Tjenixen! Time to go alltså, sommar-Sverige är ju i ärlighetens namn riktigt svajig. Tur för mig att vi bokade en resa till Kroatien för månader sedan och nu är det bara några dagar kvar tills flyget går!

Bjussar så länge på några bilder från förra året när jag och tjejerna var i Marocko nästan hela augusti. Först var vi på kusten i Taghazout för surfing, sedan åkte vi upp till Essaouira några dagar och vidare in till Marrakesh. Marrakesh bjuder på enormt med shopping i stora marknader med allt från mat och dryck till fantastiska mattor och inredning. Har en liten dröm om att fylla en container med inredning och skeppa hem till Sverige. Hur underbart hade inte det varit?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag tror att det är viktigt att hålla sitt hem lika levande som din vardag. Eller kan det vara så att ditt hem speglar ditt liv? Hur som helst är jag rätt (..så jättemycket) rastlös och snurrar alltid runt på saker hemma. Som många vänner lägger märke till så händer det alltid saker hemma. Att flytta på en samling krukor är väldigt mycket lättare att se med blotta ögat, både för vänner och mig själv. Mitt hem är ett väldigt tydligt tecken och gör det lättare för mig att "se" ordentligt. Under en längre period har jag varit rätt stängt och laddat batterierna. Under den här perioden har jag inte heller gjort om något hemma. Tidigare har jag retat mig på mig själv i dessa perioder och tänkt att jag tappat glöden och försökt forcera saker. Det däremot gjorde att jag tappade glöden och kände mig sämst i hela världen som inte orkade mer. Men vet ni, man måste sakta ned och ladda om. Precis som att vi måste stanna och tanka bilen behöver vår hjärna och kropp ladda om. Hur laddar du om?

Puss, Ebba

Likes

Comments

Hemma gör jag allt jag kan för att rädda livet på mina växter. Mina senaste lösning är att ställa dem högt, högt upp, haha. Min kära misse, Lexus 8 kg, äter på mina gröna blad till frukost, lunch och middag. Även som ett litet kvällsnacks. SÅ, nu bor de flesta växter så nära taket som möjligt. Jag hoppas att denna go'bit ovanpå kylskåpet ska ta sig och bli riktigt stor och fluffig.

Likes

Comments

I onsdags träffade jag en vän som fiskar upp ett paket ur väskan och säger: Tadaa! Onsdagspresent! Alltså, haha, HUR glad tror ni att jag blev?! Jag fick den söta lilla kaktusen och en smyckeshållare i vitt och guld som är en kaktus. Jag kind of älskar kaktusar och har helt klart hoppat på trenden. Så nu har jag triss i kaktus! YEY!

Trevlig helg nu hörrni!

Likes

Comments

Det är så kul att titta tillbaka på gamla bilder av lägenheten. Det ljusa golvet och glasväggen gör om hela känslan i lägenheten. Bilden är tagen från första dagarna i lägenheten och idag har jag målat om vardagsrummet och sovrummets vägg där tavlan hänger. Kommer lite nya bilder snart nu när solen tittar fram och man får hjälp av bra ljus igen.

Ut i solen! Kram

Likes

Comments

Det här lacket har jag målat om sedan, låt mig tänka, november? Haha, japp! Sedan försvann snön och solen låg på som bara den och då körde jag en vända med ett ljusare lack som kändes mer aktuellt. Men nu är det här på igen. Kan inte låta bli. Det är så grymt till det mesta i min garderob och lite roligare än beige, så att säga. Kommer från Essie och heter Gala-vanting. En stor favorit som sitter som berget. Med underlack och top coat vill säga.

Kram på er <3

Likes

Comments

Sådär ja! Inleder lördagen med ett pass på gymmet tidigt som rackarns. Följt av jobb och sedan bränner jag in till stan för att gå på ett spännande event. Totalälskar denna byxor och det finns en risk att dessa blir nya favoriter. Man får en så snygg siluett av benet när byxan drar åt och fortsätter en bit ned på klacken. Skorna är gamla godingar som jag en gång i tiden köpte på Zara i Spanien och byxor från Nakd.

Ha nu en helt fantastisk lördag allesammans <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Klickade hemma denna go'bit och slank ned i brevlådan härom dagen. Man tackar! Sitter som en smäck och ärmarna är inte för tighta, stor like på den! Var tvungen att uppdatera bandeau-garderoben också så passade på att beställa den här vita. För den som är sugen så kan jag berätta att den sitter kanon tack vare den "klistriga" kanten på insidan.

Jag har jobbat hela dagen. Alltså hela dagen. Kom innanför dörren strax innan 22.00 och gick hemifrån vid åtta så nu är det dags för sängen och nya tag i morgon. Natti natt <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag tycker att vi i Sverige kämpar på som riktigt superhjältar under alla månader som det är mörkt. Hjärnan ska säga åt oss att varva ned och bli trötta när det blir mörkt så inte konstigt att man jämt är trött just nu. DÅ är det ju så himla viktigt att vi har gjort det bra för oss inomhus. Visste du att rekommendationen är 5-7 st lampor per rum för att lysa upp det ordentligt? Det kan jag erkänna direkt att jag ligger så dåligt till där. Belysning och armaturer kan ju lätt dra iväg till oönskade summor tyvärr. Då har jag vägt upp lite med att fylla mitt hem med gröna växter så känner jag mig piggare. Det kanske inte kom som någon nyhet men växter är bra för hälsan också. Gröna växter avger till exempel fukt som är kanon för torr inomhusmiljö, de samlar åt sig damm och hjälper därmed till med städningen (kanon!) och renar luften från kemiska ämnen. Tänk va fantastiska de är dem små liven!

Likes

Comments

Jag har lite dille på ringar dåra. Kan inte låta bli att blanda hejvilt med silver och guld, gammalt och nytt, äkta och inte. På min vänstra hand bär jag alltid på smala ringar i silver som jag aldrig tar av mig. De hänger med på träningen, ned i diskhon, tvättstugan, duschen, ja you name it. Någon morgon när det är lite bråttom hemifrån och jag glömmer bort att "lägga till" smycken känner jag mig så vilsen. Inte alls bekväm utan mina ringar! Någon som har något liknande? Halsband, armband? Eller kanske ringtok som jag?

Likes

Comments