De va ett tag sen, men somsagt gör inte så mycket så blir lätt att jag skjuter upp skrivandet haha!
Under veckan och helgen har det inte hänt mer än det vanliga. Inte så kul att skriva om igentligen och så men ska kolla om jag hittar några roliga bilder jag tagit under tiden haha!
Under helgen var det esc , igentligen skittråkigt men det är ju en tradition att kolla såklart. Va med amanda o ba mös då o så!
Gjorde även knäckebröd hemma , så lätt, så gott, så nyttigt vill jag säga.
Jag hatar grovbröd& nyttig mat men det var såå gott haha.
Tycker alla borde åtminstonde prova, syns på bilden vad jag hade i de :)
Annars var de inte så mycke som hände, va på stranden med klassen idag, väldigt mysigt faktiskt, lite saltvatten ner i magsäcken rensar väl iallfall haha !
Började även på min wreck this journal, skitkul& underhållande, älskar den redan!❤️
Tatueringen har det gått bra med och då jag badade med den nu (3veckor) och det gick jättebra!
Allt flyter på, och jag bara längtar till sommarlovet för jag håller på att gå in i väggen så skoltrött jag är.
Jag har redan gett upp hoppet, nu vill jag bara ha lov!

Godnatt ! Ska kolla film nu hihi💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För de första ; nej jag är inte rasist för jag utrycker mig på samma sett som vissa andra folkslag gör mot mig.
För de andra ; jag kan ha stavat rubriken fel haha
Och för de tredje ; fortfarande ingen jävla rasist då jag är halv Ungersk och då min släkt kommer från balkan.

Sverige ska vara så bra hit, dit och så vidare. Men rent ut sagt Sveriges politik& allt sånt är skit.
Visst vi kan ha fina landskap men om man kollar på våra politikers åsikter är de inte lika vackert.

Då jag först vill påpeka ett förslag av Moderaterna vill att skolelever ska gå 1timma mer. Vilket säkert kommer leda till högre krav för "vi har med tid". Tycker vi stressar redan nog, 2prov, 1inlämning, glosor mm på bara en vecka! Man hinner inte göra så mycket på sin fritid! Notera FRITID, skoltid ska man igentligen hinna göra allting för det är där man studerar, sen borde man kunna lämna allt där o göra saker man gör på sin fritid. Lärarna brukar säga "lämna era problem på fritiden" jaaaa men då ska vi väll kunna lämna våra skolproblem i skolan.
Skönt att de är lov snart för jag går nästan helt in i väggen jag orkar inte kämpa mer alltså.

Och nu det andra.
Om en invandrare klandrar ner en svensk, då är de ta mig fan roligt. För dom tål ju det, dom har inte en stor fet släkt som kan gå på mig. Så såklart kan man säga vad fan som helst.
Men om en Svensk säger nåt till en invandrare, då jävlar flyger tofflorna mot en. (Finns ju såklart då svenskar har klandrat ner på en invandrare men mina erfarenheter har jag aldrig sett det).
Såg ett jättevackert videoklipp på facebook med människor som hjälpte varandra med vardagssysslor, gamla personer osv. Jättefin video verkligen! Så står de "faith of islam" eller nåt liknande, då förstog jag inte hur dom tänkte där? De borde väl vara mer faith of humanity? Om ett kristet folkslag skulle lagt upp det fast med deras religion, rasist. Dom tillåter ingen annan religion.
Många gånger ser jag invandrare använda racismen med sig, som ett skydd nästan. Så fort dom känner sig lite nederväderade eller minsta lilla kränkning så kan man få ett "är du racist??" Såklart man inte vill få stämpeln att va racist så man håller käften.
Jämnställdhet , aa då ska de ta mig fan vara de på båda hållen!
I förorten / halvgetto områden , då är de svennen som får mest stryk, blir nedervärderad osv. Så som jag har levt mitt liv och växt upp är det så iallfall. Och jag blir inget annat än glad om det bara är jag som fått fel uppfattning, att det inte är nån som blir nedervärderad för den är den.
Svensk visar svenska flaggan och skriver en text som representerar sverige. Utskrattad och kan även vara en stolt svenne aka racist.
Invandrare visar sin flagga stolt och skriver en text. Ååh så bra, patriot, iallafall inget nederverderande.

Både jag och du vet att det här stämmer. Jag har levt mitt liv och fått mina uppfattningar och upplevelser. Men jag är inte helt skev, jag ser ju vad som händer förfan.

Hatar igentligen att man ska behöva förklara sig (precis det här jag pratar om!) för att inte visa sig vara racist för jag är en svensk med blont hår o blåa ögon... Såklart det finns svenskar som nedervärderar invandrare pga att dom är invandrare, men dom är racister. Inga frågor på det ens. Och såklart det finns racist sidor om islam tex, och det är exakt lika fel som mot Sverige. Tänk er omvänd psykologi.

Om jag nu skulle skrivit allt detta fast omvänt att svenskar får kritik och ej invandrare, flera delningar och en vettig svensk.
Men. Jag är forfarande svensk blåögd och blond, lever ett hyfsat vanligt traditionellt svenskt liv, men jag är ta mig fan ingen racist och även inte en stolt svensk för Sverige raserar för de kan inte ta hand om situationer som denna.

Har även lite till att tillägga:
Var på stranden idag (en strand känd för att vara mest invandrare), med min klass.
Då många män från andra länder har en annan kvinnosyn där de är vana att se kvinnorna mer klädda. Blir helt upphetsade och tror man är en köttbit.
Jag som för de första är minderårig, så de var inte bara en dålig raggningsreplik från en 40årig gubbe fick blickar, visslingar, ljud som låter som kyssar, även rop och efterföljningar. Jag fick stå ut med det här, jag både såg o hörde , inbillade inget.
Därför föredrar jag själv som person en "svensk" strand (där de finns mest svenskar) eftersom du som person som har levt i sverige i minstonde ett flertal år, är van att se folk halvnakna mitt bland folk. Så det blir inget konstigt om du ser en tjej på stranden i bikinitrosor. Men för en man som haft dålig kvinnosyn sen födseln ser en halvnaken tjej tänker "hon vill de".
(Och såklart finns de svenska pervers gubbar som har samma syn).

Behövde skriva ut lite om hur jag ser på saker, för det här rör sig i mitt huvud så fort en tjej med sjal kollar snett på mig för jag har korta shorts på mig, när man blir ropad på som en hund på stranden, när man går ute och möter en fet äckllig snuskgubbe.

Skriver även ett vanligt inlägg om vad jag gjort på senaste tiden med bilder mm som kommer strax
Hasta lluego💋

Likes

Comments

Vägen till blondare hår!: börjar inlägget med att ge tips till er som vill bleka erat hår lätt utan att de blir misslyckat!
Det heter blondespray och är då en sprayflaska med blekmedel i. Jag som har rätt tunt hår räcker flaskan till 3 omgångar.
Medlet bleker håret 3 nyanser och jag ser verkligen skillnaden! Om ni har mörkblont hår så funkar de perfekt om ni vill ha ljust hår! Även ni som har mörkt men vill ha lite ljusare brun osv. Har använt de innan för ca 2år sen och då var de lika bra!
Användning: jag fuktar först mitt hår genom att dra igenom lite vatten o borsta. Sen sprutar jag i de så håret blir nästintill helt blött. Sen borstar jag igenom det igen och sen antligen fönar de eller solar det.
Tips: håret blir väldigt strävt och "äckligt" direkt efter användning så jag själv använder de på dagen och sen senare på den kvällen duschar jag håret så blir de som vanligt dagen efter.
Dock finns de en nackdel med detta och de är att håret blir rätt så slitet för er med känsligt hår (som mig) så om ni har väldigt slitet hår tycker jag inte ni ska använda det!
Jag köpte mitt på hm för 80kr och de ser ut så här👇🏽

Har inte gjort så mycket både idag och igår, var som vanligt , skola,hem, plugg&äta. Så det är inte särskillt kul att skriva om haha!

Min klass ska hålla i ett skoldisco för små barn så jag o Nina gick till klasser och berättade om det. Vi båda fick sån nostaligi känsla när vi gick i våra gamla korridorer niieee! Sen träffade vi världens gulligaste barn, han gick i "nollan " sa han ååh så söt han va vi ville inte lämna honom hahah!
Man vill vara ett litet barn igen då man hade i läxa att skriva om en myra eller så, nu är de ju att man ska skriva en uppsats på 500 ord+matteprov på en dag tex. Det är bara föööör mycket!

Fick sån nostaligi känsla nu så satt o kollade på olika saker som jag själv kollade på som barn och lekte med. Klipper in några bilder så ser vi om ni också känner igen er eller om ni kollade på något heeelt annat haha!👶🏼

Ville igentligen skriva om kroppsideal& hur min syn på det är och hur jag känner över min egen kropp men kom in på det här med nostalgi (har nog skrivit fel innan men vet hur de stavas nu haha) så gör nog det senare eller en annan dag för jag känner att jag vill skriva om de för det är ett viktigt ämne som jag själv kan relatera till och de kan nog Alla!
Men vi får se när det blir!
Puss haaaj💋

Likes

Comments

Sååå längesen jag uppdaterade men jag hade helt enkelt inget att skriva om. För de första har jag haft en del turbulens i mitt liv då jag har blivit hotad och så vidare vilket har gjort att jag inte har varit på humör. Varit irriterad på skolan då för när min fd. Kompis mamma hotar mig och beter sig rent ut sagt som ett svin mot mig, då vill inte skolan göra ett piss. Då min fd.vän går i min klass och även hela hennes familj har varit inblandad och trakesserat& hotat mig och min familj. Fast juste, de hände inte på skoltid. De är skolans skyldigheter att hjälpa& stödja elever som går i skolan. Då det här har i högsta grad med skolan att göra då hon går i min klass.
Blir ba så trött, vissa människor borde få en spark i röven och en rejäl utskällning för att förstå. Fast de hjälper ändå inte vissa psykos.
Nog om de.

Sååå sjukt fint väder Sverige helt plötsligt har fått. Kan knappt tro de själv.
På valborg så var de så kallt att man behövde halsduk och vantar och nu sitter jag på min balkong i bikini och bokstavligen svettas!!
Skönt att de är så bra väder men är jag den ända som blir nere när de är varmt. För när de är varmt vet jag att de snart kommer bli dåligt väder igen haha! Vetinte om jag har fel där, låter ju lite konstigt.
Vi har haft långhelg nu för de har varit studiedagar och så och jag känner verkligen att de behövdes! Just nu när de var så fint väder också herreeee va bra!!

Annars har jag inte gjort eller hänt så mycke under tiden jag hade ett uppehåll från bloggen.
Kan ju va därför jag inte har skrivit något heller, känns ju som jag bara skriver samma sak varje dag ; skolan, min mat, osv. Men tänkte att jag skriver nån gång varrannan dag iallfall för de blir roligare då. Om jag inte gör något speciellt kul så får jag hitta på något att snacka om väl eller nåt haha!

UPDATE OM TATUERINGEN;
Den är gjord, den är klar, och herregud vad snygg den är!!
Haha är såå sjukt nöjd med den, den är tilloch med snyggare än bilden hon ritade av. Ett stort tack o cred till Michaela! riktigt grym tatuerare då hon satte den på pricken hur vi ville ha den.
Smärtan på en skala 1-10 är ca 8, jag kör ju efter min smärttålighet och jämför med mina tidigare smärtor då de här va de ondaste jag gjort haha.
Betydelsen med tatueringen kommer bli en stor del av mig då den representerar hur min barndom med min syster har varit och även hur jag vill leva mitt liv.
Jag och min syster vi har levt alltid åkt på semester (ca 1-2ggr om året) till bla Canarie öarna, cypern, mallorca osv.. Och det har Aaaaalltid funntis palmer. Vart vi än har åkt har de funnits palmer. Så de representerar vår barndom tillsammans. Och för min del&hur jag är representerar den att jag en dag kommer leva mitt liv exakt som jag vill ha de. Inte sitta inne på ett grått kontor i Sverige eller någon annan stans. Inte leva ett tråkigt normalt liv. Jag ska åka runt, upptäcka nya saker och ställen.
Palmen på min ankel finns där sålänge, den är min vilja. Jag har den där för att visa vem JAG är!
Svårt o förklara med ord men de var de bästa ja kunde beskriva!

Har nog inte så mycket mer att skriva så jag säger Hasta Luego så ses vi💋
(Lägger in bilder som jag tagit under veckan)

Likes

Comments

Heey!
Skrev ju att jag skulle berätta hur de gick i munkagård och det gick faktiskt jättebra!
Fast... Fick inte klappa en gris, eller nåt annat djur för den delen för de hade sarmonella.. Jag bryr mig inte jag ville klappa grisen hahaha.
De var 4 olika avdelningar och den ända som var rolig var djur då, sen var de en väldigt snygg kille där haha. Så de blev djuren och killen som fångade mitt&mina vänners intresse!!
Lyckades få några bilder på vissa djur därifrån👇🏽(mer text nedanför bilder)

När vi kom hem därifrån (kl1) så förväntade vi oss god pasta carbonara i skola. Så råkade de glömma oss så vi fick kalla köttbullar med makaroner, mums..
Sen åkte jag hem och så, de hände inte så mycket faktiskt blev rätt trött haha!

Sen idag så var jag ju i skolan, skit tråk! Så äckligt jobbiga människor de finns de är sjukt!
Att folk inte kan lära sig att bete sig, nu tänker ni då som ogillar mig att jag borde de blablabla.. Men seriöst. Jag vet hur jag ska bete mig, om en person inte har gjort mig något illa ska jag inte göra nåt tillbaka men om de är någon som håller på mot mig, då är jag fan inte snäll ska jag säga. Dedär är ju inte mer än rätt, varför ska jag sitta o mjölka och fjäska om någon behandlar mig som skit? Nej tack jag står över, de finns lite mer stake i lilla mig haha!
Folk i min ålder beter sig som de vore 5år seriöst, väx upp. Inte ens vissa småbarn beter sig så som folk kan göra ibland. Man undrar ju om det var nån fel på uppfostran, bortskämdhet, för mycket uppmärksamhet och fjäsk eller om det bara är ren avundsjuka.
Seriöst, väx upp ni kommer inte långt i livet så som ni håller på.

Sen har jag fortfarande bortlängtan.. Känns som jag bara väntar och väntar på att saker ska hända för det händer bara tråkiga saker i mitt liv just nu. Plugg, prov, press, o skitpersoner! Usch.
Längtar tills jag tatuerar mig, sen till sommarlovet och ännu längre då jag vill flytta ifrån kalla ruttna sverige!
Åh, vet inte vad jag ska göra riktigt, om någon har tips skriv gärna till mig skulle underlätta såååå såå mycket! För jag vet inte alls vad jag ska göra för att känna att jag inte bara behöver gå och vänta på att jag ska flytta till värmen.

Dagens tankar är samma tankar som funnits sen jag var liten och jag bara väntar på att de ska bli till verklighet.

Godnatt sleep well💤

Likes

Comments

Heey!

Sitter just nu på en buss som är påväg till en skola som heter munkagård. De är typ en bondeskola (no offence) där de finns massa djur och sånt! De var en annan skola som skulle dit så fanns de platser över så vi fick följa med.
Jag ville träffa grisar hahahha!
Skriver mer om hur de var där när jag kommer hem därifrån, troligtvis ikväll eller imorgon.

Har inte bloggat på hela helgen, varför vet jag inte men de har nog bara inte blivit av haha.
Iaf, i fredags gjorde jag inte så mycket var med min familj lite o så. I lördags åkte jag ut med min mamma till eurostop och köpte frön för vi ska typ så egna kryddor. Köpte också en jeans skjorta. Sen på kvällen kollade jag film och så med min familj❤️

Igår så var de dansens dag och då var de en show som jag gick på för många jag kände uppträde och sen var de jam i 035 som var skitkul också!
Lägger in lite bilder jag tagit sen fredags
Puss haaj

Likes

Comments

Heey !

Sitter just nu på bussen hem, finally friday!!
Varför jag inte uppdaterade igår är för jag var hos tandregleringen på förmiddan och när jag kom hem från skolan sov jag, sen hade jag sån jävla verk i båda käkarna.. För fick gummiband på både under&över käken för att täta ihop tänderna + ett gummiband mellan över& under käken som är sååå jobbigt! Och på de hela har jag en förkylningsblåsa som gummibandet skaver emot! Men ska man va fin får man lida pin :)

Idag har jag inte planerat att göra så mycket, kanske solar när jag kommer hem eller så går jag ut och hittar på nåt för de står att de ska bli dåligt väder sen så man borde ju passa på!👌🏽

Skriver säkert senare annars imorn!
Puss hej💋

Likes

Comments

Hejsan friendos, eller aa framtida mig iallfall hahaha..

Känner att mestadels av min blogg handlar om vädret och mat haha, men att laga mat&äta är en stor del av mitt liv så de blir mycket de. Och vädret är väldigt olika varje dag så man blir typ överraskad.

Iallafall, idaaag har jag haft skola till kl2, vi hade mest vanliga lektioner bara men hade ett hälsosamtal med vår skolsköterska. De gick för de mesta väldigt bra men de måste vara nåt fel på hennes mät-sak, den visade nämnligen att jag var 1,54... Men jag är ca 1,57 blev faktiskt rätt besviken för jag hade hoppats på lite längdskillnad men har växt ca 5cm sen 4an hahhaha!! Och kommer inte bli så mycket längre men hällre för kort än för lång ;)
Sen hade vi också två prov, ett om stickning woow va kul, kommer behöva de i mitt vuxna liv ju.. Och sen hade vi Biologiprov och det var väldigt mycket frågor så det var rätt stressande men hann med allt ändå!

Eftersom de va så fint väder ville jag inte bara sitta hemma så jag och min syster gick in till stan och fikade på espresso house, namnam! Vi var både hungriga o sötsugna så vi delade på en macka som var sååå god, lite stark också för de var nån senap i.
Sen hämtade vi ut ett paket från luxplus på hemköp.
Och sen cyklade vi till tatueraren som ska göra vår tatuering. Äntligen blev de av att vi gick dit och bokade tid!
Vi ska göra den en fredag kl4 och de tar ca 40min var för att göra tatueringen. Är rätt orolig för hur smärtan kommer kännas men jag får bara hålla ut haha!
Men de ska bli skitkul efter allt krångel med tatuerare att de äntligen blir av att vi ska göra den så den är klar till sommaren!

Sen till kvällsmat åt jag bara redig svensk husmanskost, köttbullar brunsås svartvinbärsgele och potatismos ! ;)
Förresten är de bara jag som kollar på sveriges yngsta mästerkock. Tycker de är skitkul att se så små barn vara så duktiga och veta vad de gör! Mycke roligare än att titta på vuxna faktiskt, dom är så söta också. För er som har sett de så tyckte jag de va så synd om Olle när han började gråta , naw han va så söt(SPOILER VARNING) fast han åkte ut idag..
Åt mina tuppkakor medans jag kollade på de också, man blir ju så jävla sugen!

Så min dag idag har varit en skön dag! Så skulle jag beskriva den, inga bekymmer eller nåt idag som man har blivit på dåligt humör över. Tror de beror på vädret, för jag blir fan så mycket gladare när de är fint väder hahaha!!

¡Hasta luego!💋

Likes

Comments

Heej vänner och ovänner och folk jag kanske inte känner haha!

Vill bara börja o skriva så jävla skönt väder! Även fast de blåser lite men vad gör de? I morse när jag skulle gå till bussen så hade jag vinterjacka o de ösregnade och de kändes som världens tristaste dag, som alltid. Så ba i mitten på skoldagen blev de sol o allt, va? Sveriges väder är värre än mina humörsvängningar. Satt mestadels av SO lektionen satt jag mot fönstret och solade haha. Sen hade vi Hkk och vi har då en föredetta militär gubbe som vikarie o han tror vi hinner med 5 saker på en lektion typ. Iaf, vi gjorde först piroger med köttfärs& grönsaker i, inte så jättegott men helt okej. Sen skulle vi göra muffins men istället tog vi en form o hällde i smeten så de blev mer som en kladdkaka, sen hade vi philadelphia frosting brevid istället , skitgott faktiskt!
Tog bussen hem och njöt mest bara av vädret för de va så skönt. De va för varmt att ha vinterjacka när jag skulle gå från bussen hem så jag hade bara skjorta på mig medans alla andra, och då menar jag Alla hade vinterjacka/vårjackor på sig.. O alla kollade på mig som jag vore dum i huvudet eller nåt men brydde jag mig? Nej jag njöt ju förfan av vädret hahah!

Sen åkte jag o mamma ut till flygstaden och gick in i lite olika affärer och sen gick in på Ica och köpte mat.
Köpte ett linne från Ajlajk och en blush brush från e.l.f, sen lite skitsaker typ.
Sen bara åkte vi hem och fixade bagels, så sjukt gott älskar de! Mest när man har sån god kolbász på, mm!!
Tror inte ni förstår hur mycket jag älskar mat hahaha.. Sen köpte jag också naturgodis. Mina favoriter för tillfället är honungsrostade jordnötter. Blev så glad när jag såg att de hade dom i lösvikt!

Sen gick jag bara ut med min hund och sen pluggade på prov som vi har till imorn och nu tänkte jag fixa mig och sova.
Så ni får ha de så bra sålängee bye💋

Likes

Comments

Heeej igen!

Skrev aldrig ett inlägg igår, varför vet jag inte men berättar nu idag vad jag gjorde igår också haha :)
Igår skulle jag igentligen skriva på ett skolarbete som jag skulle ha prov på idag, men jag förstod igenting. Istället för att ta tag i problemet sket jag i de. Jag ville ha min söndag ledig istället, känner mig så jävla trött på att använda min lediga tid på skolan när jag är min halva tid i skolan redan. Jag skrev ut några bilder istället och satte upp på min vägg för tyckte de såg så tomt ut, började med ungefär 10 bilder men vill igentligen fylla hela (bild nedan).
Sen på kvällen så lagade jag nicole& oliver mat till familjen vi gjorde då panerad kyckling, pommes o sallad med bea sås, mmm!! Åt de till lunch idag också för de blev lite över.

Idag så vaknade jag med magont&huvudvärk och var väldigt yr så jag kände att jag ville stanna hemma.
Är de bara jag som inte kan va sugen på frukost ibland? Nivet mackor, yoggi, osvosv. Så istället åt jag lassagne idag till frulle haha!
Sen på eftermiddan bakade jag såna där silviakakor/tuppkaka what ever, dom är iallfall jättegoda tycker jag. Bakade ofta dom när jag var mindre :)
Mår mycket bättre nu så jag känner att jag går iväg på min dans eftersom jag ändå ska till skolan imon. Då vi ska ha en danstävling+uppvisning nästa månad så jag vill inte ligga efter.

Ville skriva ut en sak som jag tänker på väldigt ofta också;
Jag vaknar ofta upp med tankar om att jag inte vill vara här. Sedan ungefär ett halvår tillbaka så har jag bestämt mig för att jag inte vill bo i sverige. Jag gillar inte sverige, deras väder, personligheterna, jantelagen osv.. Hatar de bokstavligen. Jag vill flytta här ifrån, jag vill flytta till spanien eller Usa. De har jag sagt sedan januari ungefär. Men problemet är att jag inte kan, jag kan inte. För jag är för de första för ung. Vill gå i gymnasie i sverige, då jag vill bli reseledare/guide i ett varmt/annat land. Men jag vill fortfarande inte vara kvar här. Jag hatar här.
Sedan jag kan minnas har vi alltid åkt till Spanien, eller aa Canarie Öarna ungefär 1-2 gånger om året. Och jag älskar de, jag mår så bra när jag är där, inte bara för jag har semester utan för jag älskar de där. Folket, värmen, trevligheten, landet. Älskar de. Vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, för de finns nog inte så mycket att göra än att bara vänta. Vänta vänta vänta.. Sen flyttar jag.
Slipper allt slusk o äckligheter i sverige. De ända jag kommer sakna är mina underbara vänner. Men jag vill ju må bra innombords. Kände att jag ville skriva ut de, om någon kan relatera till de. Om jag inte är ensam? Skriver också ut detta för när jag är där, i Spanien vill jag kunna läsa detta o känna att jag klarade det!!

Blev rätt långt inlägg men de behövdes!
Tack för mig, puss hej💋

Likes

Comments