Fixat lite mer i mincraft och pillat runt, gjort i ordning saker, men igår och idag har det inte blivit mycket spel på servern, dock så blev det massa Skywars och Lucky Blocks med lite inslag av Dragon Egg.
Ut över det ska jag passa Bus - Dannys voffis tills på sönda med lite kort varsel men det går ann, han har anpassat sig fort otroligt nog, efter en långis så ringde Matthias och sa att vi skulle på Max och äta, lixom sure alltid underbart att åka med honom, alltid skönt att åka mellan Viborg och Mora på hela vägen i fullt blås och sen 160 hem på E45an utan bälte, barn gör inte som oss.
Att bara gasa på och lyssna på hög musik är helt underbart ibland, bara släppa och njuta.
Verkligen stressa ner efter att mått dåligt ett par dagar.
Men den är 02.38 så dags för sägen barn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Uppe före fan på morgonen då.
Kunde inte sova såhär sitter man med tee och stream igång för att fördriva tiden.
Men det jag gjort nu ett tag är i alla fall att titta på Torchwood och Dr Who med F och spelat Minecraft med Theo, så det har verkligen inte hänt något speciellt dom senaste dagarna mer en att jag vet att jag kommer ha en gäst hemma på fyra ben och svans första veckan i November ut över det så kommer inget speciellt upp fören F har tid för att jag ska komma ner, eventuellt att jag kanske åker till Falun en gång till innan snön kommer på allvar, på tal om snö så kom höstens första snö här om dagen så dags att börja dra sig till idet, jag är inte hypad för snön som alla andra av mina skotergalna vänner är, eller ja bekanta numera vi är väl inte direkt sådär mega vänner längre but that whats happen when you choose to keep away from people to keep yourself safe.
Men har hållit på en del i Minecraft nu när vi har hittat sett sätt att kunna spela tillsammans på utan att behöva öppna upp routern å skit. Så nu håller vi på att börja bygga en borg och mines och jag vette fan allt vad vi har hållit på med dom senaste 3 dagarna, med att bygga och ha oss så tillsammans tror jag på omkring 12-20 timmar själv har jag lagt ner absolut mer en 24 timmar på den här mappen alone, men då gick ca 4 timmar till att bygga ett jävla torn igår natt har jag spenderat 6 timmar med att fixa upp mine storen och byggt en tunnel till tornet från minen för att ha närmare till säng och kistor bara för att slippa att förlora massa jävla iron hela tidfen, förlorat omkring 150 iron orse på 15 minuter bara på grund av creepers, gotta love it.
Ut över det så pratade jag med F igår en stund okej 3 timmar men ändå och fick veta att han har njursten, underbart så det är jätte synd om honom och inte fan kan man göra något heller.. Men han hade varit till sjukhuset idag och fått ur den iaf men röntgen visade på rester så det är väl inte över en.
Nu ska jag tillbaka in i Minecraft och bara pilla runt innan jag ska ut med Pepsi.

Likes

Comments

Veckan som varit.
Theo var jätte snäll och kom ner i Torsdags ochlämnade min nya laddare till Macen som jag var tvungen att beställa precis närjag skulle till Falun.. irriterande..

Kan svära med handen på hjärtat att mac ärdjävulens påfund för att tjäna pengar och inget annat.
Freda åkte T till Borlänge och var borta tills Måndag eftermiddag så fick ha hundarna själva hela helgen, not tobad egentligen, men vart jobbigt Freda kväll så F fick ringa, slutade med attvi brjade kollade på Dr Who ett par timmar innan vi la på, De samma en stund påLörda mitt på dagen och lite på kvällen också, det fortsatte på söndag och måndagkom T hem.
Ut over det har vi inte gjort något särskillt mer en att vi har handlat liteoch gjort riktigt good mat.
Blivit lite filmkväll här och där men ut över det så har vi inte gjort något särskllt alls.

Likes

Comments

Fick drygt 2-3 timmars sömn innan jag skulle upp för att åka buss..  Glömde pluskan på bussen från Orsa men tacka gudarna så stannade busschauffören, jag är så glad att jag alltid kollar mina fickor när jag kliver av på bussar helst VILL jag hålla sakerna i handen, tappade min S4a på bussen i Kumla som tur var kände ju hon vi bodde hos busschauffören så fick tillbaka den men hade lixom tågbiljetter osv på min mobil och kunde inte hitta den.. Ledde till en extrem panik attack, men iaf så hann jag stoppa busschauffören iaf.
Sen snubben som körde till Falun körde verkligen som han stulit bussen men vi var endå sena med 5 minuter..
Pinkade Balto när jag kom innan det blev lugn och ro och sitga ner. Vi shoppade lite på Willys och belive it or not det ENDA onyttiga vi köpte var 2 cola zeros som belöning eller vad man ska säga. Test låg både bäddsoffan och sägen efter lunch så däckade jag i sägen, menade inte att somna men slocknade tydligen och vaknade av rysk folkdans.. Det var lite.. Udda.
Handlade snacks på Ica efter en voff promenad och vila. Kollade på Friend Request medan vi mumsade Tacos sen lite prat och lugn och ro innan sista kiss promenaden.
Blivit en bra dag endå. Blir centrum i morgon så kanske tar med kameran.
Time for bed!

Likes

Comments

Jag har levt med depression most of my life. Och först efter studenten 2015 började jag inse att jag måste göra något åt mitt liv, att sluta bara gå runt och må dåligt och försöka. Jag sökte hjälp i gymnasiet med hjälp av min lärare men det hjälpte inte, fick antidepressiva som inte hjälpte ett skit av en inkompetent läkare och en endå mer inkompetent psykolog. Det hjälpte inte mycket. Rättare sagt det hjälpte inte alls.
Gick på psykolog möten innan det hos Habeliteringen vilket hjälpte 100 gånger mer, gav så mycket att prata där men inte på barn och ungdomspsyk, för någon annan kanske det funkar bättre att gå där men för mig funkade det verkligen inte.
Ett halv år efter att jag bestämde mig för att försöka ändra mitt liv kom F in i mitt liv igen efter att ha varit tyst drygt ett år och vi kom varandra närmare en innan, vilket fick mitt mående att skjuta i höjd. Efter drygt 4-5 veckors pratande så slutade självmords tankarna komma. Han behövde stöd och hjälp till den grad att jag inte hade tid att tänka på mina egna problem, visst man ska inte gräva sig ner i andras problem för att glömma sina egna men det var inte det jag gjorde, jag valde att lägga min tid och energi på att hjälpa honom, fram åt nyår bestämde vi oss för att jag skulle komma ner och träffa honom över nyår, första gången jag skulle träffa honom, första gången jag skulle till Örebro.
Efter dom dagarna så har mitt mående stigit endå mer, att försöka mer vilja mer osv. Ångesten kommer och går och panik attackerna har kommit och gått en hel del. Just nu har jag inte haft en enda attack på lite drygt 3 1/2 vecka. Men istället så har jag gått in i mig själv, jag väljer bort att prata med vänner och umgås med folk och sådant, jag går omvägar nickar och går snabbt förbi istället. Jag väljer att inte prata med människor, om jag inte absolut måste.
Dom senaste 2 veckorna har jag max pratat med andra hundmänniskor och det bara för att Pepsi behöver få umgås med sina hundkompisar, även om jag inte är kapabel till att umgås med människor och prata vitt och brett om saker måste Pepsi fortfarande få träffa sina kompisar och aktiveras mer en att bara gå på promenader.
Jag ser ingen anledning till varför jag ska behöva försvara mig för varför jag väljer att inte prata med alla mina "vänner", jag har Vänner och jag har Kompisar. Vänner håller jag nära, på det sättet att dom är inom en krams avstånd. Kompisar håller jag på två armars avstånd och väljer att inte berätta så mycket för dom, jag klippte ner min vän krets en hel del när jag valde att ändra mitt liv 2015. Så idag håller jag 5 personer nära, 5 personer som jag kan lita på i vått och torrt som förstår att livet inte alltid är enkelt.
Men just nu drar jag mig undan för att jag inte klarar av människor, inte i stora grupper inte att stanna och prata på byn, så i morgon bär det av. Till ett ställe där ingen stannar mig på gatan för att prata.
Där jag är.
Anonym.

Likes

Comments

Dom senaste 6 månaderna har jag hållet på att resa fram och tillbaka om och om igen.
Massor till Örebro, till F. Komma bort är det bästa. Örebro är där till underbart, gamla hus, man känner inte igen alla man träffar på gatan, folk tittar inte på en som att man är ett weirdo även om jag går med en Gothare.
Men denna gång blir det Falun till T och Balto med Pepsi.
Och blir där i 2 veckor, ska bli skönt att komma bort länge också. Blir ensam hos T nästa helg med hundarna medan hon åker bort, så Fredag till Söndag bor jag ensam alltså.. Lite kul men är osäker om F är hemma på kvällarna i helgen så jag kan ha något sorts sällskap mer en hundarna, klarar inte riktigt av det där med att vara helt ensam bara ibland funkar det men får se.. Hoppas i alla fall att han är hemma.
Nu väntar i alla fall en varm dusch kvälls fika och ett samtal med F innan sägen.
Upp före fan på morgonen för att hinna med bussen.
Over and out!

Likes

Comments

Startar om på ny kula.
Fräsch ren blogg.
Lets do this.

Jag har haft en blogg i drygt 6 1/2 år men avslutade den för att starta om.
Here it is, here we go.
Fotograf och hundägare.

Likes

Comments