Header
View tracker

SNABB UPDATE!

Jag och Linda har precis lämnat hotellet och spat, åkt in till stan och satt oss ned med varsitt glas vin och lite tapas innan vi beger oss mot kvällens event på Louis Vuitton.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon på er! Då har precis jag och finaste Linda satt oss på MTR Express mot Stockholm. Blir en heldag i huvudstaden med shopping och mys på stan. Ska även till bästa Bobby nu under förmiddagen och fixa håret. I kväll är vi inbjudna till ett lyxigt event och efter det har vi bokat bord på en restaurang, men var berättar jag inte. Kan göra det först efter middagen, är så obehagligt, men jag har en stalker som bor i Stockholm. Den här personen vet jag läser min blogg varje dag, försöker följa varje steg jag tar och kan inte släppa taget om mig. Kanske osmart att skriva att jag ens ska till Stockholm eller på det här eventen på kvällen (men där finns det ju vakter). Men jag kan ju inte låta den här personen begränsa mitt liv, fast hjärtat slår ju lite snabbare när jag tänker på vad personen kan vara kapabel till. Usch, så fruktansvärt obehagligt, får försöka att inte tänka på det. Är ju iväg med bästis och vi ska ha så kul, kram!

Likes

Comments

View tracker

Vi är på jakt efter en bil i större modell. Främst för att vi har två stora hundar att ta med oss lite varstans. Vore så praktiskt att bara öppna bakluckan så de kan hoppa in. Men vi vet inte riktigt vad vi är ute efter...

Likes

Comments

Ja, ni läste rätt. I övermorgon åker jag och bästis upp till huvudstaden, vad som händer där, får ni läsa mer om på bloggen, också i morgon! Även om Stockholm inte är särskilt långt bort, ska det faktiskt bli skönt med en liten get-a-way. Det är så mysigt där kring dessa tider...

Biblioteksgatan

NK

Likes

Comments

Visste ni att jag har 9 tatueringar? "VAAAA, det trodde jag aldrig", brukar många säga, för det är ju några stycken totalt, men dom är ganska diskreta. Jag är faktiskt inne på att skaffa min 10:e, under vänster bröst. Antingen en text eller så funderar jag på en ängla vinge, från sidan och in inunder bröstet. Vad tror ni om det? Vad ska jag ha för text i så fall? Eller vore det snyggare med en änglavinge? Hmmm...

Detta är bara inspirationsbilder, men något liknande... Nååå
<---- eller ---->

Likes

Comments

Har jag berättat för er att jag köpt VIP biljetter till finalen av Melodifestivalen 2017? Fick ett fantastiskt erbjudande från Connoisseur Magasin, ska bli så gaaaalet roligt. Det är jag, mamma och Sandra som åker upp till Stockholm, VAD kan gå fel? HA-HA-HA! Har redan nu börjat spana in outfits, för det är verkligen glitter och glamour som gäller.


Likes

Comments

Sexy in red! Nämn ett tillfälle där rött inte passar? Har plockat ut några röda favoriter från NELLY. Det är någonting speciellt med den röda färgen. Det är någonting sexigt och romantiskt med rött, I just love it. don't you?

Likes

Comments

Ser ni på julkalendern i år? Det gör jag! Selmas saga, tycker den är så himla mysig! En chokladkalender har jag för den delen också, kommer nog aldrig växa ifån det, hahaha... Har ni någon eller är det bara barnsligt och för barn? Nej, det är väl bra att vara ung i sinnet.

Likes

Comments

Rosa drömmar har väl vi alla? Fast mina kanske skiljer sig från era... Dessa väskor från Louis Vuitton i rosa är som rena godisbitarna! Kanske blir något liknande till våren... eller om jag varit riktigt snäll kanske tomten kommer med ett stort rosa paket.

Likes

Comments

Provade ett läppstift av en tjejkompis till mig som hade köpt det inför en 20-tals fest. Alltså WOW, jag blev kär direkt. Jag är en läppstiftstjej, men brukar absolut inte bära rött. Jag använder mer nude och latte färger samt i rosa nyanser. Detta läppstift ska jag garanterat köpa i någon av mina färger, sitter en hel dag utan problem. Jag älskar just stiftet och förpackningen, förpackningen är matt svart och otroligt liten vilket betyder att du lätt kan slänga med den i en liten handväska. Problemet med små och nätta förpackningar är att de tappar lite lyx känsla. En svart hylsa med smashbox i vitt är inte så lyxigt, men ack så fint på läpparna!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw