Hejhejjjj!! Har it uppdaterat på hela helgen nästan men de ja gjort är att jag har sovit hos Maja sen igår åkte vi till Göteborg till min kusin o de slutade med att vi somnade där me <333 hos min kusin så satt vi o kollade på film och åt gott. De var skit kul o mysigt. Nu är jag påväg hem och imorgon är de skola som ja faktiskt är taggad på!!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen pluggat färdigt för idag, gjorde några uppgifter i historia som vi skulle gjort på lektionen idag men skippade den lektionen eftersom vi it hade någon lärare så tänkte Bah göra de hemma. Funderar på att sätta på nån film o kolla på den innan ja sover. Imon börjar vi 0820 så får la vakna tidigttt:/ men mina planer inför imon är lite oklara. Ska kanske gå på ett disko här i Kungsbacka och sova över hos Maja eller ba va hemma får se hur de blir. Aja Gonatt på er pusspuss❤️

Likes

Comments

Hej mitt namn är Angelina chamoun och bor i Kungsbacka. Har tänkt på att skaffa en blogg så idag tog jag steget. Tänkte uppdatera om mitt liv här.

Idag så var jag i skolan och hade 5 lektioner. Sen drog jag, juana , Maja till stan oh träffade några vänner❤️ sedan gick vi hem till mig och åt. Mot kvällen kom Ingrid och Amanda och nu ligger vi Bah i min säng och lyssnar på musik medans vi pluggar.

Likes

Comments