YouTube
Angel Namande

Hej bloggen.
Igår havde jeg noget af en dag/aften, og jeg havde slet ikke regnet med at den ville blive så fed.
Jeg havde aftalt med min veninde at vi bare skulle mødes og drikke en kop kaffe. Men det endte med at vi spiste, drak kaffe og drak cocktails til sidst. Senere på aftenen tog vi i byen og mødtes med nogle af vores andre venner hvor vi drak og havde det utroligt hyggeligt. Vi spiste på cafeen "Two o two" som er et super hyggeligt sted.
Jeg spiste "Fettuccine med tigerrejer" og min veninde fik en kylling burger med nogle sprøde pomfritter. Vores valg af kaffe var chai latte.
Min veninde drak en sukkerfri og jeg drak en med vanilje. Til slut drak vi cocktails og det var begge strawberry daiquiri.
Her er der nogle billeder fra hele dagen som både er fra Snapchat og instagram.
Jeg håber i havde en super Lørdag.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen. Jeg håber at i har haft en rigtig skøn dag!

Jeg ligger syg og har gjort det den sidste uges tid. Men idag følte jeg mig virkelig inspireret og så faldt jeg over en masse jakker fra Gina tricot. Jeg har tænkt mig hver uge at lave en "Things i would love to wear from" Hvor jeg finder en item og vælger den butik jeg lige tænker passer ind til min stil. Jeg håber i vil tage godt imod denne ide, da jeg selv er helt vild med den.

Alle jakkerne er linket.


Daisy denim jacket 1

Adela jakke 2

Violet army jacket 3 


Likes

Comments

Her for tiden er jeg begyndt at blive end del gladere end jeg var nogle måneder tilbage. Hånden på hjertet, så sker der også en masse ting lige pt. der ikke er spor fede men det med at fokuserer på det positive og være mere taknemlig, det hjælper mig godt på vej til at blive et lykkeligere menneske. Lige nu ligger jeg syg der hjemme og har det egentlig bare af helvedes til. Jeg har også en masse søvn jeg skal indhente. Så denne weekend kommer nok til at stå på hygge og afslapning. Det har jeg ikke benyttet mig af i mange uger efterhånden. Jeg vil også begynde at fokuserer mere på min youtube kanal og bare gøre de ting jeg nyder allermest. Jeg håber i alle har en hyggelig Onsdag og at i husker på at det nogle gange kan være godt for en at værdsætte de gode ting man har i livet. Også selvom det føles som om der er mere dårligt end godt. Jeg er taknemlig for mine venner, familie og min fantastiske følgere. (Mine stjerner)

Likes

Comments

Idag var jeg ude og tage nogle billeder med mi bror. Vi mødtes efter skole og fandt nogle fede locations hvor vi tænkte billederne ville se nice ud! Det var utroligt koldt men vi formåede at tage nogle billeder som vi selv endte med at blive tilfreds med. Jeg prøvede også lige af med en falsk næse piercing, da jeg synes de er vildt nice men ikke rigtig kan få mig selv til at få den lavet. Her er nogle af billederne.

Mit halstørklæde finder du HER. 

Min turtleneck er udsolgt, men en magen til finder du HER.    

Min piercing finder du HER.


Likes

Comments