Hej hopp! Igår eftermiddag var jag hos frisören och fixade utväxten, igen... Det tar seriöst bara några veckor innan jag är mörk i hårbotten igen. Mitt hår växer verkligen jätte fort och en del säger till mig, "va, är du hos frisören igen, du var ju nyss där". Blev i alla fall fantastiskt nöjd! Har ingen bild på resultatet, var tvungen att springa vidare, så vi hann inte styla håret när vi var färdiga. Var på Salong Devote i Skövde även den här gången och fick hjälp av fina Marie, så duktig. Hon fixade även mammas hår för någon vecka sedan och mamma blev lika nöjd. Det är inte lätt att få till det där med ljusfärg.

Likes

Comments

Det här med boots har alltid varit snyggt och tidlöst, men jag skulle säga att det har varit mer av "dom klassiska bootsen" och inte alls så utmärkande. Jag har sett att det kommer mer och mer boots i butikerna och online, som verkligen sticker ut och drar blickarna åt sig. Broderat, sömmar, fransar, färgglatt, you name it. Kolla bara på dessa galet snygga boots... Höll ju på och dö när jag såg dom i leopard! Xoxo

Vilka är era favoriter?

Likes

Comments

Jag har fått lite frågor här och var på bloggen. Är så dålig på att svara på era kommentarer, sorry för det, så jag har samlat ihop några av frågorna här nedanför. Resten kommer en annan dag, undrar ni något mer, ställ frågor i kommentarsfältet. Puss!


Är du allergisk mot något?
Nej.

Vad hette din bästa vän i grundskolan?
Elenore och Linda.

Hur mycket väger du?
Jag väger ca 50 kilo.

När vill du ha barn? Skulle du vilja ha en flicka eller pojke? Vad skulle ditt barn heta?
När jag är 30 ungefär, egentligen först när jag känner att jag har en stabil grund att stå på. En tjej och en kille, kanske en tredje. Ingen aning, men min dotter skulle heta Karisma, precis som mitt andranamn.

Gick du på någon sport när du var mindre?
Haha, ja, finns det något jag inte provat? Fotboll, friidrott, gymnastik, innebandy, pingis, ridning, golf, tennis...

Lagar du mat eller äter du ute?
Jag lagar en hel del mat faktiskt, men visst är det kul att äta ute så ofta man kan.

Följer du någon tv-serie?
Nej, inte just nu. Ska börja kolla på Gåsmamman 2. Sen får man ju inte glömma GAME OF THRONES.

Har du svårt att lita på folk och hur “känner” du på dig att dom är riktiga vänner?
Ja, jag har ganska svårt att lita på folk, men samtidigt är jag en väldigt öppen och social människa som har lätt att få kontakt med andra. Men jag föredrar att vara ganska anonym och pratar inte gärna för mycket om mig själv. Jag har en stor bekantskapskrets och jag känner "Gud och alla människor", som jag brukar säga, men mina allra bästa vänner kan jag räkna på fingrarna.Likes

Comments

Isabel Marant knows exactly what her customer wants, and Spring/Summer 2017 proves it yet again.

Jag är otroligt sugen på att införskaffa mig ett par sneakers från Isabel Marant, men frågan är, vilken färg? Svart är ju klassiskt och funkar alltid, men kanske beige den här gången? Vad tycker ni?

Likes

Comments

Att inte bry sig om alla andra och att sticka ut! Ta inte skit från någon. Låt aldrig någon trycka ned dig. Var stark i dig själv och håll huvudet högt. Det kommer alltid finnas människor som vill dig illa och vill att du misslyckas. Det kommer alltid finnas människor som bryr sig lite för mycket om andra, än sig själva. Att sticka ut hakan och att inte vara som "alla andra" är inte alltid lätt. Jag har alltid varit annorlunda. Inte annorlunda på det sättet, men jag är inte den som följer strömmen. När alla andra drack alkohol, gjorde jag det inte. Högklackat i skolan? Javisst. Jag har fått lära mig att man inte kan vara alla till lags. Det spelar helt ärligt ingen roll vad du gör, men folk har alltid något att tycka. Jag blir så trött många gånger, men jag känner bara, DET HÄR ÄR JAG och JAG GÖR VAD JAG VILL.

Likes

Comments

Ja, ingen har väl missat den så kallade "fishnet tights trenden"? Strumbyxor som helt enkelt ser ut som ett fiskenät. Jag tycker det är otroligt ballt och snyggt, om man lyckas matcha det rätt. Jag tänker mig kanske inte till en enkel kjol och klackar, men till ett par rejält slitna jeans.

Om ni gillar det, vet ni VART man köper snyggaste paret?

Likes

Comments

Godkväll! Vad gjorde ni förresten på Alla Hjärtans Dag? Jag har inte hunnit lägga upp några bilder, förutom på den helt fantastiska buketten jag fick. Vi åt på en libanesisk restaurang på kvällen och efter middagen blev det tårta och mys hemma hos mig. En helt perfekt dag, alla övriga år har jag typ spenderat med Ben&Jerry's och singelvännerna, men det är inget fel på det heller. Det här är nog första gången jag firar den dagen med någon på riktigt. Puss!

Likes

Comments