Header

I helgen var vi i Ängelsberg och kräftfiskade, var supermysigt och kul, tror vi fick 135st.

Likes

Comments

Helgen spenderades i Stockholm med mamma och pappa, vi fixade lite i min lägenhet och bodde även på spahotell, mysigt!

Likes

Comments

Verkligen fullt hus idag, känns som att halva släkten har varit på besök, vilket den typ har. Men det har varit väldigt kul att få träffa alla och en bra dag i övrigt!👌🏼

Likes

Comments

Idag har jag och familjen varit i Lindesberg och shoppat. Blev dock inge kläder, men efter mat och äventyrsgolf så var man nöjd ändå.

När vi kom tillbaka till stugan tog vi en sväng med båten för att testa de nya fiskedragen som vi köpt.

Likes

Comments

Sommarlovet är snart slut, dagarna passerar och snart är man tillbaka i skolbänken. Här sitter jag och väntar fortfarande på att sommaren ska börja, att det för en gångs skull ska bli sol och riktigt fint väder, men det enda vi får är regn, moln och ännu mer moln. Det här vädret får mig nästan att smått längta till skolan börjar, så man iallafall kan få träffa vänner och göra något om dagarna, nu går man ju bara runt och väntar.

De senaste veckorna har varit fulla av ångest, mer för varje dag som går. Ångest för att sommarlovet snart är slut, ångest för att man inte har tagit vara på ledigheten, ångest för att man är ensam, ångest för att andra har roligare än en själv, och för att behöva få den där frågan vad man har gjort på lovet.
Man ser konstant hur alla andra har kul och njuter av ledigheten. Själv sitter jag här 3 timmar bort från mina vänner och missar allt. När ska det bli min tur? Ekar i huvudet på repeat.

Tycker egentligen att det är förjävligt att jag ska behöva sitta här och känna prestationsångest för att det inte händer så mycket i mitt liv. Sociala medier är anledningen, främst Instagram. Allas perfekta feed som man inte kan motstå att kolla igenom, hemskt egentligen. Allt det går ut på är att göra andra avundsjuka, att framställa sitt liv bättre än vad det egentligen är. Och jag själv är en del av det, jag påstår inget annat. Men är det inte sjukt att det kan påverka oss så pass mycket som det gör?

Min verklighet är väl egentligen samma som de flesta andras, men hur ofta ser man regn och åska när man scrollar på mobilen?

Utan för mitt fönster så åskar det iallafall. Självklart är det svårt att motstå den där appen då. Jag önskar bara att jag kunde kolla utan att känna mig så dålig.Bjuder tyvärr inte på någon bild, för precis som alla andra har inte jag heller några bilder på regn.

Likes

Comments

Hejsan👋🏼
De senaste tre dagarna har faktiskt varit ganska händelserika. I fredags var vi på dagsutflykt till Örebro där vi fikade på ett jättemysigt fik och gick i lite prylaffärer.

I lördags var vi i Västerås för att fira Micke som fyllt år, de bjöd på mat, fika och ett härligt fruktfat! Ellen och Sara har äntligen fått komma hem så de va kul att få träffa dom på hemmaplan efter alla besök på sjukhuset. Lilla Ellen är så söt och jag fick för första gången hålla henne i min famn.

Idag har vi varit ute i sommarstugan och fixat, pappa och Jonte har varit jätteduktiga och börjat bygga en brygga och jag och mamma har målat tavlor och möbler.

Likes

Comments

Hej👋🏼
Idag var det exakt ett år sedan jag laddade upp något på bloggen, och ännu längre sedan jag aktivt uppdaterade. Under detta år har allt och ingenting hänt, och bloggen har stått still. Under den här pausen har jag funderat mycket på varför jag har en blogg, för vems skull. Svaret har länge varit tydligt, min egen skull. Ändå har jag låtit mig stoppas, för plötsligt såg jag inte glädjen längre, bara besvär. Men förmågan att kunna se tillbaka på sitt liv genom text och bilder har jag alltid älskat. Samma förmåga som försvann i takt med glädjen.

Jag vet att jag i framtiden skulle ångra att jag slutade blogga. Därför tänker jag fortsätta.
Jag lovar ingenting, för löften kommer inte hållas. Men för min egen skull ska jag försöka. Och för att inte låta detta året glömmas har jag plockat ihop lite bilder som jag tycker speglar året som gått, lite minnen som jag gärna bevarar.👇🏼

Likes

Comments