Efter en dag i backen med sol och gamla vänner så ligger jag bara framför brasan nu och myser och känner ett enormt lugn. Det här är livet. Fjällen, vänner och avkoppling❤ Tänk om livet kunde ge så mycket energi varje dag och samtidigt avkoppling. Skylla man bli den "perfekta" personen då. Om man nu ens kan säga att någon är perfekt?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bara älskar Ekebys Sirapsbröd. Ost och smör räcker till Yogurten på morgonen till frukost, Sen är det bara att köra. Bästa brödet ever :-)

Likes

Comments

Veckan som gått har bestått av jobb, jobb och åter jobb för jm. Äntligen kan jag slappna av från det och bara fokusera på nästa projekt. Känns så oerhört underbart att månaderr av planering och möten nu är över för en stund.

Likes

Comments

Efter julen åkte jag och barnen upp till våra vänner i Idre och firade nyår och myste i det lugna. Någon dag med skidåkning utför för min del medan barnen stannade i byn med deras barn och spelade spel och kopplade av. Firade med god mat och raketer. Blev sittandes ett antal timmar och bara pratade, Vi ses så sälla men känner mig alltid lika hemma där m inte mer än när jag kommer hem till stan. Vi blev kvar till dagen innan skolan började.

#nyårsafton #friends #skiing #newyear #underbaravänner #skidåkning #lifestyleblogger

Likes

Comments

Hemma igen efter några dagar på landet igen. Just ätit middag. Grillad kyckling och stekt potatis med sallad och dressing fick det bli ikväll. Tänkte just sätta mig i soffan och börja läsa en ny bok men det var visst några andra som hann före. Så får vänta tills jag lägger mig med boken istället. Kl 19:35 blir det mys tillsammans framför tvn med lite chokladfondue. En av sonens favorit program med buskis från deras sommarteater sänds då. Medan 1:a läser sin bok hon fick i julklapp av sin storebror och den 2:a spelar sitt nya spel så drar jag till gymmet och kopplar av en stund.

Likes

Comments

I ett projekt som vi sitter med inför januari så ska det göras en dekorativ funktionell belysning till en lång hall. För att få liv i den och korta av den långa gångkänslan, så kommer belysningens konstallation byggas i ett mönster av kabel och diamantlampa med ljuskälla i samma form byggs ihop. Lampskärmen kommer från IKEA "brunsta" 179 kr och Opal ljuskälla från Globen "komplett diamant opal"
Kabel på metervara.

Likes

Comments

Efter några lugna juldagar med en skön och mysig julafton hamnade man i total ledighetskoma. Med massa film på tvn som rullar på hela tiden så kan man bara luta sig tillbaka i soffan på landet. Barnen pysslar med sina julklappar. Det ända som saknas är snön nu bara.

#jul#julafton#familjeliv

Likes

Comments

Efter en lite stressig efter middag så säger jag bara Yes! Äntligen! 😄 Mamsen och lillesyrran fick som de ville till slut✌🏻Så sonen fick ge sig efter övertalning från både butikspersonal, en envis syrra och morsa😅 Kom hem med en helt Nyfrissad, ny stylad son. Han har bara vägrat byta tidigare men efter denna kväll kom han på nåt nytt han gillade. #style #nyfrisyr

Likes

Comments

Trött som tusan så testar att ge mig på ett ynka litet pass i hopp om att hjärnan kan vakna till några minuter. Är just känslan innan man kommer igång som segar sen försöker jag bara övertyga mig om att det är skit kul 😅 Nu är jag ju iallafall här så bara att köra 😊 Alltid skönt att rensa hjärnan från dagens prylar och få en liten stund för sig "själv" . Dock så direkt själv är man kanske inte direkt här på gymmet men lite egenfokus 😍 Så på med hörlurarna och höjer volymen för mig själv en stund nu 💪
#gymmet #actic #power #träning #fys #justdoit

Likes

Comments

Nouw Magazine