Vad tror ni om detta? Jag föredrar nog min ansiktskräm… Någon som föredrar sperma på tub? Eller har testat?

2013962338588630_sbig 201396233925600_sbig

Likes

Comments

Ribbet collage5

Vad tycker ni om att lägga tusen kronor extra på något bara för att det har ett märke? Jag tycker det är helt onödigt, verkligen. Jag vet att alla tycker så olika och klart att det finns snygga märkes kläder som man kanske inte kan hitta likadana i budget variant. Men när det finns produkter som ser nästan exakt likadant ut som märkes produkten, fast det saknar ett märke. Varför lägger man då mer pengar på det? Vad är det som är så mycket bättre med det? Jag kan förstå om det har med kvalite att göra som på tex, Uggs. För äkta uggs håller ju mycket längre och bättre än ett par från skopunkten. Här kommer några exempel på lyx vs budget…

Ribbet collage1

Odd Molly tröja finns att köpa HÄR

H&M tröja finns att köpa HÄR

Ribbet collage3

Michael Kors väska finns att köpa HÄR

H&M väska finns att köpa HÄR

Ribbet collage2

 

(som ni säkert förstår så är inte Ray Ban solglasögona så billiga, jag råkade byta plats på priset).

Ray Ban solglasögon finns att köpa HÄR

Svarta solglasögon finns att köpa HÄR

 

 

 

Likes

Comments

På denna sidan är det alltid rea, och det är verkligen jätte billigt! Varför inte bli medlem direkt? Klicka HÄR

Dem har märkes kläder, inredning, smycken och allt möjligt kul! Man vill dock köpa allt när man är inne och kollar på sidan, allt är så billigt och snyggt!

members.com_.1 Ribbet collage

Likes

Comments

1. Sänker blodtrycket. Sex har en kraftigt stressdämpande effekt som enligt vissa forskare håller i sig i en vecka.

2. Stärker immunförsvaret. Du blir mer motståndskraftig mot infektioner och blir inte sjuk lika ofta.

3. Minskar muskelvärk, huvudvärk och spänningar i ländryggen. Du tränar stora muskelgrupper och hjälper dem att slappna av efteråt.

4. Gör dig smal och stark. Vid samlag förbränner du cirka 300 kcal/timmen, tränar dina muskler och ökar din lungfunktion.

5. Motverkar depression och ångest. Under sex utsöndras må-bra-hormoner som gör oss lyckliga och avspända.

6. Stärker relationen och hjälper att hålla ihop förhållandet. Ni känner större ömhet och empati för varandra. Risken för skilsmässor minskar.

7. Gör dig vackrare. Hyn blir bättre, ögonen glänser, håret stärks och rynkorna slätas tillfälligt ut, allt på grund av välmåendet och harmonin.

8. Håller underlivet i trim och förhindrar erektionsproblem. Ju mer sex du har, desto bättre fungerar könsorganen – både de manliga och kvinnliga.

9. Gör dig lyckligare. Beröring och kärlek ökar utsöndringen av lyckohormoner, framför allt oxytocin. Effekten blir störst vid vaginalt samlag.

10. Förbättrar sömnen. Att ha sex före läggdags gör att du sover djupare. Det är för övrigt den enda aktivitet förutom sömn som forskarna rekommenderar i sovrummet.

Dock funkar inte dessa tips på personer under 15 år ;-)

h-IS-SEX-ADDICTION-REAL-960x540

Källor: Stuart Brody, Universitetet i Paisley, Malena Ivarsson, sexolog, brittiska hälsoorganisationen NHS, Gertrude Aigner, sexolog.

 

 

Likes

Comments

Här kommer lite smarta tips på hur man kan sminka sina läppar!

diy-everlasting-last-long-lips-Favim.com-539325 fbe0655ed4e3840b15b5c798e047a736 37962-Diy-Juicy-Cherry-Lips enhanced-buzz-20528-1377104996-37 tumblr_n9jddug77r1qihh0eo1_500 51e5e89b352dd thebeautydepartment.com-nude-lip-plump2

Likes

Comments