Header

Hej mina blommor!

Tänkte bara snabbt flika in här och säga, min Youtube är uppdaterad med en ny video! Återigen stort förlåt om det är några hack och lagg, programmet jag använder är inte precis det bästa. Men det håller på att fixas!

Likes

Comments

Hej mina blommor!! Hoppas allt är super med er idag.

Hålla i ett event?
Som bloggare är ju självklart en av alla mina drömmar, att få skapa och hålla i ett event. Och vilken plats kan man då tänka sig vara bättre än i hjärtat av Stockholm?
Detta inlägg är skrivet tillsammans med WTC som är en förkortning för World Trade Center.
World Trade center är en plats för mingel, god mat, underbar upplevelse och en fin klass på det hela. Här kan du göra allt från, njuta av en god lunch på Piazzan till olika festligheter passande för alla! Min önskan är då självklart att få hålla i ett event, i en av deras lockande lokaler i framtiden.
Men som medvetandet säger kräver ett event mycket ansvar. Ett ansvar som kan ta över stämningen och glädjen. Därför tycker jag WTC är så passande eftersom dom erbjuder, väktarservice, bemannande entréreceptioner, kundservice dygnet runt, gratis wifi, mat av högsta klass och friskvård. ''Vi har flera lockande och effektiva festlokaler. Vi hjälper er att skapa ett helt unikt festarrangemang.'' Med andra ord erbjuder dom dig en underbar, felfri kväll i topp klass.

Hotell övernattning på Comfort Hotel Stockholm
Kan det bli bättre kan man då tänka sig ? Ja bättre kan de alltid bli, ellerhur?
Eftersom WTC är ett globalt företag finner du det på flera platser i Sverige, så som Malmö, Göteborg och Stockholm.
WTC samarbetar även med Comfort Hotel i Stockholm. Dvs, de erbjuder dig ett hotell rum vid bokning av konferens. Comfort Hotel är ett prisvärt alternativ och ett rum nämare din konferens kommer du knappast hitta. Till detta ingår även en god och dignande kravmärkt frukost i WTC restaurang. Ett super trevligt hotell och ligger perfekt. Ett jag personligen själv bott på och kommer definitivt göra det igen nästa gång jag besöker Stockholm! Från ovan ser du även en bild på ett av deras hotellrum.
Här finner du hotellet : Comfort Hotel Stockholm


Konferens och kontor
Men erbjudande av lokaler och ett fantastisk engagemang är självklart inte allt dom erbjuder. Det är bara en liten del av allt dom gör!
Dom erbjuder även välutrustade kontorslokaler och är en arbetsplats för närmare 18 000 personer.
Dom erbjuder olika konferenser och utställningar. Lyckade konferenser och utställningar som kräver bra lokaler, service i toppklass och den bästa tekniken. Allt detta erbjuder självklart WTC.

Är det så att du vill veta mer om WTC? Checka då in deras hemsida som är fylld med all information du behöver!
Deras hemsida : WTC
Likes

Comments

Hej mina blommor!
Efter en lång produktiv förmiddag, stod mat högst upp på listan under hemfärden!

Detta är ett av mina absoluta favorit snacks/mellanmål.
Ta fram önskat bröd och ost. I mitt fall blev det en hederlig hönekaka med taleggio ost, som ni kan finna hos oss på pecorino eller andra delikatess butiker!
Som vanligt brer du på smör. Lägger osten över och tillsist toppa med oliver.
In i mikron i 30-60sek. Sedan kryddar du på lite pizza krydda, vitpeppar och tillsist paprika krydda. Och wohhla! Done! Super mumsigt vill jag lova!

Likes

Comments

Hej blommor!

Vet ni vad? Jag kommer vara ledig två veckor framåt. Dvs jätte mycket tid att lägga ner på gymnasiearbetet!
Ska bli så super skönt att få det klart sen.

Men annars då? Annars håller jag och Sam på att scrolla igenom lite bilder. Få lite inspiration.
Eftersom vår lägenhet är hel vit vill vi självklart få in lite färg. Och växter är otroligt bra om du vill få in en liten färgklick!

Likes

Comments

Hej mina blommor. Är allt bra med er?

Idag är jag inget annat än super trött, eller snarare varit super trött kanske man ska säga vid 21.00 tiden.
Min dag har bestått av firande i massor, både för min bror och syster. Efter det åkte jag och träffade Louise och Eddie en sväng, det blev även att vi käkade. Så med andra ord ligger jag här i sängen i matkoma.
Och medans jag ligger här i sängen med magen proppfull av onyttigheter, kollar jag igenom inrednings bilder, i massor. Blir helt galen av alla dessa bilder.

Likes

Comments

Hej mina blommor!

Idag lever jag upp till ett riktigt friyay för idag ska jag på 18 års firande, hos jullan! Och det blir inte ett vanligt 18 års firande, utan det blir pyjamasparty!! Vilket ska bli super kul. Har inte sett dom sen nyår så ska bli super mysigt att få se alla igen.
Men mer än så har inte min fredag att erbjuda mig och jag klagar absolut inte!
Så mysig fredag på er, så hörs vi igen imorgon. Puss och kram!

Likes

Comments