Detta är lite bilder från Rhodos 2015. Även fast hotellet var lite underklass för min smak så tycker jag verkligen det var en fantastisk resa. Jag och min familj umgicks otroligt mycket och vi upptäckte massor av nya ställen i Rhodos. Kanske besöker vi Rhodos i år igen, det vet vi inte ännu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Den 24e mars så är det äntligen dags för Guldtuben galan! Jag ska faktiskt åka dit med 3 av mina vänner och sedan träffa mina style-tjejer! Detta är en gala som jag ser mycket framemot, eftersom detta är första året för mig (wiiie)!! Nomineringarna slutar i veckan och någon som jag verkligen röstat fram är Elin Karlsson som årets löfte eftersom hon är en superduktig youtuber som jag verkligen beundrar. Det skulle också vara roligt om min & Annas collab blir nominerad till årets collab. Något som jag vet är omöjligt, men varför kan man inte testa? Jag vill att ni alla ska rösta fram era favoriter, om ni inte gjort det, gör det nu!

Rösta på dina favoriter på Guldtuben.se!

Likes

Comments

Igår var jag hos frisören, det blev en stor förändring då jag klippte mitt hår 15 cm. Jag vet inte vad jag tycker än om håret, känner mig lite osäker. Vad tycker ni? Puss

Likes

Comments

I'm obsessed. Dessa två set's från RebeccaStella är så snygga, 2 wanties! (Klicka på bilden för att komma till klänningen)


Likes

Comments

Hej allesammans! För ungefär 3 veckor sedan så var jag på spa i Västervik med min mamma och min faster. Det var så fint och mysigt! Jag fick även äta ceasarsallad som jag är obessed med, det är såå gott! Här får ni lite bilder som kommer ifrån den dagen.

Likes

Comments

Vardag

Hej igen! Som jag skrev i det senaste inlägget så skulle det komma ett inlägg där jag berättar lite om mig själv, och här är det!

Jag kan börja med att berätta att jag är 14 år, jag ska fylla 15 i början på September. Jag bor i Nyköping som är en liten stad ungefär en timme ifrån Stockholm. Som många av er kanske vet så gör jag även videos på youtube. Det är ett stort intresse och jag lägger gärna ner flera timmar per dag på kanalen. När jag skriver detta så har jag ungefär 23 500 prenumeranter vilket är sjukt eftersom för några veckor sedan så hade jag 20. Jag går även i skolan, 8an i högstadiet och jag börjar redan planera om vad jag vill bli när jag blir stor. Vilket jag har sjukt mycket ångest för, är så rädd inför framtiden. Några som ni säkert se mycket av på denna bloggen är mina fina vänner, mest av allt så kommer ni få möta på Elin och Filippa som jag nästan konstant umgås med. Men förutom dem så kommer ni få möta på massor av andra vänner som jag umgås med. Rent personligt så leder jag av ångest och tvångstankar, det är klart att det påverkar mycket av mitt liv men jag klarar mig alltid igenom det. Det ända som jag kan tycka är väldigt jobbigt är att folk kan lätt tycka att jag är en fegis, medan när jag bara har rädslor och föreställer mig att något hemskt kan hända eller att jag kan känna en stark oro och nervositet för någonting. Jag kan väl mest säga att jag är en tjej med mycket tankar och funderingar. Ni kan väl gilla inlägget om jag ska skriva om det mer, kanske är intressant att läsa om hur andra folk upplever ångest och tvångstankar. Förutom allt det mörka så är jag en ambitiös tjej som har mycket fantasi och älskar att vara kreativ. Hoppas ni fick lära känna mig litegrann!

Likes

Comments

Hej och välkomna! Detta är mitt första inlägg här på bloggen, och jag har under lång tid tyckt om att skriva. Jag har inte valt att börja mitt första inlägg med att berätta vem jag är ännu, men det inlägget kommer senare idag. Jag hade tänkt och starta upp bloggen med en +/- på vad som händer i livet just nu. Om ni är intresserade av att lära känna mig mer utanför youtube så tycker jag absolut att ni ska spara bloggen i era telefoner eller datorer.

+ Jag har fått lov (!!!)

+ Jag har sjukt bra flyt på youtube just nu

- Det har kommit snö igen :(

- Plånboken svider just nu efter all mat jag köpt

- Jag har snart sett ut hela Glee

- Efter lovet så blir det en hög med prov att göra

+ Jag har det så sjukt roligt med mina vänner

- Jag fyller 15 om 6 månader :(


Likes

Comments