Du var inte bara vem som helst, du var min vän och en familjemedlem. Gårdagens morgon tog en plötslig vändning vid frukost bordet när du min kära vän kollapsar.. Åldern fanns där, och började ro mot sitt slut.
Du har kämpat med oss i alla år, du har trotsat alla motgångar.
Du gjorde dig så förtjänt av ditt namn, Mirakel.
Men även Mirakel har ett slut.
❤️
Jag älskar, saknar & minns dig
❤️

  • 59 readers

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag bloggade .. Snarare ett halvår sen! Det har helt enkelt inte funnits tid och bloggen har då inte varit min största prioritering heller.
Jag har nog inte så mycket och skriva om nu heller egentligen faktiskt. Så jag ser det här som en ny start med bloggen, och därför vill jag såklart veta vad man borde blogga om, som folk är intresserade av. Min son, mitt förhållande, min utbildning, pluggande inför körkort, vänner, mitt dubbel liv? Ja vad vill man läsa om egentligen.. Help me out!

  • 60 readers

Likes

Comments

Inatt var jag nog universums lyckligaste tjej, med båda karlarna i mitt liv på varsin sida i min famn och älsklingen från kanten håller om oss båda!
Mina finaste hjärtan ❤️

Jag älskar er så mycket, mitt liv vore ingenting utan er två vid min sida! ❤️

Likes

Comments

Jag är oerhört tacksam över att ha dig vid min sida, att veta att du finns till hands varje dag!
När lillasyster skäller på en och får en att inse det man själv blundat för.
Jag älskar dig 💞

Likes

Comments

I onsdags fyllde min älskade pojkvän år, vi firade i fredags & lördags med utgång, familje mys & middag där Mommi & pojkväns syster kom förbi. Utsökt mat, inte dumt val av pojkvän eller tvillingbror!

Denna karl gör mig lycklig varje dag, kärleken växer för varje dag som går.
Han är min sol, min måne, min stjärna och framförallt min själ & mitt hjärta.
Han är min bättre halva ❤️
Min fina Tim Classon Kalliomäki!

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag blogga, och det ber jag om ursäkt för! Jag kan erkänna att jag inte mått så bra och faktiskt legat på latsidan.

En vacker morgon, med frost på stråna i gräset. Soluppgång & känslorna i behåll. En tung natt med en timmes sömn, men nu är jag äntligen tillbaka mot skolan som jag längtat efter, vi börjar med ett spännande kund pass!

Bilden tog jag själv nu imorse vis lämning av lilla älskling på dagis. 🍁

  • Vardag
  • 353 readers

Likes

Comments

Idag får jag åka på en akut tid till att få plocka ur min spiral, i och med att jag haft sånna smärtor och cysta som spruckit så står jag inte ut med all smärta som det här orsakar och med spiralen kommer jag att få fler.
Jag och karln är överens om det tillsammans, han klarar inte eller vill inte se mig i dom smärtorna jag har.. Det gör så förbannat ont och jag är lika rädd för att det ska göra ondare vid uttagning .. Bara hoppas på att det går bra.
Det är en av mina viktigaste kroppsdelar så jag är oerhört rädd om den!

Så ser det ut med en cysta på äggstocken som jag precis haft, när den spricker så rinner all vätska ur den vilket även orsakar smärta i lilla mig. Jag skulle vilja vika nig dubbel och ibland känns det även som att jag ska gå sönder och gå av på mitten!
Uscha... 😕

Likes

Comments

Lite vitt med mitt älskade hjärta, 6 månader tillsammans idag och jag är oerhört lycklig över att få vara din och ha dig som min! Jag vill ha många många år med dig, uppleva allt livet har att bjuda på för oss två. Du är min andra halva hjärtat, min bättre halva!
Jag älskar dig så mycket min finaste älskling
❤️❤️

Likes

Comments

När man är hemma med smärtor, och en sjuk lillasyster så kan man inte göra annat än att städa och äta.. När det är klart då? Då är det sådär tråkigt igen, så varför inte fixa sig och ta ego pics? Så fick det bli! 🙈

Älskling har efterfrågat middag på bordet idag, självklart ska min man få middag på bordet idag när han äntligen kommer hem till frun 😍

Likes

Comments

Idag firar även älskling & jag 6 månader tillsammans!
Vi har träffats/dejtat i ett år men nog fick jag ligga på lite för att övertala karln till att det är honom jag älskar & och vill vara med!
Nu bara ligger jag och väntar på att klockan ska bli dags, tills han dyker in här efter sitt jobb.
Min kära diamant 💎❤️

Likes

Comments