Header

Hej bloggisen min.

Där var det slut på det roliga. Nej men vi är påväg hem nu! Och jag hade ett underbart dygn i fina Göteborg. Vill inte ens åka härifrån. För som jag sa innan, jag vill inget annat än bo här.

Men nu är vi iallafall påväg hem och jag ska passa huset i några dagar! Vilket innebär att jag måste sova själv. Menmen det löser sig med en extra kudde och en lampa tänd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej goa ni, hoppas allt är super med er idag.

Idag är det torsdag som i, dagen innan midsommar. Och det kändes på jobbet idag.
Jag är precis hemkommen därifrån och ligger nu bara i sängen.
I vanliga fall skulle jag ut och tränat just nu, men det passade jag på imorse vilket är super skönt. Så de ända planerna idag blir väl träffa tjejerna och packa inför imorgon. För imorgon drar vi äntligen till Göteborg!! Jag är lika glad varje gång jag ska dit, för jag älskar verkligen Göteborg och skulle lätt kunna tänka mig bo där. Eller tänka å tänka, jag ska bo där i framtiden !

Likes

Comments

Gud vad jag är rädd för att bli sårad. Det är den ända meningen mina tankar spinner runt just nu.
Efter att jag/man blir sårad, finner man alltid en lösning. Det är sant. Men det betyder inte att det slutar följa med en i baktanken.

Att bli sårad är så otroligt energitagande och hemskt rent ut sagt. Man börjar framförallt tvivla på sig själv. Vilket är något av det dummaste du kan göra, men du kan inte hjälpa det. För i det stora problemet sätter man anledningen, sig själv.

Det är detta som är det jobbiga med att vara "fri". Singel. Man kan aldrig veta vad en annan person tänker. Och hur man än vänder och vrider det, sårar man alltid någon på vägen. Dvs situationen jag nyss beskrev från ovan. Alltså situationen jag aldrig vill komma i, sätter jag i någon annan förr eller senare.

Likes

Comments

Hej lilla bloggisen.

Usch vad mycket det händer just nu. Så många olika drastiska förändringar på en och samma gång. Men det löser sig, som alltid!

Men någon annat däremot, shit vad tiden bara flyger iväg. Imorgon som i den 19, är det 10 dagar sedan jag tog studenten. 10 dagar? Känns som igår. Och nu är alla firanden över, så otroligt tråkigt. Älskar verkligen att umgås med vänner och bara ha det allmänt underbart

Likes

Comments

Hallå bloggisen.

Idag började min dag rättså produktiv. Den började med en bal bokning.
Och som vanligt gick allt som det skulle och min kund blev super nöjd!

Dagen slutade dock inte lika rolig. Men det är en annan femma, inget jag behöver gå djupt in på här. Så jag ska försöka välja rätt ordval här, men gud vad jag äcklas av vissas beteenden och sätt att se på saker. Det är nog allt jag har att säga om det faktiskt. Att jag tycker det rent ut sagt är vidrigt.

Likes

Comments

Hej bloggisen min.

Ja vad gör jag uppe en söndags kvälj halv 3 på natten? Ja jo, jag kan inte sova. Brukar bli så när man har en del att tänka på.

Som ni vet har det skett väldigt många drastiska förändringar i mitt liv. Så som, kärleks delen.
Jag har haft två väldigt långa förhållanden i mitt liv. Två förhållanden jag har gett hela mig till.
Dvs öppnat upp mig och visat mitt verkliga jag. Och det är inget lätt för mig, med tanke på vad jag upplevt och gått igenom.

Det jag vill komma till med detta är att man lär sig av sina misstag. Dock skulle jag aldrig sätta mina ex som misstag utan en lärdom. Under dessa två förhållanden har jag fått kärlek i dess olika slags form. Dvs blivit älskat och uppskattad på olika vis.
Med tiden har jag förstått att allt har handlat om mig. Jag är för snäll.
Jag försöker alltid förstå en människa, förstå den för dens misstag. Med andra ord, istället för att inse vilket misstag människan gjort, lever jag på förhoppningar. Hopp om att det kommer snart bli bättre. Men samtidigt också känt en sån besvikelse. En besvikelse jag skyller på mig själv !
Och så ska det absolut inte vara. För med tiden dras man till andra, man tar emot uppmärksamheten.
Så jag har förstått att det så kallade singel livet är ett liv man måste leva. Iallafall måste jag leva det liv och hitta mig själv för att ens kunna dela mitt liv med någon annan. Så frågan är om jag kommer hitta kärleken igen eller om min rädsla kommer dra den ifrån mig. Jag är rädd för att bli kär.

Likes

Comments

Vill tacka alla underbara som gjorde min student till den bästa!

Likes

Comments

Hallå hallå bloggisen. Hur är det läget idag?? Med mig är det bra.

Ja. Vad handlar titeln om? Jo kortfattat och snabbt. Jag och Sam har gjort slut! Vi kände båda att det var dags. Så vi slutade på god fot!
Men nog om det! Ville bara snabbt uppdatera er.

Idag är det söndag och idag är det 5 dagar kvar till studenten!! Asså hur galet ?? Jag är så exalterad. Och vet ni vad det bästa är? Jag får fira det med exakt alla härliga människor i mitt liv.
Så just nu är livet faktiskt bra!!!

Likes

Comments

Hej på er godingar!

Idag innebär min lördag kvällsjobb. Så det blir att njuta av solen nu några timmar innan det blir vidare mot ett arbetspass!
Men mer än så händer icke idag

Likes

Comments