Haft en riktig slöisperiod nu ett tag och godisätande. Efter hemkomst från semestertrippen bestämde jag mig för att nolla mitt sockersug så har lyckats några dagar nu att hålla mig till vatten när suget efter sötsaker dyker upp. Men anar att det kommer bli jobbigare och jobbigare nu under en period. Kör fys och gym för att inte tänka så mycket på det också. Phu, än så länge går det bra😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Haft några underbara dagar med barnen i Köpenhamn, Malmö, Åhus, Göteborg. Betat av Tivoli, underbara stränder, shopping och Liseberg på en vecka. Nu har vi anlänt till landet och har lyckats få lite sol här också.

Likes

Comments

I morse packade vi in det sista som skulle med till Trosa. Vi ska inreda ett visningshus till Smålandsvillan. Temat är marint. Så vi kör en modernare marint. Vi har hunnit betydligt mer än vi trodde vi skulle göra redan första dagen. Just nu är vi påväg tillbaka till Trosa stadshotell för middag och avkoppling i solen. Vi kommer att bo här till på torsdag. Trosa är helt magiskt vackert, med charmiga gamla hus, små gågator mm😍

Likes

Comments

Efter en dag i backen med sol och gamla vänner så ligger jag bara framför brasan nu och myser och känner ett enormt lugn. Det här är livet. Fjällen, vänner och avkoppling❤ Tänk om livet kunde ge så mycket energi varje dag och samtidigt avkoppling. Skylla man bli den "perfekta" personen då. Om man nu ens kan säga att någon är perfekt?

Likes

Comments

Bara älskar Ekebys Sirapsbröd. Ost och smör räcker till Yogurten på morgonen till frukost, Sen är det bara att köra. Bästa brödet ever :-)

Likes

Comments

Veckan som gått har bestått av jobb, jobb och åter jobb för jm. Äntligen kan jag slappna av från det och bara fokusera på nästa projekt. Känns så oerhört underbart att månaderr av planering och möten nu är över för en stund.

Likes

Comments

Efter julen åkte jag och barnen upp till våra vänner i Idre och firade nyår och myste i det lugna. Någon dag med skidåkning utför för min del medan barnen stannade i byn med deras barn och spelade spel och kopplade av. Firade med god mat och raketer. Blev sittandes ett antal timmar och bara pratade, Vi ses så sälla men känner mig alltid lika hemma där m inte mer än när jag kommer hem till stan. Vi blev kvar till dagen innan skolan började.

#nyårsafton #friends #skiing #newyear #underbaravänner #skidåkning #lifestyleblogger

Likes

Comments

Hemma igen efter några dagar på landet igen. Just ätit middag. Grillad kyckling och stekt potatis med sallad och dressing fick det bli ikväll. Tänkte just sätta mig i soffan och börja läsa en ny bok men det var visst några andra som hann före. Så får vänta tills jag lägger mig med boken istället. Kl 19:35 blir det mys tillsammans framför tvn med lite chokladfondue. En av sonens favorit program med buskis från deras sommarteater sänds då. Medan 1:a läser sin bok hon fick i julklapp av sin storebror och den 2:a spelar sitt nya spel så drar jag till gymmet och kopplar av en stund.

Likes

Comments

Nouw Magazine