Min dag idag har bara varit helt lugn, vaknade va i skolan sen hem till min vän. Har bara suttit här hela dagen och ätit och kollat på tv. Så skönt med stress fria dagar då man bara kan ta det lugnt. Har inget speciellt att skriva idag men jag mår bra. Asså shit va jag blivit sugen på rädisor hela tiden så gott!. Allt går som det ska och tiden bara flyger iväg.
Någon dag här snart tänkte jag att om ni ställer fler frågor så tar jag och svarar på dom här. Ni kan skriva frågorna här eller fortsätta skriva mail.
Hoppas ni haft en bra dag så får vi se vad morgondagen har att erbjuda!.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte nu att jag skulle ta upp det med rökning under graviditeten vad jag tycker och tänker!. Jag personligen tycker att det är helt självklart att man inte röker under graviditeten. Man ska tänka på fostrets utveckling och de risker man gör. Röker man under graviditeten så skadas fostret, den får i sig mer nikotin och kolmonoxid än man själv. Den växer inte som den ska och kan leda till spädbarnsdöd och missbildningar. Rökning under graviditeten är helt respektlöst till fostret, visst kan de vara svårt att sluta men det växer något inuti dig, det är ditt barn. Man ska självklart själv må bra under graviditeten men absolut inte med cigaretter.
Jag rökte i början av min graviditet eftersom jag visste inte att jag var gravid men så fort jag gjorde ett vaginalt ultraljud, hörde hjärtat och såg den söta lilla bollen röra sig slutade jag direkt, slutade för min hälsa och fostrets bästa. Jag mår mycket bättre nu utan att röka, min hälsa har blivit mycket bättre och jag är så glad över att jag kunde sluta så hastigt och fort.
Varför ska man utsätta sitt barn i fara för att man själv är beroende? Det finns så mycket hjälp att få. Även så mycket man själv kan göra, men det här är vad jag tycker sen tycker ju inte alla likadant men tror att dom flesta håller med att man inte ska röka under graviditeten.
Rökning under graviditeten är hemsk och det är så hemskt att se en gravid gå och röka hur ska barnet bli när den kommer ut?
Tycker att folk ska börja tänka på sig själv och fostret under graviditeten.

Likes

Comments

Det har varit dålig uppdatering nu dom senaste dagarna, har inte alls mått bra i mitt psyke för allt som hänt osv. Så ska försöka nu med att lägga upp 1 inlägg varje dag till en början. Måste bara få säga att ni är så fina och så fina mejl jag fått av er, ni ger mig sån styrka.!
Massa kärlek till er!!
Idag har jag inte gjort något alls bara varit hemma och i väg till sångpedagogen sen bara suttit hemma hos Hanna. Blir ett kort inlägg nu men jag lovar er att försöka nu!
Hoppas ni haft en bra dag idag så massa kramar till er så hörs vi!

Likes

Comments

Hej hej! Har nu gått in i v.16 och det känns helt overkligt fortfarande och tiden bara flyger iväg känns som att jag nyss fick reda på att jag va gravid. Magen den bara växer och växer, har nu äntligen fått tillbaka min aptit så äter och äter och äter så gott. Och vad ska jag göra idag har jag ingen aning om ska fixa klart mina naglar, sen gå ut en promenad i solen så underbart att den har kommer fram.
Så nu ska jag äta lite frukost/lunch för vaknade inte för så längesen, sen fixa klart naglarna sen ut! Blev ett kort inlägg nu men vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Har ni något som ni vill veta oså så lägg en kommentar så tar jag upp den i ett inlägg också!
Hoppas ni haft en bra morgon och en fortsatt trevlig dag!
Se ses vi snart igen!

Likes

Comments

10 saker som är positivt med graviditeten
* man får veta vad sin mamma gick igenom.
* Det är en spännande utveckling på hur man förändras som person.
* Det är helt otroligt att något växer i din mage
* Det är en upplevelse man aldrig kommer glömma.
* Det är jätte mysigt att få bära sitt eget barn.
* att få gå till barnmorskan och höra ljudet från något som låter som en blandning av biltvätt och en utomjording
* Tanken på att snart få träffa en alldeles ny liten människa
* Du är aldrig ensam
* Ingen mens
* hela anledningen till varför man är gravid, att i slutändan få sitt älskade barn

Likes

Comments

Hejhej! Hur mår ni idag då? Själv mår jag väll lite upp och ner efter det som hände igår, men jag hoppas att allt vill lösa sig till slut. Men allt bara hände så fort och grejen är att han hade inte ens en anledning till att lämna oss men det är hans val som han kommer att ångra sen. Vill ju egentligen inte att mitt barn ska bli utan pappa. Men vad ska man göra, vi lever i en värd där alla inte betyder något vilket jag tycker är så sjukt fel. Men jag kämpar nu istället för att tänka på det som gått fel nu så tänker jag bara framåt vad som kan bli bättre!
Än vet jag inte kön på mitt lilla hjärta men får veta det om några veckor som jag längtar! Sitter nu hemma och äter något innan jag ska träffa min kontaktperson sen blir det att åka till Östervåla igen till min absolut finaste vän!
Än så länge har allt gått bra osv så vi får väll se men allt bli bättre med tiden!
Hoppas ni har en bra eftermiddag nu så hör vi lite senare då?

Finns ingen bättre person i mitt liv än denna vackra varelse !

Likes

Comments

Godmorgon!
Snart ska jag iväg till skolan och är helt slut i kroppen. Det hände något igår på kvällen. Pappan till barnet är i Turkiet nu och igår lämnade han mig och sa att han inte ville ha mig eller barnet. Det äckligaste var ju att han skrev det på viber och han ska föreställa en vuxen man, men nej. Så jag kommer bli ensam mamma och barnet kommer inte ha någon pappa sånt tycker jag är tragiskt men endå så starkt jag kommer klara det här med eller utan han. Jag har ju er! Men igår vart jag helt förstörd och är nog fortfarande det och jag hoppas ju bara han kommer tillbaka men jag tror inte det. Ja men vi pratar senare så ska jag göra mig klar till skolan hoppas ni har en bra morgon så ses vi!

Likes

Comments

Slutade min dag idag med lite mys med hästarna hos min närmaste tjej kompis riktigt mysigt va de, och mycket skönt väder idag solen bara sken och låg på hela tiden. Kom hem för ca 1 timme sen och åt lite till så nu ligger jag med te och kollar på film. Idag så började jag med svenska nationella så jobbigt med så mycket tänkande nu man måste hinna så mycket innan min lilla skatt kommer ut. Måste hinna få betyg, hitta lägenhet och så mycket mer. Men det klarar jag bara att kämpa kämpa! Nu tänkte jag mysa ner i soffan lite och varva ner sen försöka mig på att somna tidigare idag hoppas det går. Håller tummarna!
Godnatt underbara människor!

Likes

Comments


Innan jag blev gravid så hade jag varit och kollat om jag kunde bli gravid och fick till svar: du kan inte bli gravid. Så jag tänkte ju att nu var det kört jag kan inte bilda familj med mitt eget kött och blod.
Men sen några veckor in i januari så började jag må jätte illa men jag tänkte ju mest att jag kanske bara inte äter tillräckligt, har haft så förut. Började bli jätte trött ville sova hela tiden, men jag trodde det berodde på min järn brist. Sen började jag kräkas några gånger, men trodde det va för jag ätit något dåligt. Sen i februari så ringde jag min kompis och sa att hon var tvungen att komma till stan för jag ville endå testa mig i hopp om att jag va gravid, så hon kom. Vi gick till ungdoms mottagningen. Jag var gravid i v.8 !! Men jag trodde ju inte på den, eftersom jag kunde ju inte bli gravid. Så jag gick och köpte typ 10 graviditet stickor och testade mig varje dag, och varje dag kom det fram ett pluss. Men trodde endå inte på det så åkte till sjukhuset och bad om vaginalt ultra ljud och där låg min lilla boll, mitt mirakel !!
Det var en otrolig känsla att jag var gravid, jag som inte kunde bli gravid sitter nu här gravid i v.15 helt underbart.!

Likes

Comments

Hejhej! Jag tänkte bara berätta lite om mig själv, bara så ni kan få en klar bild av mig.
Jag är en tjej på 18 år från Uppsala gravid i v.15 nu.
Jag har varit på helt fel spår i livet, men för lite mer än ett år sedan så fixade jag till allt. Kan berätta mer om de någon annan gång.
Ni kommer få veta mer om mig hela tiden så skriver inte så mycket nu.
Här kommer ni att få läsa mycket om min graviditet, alla graviditeter är ju olika och unika. Ni kommer få läsa min vardag och hur jag tänker osv kring graviditeten och vad jag tänker om att bli "mamma".
Det kommer vara mycket olika och spännande, tråkiga, roliga och härliga inlägg.
Så ses vi i nästa inlägg!

Likes

Comments