Ja men ska vi göra en life update? Hah..
Har träffat FK och det gick bra, hon är min "kontakt person" på FK och förstod vad jag pratade om så det låter som att jag kan få förlängd sjukskrivning och det hoppas jag på och på det har F fått värre minne det spökar och har sig men han har pratat med läkare och denne säger att det kan gå över av sig självt.. Så han bad mig att helt enkelt att vara snäll och förstå att han kanske inte minns allt och det är självklart även om jag har kort stubin så ska jag försöka helt enkelt förstå vad som händer.
På tal om honom så ska jag på en skön tripp till Örebro 3 - 6 Mars, jag längtar så det gör ont! Vi ska troligen på krog eller fika med folk från DS och bara ha jätte mysigt! Haha han vart lite sur när jag nämnde att vi kanske kunde arrangera något, fick som svar "tänk om jag vill ha dig för mig själv" och jag blev lite lycklig faktiskt, han har gjort så innan men varje gång det händer blir jag lika glad ändå, har inte haft någon innan som har reagerat på samma sätt innan så varje gång det händer blir jag som en 5 åring som får godis haha..
Sen har jag varit ute med the photo Crew, drog ihop så jag fick med mig Josse och Theo ut med hundarna och passade på att fota lite. Fick lite fina bilder på Charlie inga speciella på varken Pepsi eller Amber faktiskt.. Hade inte den bästa dagen så blev kanske en 200 bilder..
Och i morgon ska jag ut igen med Iaf Josse på en promis ska ta med kameran och fota lite, fick nå ideer så har fått låna Theos Morgan flaska och ska se om jag inte kan få nå snygga bilder.. Men men.. Nu ska jag spela i väntan på F.

Likes

Comments

Lååångt uppehåll.. Men HEJ


Så jag har inte sovit något på över 24 timmar och det första jag skulle göra när jag egentligen skulle kliva upp var att gå till veterinären men slutade med att vi var där ca en halvtimme tidigt och tur var väl det, så dom kunde ge Pepsi lugnande redan då och börja operationen 09.00 redan så fick hämta upp henne 10.30 igen helt nerdrogad och förvirrad stackaren.
Pepsi är nyopererad, dom tog bort en cellförändring på vulvan, som dom skickade in för provtagning får troligen resultatet till helgen, håller tummarna att det inte är något allvarligt .
Har fått stöd från höger vänster och kors och tvärs i det hela, så informerade 5 personer som bett mig göra det direkt när vi hämtade upp henne och uppdaterade på fejjan vad som hänt. Så Pepsi får inte leka med sina kompisar den kommande veckan vilket är lite tråkigt men allt för att hon ska kunna bli frisk.

Ut över det har inget särskilt hänt, pratat med F om att komma ner efter Pepsi blivit frisk men det är inget hugget i sten, men hoppas i alla fall annars är inte nästa gång fören i Maj och det är lixom 4 månader bort.. Blä, men har samtidigt inte lika stora cravings efter att åka ner, inte som förut men vill ju fortfarande åka ner och träffa honom och sådär men det känns inte som att jag får panik ångest över tankarna att få vänta till Maj, inte som förut. Vi pratar way more nu en vad vi gjorde förut så.. Men men.. Over and out.

Likes

Comments

Så.. Nu är jag här igen.
Livet har gått upp och ner som vanligt men nu! Nu äntligen är det 2017!
Nytt år med nya möjligheter!
Vet ni mer vad som har hänt?!
Vi har varit ihop i 1 år och 6 dagar!!!
Nu i skrivande stund, ett helt år!!! ETT HELT ÅR!!!!

Jag rymde 30de December igen, jag flydde från att må dåligt, från allt bara för att vara med honom, jag ställde in alla planer och åkte. Jag blev dit bjuden, hans planer var inställda och jag ställde in mina bara för honom. Bara för att vara med honom.
Allt krånglade, kom till Mora 7.30 som vanligt tåget skulle gå 8.36 som vanligt, väntade tålmodigt och då sköt dom upp till 9.00 sen 9.30.. Tillslut skulle vi få ersättnings buss.. Men jag bestämde mig för att åka med 10.24 tåget istället. Jag kom 2 timmar sent.. Dom här timmarna av extra tid var jag så nära på att börja grina av all stress, trodde inte tåget skulle gå, trodde inte jag skulle komma med tåget i Borlänge till Örebro, trodde allt skulle gå fel... Men jag hade honom, så fort ångesten kom eller tårarna var på väg ringde jag, även om det bara var 5 minuter av prat så hjälpte han så mycket, det var så jävla skönt.. Kom fram 14.05 ca.
När jag klev av tåget så kom det som en varm kram som sa "Välkommen hem", Det är så jävla fel egentligen att känna sig mer hemma i en annan stad en där man bor, men jag har inte känt mig hemma här på väldigt väldigt länge.. Örebro känns mer som ett hem i dagens läge, ringde honom från bussen och sa att jag var på väg hem "oh really? on your way home huh?" Mitt svar var "home to you dumbass" with love of course haha.
Han hade suttet på stationen sen 7 på morgonen för att vänta in mig, men efter alla problem bad jag honom åka hem så skulle jag komma med bussen själv hem till honom när jag väl kom hem, ville inte tvinga honom att sitta där 2 timmar EXTRA 2 JÄVLA TIMMAR! Så när jag väl kom fram, väntade han utanför dörren på mig, med det största leendet på länge. Det var så skönt att se honom! Vi hade bestämt att handla innan vi gick upp och något han inte brukar göra hände, he grabbed my ass.. And yes my ass approved! ;)

Fick en ordentlig kyss när vi väl kom in och så fort vi stoppat undan allting så blev det att gå och lägga sig, jag hade sovit max 2 timmar om ens det, sen ångest och panik med massa stress på det gjorde inte det saken bättre, sen hade inte han heller sovit så mycket så han höll med om att det bästa var att gå och lägga sig. Han startade en sån där mysig brasa från youtube, så med mjukt sparkande i bakgrunden och hans snarkade i örat med hans varma armar runt mig så var det hur lätt som helst att somna, alldeles perfekt. Just vad jag behövde.
Vi sov ca 4 timmar tillsammans innan jag vaknade i alla fall, inte långt efter det vaknade han också, en skön uppfriskande dusch innan jag började med tacos medan han checkade sociala medier and susch, Det blev Alice through the looking glass till maten, så mysigt.

Det blev ingen sömn för mig den natten, så jag satt och spelade Fallout 4 halva natten medan han sov, fick ca en 4 timmar sömn efter 10.30-11.00 någonstans och han var så himla underbar.. Jag hade en steam på för att kunna slappna av och försöka sova, Han gillar inte Space röst men han lät den vara på för att jag skulle kunna få sova.. Han är så jävla snäll, han spelade inte ens bara för att jag skulle kunna få sova.. Jag fattar inte hur snäll och underbar han är, han lät alltså något som han tyckte var skit jobbigt att lyssna på och inte kunna spela bara för att jag skulle få sova ut. Jag vaknade när hans mobil ringde, hemsk ringsignal.. Han sa att det verkade som att jag behövde få sova ut så han hade låtit mig sova tills jag vaknade.. Så jävla skönt.
Testade lite VR och The Un Spoken, tror jag spelade ca 4 timmar tills det bara sprutade svett, det blev ingen 12 kyss för mig.. Vi bråkade precis innan och jag valde att inte prata med honom.. Men det blev en Kyss för 12 slaget för London i alla fall så det blev i alla fall 1 även om jag var arg på honom.
Otroligt nog så.. Gick sägen SÖNDER, alla fyra benen gav upp..
Det var det typ..
Sa åt honom att ringa Peter om det men han skrev bara ett sms och fick till svar att vi kunde ta ner vilken säng vi ville och det blev en säng med stålram så vi skulle kunna sova ordentligt, det var så underbart. En tjock och ordentlig madrass, det var som att sova på himmelen jämfört med den gamla madrassen.
Men någonstans här emellan lyckades vi bryta hans stortå.. Med Datorstolen.. Jag fattar inte hur..
Men det hände..
Ut över det så har det varit en bra vistelse det var bara vi samt den andra killen på botten våningen samt hans tjej var hemma under helgen, ingen annan bara vi, det var så skönt! Lugn och ro, dom var tysta och hur söta som helst ihop, den långa snubben var hos sin tjej och Peter var någon annanstans. Helt underbart!
Sista kvällen fick jag 4 ångest attacker, en så pass allvarlig att jag inte kunde andas.. Grinade som bara den också på det.. Det är hemskt, varje gång jag måste åka hem kommer ångesten och tårarna, det blev lite lättare när vi stod på tågstationen och väntade, det blev bara tårar och inga attacker i alla fall.
Fick en lång hejdå kyss i alla fall och ordentliga kramar..

Men.. Jag älskar honom, något enormt.

Från instagram igår.
" I'VE BEEN AFRAID FOR SO LONG.

ONE YEAR AND 5 DAYS AGO.

HE TOOK ME IN. MADE ME SMILE. MADE ME FEEL SAFE. HE GAIND MY TRUST OVER 2 YEARS BEFORE WE MEET. BEFORE HE KISSED ME FOR THE FIRST TIME. BEFORE I TOOK THE BIGGEST STEP IN MY LIFE AND DECIDED TO BELONG AND BE WITH SOMEONE. BE WITH SOMEONE FOR REAL.

HE STILL AMAZES ME, HE STILL MAKES ME SMILE AND HE'S KISSES MELTS ME DOWN IN TO MY SHOES.

ONE YEAR AGO I WAS AFRAID OF LOSING HIM CONSTANTLY, I THOUT IT WOLD BE A ONE TIME THING FIRST, EVEN WHEN HE SAID HE WANTED ME. MY HEART HUNTED SO MUCH FOR JUST MISSING HIM. I WAS CRYING LIKE IT WAS NO TOMORROW WHEN I GOT HOME, NOT KNOWING IF I WOULD SEE HIM AGAIN.

AND HERE WE ARE. A YEAR LATER, STILL TOGHETER. AFTER FIGHTS ARGUMENTS AND TEARS WE ARE STILL HERE, STILL WANTING TO BE TOGHETER.. I HAVE NEVER FEELT LIKE THIS FOR A PERSON AND IT'S SCARY BUT HE MAKES ME SO HAPPY 💖

I'M A LUCKY ONE.. CUS MY BIGGEST DREAM CAME TRUE 💖💙💖"


Likes

Comments

Morsan åkte hem i torsdags och jag och brorsan är kvar hemma.
Morsan hade tydligen pratat med brorsan i morse och trodde någon av våra kompisar hade försökt fått tag på Morsan 2 på morgonen för att något skulle ha hänt. Lixom wat?! Vi har varit själva hemma förut, det har gått hur bra som helst.
Igår hade jag tvätt, sen blev det ordentligt med köttgryta osv.
Och idag upp 8.00 ut med Pepsi på kiss för att hon skulle kunna äta i tid och sen upp 10.00 för lunch och träffa Josse och Amber för en långis, alltid skönt att spy ur sig allt med någon som förstår en som ventilerar tillbaka.
Ut över det blev det Willys hämta paket på Coop, ÄNTLIGEN. Fick mail från EMP i går tror jag ev i morse att dom skickat paketet, trodde dock att jag skulle få åka raka spåret hem efter Örebro för att hämta paketet men tacka gudarna det kom IDAG.
Har väntat på det här paketet i vad som känns som en evighet men det är skönt, äntligen har den kommit. Nu behöver jag inte gå och oroa mig över det.
Det bär av till Örebro på måndag morgon, tisdag blir det film dejt med världens underbaraste. Samt ska han få en tidig julklapp, var in till Mora förra helgen för att kolla skor så passade på att köpa julklapp, kollade lite i Falun och YESS dom hade det i Mora också! Så nu hoppas jag bara han blir glad, samt är det lite till fotografering också. Men hoppas verkligen han tycker om det. Bokade biljetterna idag för att det har känts off mellan oss dom senaste dagarna men vi fortsätter fighten att få detta att funka. Har fått veta en del om mig själv dom senaste dagarna och försöker arbeta på det. Ska arbeta hårdare på det också. Träningen hjälper lite. Men ska bli hårdare med det. Måste bli hårdare.
Han är värld att kämpa för, sen om man blir en bättre människa på samma gång är det verkligen två flugor i en smäll.
Längtar efter att få krama om honom och bara vara där, just där i hans armar efter 3 månader.
Det är aldrig kul med långa mellanrum men ibland funkar det inte att ses varannan månad eller endå hellre varje månad..
Efter Örebro, Måndag - Torsdag blir det Falun.
Ca 2 veckor borta, beroende lite på hur det går med Pepsi och Balto.
04.29.
Dags att sova.

Im a Little Girl in the Big world, But thats okey cus i have my Daddy to hold my hand.

Likes

Comments

Jag har inte riktigt något att säga egentligen.
Har varit hundvakt senaste veckan.
Spelat.
Inget mer en så.
Kommer dock åka bort från 21 och ca 3 veckor framåt heh..
Aja här kommer bilder.

Likes

Comments

Fixat lite mer i mincraft och pillat runt, gjort i ordning saker, men igår och idag har det inte blivit mycket spel på servern, dock så blev det massa Skywars och Lucky Blocks med lite inslag av Dragon Egg.
Ut över det ska jag passa Bus - Dannys voffis tills på sönda med lite kort varsel men det går ann, han har anpassat sig fort otroligt nog, efter en långis så ringde Matthias och sa att vi skulle på Max och äta, lixom sure alltid underbart att åka med honom, alltid skönt att åka mellan Viborg och Mora på hela vägen i fullt blås och sen 160 hem på E45an utan bälte, barn gör inte som oss.
Att bara gasa på och lyssna på hög musik är helt underbart ibland, bara släppa och njuta.
Verkligen stressa ner efter att mått dåligt ett par dagar.
Men den är 02.38 så dags för sägen barn.

Likes

Comments

Uppe före fan på morgonen då.
Kunde inte sova såhär sitter man med tee och stream igång för att fördriva tiden.
Men det jag gjort nu ett tag är i alla fall att titta på Torchwood och Dr Who med F och spelat Minecraft med Theo, så det har verkligen inte hänt något speciellt dom senaste dagarna mer en att jag vet att jag kommer ha en gäst hemma på fyra ben och svans första veckan i November ut över det så kommer inget speciellt upp fören F har tid för att jag ska komma ner, eventuellt att jag kanske åker till Falun en gång till innan snön kommer på allvar, på tal om snö så kom höstens första snö här om dagen så dags att börja dra sig till idet, jag är inte hypad för snön som alla andra av mina skotergalna vänner är, eller ja bekanta numera vi är väl inte direkt sådär mega vänner längre but that whats happen when you choose to keep away from people to keep yourself safe.
Men har hållit på en del i Minecraft nu när vi har hittat sett sätt att kunna spela tillsammans på utan att behöva öppna upp routern å skit. Så nu håller vi på att börja bygga en borg och mines och jag vette fan allt vad vi har hållit på med dom senaste 3 dagarna, med att bygga och ha oss så tillsammans tror jag på omkring 12-20 timmar själv har jag lagt ner absolut mer en 24 timmar på den här mappen alone, men då gick ca 4 timmar till att bygga ett jävla torn igår natt har jag spenderat 6 timmar med att fixa upp mine storen och byggt en tunnel till tornet från minen för att ha närmare till säng och kistor bara för att slippa att förlora massa jävla iron hela tidfen, förlorat omkring 150 iron orse på 15 minuter bara på grund av creepers, gotta love it.
Ut över det så pratade jag med F igår en stund okej 3 timmar men ändå och fick veta att han har njursten, underbart så det är jätte synd om honom och inte fan kan man göra något heller.. Men han hade varit till sjukhuset idag och fått ur den iaf men röntgen visade på rester så det är väl inte över en.
Nu ska jag tillbaka in i Minecraft och bara pilla runt innan jag ska ut med Pepsi.

Likes

Comments

Veckan som varit.
Theo var jätte snäll och kom ner i Torsdags ochlämnade min nya laddare till Macen som jag var tvungen att beställa precis närjag skulle till Falun.. irriterande..

Kan svära med handen på hjärtat att mac ärdjävulens påfund för att tjäna pengar och inget annat.
Freda åkte T till Borlänge och var borta tills Måndag eftermiddag så fick ha hundarna själva hela helgen, not tobad egentligen, men vart jobbigt Freda kväll så F fick ringa, slutade med attvi brjade kollade på Dr Who ett par timmar innan vi la på, De samma en stund påLörda mitt på dagen och lite på kvällen också, det fortsatte på söndag och måndagkom T hem.
Ut over det har vi inte gjort något särskillt mer en att vi har handlat liteoch gjort riktigt good mat.
Blivit lite filmkväll här och där men ut över det så har vi inte gjort något särskllt alls.

Likes

Comments

Fick drygt 2-3 timmars sömn innan jag skulle upp för att åka buss..  Glömde pluskan på bussen från Orsa men tacka gudarna så stannade busschauffören, jag är så glad att jag alltid kollar mina fickor när jag kliver av på bussar helst VILL jag hålla sakerna i handen, tappade min S4a på bussen i Kumla som tur var kände ju hon vi bodde hos busschauffören så fick tillbaka den men hade lixom tågbiljetter osv på min mobil och kunde inte hitta den.. Ledde till en extrem panik attack, men iaf så hann jag stoppa busschauffören iaf.
Sen snubben som körde till Falun körde verkligen som han stulit bussen men vi var endå sena med 5 minuter..
Pinkade Balto när jag kom innan det blev lugn och ro och sitga ner. Vi shoppade lite på Willys och belive it or not det ENDA onyttiga vi köpte var 2 cola zeros som belöning eller vad man ska säga. Test låg både bäddsoffan och sägen efter lunch så däckade jag i sägen, menade inte att somna men slocknade tydligen och vaknade av rysk folkdans.. Det var lite.. Udda.
Handlade snacks på Ica efter en voff promenad och vila. Kollade på Friend Request medan vi mumsade Tacos sen lite prat och lugn och ro innan sista kiss promenaden.
Blivit en bra dag endå. Blir centrum i morgon så kanske tar med kameran.
Time for bed!

Likes

Comments

Jag har levt med depression most of my life. Och först efter studenten 2015 började jag inse att jag måste göra något åt mitt liv, att sluta bara gå runt och må dåligt och försöka. Jag sökte hjälp i gymnasiet med hjälp av min lärare men det hjälpte inte, fick antidepressiva som inte hjälpte ett skit av en inkompetent läkare och en endå mer inkompetent psykolog. Det hjälpte inte mycket. Rättare sagt det hjälpte inte alls.
Gick på psykolog möten innan det hos Habeliteringen vilket hjälpte 100 gånger mer, gav så mycket att prata där men inte på barn och ungdomspsyk, för någon annan kanske det funkar bättre att gå där men för mig funkade det verkligen inte.
Ett halv år efter att jag bestämde mig för att försöka ändra mitt liv kom F in i mitt liv igen efter att ha varit tyst drygt ett år och vi kom varandra närmare en innan, vilket fick mitt mående att skjuta i höjd. Efter drygt 4-5 veckors pratande så slutade självmords tankarna komma. Han behövde stöd och hjälp till den grad att jag inte hade tid att tänka på mina egna problem, visst man ska inte gräva sig ner i andras problem för att glömma sina egna men det var inte det jag gjorde, jag valde att lägga min tid och energi på att hjälpa honom, fram åt nyår bestämde vi oss för att jag skulle komma ner och träffa honom över nyår, första gången jag skulle träffa honom, första gången jag skulle till Örebro.
Efter dom dagarna så har mitt mående stigit endå mer, att försöka mer vilja mer osv. Ångesten kommer och går och panik attackerna har kommit och gått en hel del. Just nu har jag inte haft en enda attack på lite drygt 3 1/2 vecka. Men istället så har jag gått in i mig själv, jag väljer bort att prata med vänner och umgås med folk och sådant, jag går omvägar nickar och går snabbt förbi istället. Jag väljer att inte prata med människor, om jag inte absolut måste.
Dom senaste 2 veckorna har jag max pratat med andra hundmänniskor och det bara för att Pepsi behöver få umgås med sina hundkompisar, även om jag inte är kapabel till att umgås med människor och prata vitt och brett om saker måste Pepsi fortfarande få träffa sina kompisar och aktiveras mer en att bara gå på promenader.
Jag ser ingen anledning till varför jag ska behöva försvara mig för varför jag väljer att inte prata med alla mina "vänner", jag har Vänner och jag har Kompisar. Vänner håller jag nära, på det sättet att dom är inom en krams avstånd. Kompisar håller jag på två armars avstånd och väljer att inte berätta så mycket för dom, jag klippte ner min vän krets en hel del när jag valde att ändra mitt liv 2015. Så idag håller jag 5 personer nära, 5 personer som jag kan lita på i vått och torrt som förstår att livet inte alltid är enkelt.
Men just nu drar jag mig undan för att jag inte klarar av människor, inte i stora grupper inte att stanna och prata på byn, så i morgon bär det av. Till ett ställe där ingen stannar mig på gatan för att prata.
Där jag är.
Anonym.

Likes

Comments