Header

​Vill ha allting, både på första och andra bilden! Massor med smaskigt och massor med kött, kan aldrig äta mig mätt på Italien. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lovade er några bilder för ett tag sedan på denna underbara playsuit i leopard, från LOVE FOREVER, och här kommer dom. Jag matchar den helst med ett par lårhöga stövlar i beige, men tyvärr hade jag inte med mig dom till Italien. Går att få tag på HÄR, just nu på rea.

Likes

Comments

​Ville bara önska alla en UNDERBAR DAG! 

Likes

Comments

​Ja, här sitter man just nu, avundsjuk? Don't be, är alldeles för varmt... Haha, skämt å sido! Vem skulle du vilja vara här med just nu? 

Likes

Comments

​Är det någon mer än jag som bara dör för Reese's peanut butter cups? När jag bodde i USA åt jag alldeles för många, för där kan du köpa dom precis överallt. I Sverige och Italien är det betydligt svårare... Är det någon som vet vart man kan köpa dessa hemma? KRAM

Likes

Comments

​Alltså WOOOOOW, älskar denna bedårande outfit som jag lyckats kombinera ihop. En rosa dröm i batik mönster och spets, tillsammans med ringar och halsband. Allt kommer från LOVE FOREVER, ni hittar deras hemsida HÄR! Man känner sig verkligen vacker i detta.

Likes

Comments

​En bild säger mer än 1000 ord, bytte ut salami, prosciutto, copa och pancetta för en kväll med SUSHI. Nog den bästa sushin jag ätit, eller okej, nu när jag tänker efter är Nobu i Los Angeles fortfarande nummer 1.

Likes

Comments

Pronto!!! Idag har jag varit iväg med Ambro i ett samhälle som ligger i norra Italien. Nu minns jag inte namnet, men mycket skog och vackra vyer. Vi var här tillsammans för att ordna inför ett kommande event i September, som jag hoppas att jag kommer kunna vara med på.

Innan hemfärd beställde vi in lite plockmat, så himla gott.

​Dom kallade mig för Barbie idag, undrar varför?

Likes

Comments


Better Blogging Nouw