Hösten 2012 tvingades jag ta ett av mitt livs svåraste beslut. Detta efter att jag fått reda på att mitt barn,mitt allt, utsatts för fysiskt såväl som psykiskt våld hos sin pappa.

Jag fick inget stöd eller någon hjälp ifrån varken min man eller socialen i kommunen. Och pappan vägrade släppa taget om vårt barn trots allt som kommit fram.

Jag levde med mitt barns pappa i 5 år och var därmed väl medveten om hur han fungerar och vad han prioriterar. Detta kom jag till att utnyttja för att få bort hotet mot mitt barn, nämligen styvmamman som utfört dessa hemska handlingar.

Jag var själv vid detta tillfälle gift med en annan man, som jag var tvungen att hålla skenet uppe för och ljuga för, då det behövdes, vilket var ganska ofta. Jag stängde med andra ord av mig själv som den människan jag egentligen var.

Allt började med att jag gav ultimatum till pappan för att slippa blanda in mig själv, men detta fungerade inte. Alltså var jag tvungen att locka med mig själv. Toppa det han redan hade....framförallt inom sex området. Ska nu berätta om det absolut värsta tillfället under dessa 6 månader av själv misshandel.

Min make åkte iväg på resa. Detta var ganska sent en eftermiddag mitt i veckan. Jag var helt slut i kropp och själ, men bara en liten stund efter att han kört hemifrån slogs min reserv på och jag for iväg för att handla min "outfit" som var beställd inför kvällens aktiviteter.... När jag åter var hemma, hoppade jag in i duschen, därefter sminkade jag mig kraftigt med mörka färger runt ögonen..Packade ner det jag hade köpt och fixat till detta tillfälle. Packningen innefattade svarta stayups, kort-kort kjol, string trosor, pushup bh modell genomskinlig, genomskinlig t-shirt och extremt hög klackade pumps.

Låste dörren och började ta stegen upp mot vad som skulle visa sig bli en av dom värsta kvällarna i mitt liv.

Knackade på hans dörr, han öppnade och drog in mig. "Åh äntligen är du här min lilla hora!", sa han. Vid detta laget var jag avstängd och redo för rollen som hans hora, som han ville ha. Han kysste mig häftigt och gled ner med sin hans innanför mina trosor, "Mmm renrakad fitta, precis som jag vill ha den....är du blöt också?"

Han tog tag i min hand och bad mig runka av honom. Gjorde detta en liten stund, när han plötsligt bad mig att följa med in till soffan. Där satte han sig med byxorna nerdragna och en porrfilm rullandes på sin laptop. "Kom och sug min kuk din lilla hora!" Sagt och gjort...men han nöjde sig inte med en "vanlig" avsugning utan tryckte ner mitt huvud så jag klöktes, kände hur tårarna rullade nerför mina kinder. Men små slynor som mig skulle klara av att ta hela kuken i munnen enligt honom. Efter en stund bad han mig att ta av mig byxorna och ställa mig med ryggen emot honom och böja mig framåt, så han kunde slicka mig och använda fingrarna i både slidan och analen. Han trängde efter detta in i mig, juckade några gånger. Nu ville han att jag skulle smaka mina egna safter som han uttryckte sig. Han bad mig lägga mig på soffan med nacken på armstödet så huvudet låg typ utanför soffan. Detta pga att han då lätt kunde trycka ner hela sitt kön i halsen på mig, samtidigt som han kunde se slemmet som bildades när jag klöktes, rinna ner över mina kinder. En av gångerna han tryckte ner den i halsen på mig, höll han kvar den en bra stund så jag knappt fick luft. Samtidigt som han tryckte in sina fingrar i slidan på mig. "Åh vad duktig du är min lilla slyna"

Han avbröt efter en stund för att gå och duscha. Under tiden kunde jag göra mig "fin" för honom..... jag visste ju hur han ville ha det sa han. Jodå det var jag fullt medveten om, så jag bytte om till det riktigt billiga jag hade med mig. På med mer smink.....

När han kom ut ifrån duschen möttes jag av en tillgjord kåt människa som genast började med mig. Han sa åt mig att böja mig framåt över diskbänken så han kunde se allt som var under kjolen..... han slog till mig på ena skinkan, "härlig röv du har, får jag se din härliga fitta igen" Han satte sig på huk bakom mig, när jag drog trosorna åt sidan. Det gick nog inte fort tillräckligt så han slet tag i dom och började slicka mig igen. Kände hur han tryckte in först ett finger sedan ett till...efter ett tag tar han båda pekfingrarna för att töja ordentligt. Hela mitt inre grät, då jag inte var van vid denna behandlingen ifrån min man, inte heller så grovt ifrån tiden med just denna personen.

Han reser sig upp och trycker ner mig på huk..."sug ditt luder".., även denna gången tryckte han in sitt kön så jag klöktes...hela tiden tittade han ner på mig så han kunde tända ordentligt på allt slem som bildades och rann utanför munnen när han väl drog ut den....Jag fick försöka dölja tårarna som rann nerför mina kinder. Han beordrade mig att sätta mig på diskbänken, sära på mina ben och ta på mig själv, sen stoppa fingrarna i min mun för att smaka mina egna fittsafter.

Mina tankar var helt fokuserade på varför jag gjorde allt detta hemska. Han hade vid ett tidigare tillfälle sagt att han visste att mitt barns fd styvmamma ville ha tillbaka honom och lockade även hon med sex. Men hon gjorde inte allt han ville.

Allt fortsatte i sovrummet där han töjde sin lilla hora som han ville. Vid flertalet tillfällen kom jag på mig själv att jag ryggade pga smärtan, men ur munnen kom falsk njutning, för det var det var ju det hans lilla luder tyckte om sa han. Jag fick ställa mig på alla fyra....."vill känna min kuk tränga in i din tighta röv, det gillar du va ditt luder?" Fick inte fram ett ord alls vid detta laget. Han trängde in i mig utan glidmedel, för enligt honom räckte det med lite saliv. Han stötte in i mig hårt flera gånger, när han plötsligt stannar av....ÄNTLIGEN!! tänkte jag (han har kommit), men så var inte fallet...han stoppar istället in 2 fingrar samtidigt och börjar jucka igen. Maximal töjning tände han på. Smärtan jag kände var olik någon annan jag någonsin upplevt. Efter en stund slutar han, då ska jag smaka hur min egen röv smakar tycker han och trycker in den i munnen på mig. Han kniper tag i mina bröst....hårt! Samtidigt stöter han utan tanke ner sitt kön i halsen på mig, till slut klarar jag inte mer, så jag tar tag i den så jag själv kan bestämma hur det ska vara. "Jaså du klarar inte mer mitt lilla luder" sa han.     Utan minsta förvarning sprutar han sin sperma i min mun. Jag hinner precis stoppa mig ifrån att svälja det. Vilket var tur, för tydligen tände han på att se sin sats rinna nerför min haka ner över mina bröst.

Han stönar av vällust och tar sedan upp sina kalsonger. Helt oberörd går han in på toaletten för att tvätta av sig. Jag sitter kvar på sängkanten....tårarna bränner innanför ögonlocken. I nästan 4 timmar fick jag bita ihop för att han ville ha sina kåta lilla billiga hora. Vid det tillfället var det precis så jag kände mig, ja förutom kåt då. Tappade fokus ett tag då ångesten slog till "VAD FAN HAR JAG GJORT?!"  Min kropp värkte av hans behandling...Fick snabbt slå bort ångesten när han åter kom in i rummet och frågade om jag ville ha mer. Ville bara resa mig upp och springa därifrån. "Nä du får allt vänta, måste hem till djuren nu", sa jag. Något som möttes med höjda ögonbryn och ett spydigt "JAHA!!"

När jag åter var hemma tvättade jag av mig honom....försökte uträtta mina behov innan jag skulle lägga mig, men smärtan var för kraftig så jag kunde inte tömma ordentligt. När jag vänder mig om för att spola, ser jag att toastolen är fylld av blod. Blod som jag fattade kom ifrån min anal. Dagarna som följde hade jag väldigt svårt att uträtta behov nr.2.

Gångerna jag försökte avsluta mitt dubbelspel, sa han alltid att hon fortfarande ville ha tillbaks honom. Något han visste gjorde ont inom mig, pga vad hon utsatt vårt barn för. Men tydligen fanns inte det i hans tankar.

När allt såg dagens ljus och min make fick reda på allt, kände jag enbart en enorm lättnad att allt var över. Jag slapp utsätta mig själv för hans sätt och hans beröring fler gånger. Men några dagar efter slog chocken till....då fattade jag vidden av vad jag gjort, även om jag gjorde det för att rädda vårt barn. Jag menar vem vill komma tillbaks till en skruvad människa som honom igen??                       

Jag beslöt mig för att avsluta mitt liv.....vilket var nära, men dom få krafterna jag hade kvar skrek på mig att inte göra det. För utan mig, vem hade vårt barn då som skulle skydda hen?

Fick efter allt detta reda på att han haft oss båda under hela tiden. Allt handlade om att han skulle stilla sina egna behov....detta ledde till att det äntligen gick upp för mig efter alla år, vad han verkligen var för en typ av människa. En väldigt självisk patetisk och osäker människa.....Jag tackar gudarna varje dag att jag aldrig avslutade mitt liv för vårt barns skull. 

Men allt jag utsatte mig själv för har satt sina spår.... I form av PTSD och Dissociation​. Dessa två tillstånd kommer jag blogga om vid ett annat tillfälle......


Likes

Comments

Till synes en helt vanlig tjej. Uppvuxen i Skåne, bor just nu i en liten by på landet tillsammans med min familj.                               Men dom senaste 7 åren har varit en resa....en resa rakt ner i avgrunden innehållande svek, lögner, sjukdomar, död, diagnoser.

Jag kommer via min blogg skriva ner tankar och funderingar för att på det viset rensa ut ibland allt som upptar hjärnan. Vissa saker kan anses vara väldigt stötande därför kommer jag inte att skriva ut några namn, men märk väl också att detta handlar om MINA upplevelser och tankar kring detta. 

Bloggen blir ganska varierande....dåtid, händelser,tankar och vardagen. 


Däremot får ni jättegärna lämna ett avtryck innan ni lämnar bloggen för att spana vidare. 


CARPE DIEM

Likes

Comments