinfo; först gick ena korsbandet av & sen gick andra korsbandet av.
Första gången blev det en betydligt längre rehab och det var inte bara korsbandet som gick av. Mitt knä var ett müslipaket som de lagade så fint åt mig (olycka i alperna). Sedan följde ett år med rehab och jag kände mig inte så hungrig på träning, jag kom aldrig riktigt helt tillbaka. Förra året skulle vi då njuta av brännboll en solig sommardag och där rök andra korsbandet. SÅ efter operationen i oktober gav jag mig tusan på att jag ska bli hundra gånger starkare och jag har jobbat stenhårt för det. Hela jag känns mycket starkare nu och jag jobbar stenhårt för att balansera upp där jag varit svag - som gjort att jag gått sönder. Jag är tillbaka! Jag vill vara stark och jag vill må bra! En hemlis - jag hade givit upp lite på träningen och kroppen innan andra korsbandet gick av. Kvällens rekommendation - ge aldrig upp!
-Angert

Likes

Comments

När saker börja falla på plats. Man greppar varför man jobbat på och känner att man har ännu mer energi att fortsätta. DET är grejer det 🔥

Likes

Comments

Inspiration på högsta nivå. Jag skulle så himla gärna vilja få till min miniträdgård till nästa sommar med massor av grönsaker och blomster. Ena delen solrosor och massiva drivor tulpaner. I andra delen tomater och annat kul. För två år sedan hade jag tomater men de blev inte ens klara på grund av för lite värme och sol. Här i nya lyan har jag i och för sig söderläge och 1000 grader varmt på vissa ytor så kanske lyckas. Återkommer mer om detta i rätt säsong!
-Angert

Likes

Comments

Jo, det är faktiskt så. Har ni funderat på hur mycket vi påverkas av våra tankar och funderingar. Jag försöker alltid peppa mig själv (tyst i huvudet, ingen orkar ju lyssna på tjat hehe). Det är SVÅRT! Det är verkligen det. Konstant påminna mig själv om att jag kan, jag klarar det. Jag har börjat lära mig höra varningssignalerna. När jag sakta men säkert övertalar mig själv om att "äsch, det kommer nog inte bli bra", då brukar jag tänka: skulle jag någonsin säga såhär till en annan människa? När en vän pratar med mig och känner sig osäker inför något så peppar jag honom/henne till tusen! Varför gör vi inte det lika duktigt med oss själva? Öva, öva & öva!
-Angert

Likes

Comments

Jo, jag skulle behöva erkänna en sak. Det där om H&M Studio. Det kanske kan vara så att jag kom över ett par plagg.. Jag menar, den här tröjan är underbar i vädret som råder i Stockholm just nu! Hög krage, lite tjockare material. Perfekt. Mycket nöjd och dessutom mycket nöjd med bilderna. Tackar så mycket för denna vecka och signar upp för ännu en magisk vecka med start i morgon.
-Angert

Likes

Comments

Heja hösten! 🍁
Förmiddagen gick åt att bli fotad för Lushlaces. Nyligen startat företag som ägnar all sin tid åt kollektionbaserade skosnören. In och kika på deras instagram @lushlaces - håll ögonen öppna för man vet aldrig när nyheterna glider in. För övrigt gick det jättebra att ta ned taket idag. Det var ju faktiskt ända upp till 14 garder, haha. Måste passa på tills det inte finns något vett alls i att ta ned taket. Visst?
-Angert

Likes

Comments