Header

Verkligen fullt hus idag, känns som att halva släkten har varit på besök, vilket den typ har. Men det har varit väldigt kul att få träffa alla och en bra dag i övrigt!👌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag och familjen varit i Lindesberg och shoppat. Blev dock inge kläder, men efter mat och äventyrsgolf så var man nöjd ändå.

När vi kom tillbaka till stugan tog vi en sväng med båten för att testa de nya fiskedragen som vi köpt.

Likes

Comments

Sommarlovet är snart slut, dagarna passerar och snart är man tillbaka i skolbänken. Här sitter jag och väntar fortfarande på att sommaren ska börja, att det för en gångs skull ska bli sol och riktigt fint väder, men det enda vi får är regn, moln och ännu mer moln. Det här vädret får mig nästan att smått längta till skolan börjar, så man iallafall kan få träffa vänner och göra något om dagarna, nu går man ju bara runt och väntar.

De senaste veckorna har varit fulla av ångest, mer för varje dag som går. Ångest för att sommarlovet snart är slut, ångest för att man inte har tagit vara på ledigheten, ångest för att man är ensam, ångest för att andra har roligare än en själv, och för att behöva få den där frågan vad man har gjort på lovet.
Man ser konstant hur alla andra har kul och njuter av ledigheten. Själv sitter jag här 3 timmar bort från mina vänner och missar allt. När ska det bli min tur? Ekar i huvudet på repeat.

Tycker egentligen att det är förjävligt att jag ska behöva sitta här och känna prestationsångest för att det inte händer så mycket i mitt liv. Sociala medier är anledningen, främst Instagram. Allas perfekta feed som man inte kan motstå att kolla igenom, hemskt egentligen. Allt det går ut på är att göra andra avundsjuka, att framställa sitt liv bättre än vad det egentligen är. Och jag själv är en del av det, jag påstår inget annat. Men är det inte sjukt att det kan påverka oss så pass mycket som det gör?

Min verklighet är väl egentligen samma som de flesta andras, men hur ofta ser man regn och åska när man scrollar på mobilen?

Utan för mitt fönster så åskar det iallafall. Självklart är det svårt att motstå den där appen då. Jag önskar bara att jag kunde kolla utan att känna mig så dålig.Bjuder tyvärr inte på någon bild, för precis som alla andra har inte jag heller några bilder på regn.

Likes

Comments

Hejsan👋🏼
De senaste tre dagarna har faktiskt varit ganska händelserika. I fredags var vi på dagsutflykt till Örebro där vi fikade på ett jättemysigt fik och gick i lite prylaffärer.

I lördags var vi i Västerås för att fira Micke som fyllt år, de bjöd på mat, fika och ett härligt fruktfat! Ellen och Sara har äntligen fått komma hem så de va kul att få träffa dom på hemmaplan efter alla besök på sjukhuset. Lilla Ellen är så söt och jag fick för första gången hålla henne i min famn.

Idag har vi varit ute i sommarstugan och fixat, pappa och Jonte har varit jätteduktiga och börjat bygga en brygga och jag och mamma har målat tavlor och möbler.

Likes

Comments

Hej👋🏼
Idag var det exakt ett år sedan jag laddade upp något på bloggen, och ännu längre sedan jag aktivt uppdaterade. Under detta år har allt och ingenting hänt, och bloggen har stått still. Under den här pausen har jag funderat mycket på varför jag har en blogg, för vems skull. Svaret har länge varit tydligt, min egen skull. Ändå har jag låtit mig stoppas, för plötsligt såg jag inte glädjen längre, bara besvär. Men förmågan att kunna se tillbaka på sitt liv genom text och bilder har jag alltid älskat. Samma förmåga som försvann i takt med glädjen.

Jag vet att jag i framtiden skulle ångra att jag slutade blogga. Därför tänker jag fortsätta.
Jag lovar ingenting, för löften kommer inte hållas. Men för min egen skull ska jag försöka. Och för att inte låta detta året glömmas har jag plockat ihop lite bilder som jag tycker speglar året som gått, lite minnen som jag gärna bevarar.👇🏼

Likes

Comments

Hejsan!

I fredags tog min älskade pojkvän studenten vilket firades med flakåk och fest! En grymt kul dag som spenderades med grymt härliga människor och självklart tog jag med kameran så här är lite bilder👇🏼

Vill bara säga ett stort grattis till Jonte som jag vet har kämpat grymt hårt under dessa tre år och som nu är klar för högskola, kunde inte vara stoltare, jag älskar dig massor!❤️

Om 2år är det min tur!😁

Likes

Comments

Hejsan👋🏼
Förra helgen var de superskönt väder, så jag passade på att ta det lugnt, solade en hel del, fiskade med pappa, åkte på trav med Jonte och spelade golf i trädgården! 👍🏼👍🏼
Härliiiiiigt👌🏼👌🏼

När jag kom till skolan i måndags(15 min sent pga tågförseningar) blev jag överlycklig när jag fick reda på att vi ÄNTLIGEN skulle jobba i tv studion!!!!!! För er som inte vet det går jag Film/Tv utbildningen, men jag går den huvudsakligen för själva Tv delen för det är det jag vill jobba med! Men hittills har vi bara hållit på med film och nu var de äntligen dags för tv!!!

Måndagen gick åt till planering, och tisdagen började med två nationella prov! Men det gjorde inget för på tisdag eftermiddag filmade vi vårt första tv-program(som inte kommer sändas) och det var sååååå kul!! Kan inte ens beskriva den totala glädjen jag kände i hela kroppen när jag satt där i kontrollrummet! Och jag bara visste att: "dehär vill jag jobba med!"
Tisdagen var den roligaste och bästa dagen sen jag började på denhär skolan! Helt klart!

Det var precis dethär jag behövde, en påminnelse om vad mitt mål är! En påminnelse om varför jag ska fortsätta kämpa. En påminnelse om att allt jag går igenom är värt det i slutändan!

Blir så glad när jag tänker tillbaka på det och hoppas vi kommer få göra om det tusentals fler gånger!! Längtar redan! Hejdå👋🏼

Likes

Comments

Heeej!!

Jag är såå himla glad över att det börjar bli sommar, idag var det strålande sol och eftersom jag slutade redan 9:30 kunde jag spendera mesta delen av dagen utomhus, jag tog en 40minuters promenad runt om i området, detta var faktiskt första gången jag gjorde det, och jag har bott här i snart ett år. Visste inte att det var så fint här som det faktiskt är! Glatt överraskad!

Idag tänkte jag visa tre toppar som jag köpte för några veckor sedan, tyckte det passade nu när det börjar bli lite varmare ute! Allt är från H&M

Hejdå!

Likes

Comments

Hejsan👋🏼
Det är söndag och sista dagen på påsklovet, jag sitter på tåget till Stockholm.

Trots att det gick alldeles för fort så har det varit ett bra lov, har mest tagit de lugnt och spenderat tid med familj, släkt och pojkvän!

Lovet började med ett påskägg innehållande ett par jeans, en bh, biobiljetter och godis. Sedan två middagar med släkten och ett kalas.

Var även till frissan och ljusade upp håret så att det ska se fräschare ut, är jättenöjd faktiskt!
Och i onsdags var jag till Västerås och shoppade lite, om ni vill kan jag fota kläderna, de är bara tre tröjor. Men köpte även lite smink.

Antar att dethär var lugnet före stormen för nu väntar mängder av nationella prov och andra skoluppgifter innan sommarlovet som bara är några månader bort. Men det är bara att kämpa på, det går nog bra👍🏼

Tyvärr har jag inte varit så jätteduktig att fota dethär lovet, men några bilder lyckades jag skrapa ihop.

Likes

Comments