Header

Tre bilder på mig och underbara Jessica i våra glittrande 20-tals klänningar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min favorit väska från Louis Vuitton som jag fick i födelsedagspresent, eller var det julklapp? Nej! Födelsedagspresent var det... Bra koll jag har! "Victoire" heter modellen, sedan denna underbara "Logomania" halsduk. So fetch.

Likes

Comments

Älskar ni också müsli i yoghurten på morgonen? När jag var på iDealofsweden eventet uppe i Stockholm fick vi ju fantastiska goodiebags. I den här goodiebagen låg bland annat en check från mymuesli och jag gick direkt in för att använda den. Så jag fick hem detta i förra veckan, massor av olika sorter. Alla ingredienser är dessutom ekologiska, mums vad gott.

Likes

Comments

Alltså jag kanske är galen, men jag är såååå sugen på att testa rosa hår! Inte färga det, utan göra en "color bomb" som går ut efter ca 10 tvättar. Bad en kompis ändra mitt hår i photoshop och det såg fasen inte dumt ut... Det blir ju bara tillfälligt. Är det någon av er som har provat eller har tips på någon bra "color bomb"? Inte skrikrosa, utan mer som på bilderna här nedanför.

Likes

Comments

Har jag visat dessa godbitar? Tror inte det! Beställde dessa egentligen för att ha till Great Gatsby eventet i fredags, men det blev inte så ändå. Kändes lite risky att använda dom för första gången en sådan kväll. Hade ju inte alls varit kul om jag fått skoskav... Så det blir till att gå in dessa skor så fort det blir fint väder ute. Tänk en vit topp, snygga jeans och dessa klackar, voilá!

Viola heter modellen

Likes

Comments

Kan inte sluta tänka på denna fantastiska kväll! Denna bilden ligger redan uppe på Facebook och Instagram, men jag bara måste dela den på bloggen! En helbild på denna underbara strass klänning, hoppas jag får tillfälle att använda den snart igen. Jag ska på ett bröllop i april, kanske kan ha den då? Eller blir det "too much sauce"? Det är ju inte ett svenskt bröllop, så då borde det vara OK. Vi får se... Nu ska jag fortsätta här, ha det toppen så länge. Kram.

Likes

Comments

Hallå på er! Vad ska man säga? VILKEN FANTASTISK HELG! Haft tre underbara helger i rad nu, först iDealofsweden event med fina Linnea, sen Melodifestivalen VIP med älskade mamma och Sandra och nu Great Gatsby med bästa Jessica på fredagen och på lördagen kom underbaraste Helena. Vilka fantastiska människor jag är omgiven av! Men för att berätta om fredagen på Bjertorps slott, nog den mest pampiga festen jag varit på. Kvällen började hemma hos Jessica med bubbel och småplock hon förberett. Sedan fick lockarna i håret falla på plats och det sista pudret på kinderna innan vi åkte mot slottet. Väl framme fick vi varsitt glas champagne, det bjöds på underhållning, dans, mat från havet, olika pajer, ostron, cupvakes, frukt, chokladdoppade jordgubbar, ljusshow, drinkar, tävlingar... denna kvällen hade verkligen allt. På tal om tävlingar, jag vann pris för bäst klädda och gissa vem det var som utsåg vinnaren? Jo, självaste Lars Wallin, modedesignernas modedesigner! Lyckan är total, inte varje dag det händer. Fick ett presentkort värt 4000:- som pris, inte dåligt. Vi minglade, skrattade och dansade oss genom kvällen. Ett minne för livet. Har nog 200 bilder i min mobil, så här nedanför kommer ett gäng av dom. Kram på er, ha en fin dag.

Träffade ÄNTLIGEN snyggaste Åza

Jag, självaste Lars Wallin och Jessica

Vi vann priset för bäst klädda, alltså så otroligt att vi vann av alla 1000 personer som var där! Alla hade verkligen ansträngt sig också, så himla kul att se. Inget Great Gatsby tema på krogen direkt, utan här var det all in. Ingenting kunde vara för mycket. Det goda 20-talet eller vad säger man?

LYCKA! Så glad att jag har den här tjejen!

Too glam to give a damn

Likes

Comments

Alltså WOOOOOOW! Vilken kväll det blev igår, som en saga. Var ju på ett Great Gatsby event anordnat av Connoisseur Magazine på Bjertorps slott. Var där tillsammans med min fina vän Jessica. Jag har massor av bilder i mobilen som jag ska gå igenom och som kommer komma ut på bloggen. Jag vann till och med pris för bästa klädsel och det var självaste Lars Wallin som utsåg vinnaren!!! Helt galet, så glad. Mer om detta i morgon, just nu är jag upptagen med denna babe.

Likes

Comments