Header

Gud vad längesen jag satt mig ner med min kamera, data och bloggade. Att jag slutade finns det många anledningar till. Men trots det har det kliat i fingrarna på mig!

Ja månader har gått. Mycket har hänt under dessa få månaderna. Jag har som sagt tagit studenten och ska nu börja mitt nya jobb på kontor. Har varit i restaurangbranschen hela mitt liv, så det ska bli spännande och intressant.

Ja annars då? Jo annars är livet underbart rent ut sagt, faktiskt.
Jag känner att jag äntligen gett/ger den tiden jag behövt för mig själv och det är så otroligt skönt. Den här tiden har även fått mig ta de nästa steg. Ett steg närmre mina drömmar helt enkelt! Så som, spela in en låt. Jag ska äntligen spela in en låt allesammans. Vi har precis valt ut vilken och roligt kommer det bli. Men mer om det får ni förhoppningsvis veta inom snar framtid!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Jag har alltid varit den där förstående personen. Jag ser rimliga förklaringar till allt. Jag ser bara lösningar efter varje hinder. Och jag ser det bästa hos en människa, även för dess misstag den gör.
Jag är med andra ord, alldeles för snäll.

Jag har förstått att många personer vet detta. Att många personer uppfattar mig så nästan direkt. Jag har även märkt att för en del har det gått så långt, att den egenskapen hos mig har utnyttjats. Med andra ord folk vet att jag är förlåtande och att jag försöker förstå personen för dess misstag. Men samtidigt hur ska jag inte kunna tänka så? Alla gör vi misstag. För som man bruka säga, man lär sig av sina misstag och det är precis vad jag gör!

Bara för en människa gör misstag efter misstag kan inte de definiera den som person. Absolut det finns gränser. Men det är en gräns man måste finna själv, inte finna den åt dom. vilket är precis vad jag måste lära mig. Jag kan inte hjälpa folk att ta rätt beslut, de måste förstå det själva.


Likes

Comments

Hej fina ni. Hoppas ni har haft en bra måndag. Det har verkligen jag!

Dagen började med jobb som alla andra måndagar. Slutar även strax innan 16 varje måndag så brukar passa på att få saker gjort. Så som träna. Och det är precis vad jag gjorde.
Efter det mötte jag upp goa Lucas på en fika. Men mer än så har inte hänt än så länge idag!
Så vad resten av denna dag har att erbjuda får vi helt enkelt se!

Likes

Comments

Hej fina ni.

Igår var jag ute. Ute och dansade tills tårna bokstavligen blödde, med mina tjej kompisar.

Kvällen ledde till en del flirtande och allmänt trevliga konversationer. Med andra ord, det var en hel del killar där. Majoritet var självklart hur härliga och trevliga som helst. Men den sista lilla procenten gjorde en del opassande saker. Vidrigt beteende helt enkelt.

Jag hade det så oerhört bra som jag sa från ovan. Fram tills en del började ta för sig.
Så som, tog bara tag i mitt ansikte. Grabbade tag min rumpa. Smekte mig över brösten, drog mig i håret och bara med andra ord, tog för sig. Frågade dessa killar om jag ville? Nej.

Jag har inga ord. Jag blir bara så äcklad. Hur man ens kan få för sig att det är okej på något vänster, gör mig illamående.

Men som sagt som jag sa från ovan. Bortsett från dessa IQ befriade idioter, hade jag en underbar kväll!

Likes

Comments

Hej bloggisen min.

Där var det slut på det roliga. Nej men vi är påväg hem nu! Och jag hade ett underbart dygn i fina Göteborg. Vill inte ens åka härifrån. För som jag sa innan, jag vill inget annat än bo här.

Men nu är vi iallafall påväg hem och jag ska passa huset i några dagar! Vilket innebär att jag måste sova själv. Menmen det löser sig med en extra kudde och en lampa tänd!

Likes

Comments

Hej goa ni, hoppas allt är super med er idag.

Idag är det torsdag som i, dagen innan midsommar. Och det kändes på jobbet idag.
Jag är precis hemkommen därifrån och ligger nu bara i sängen.
I vanliga fall skulle jag ut och tränat just nu, men det passade jag på imorse vilket är super skönt. Så de ända planerna idag blir väl träffa tjejerna och packa inför imorgon. För imorgon drar vi äntligen till Göteborg!! Jag är lika glad varje gång jag ska dit, för jag älskar verkligen Göteborg och skulle lätt kunna tänka mig bo där. Eller tänka å tänka, jag ska bo där i framtiden !

Likes

Comments

Gud vad jag är rädd för att bli sårad. Det är den ända meningen mina tankar spinner runt just nu.
Efter att jag/man blir sårad, finner man alltid en lösning. Det är sant. Men det betyder inte att det slutar följa med en i baktanken.

Att bli sårad är så otroligt energitagande och hemskt rent ut sagt. Man börjar framförallt tvivla på sig själv. Vilket är något av det dummaste du kan göra, men du kan inte hjälpa det. För i det stora problemet sätter man anledningen, sig själv.

Det är detta som är det jobbiga med att vara "fri". Singel. Man kan aldrig veta vad en annan person tänker. Och hur man än vänder och vrider det, sårar man alltid någon på vägen. Dvs situationen jag nyss beskrev från ovan. Alltså situationen jag aldrig vill komma i, sätter jag i någon annan förr eller senare.

Likes

Comments

Hallå bloggisen.

Idag började min dag rättså produktiv. Den började med en bal bokning.
Och som vanligt gick allt som det skulle och min kund blev super nöjd!

Dagen slutade dock inte lika rolig. Men det är en annan femma, inget jag behöver gå djupt in på här. Så jag ska försöka välja rätt ordval här, men gud vad jag äcklas av vissas beteenden och sätt att se på saker. Det är nog allt jag har att säga om det faktiskt. Att jag tycker det rent ut sagt är vidrigt.

Likes

Comments

Hej bloggisen min.

Ja vad gör jag uppe en söndags kvälj halv 3 på natten? Ja jo, jag kan inte sova. Brukar bli så när man har en del att tänka på.

Som ni vet har det skett väldigt många drastiska förändringar i mitt liv. Så som, kärleks delen.
Jag har haft två väldigt långa förhållanden i mitt liv. Två förhållanden jag har gett hela mig till.
Dvs öppnat upp mig och visat mitt verkliga jag. Och det är inget lätt för mig, med tanke på vad jag upplevt och gått igenom.

Det jag vill komma till med detta är att man lär sig av sina misstag. Dock skulle jag aldrig sätta mina ex som misstag utan en lärdom. Under dessa två förhållanden har jag fått kärlek i dess olika slags form. Dvs blivit älskat och uppskattad på olika vis.
Med tiden har jag förstått att allt har handlat om mig. Jag är för snäll.
Jag försöker alltid förstå en människa, förstå den för dens misstag. Med andra ord, istället för att inse vilket misstag människan gjort, lever jag på förhoppningar. Hopp om att det kommer snart bli bättre. Men samtidigt också känt en sån besvikelse. En besvikelse jag skyller på mig själv !
Och så ska det absolut inte vara. För med tiden dras man till andra, man tar emot uppmärksamheten.
Så jag har förstått att det så kallade singel livet är ett liv man måste leva. Iallafall måste jag leva det liv och hitta mig själv för att ens kunna dela mitt liv med någon annan. Så frågan är om jag kommer hitta kärleken igen eller om min rädsla kommer dra den ifrån mig. Jag är rädd för att bli kär.

Likes

Comments