Så inget specialt har hänt dom senaste dagarna mer en att jag har varit ut med hundarna och Theo.
Tar allt step by step. Håller på med "Level up life" så får quest hit och dit att göra, det hjälper dagarna att gå framåt lite snabbare. Samt är det en sådan smart ide att göra life quests som får en att göra vardagliga saker. Som fotografering, poeiskrivning, träning, laga mat osv osv osv. Så det är perfekt för mig. Jag mer saker just på grund av questen en vad jag brukar. Alldeles perfekt.
Pratade med F i går ett par timmar, vi pratade om framtida jobb mellan honom mig och en bekant till honom. Tjafsade lite skämtade och hade en bra stund. Längtar tills nästa månad.. Guardians har premiär den 27 och vi har redan bestämt att vi ska se den så helgen direkt efter så ska vi gå iiih, ska ta med kameran och tripoden så ska försöka få nå fina bilder, ska även se om jag inte kan få ner en bekant med hennes lilla flicka för en fotografering, vill jätte gärna få lite barn bilder även så kanske få någon fin bild på dom tillsammans, lite win win att få bra bilder till portfolio samt ge dom fina familje bilder på barnet i tidig ålder, liksom dokumentera hela barnets liv gärna i bilder, så man kan titta tillbaka och ha fina minnen osv. Så ska se om hon kanske vill vara med. Annars kommer det nog bara bli bilder på F och Örebro i allmänhet.
Här är i alla fall ett par bilder från Tisdagens fotografering.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lets do a update.
Kom hem från örebro 6th Mars, långt från en perfekt helg men den ligger bakom oss.
Så ut över det så har det nog varit den segaste veckan på länge.. Han har varit borta varannan dag som vanligt MEN vi redde ut massa saker och nu känns det bra igen, saknar honom dock.. Massor.. Blä..
Ibland hatar jag faktiskt distans så det gör ont, Funderar mer och mer på att skippa Falun och flytta till Örebro istället, bara dra. Har börjat se att jag inte mår bra i Dalarna alls, jag vet inte vad det är men mår inte bra här, mår bättre i Örebro, mår bra av att vara på ett ställe där ingen känner igen mig alls.
Vill inte bo ihop, eller jo.. Vill, vill jag ju men det kommer inte funka, det skulle ta kål på allt. Men tänker så mycket på något han nämnde för ett par månader sen, vi kunde inte ses för att han var konstant upptagen så fick ju gilla läget, då skypade vi så mycket vi kunde också, så nämnde han "jag skulle vilja ha över dig på kvällen, tänk vad skönt det skulle vara" och jag håller med, kunna skriva ett sms eller på fb och be honom komma över då jag inte kan eftersom jag har Pepsi och han får inte ha hundar hemma. Men det hade varit så jävla skönt.. Bara kunna be honom komma över och ha honom över inom 30 minuter..
Livet hade varit så mycket lättare på det sättet..
Men men.. Får se vad livet har att ge sen..
Just nu väntar jag på ett samtal.. Okej inte just i detta nuet men någon av dom kommande dagarna på ett samtal om att jag ska börja gå till "komvux" or whatever to call it för daglig activitet så jag kan få pengar av försäkrings kassan och leva. Ska plugga körkort.. Men behöver fortfarande någon som kör med mig.. Josef håller ju på att flytta till nya lägenheten så kommer ju inte kunna ha honom att övnings köra me.. Hade dock velat ha Matthias att köra med, litar på honom till fullo och tror inte det skulle vara så farligt att övningsköra med honom. Kom på att Erik kanske kan, ska fråga honom, för han förstår mitt problem och förklarar allt på ett bra sätt.. Kanske..
Väntar också på svar från försäkringskassan om att förlänga sjukskrivning men lär väl inte få väl inte hända med min tur.. Förra gången fick jag ju en total panikattack under mötet och kunde inte ens prata så morsan fick prata åt mig. Okej mycket har hänt under 2 år, tack vare att jag har honom så har jag fått hjälp att kunna förbättra mitt mående, för ett år sedan fick jag panikattacker för typ ingenting osv nu klarar jag till och med att få ner ångesten utan att det övergår och blir värre osv.
Sen väntar jag på EN TILL grej.. Ska få kallelse från Falun, fick hjälp av min läkare att söka till "gastrick".. har get upp.. det funkar inte.. Så tog upp frågan också.. Vi låg och myste och skojjade lite bara tramsade å sådär.. Och tog upp frågan "The surgery.. " och hans direkta svar var "Yes, of curse i will be there with you" Han lovade att vara där innan och efter, känns tryggt och bra. Men väntar fortfarande, fick brev som jag skulle skicka tillbaka när jag fyllt i lappen och det så stod det att jag skulle få kallelse i slutet av April så det är inte så farligt, lite läskigt.. Och vill att han följer med mig dit, men känns inte jätte värt att dra upp honom för ett sketet möte som inte kommer vara mer än info och frågor.. Urgh bet inte.. Vill ha honom här för det.. Så mycket.. Ska prata om det nästa gång vi skypar.
Men ut över detta så har jag gått med i en.. vet inte riktigt om det är typ en tävlings sida? Men iaf den heter GuruShots, det är som en liten ego bost för mitt fotograferande, man lägger upp bilder som folk får rösta på och jag har fått 256 röster och för mig är det jätte bra, visst det kanske inte är en 1a 2a eller 3 plats men det har fått mig glad att folk visar att dom gillar vad jag har åstadkommit.

Men nu tänker jag faktiskt försöka sova.. Längtar efter att få sova brevid honom i en ordentlig säng..


Likes

Comments

Sitter på tåget.. Eller ja jag har suttit på tåget den 08.38 i morse, kommer fram först 11.59 och för en gångs skull har inget i alla fall så här långt krånglat! Helt otroligt! Men bara för att jag säger det lär det ju sluta med att något går fel haha.. Men ja långsamt men säkert går det framåt.. Fick faktiskt snapchat att fungera nu haha kollade upp här om natten vad som var fel och senaste uppdateringen på mobilen fixade det, yay!!!

Var in på Shell, behövde vatten really bad så gick dit och tog en imsdal och så satt de nån jävla skidåknings gubbe och synade mig från topp till tå, jag höll nästan på att fråga om han ville något.. Blir faktiskt irriterad när folk ska syna en sådär, ja jag är inte smal och vänligt annorlunda och har folk problem med det så får dom väl ha de då, jag kommer då inte förändra mig bara för att någon har problem med hur jag ser ut..
Men där förstördes min dag lixom, ja hade till den punkten en helt okej dag, not to bad jut sure not to good ether.

Likes

Comments

Ja men ska vi göra en life update? Hah..
Har träffat FK och det gick bra, hon är min "kontakt person" på FK och förstod vad jag pratade om så det låter som att jag kan få förlängd sjukskrivning och det hoppas jag på och på det har F fått värre minne det spökar och har sig men han har pratat med läkare och denne säger att det kan gå över av sig självt.. Så han bad mig att helt enkelt att vara snäll och förstå att han kanske inte minns allt och det är självklart även om jag har kort stubin så ska jag försöka helt enkelt förstå vad som händer.
På tal om honom så ska jag på en skön tripp till Örebro 3 - 6 Mars, jag längtar så det gör ont! Vi ska troligen på krog eller fika med folk från DS och bara ha jätte mysigt! Haha han vart lite sur när jag nämnde att vi kanske kunde arrangera något, fick som svar "tänk om jag vill ha dig för mig själv" och jag blev lite lycklig faktiskt, han har gjort så innan men varje gång det händer blir jag lika glad ändå, har inte haft någon innan som har reagerat på samma sätt innan så varje gång det händer blir jag som en 5 åring som får godis haha..
Sen har jag varit ute med the photo Crew, drog ihop så jag fick med mig Josse och Theo ut med hundarna och passade på att fota lite. Fick lite fina bilder på Charlie inga speciella på varken Pepsi eller Amber faktiskt.. Hade inte den bästa dagen så blev kanske en 200 bilder..
Och i morgon ska jag ut igen med Iaf Josse på en promis ska ta med kameran och fota lite, fick nå ideer så har fått låna Theos Morgan flaska och ska se om jag inte kan få nå snygga bilder.. Men men.. Nu ska jag spela i väntan på F.

Likes

Comments

Lååångt uppehåll.. Men HEJ


Så jag har inte sovit något på över 24 timmar och det första jag skulle göra när jag egentligen skulle kliva upp var att gå till veterinären men slutade med att vi var där ca en halvtimme tidigt och tur var väl det, så dom kunde ge Pepsi lugnande redan då och börja operationen 09.00 redan så fick hämta upp henne 10.30 igen helt nerdrogad och förvirrad stackaren.
Pepsi är nyopererad, dom tog bort en cellförändring på vulvan, som dom skickade in för provtagning får troligen resultatet till helgen, håller tummarna att det inte är något allvarligt .
Har fått stöd från höger vänster och kors och tvärs i det hela, så informerade 5 personer som bett mig göra det direkt när vi hämtade upp henne och uppdaterade på fejjan vad som hänt. Så Pepsi får inte leka med sina kompisar den kommande veckan vilket är lite tråkigt men allt för att hon ska kunna bli frisk.

Ut över det har inget särskilt hänt, pratat med F om att komma ner efter Pepsi blivit frisk men det är inget hugget i sten, men hoppas i alla fall annars är inte nästa gång fören i Maj och det är lixom 4 månader bort.. Blä, men har samtidigt inte lika stora cravings efter att åka ner, inte som förut men vill ju fortfarande åka ner och träffa honom och sådär men det känns inte som att jag får panik ångest över tankarna att få vänta till Maj, inte som förut. Vi pratar way more nu en vad vi gjorde förut så.. Men men.. Over and out.

Likes

Comments

Så.. Nu är jag här igen.
Livet har gått upp och ner som vanligt men nu! Nu äntligen är det 2017!
Nytt år med nya möjligheter!
Vet ni mer vad som har hänt?!
Vi har varit ihop i 1 år och 6 dagar!!!
Nu i skrivande stund, ett helt år!!! ETT HELT ÅR!!!!

Jag rymde 30de December igen, jag flydde från att må dåligt, från allt bara för att vara med honom, jag ställde in alla planer och åkte. Jag blev dit bjuden, hans planer var inställda och jag ställde in mina bara för honom. Bara för att vara med honom.
Allt krånglade, kom till Mora 7.30 som vanligt tåget skulle gå 8.36 som vanligt, väntade tålmodigt och då sköt dom upp till 9.00 sen 9.30.. Tillslut skulle vi få ersättnings buss.. Men jag bestämde mig för att åka med 10.24 tåget istället. Jag kom 2 timmar sent.. Dom här timmarna av extra tid var jag så nära på att börja grina av all stress, trodde inte tåget skulle gå, trodde inte jag skulle komma med tåget i Borlänge till Örebro, trodde allt skulle gå fel... Men jag hade honom, så fort ångesten kom eller tårarna var på väg ringde jag, även om det bara var 5 minuter av prat så hjälpte han så mycket, det var så jävla skönt.. Kom fram 14.05 ca.
När jag klev av tåget så kom det som en varm kram som sa "Välkommen hem", Det är så jävla fel egentligen att känna sig mer hemma i en annan stad en där man bor, men jag har inte känt mig hemma här på väldigt väldigt länge.. Örebro känns mer som ett hem i dagens läge, ringde honom från bussen och sa att jag var på väg hem "oh really? on your way home huh?" Mitt svar var "home to you dumbass" with love of course haha.
Han hade suttet på stationen sen 7 på morgonen för att vänta in mig, men efter alla problem bad jag honom åka hem så skulle jag komma med bussen själv hem till honom när jag väl kom hem, ville inte tvinga honom att sitta där 2 timmar EXTRA 2 JÄVLA TIMMAR! Så när jag väl kom fram, väntade han utanför dörren på mig, med det största leendet på länge. Det var så skönt att se honom! Vi hade bestämt att handla innan vi gick upp och något han inte brukar göra hände, he grabbed my ass.. And yes my ass approved! ;)

Fick en ordentlig kyss när vi väl kom in och så fort vi stoppat undan allting så blev det att gå och lägga sig, jag hade sovit max 2 timmar om ens det, sen ångest och panik med massa stress på det gjorde inte det saken bättre, sen hade inte han heller sovit så mycket så han höll med om att det bästa var att gå och lägga sig. Han startade en sån där mysig brasa från youtube, så med mjukt sparkande i bakgrunden och hans snarkade i örat med hans varma armar runt mig så var det hur lätt som helst att somna, alldeles perfekt. Just vad jag behövde.
Vi sov ca 4 timmar tillsammans innan jag vaknade i alla fall, inte långt efter det vaknade han också, en skön uppfriskande dusch innan jag började med tacos medan han checkade sociala medier and susch, Det blev Alice through the looking glass till maten, så mysigt.

Det blev ingen sömn för mig den natten, så jag satt och spelade Fallout 4 halva natten medan han sov, fick ca en 4 timmar sömn efter 10.30-11.00 någonstans och han var så himla underbar.. Jag hade en steam på för att kunna slappna av och försöka sova, Han gillar inte Space röst men han lät den vara på för att jag skulle kunna få sova.. Han är så jävla snäll, han spelade inte ens bara för att jag skulle kunna få sova.. Jag fattar inte hur snäll och underbar han är, han lät alltså något som han tyckte var skit jobbigt att lyssna på och inte kunna spela bara för att jag skulle få sova ut. Jag vaknade när hans mobil ringde, hemsk ringsignal.. Han sa att det verkade som att jag behövde få sova ut så han hade låtit mig sova tills jag vaknade.. Så jävla skönt.
Testade lite VR och The Un Spoken, tror jag spelade ca 4 timmar tills det bara sprutade svett, det blev ingen 12 kyss för mig.. Vi bråkade precis innan och jag valde att inte prata med honom.. Men det blev en Kyss för 12 slaget för London i alla fall så det blev i alla fall 1 även om jag var arg på honom.
Otroligt nog så.. Gick sägen SÖNDER, alla fyra benen gav upp..
Det var det typ..
Sa åt honom att ringa Peter om det men han skrev bara ett sms och fick till svar att vi kunde ta ner vilken säng vi ville och det blev en säng med stålram så vi skulle kunna sova ordentligt, det var så underbart. En tjock och ordentlig madrass, det var som att sova på himmelen jämfört med den gamla madrassen.
Men någonstans här emellan lyckades vi bryta hans stortå.. Med Datorstolen.. Jag fattar inte hur..
Men det hände..
Ut över det så har det varit en bra vistelse det var bara vi samt den andra killen på botten våningen samt hans tjej var hemma under helgen, ingen annan bara vi, det var så skönt! Lugn och ro, dom var tysta och hur söta som helst ihop, den långa snubben var hos sin tjej och Peter var någon annanstans. Helt underbart!
Sista kvällen fick jag 4 ångest attacker, en så pass allvarlig att jag inte kunde andas.. Grinade som bara den också på det.. Det är hemskt, varje gång jag måste åka hem kommer ångesten och tårarna, det blev lite lättare när vi stod på tågstationen och väntade, det blev bara tårar och inga attacker i alla fall.
Fick en lång hejdå kyss i alla fall och ordentliga kramar..

Men.. Jag älskar honom, något enormt.

Från instagram igår.
" I'VE BEEN AFRAID FOR SO LONG.

ONE YEAR AND 5 DAYS AGO.

HE TOOK ME IN. MADE ME SMILE. MADE ME FEEL SAFE. HE GAIND MY TRUST OVER 2 YEARS BEFORE WE MEET. BEFORE HE KISSED ME FOR THE FIRST TIME. BEFORE I TOOK THE BIGGEST STEP IN MY LIFE AND DECIDED TO BELONG AND BE WITH SOMEONE. BE WITH SOMEONE FOR REAL.

HE STILL AMAZES ME, HE STILL MAKES ME SMILE AND HE'S KISSES MELTS ME DOWN IN TO MY SHOES.

ONE YEAR AGO I WAS AFRAID OF LOSING HIM CONSTANTLY, I THOUT IT WOLD BE A ONE TIME THING FIRST, EVEN WHEN HE SAID HE WANTED ME. MY HEART HUNTED SO MUCH FOR JUST MISSING HIM. I WAS CRYING LIKE IT WAS NO TOMORROW WHEN I GOT HOME, NOT KNOWING IF I WOULD SEE HIM AGAIN.

AND HERE WE ARE. A YEAR LATER, STILL TOGHETER. AFTER FIGHTS ARGUMENTS AND TEARS WE ARE STILL HERE, STILL WANTING TO BE TOGHETER.. I HAVE NEVER FEELT LIKE THIS FOR A PERSON AND IT'S SCARY BUT HE MAKES ME SO HAPPY 💖

I'M A LUCKY ONE.. CUS MY BIGGEST DREAM CAME TRUE 💖💙💖"


Likes

Comments

Morsan åkte hem i torsdags och jag och brorsan är kvar hemma.
Morsan hade tydligen pratat med brorsan i morse och trodde någon av våra kompisar hade försökt fått tag på Morsan 2 på morgonen för att något skulle ha hänt. Lixom wat?! Vi har varit själva hemma förut, det har gått hur bra som helst.
Igår hade jag tvätt, sen blev det ordentligt med köttgryta osv.
Och idag upp 8.00 ut med Pepsi på kiss för att hon skulle kunna äta i tid och sen upp 10.00 för lunch och träffa Josse och Amber för en långis, alltid skönt att spy ur sig allt med någon som förstår en som ventilerar tillbaka.
Ut över det blev det Willys hämta paket på Coop, ÄNTLIGEN. Fick mail från EMP i går tror jag ev i morse att dom skickat paketet, trodde dock att jag skulle få åka raka spåret hem efter Örebro för att hämta paketet men tacka gudarna det kom IDAG.
Har väntat på det här paketet i vad som känns som en evighet men det är skönt, äntligen har den kommit. Nu behöver jag inte gå och oroa mig över det.
Det bär av till Örebro på måndag morgon, tisdag blir det film dejt med världens underbaraste. Samt ska han få en tidig julklapp, var in till Mora förra helgen för att kolla skor så passade på att köpa julklapp, kollade lite i Falun och YESS dom hade det i Mora också! Så nu hoppas jag bara han blir glad, samt är det lite till fotografering också. Men hoppas verkligen han tycker om det. Bokade biljetterna idag för att det har känts off mellan oss dom senaste dagarna men vi fortsätter fighten att få detta att funka. Har fått veta en del om mig själv dom senaste dagarna och försöker arbeta på det. Ska arbeta hårdare på det också. Träningen hjälper lite. Men ska bli hårdare med det. Måste bli hårdare.
Han är värld att kämpa för, sen om man blir en bättre människa på samma gång är det verkligen två flugor i en smäll.
Längtar efter att få krama om honom och bara vara där, just där i hans armar efter 3 månader.
Det är aldrig kul med långa mellanrum men ibland funkar det inte att ses varannan månad eller endå hellre varje månad..
Efter Örebro, Måndag - Torsdag blir det Falun.
Ca 2 veckor borta, beroende lite på hur det går med Pepsi och Balto.
04.29.
Dags att sova.

Im a Little Girl in the Big world, But thats okey cus i have my Daddy to hold my hand.

Likes

Comments

Jag har inte riktigt något att säga egentligen.
Har varit hundvakt senaste veckan.
Spelat.
Inget mer en så.
Kommer dock åka bort från 21 och ca 3 veckor framåt heh..
Aja här kommer bilder.

Likes

Comments

Fixat lite mer i mincraft och pillat runt, gjort i ordning saker, men igår och idag har det inte blivit mycket spel på servern, dock så blev det massa Skywars och Lucky Blocks med lite inslag av Dragon Egg.
Ut över det ska jag passa Bus - Dannys voffis tills på sönda med lite kort varsel men det går ann, han har anpassat sig fort otroligt nog, efter en långis så ringde Matthias och sa att vi skulle på Max och äta, lixom sure alltid underbart att åka med honom, alltid skönt att åka mellan Viborg och Mora på hela vägen i fullt blås och sen 160 hem på E45an utan bälte, barn gör inte som oss.
Att bara gasa på och lyssna på hög musik är helt underbart ibland, bara släppa och njuta.
Verkligen stressa ner efter att mått dåligt ett par dagar.
Men den är 02.38 så dags för sägen barn.

Likes

Comments

Uppe före fan på morgonen då.
Kunde inte sova såhär sitter man med tee och stream igång för att fördriva tiden.
Men det jag gjort nu ett tag är i alla fall att titta på Torchwood och Dr Who med F och spelat Minecraft med Theo, så det har verkligen inte hänt något speciellt dom senaste dagarna mer en att jag vet att jag kommer ha en gäst hemma på fyra ben och svans första veckan i November ut över det så kommer inget speciellt upp fören F har tid för att jag ska komma ner, eventuellt att jag kanske åker till Falun en gång till innan snön kommer på allvar, på tal om snö så kom höstens första snö här om dagen så dags att börja dra sig till idet, jag är inte hypad för snön som alla andra av mina skotergalna vänner är, eller ja bekanta numera vi är väl inte direkt sådär mega vänner längre but that whats happen when you choose to keep away from people to keep yourself safe.
Men har hållit på en del i Minecraft nu när vi har hittat sett sätt att kunna spela tillsammans på utan att behöva öppna upp routern å skit. Så nu håller vi på att börja bygga en borg och mines och jag vette fan allt vad vi har hållit på med dom senaste 3 dagarna, med att bygga och ha oss så tillsammans tror jag på omkring 12-20 timmar själv har jag lagt ner absolut mer en 24 timmar på den här mappen alone, men då gick ca 4 timmar till att bygga ett jävla torn igår natt har jag spenderat 6 timmar med att fixa upp mine storen och byggt en tunnel till tornet från minen för att ha närmare till säng och kistor bara för att slippa att förlora massa jävla iron hela tidfen, förlorat omkring 150 iron orse på 15 minuter bara på grund av creepers, gotta love it.
Ut över det så pratade jag med F igår en stund okej 3 timmar men ändå och fick veta att han har njursten, underbart så det är jätte synd om honom och inte fan kan man göra något heller.. Men han hade varit till sjukhuset idag och fått ur den iaf men röntgen visade på rester så det är väl inte över en.
Nu ska jag tillbaka in i Minecraft och bara pilla runt innan jag ska ut med Pepsi.

Likes

Comments