Header

Såhär går jag gärna klädd nere på franska Rivieran! För visst var denna outfit ganska drömmig? Ni vet väl att ljusblå och rosa är två av mina absoluta favorit färger? Tänk er solbrända ben, en varm eftermiddag och god mat någonstans, åh!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon säger jag! Detta är min frukost idag, viktigaste målet på dagen. Ni som känner mig vet att jag är en riktigt gottegris, älskar kakor och bakelser! Godis och chips äter jag däremot aldrig. Nu ska jag mumsa vidare, ha en underbar lördag.

Likes

Comments

Igår var tjejkväll hemma hos mig tillsammans med systrarna Lifv. Jag ordnade allt detta och bjöd på, inte så dumt va? Prosciutto, salami, coppa, frukt i mängder, bröd och kex, tapenad, fikonmarmelad, lite olika ostar (favoriten är att doppa hårdost i honung), bubbel och hemmagjord passionsfrukts-cheesecake - som nog var den godaste cheesecake jag gjort! Vi skrattade så vi fick ont i käkbenen och pratade om allt mellan himmel och jord. Det blev dock ingen övernattning, utan de åkte hem framåt midnatt. Timmarna försvinner verkligen snabbt när vi umgås. Vad händer ikväll då? Fredag och grejer! Jag ska iallafall träffa Sandraaaa! Kram kram.

Likes

Comments

Är detta mina favoritklackar och väska just nu? Svar JA!
Väska, Gucci // Klackar, Valentino // Klänning Zara // Halsband, MissGlamorous

Likes

Comments

Hallå på er! Ikväll kommer den här donnan och hennes syster hem till mig! Ska bli himla trevligt och mysigt, men det kan inte bli annat. Jag har efterrätten klar, men vet inte riktigt vad jag ska bjuda på än. Italienskt och plock är väl min specialitet, eller vad säger ni? Vi får helt enkelt se, kanske blir något helt annat.

Bilder från Connoisseurs super glamourösa Great Gatsby event på Bjertorps Slott

Likes

Comments

Sist jag var hos Jessicas syster Patricia bjöd hon på marängbotten, ett täcke med vispad grädde och massor av jordgubbar ovanpå! Det vattnas i munnen bara jag skriver det. Jag gjorde likadant häromdagen, var så sugen, super enkelt och sjukt gott...

Likes

Comments

Det var allt några av er som trodde att jag hade barn, efter att jag la ut den här bilden på Instagram och Facebook. Haha, nej, nej, nej! Inte än, på ett bra tag. Jag har sagt till mig själv - "inga barn före 30". Det är så mycket jag vill göra och det är så mycket jag kommer att åstadkomma innan dess, så tiden kommer inte räcka till. Men visst vore jag fin som mamma? Det är en av Helenes underbara tvillingar jag håller i!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw