Jag funderar på att byta skola så snabbt som möjligt och igår fick jag chansen att ta en titt på en skola i stan, jag fick kolla runt på skolan, plus eleverna och lärarna och se hur läget är där. Vissa tycker kanske det inte är lönt att byta skola när man behöver bara bli klar med årskurs åtta och nio (jag går i åttan) men jag tycker att om man får en chans så borde man ta den, jag har alltid velat byta skola och nu när jag får chansen vill jag inte bara kasta bort den.

Skolan är inte jätte stor så det är inte så många elever i den vilket jag tycker är bra, jag hatar när det alltid är så mycket människor speciellt när man är i matsalen då man hör inte ett ljud utan bara massa oväsen och hemska röster.

Nu kommer det säkert vara så i matsalen på den nya skolan också men jag har ändå blivit van med det, iallafall eleverna i den nya skolan var jätte trevliga lika så lärarna. Dem skrek inte ( alltså ungdomarna) utan dem pratade i vanlig ton (med varandra) som man ska göra jag blev verkligen förvånad när dem yngre till och med visste hur man ska prata med varandra som människor, om man jämför med min nuvarande skola och den som jag håller på att byta till så ser man jätte stor skillnad.

Jag är dock inte säker om jag riktigt har kommit in i den nya skolan för det är inte oftast man kan byta skola hur som helst men de sa iallafall att vi ska fylla på några papper som jag fick av dem igår och sedan skicka dem till skolan via post och sedan är det bara att vänta på svar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nästa vecka är sista veckan innan höstlovet och de känns bra att börja planera massa höstaktiviteter. Det jag kommer göra under lovet är att läsa, träna, fira Halloween, prova nya recept och vara med vänner. Kommer förmodligen inte göra mer än så för att det är bara en vecka så jag vill inte göra för mycket, haha..

Nu när Alla Helgons Dag närmar sig så kommer jag kanske inte gå på ''Bus eller Godis'' jag är nog för gammal för det men jag kommer självklart att klä ut mig. Jag funderar på Harley Quinn från Suicide Squad då det är typ inne nu för flera youtubers har gjort tutorials på hennes sminkning. 


Likes

Comments


Hur lång är du? 

​Jag är 173 cm lång

​ Vilken är den senaste filmen du sett?

​Senaste filmen jag såg var Fifty Shades Of Grey

 Föredrar du att ringa eller skicka sms?

​Jag föredrar att skicka sms. 

Är dina föräldrar gifta eller skilda? 

​Dem är gifta

Vilken ögonfärg har du? 

​Jag har jätte mörka svarta ögon. 

Vad dricker du till frukost?

​Jag dricker vatten till frukost

 Är du en beroendemänniska?

​Ja oftast, men det beror på vad det är. 

 Sover du med gosedjur? 

​Nej, har ej gjort det i hela mitt liv. 

 Vem var din favoritlärare på högstadiet?

​Jag går fortfarande i högstadiet men har ändå ingen favoritlärare. 

.Svär du ofta? 

​Ja, för ofta. 

Vem ringer du när du är arg/ledsen?

​Ingen. 

 Hur länge har du campat som längst i ett tält?

​Har aldrig campat och vill inte göra det heller.

<3333333

Likes

Comments

Jag har haft en blogg tidigare som heter iloveangii men jag har inte lagt upp ett inlägg sedan Maj/Juni så det skulle kännas konstigt att lägga upp ett inlägg från ingenstans efter flera månader och låtsas att allt är som vanligt. Så jag bestämde mig att starta med en ny blogg, jag kommer uppdatera endast här och inte på min andra blogg fast kommer gå in då och då för att kolla på gamla inlägg. Ha en bra dag <3

Likes

Comments