Header
View tracker

Ja, ni läste rätt. I morgon åker jag och bästis upp till huvudstaden, vad som händer där, får ni läsa mer om på bloggen i morgon! Även om Stockholm inte är särskilt långt bort, ska det faktiskt bli skönt med en liten get-a-way. Det är så mysigt där kring dessa tider...

Biblioteksgatan

NK

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Visste ni att jag har 9 tatueringar? "VAAAA, det trodde jag aldrig", brukar många säga, för det är ju några stycken totalt, men dom är ganska diskreta. Jag är faktiskt inne på att skaffa min 10:e, under vänster bröst. Antingen en text eller så funderar jag på en ängla vinge, från sidan och in inunder bröstet. Vad tror ni om det? Vad ska jag ha för text i så fall? Eller vore det snyggare med en änglavinge? Hmmm...

Detta är bara inspirationsbilder, men något liknande... Nååå
<---- eller ---->

Likes

Comments

View tracker

Har jag berättat för er att jag köpt VIP biljetter till finalen av Melodifestivalen 2017? Fick ett fantastiskt erbjudande från Connoisseur Magasin, ska bli rå gaaaalet roligt. Det är jag, mamma och Sandra som åker upp till Stockholm, VAD kan gå fel? HA-HA-HA! Har redan nu börjat spana in outfits, för det är verkligen glitter och glamour som gäller.


Likes

Comments

Sexy in red! Nämn ett tillfälle där rött inte passar? Har plockat ut några röda favoriter från NELLY. Det är någonting speciellt med den röda färgen. Det är någonting sexigt och romantiskt med rött, I just love it. don't you?

Likes

Comments

Ser ni på julkalendern i år? Det gör jag! Selmas saga, tycker den är så himla mysig! En chokladkalender har jag för den delen också, kommer nog aldrig växa ifån det, hahaha... Har ni någon eller är det bara barnsligt och för barn? Nej, det är väl bra att vara ung i sinnet.

Likes

Comments

Rosa drömmar har väl vi alla? Fast mina kanske skiljer sig från era... Dessa väskor från Louis Vuitton i rosa är som rena godisbitarna! Kanske blir något liknande till våren... eller om jag varit riktigt snäll kanske tomten kommer med ett stort rosa paket.

Likes

Comments

Provade ett läppstift av en tjejkompis till mig som hade köpt det inför en 20-tals fest. Alltså WOW, jag blev kär direkt. Jag är en läppstiftstjej, men brukar absolut inte bära rött. Jag använder mer nude och latte färger samt i rosa nyanser. Detta läppstift ska jag garanterat köpa i någon av mina färger, sitter en hel dag utan problem. Jag älskar just stiftet och förpackningen, förpackningen är matt svart och otroligt liten vilket betyder att du lätt kan slänga med den i en liten handväska. Problemet med små och nätta förpackningar är att de tappar lite lyx känsla. En svart hylsa med smashbox i vitt är inte så lyxigt, men ack så fint på läpparna!

Likes

Comments

Vad kul att så många av er gillade receptet på ingefärashotsen! Jag tar en shot varje morgon, nästan blivit ett beroende. Istället för att gå och ta en ingefärashot varje morgon, på en juicebar för 20kr (blir ju rätt dyrt i längden...) är det enkelt att göra själv. Mina vänner har även dom blivit inspirerade, de ber till och med särskilt om att få en shot när dom kommer hit, haha. Många tror först att det är alkohol i för man säger "shot", men kom igen, INGE-FÄRA-SHOTS, namnet säger väl sig självt, eller? Har inte ni några andra nyttiga tips till mig? Även om jag är världens gottegris emellanåt, tycker jag det är kul med organic food, raw food och saker tillagat från grunden. I USA t.ex. har man "boxes/cake mix" för allt och att baka "from scratch" är ingenting man gör, medans här är det så självklart. Inte gör man brownies eller morotskaka från pulver i en box? Gör ni det? Har aldrig gjort det, eller jo, VÅFFLOR är ju ett undantag såklart...

Säkert gott, men ett BIG NO för mig...

Likes

Comments

Ja, det är sant! Här har ni den. Är den inte helt AMAZING, jag beundrar den bara när jag ser alla bilder här nedanför. Den här klänningen fungerar egentligen som garderobens "lilla svarta". Den är classy, passar till nästan vilket event/tillställning som helst och du blir garanterat festens mittpunkt. Perfekt för den som vågar sticka ut, alltså WOW! Självklart kommer den från, kan ni gissa? Jo, ingen mindre än, Lise Sandahl (klicka på namnet för att komma till hemsidan) Kanske årets nyårsklänning? Puss!

Likes

Comments

Att gå ned i vikt är ingen lätt sak, det krävs både motivation och kunskap. En bra grundregel är att inte äta mer än vad du förbrukar och att RÖRA PÅ DIG! Men ibland kan man behöva något extra gör att ge ämnesomsättningen en skjuts. Förutom att denna vitaminbomb till dryck är väldigt god och hälsosam, så kan det förhoppningsvis hjälpa dig att tappa några kilon under tiden. Även för dig som inte behöver eller vill gå ned i vikt fungerar den super. Jag var dock lite skeptisk till en början, men den boostar dig inifrån och ut, så varför inte testa själv? Ett extra plus är att hyn strålar!

  1. Riv ingefäran grovt med skalet på och lägg den i vattnet. Värm upp (men aldrig över 60 grader) i 20 minuter. Koka ej då detta gör att delar av allt det nyttiga försvinner. Jag gillar att ha i chili - men det blir rätt starkt och kan absolut uteslutas. Chili är dock bra för förbränningen.
  2. Sila av ingefäran och blanda i honungen medan det fortfarande är ljummet(40 grader)
  3. Låt svalna och pressa sedan i citronerna. Sila och häll i en flaska.
  4. Förvara i kylskåpet och utan problem kan den stå i en månad.

Likes

Comments