Header

Hallå på er! Jag måste introducera er för ett hudmärke jag började använda för ett par månader sedan - IMAGE SKINCARE! Det är ett amerikanskt, evidensbaserat och kliniskt hudvårdsbolag som erbjuder professionella produkter med effektiva behandlingar. Under min ungdomstid hade jag så mycket problem med akne, ständig fet och oljig hy, talgproduktionen var i full gång... Ja, ni förstår vad jag menar. Det enda som allt gick ut på under många, många år, var att hitta produkter som skulle hjälpa mig att bli av med alla blemmor och pormaskar och produkter för att dölja det. Jag blev till slut tvungen att gå till läkare på hudmottagningen. Fick starka krämer/salvor som inte hjälpte och antibiotika tabletter som tyvärr slutade med att jag fick en fruktansvärd allergisk reaktion. Många av er känner säkert igen er?! Jag var så avundsjuk på alla tjejer som hade "baby faces" med slät hy och inte ett enda märke. Det är faktiskt först nu under de senaste 2 åren som min hy kommit någorlunda i balans. Under mina år har jag provat i princip alla hudvårdsprodukter som finns på marknaden, billiga dag- och nattkrämer till svindyra. Är det något som har hjälpt? Njaaa... Helt ok, inget som direkt varit WOW. Men som jag skrev i början av inlägget, Image Skincare blev räddaren av min hy och jag vill nu inte använda något annat. Helt seriöst, produkterna är fantastiska! Och nej, detta är inget sponsrat inlägg, jag skriver från hjärtat. Jag kommer att posta inlägg lite då och då om de olika hudvårdsprodukterna, just nu kör jag en hel serie! Att använda ett bra märke från början blir billigare i längden och du slipper känna ångesten i hjärtat när du tittar dig i spegeln på morgonen. Jag som aldrig har gått ut osminkad, kan om jag vill, göra det nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har besökt Palermos fantastiska katedral idag, verkligen breathtaking! Nu sippar vi på varsin aperol spritz och ska hoppa i havet. CIAO!!

Likes

Comments

Då befinner vi alltså oss i... PALERMO! Mer känt som Maffians näste, hehe... En stad full av sevärdheter, kultur och historia. Vi bor på vackra Grand Hotel, känns som man hoppat rätt in i en film på 1920-talet. Här har också Al Pacino bott, som spelade huvudrollen i trilogin Gudfadern. Idag ska vi bege oss mot den vackra stranden Mondello som ligger strax utanför Palermo. 30 grader, så har inget och klaga på.

Likes

Comments

Idag lever vi livet i Milano! Shoppar, dricker drinkar, någon glass här och där... så himla mysigt att bara strosa runt här. Nu tar mamma en espresso, så laddar upp några bilder från dagen, men mer kommer! Ciaoooo

Likes

Comments

Hallå där! Igår var det SHOPPING DAY för hela slanten, nej, inte alls. Hittade faktiskt inte så mycket, bara två tröjor, lite underkläder och ett par skor. Mamma köpte inte heller så mycket, ungefär som mig. En super mysig dag iallafall med våra vänner. Bilderna får tala för gårdagen! Nu -----> POOLEN! Kram

Likes

Comments

Yesterday's dinner spot! Här åt vi middag sent igår kväll, klockan var framåt midnatt. Här har man helt andra matvanor, det är ingen som går ut och äter middag klockan 18, utan här är det senare tider som gäller. Finns ingen "man ska inte äta efter klockan 18" regel här inte! Jag föredrar det såhär, i Sverige kan du inte få en köttbit efter klockan 22 och ibland till och med tidigare än så... Middagen var fantastiskt god, vi satt ute på terassen med stort dansgolv och underhållning nedanför.

Likes

Comments

En snabb uppdatering! Varmt så jag svettas ihjäl, men jag klagar inte... Nu ska jag hoppa i poolen och svalka mig. Ciaaaoooo!

----> alvaorrenvade på Snapchat

Likes

Comments