Search

Hej!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag hade bara lite lust att skriva lite. Det är måndag, jag precis tränat, duschat och gjort lite på läxor. Just nu face-timer jag med en kompis, men jag ska snart lägga på för jag ska snart sova. Även om klockan bara är 21:00 så måste jag, om man går till halv fyra på dagarna liksom så måste man ha lite energi. Jag tänkte läsa i min bok lite sen: Livet efter dig av Jojo Moyes. Har ni läst den eller vilken är er favorit bok? Har kommit ungefär halva än så länge, har inte haft tid att läsa så mycket. Det är i alla fall min favorit bok just nu, jag älskar böcker som handlar om ett vanligt liv. Jag hade tänkt att köpa Therese nya bok, Vem bryr dig. Har ni läst den, vad tycker ni?

Jag ska snart till Ullared så ska kolla då om den finns där och sen köpa lite fler böcker, har ni några tips på bra böcker? Inte så intressant inlägg detta heller, men har inte riktigt något att skriva om. Imorgon kommer det komma ett nytt inlägg och då ska jag försöka göra det mera intressant!

Byyee!!!<3

Likes

Comments

Hey!!!

Första veckan efter lovet avklarad, vill ha lov igen hahah! Men nu är det äntligen helg, nu kan jag bara slappna av, fast måste göra lite läxor men ändå. Jag sitter i min säng just nu, kollar på youtube och äter godis hahah... Men ge mig det, har vart i skolan till halv fyra varje dag denna veckan. Jag kollar på Gabbie Show, eller Gabbie Hanna. Vilka youtubers kollar ni på? Mina favorit youtubers är bl.a: Liza Koshy, David Dobrik, Gabbie Show, Therese Lindgren och Jazmin Gonzalez. Det är bara några jag kollar på, jag kollar faktiskt mer på engelska eller amerikanska youtubers än svenska.

Mina föräldrar ska skilja sig, från ett annat samtals ämne till ett annat hahah. Men min mamma letar efter ett hus, vi kollar på ett nu men är inte säkra på att vi får det. Mina vänner och sånt frågar mig om jag är okej och sånt ibland, alltså faktiskt så är jag det. Jag bryr mig inte så mycket, eller alltså det är ju sorgligt, men jag är okej med allt. De bråkar inte eller nåt, så det är ju bra i alla fall.

Detta inlägget var kanske inte så jätte intressant eller roliga... hahah. Men alla blir inte roliga, okej. Jag kommer försöka göra nya inlägg varje dag, skriv i kommentarerna om ni har några frågor!

Bye queens!

Likes

Comments