Yes... ☝️

När jag slutade svara och blockerade nummer och allt så drev jag honom till någon annan.
Så nu vet jag sanningen, han slutade nog älska mig för längesen och hade inga känslor kvar . Han säger att han försökte kriga och träffa mig och ringa men det är vad han tror bara för att han ringde en gång i veckan på 3 veckor. 
Hon är en gammal kompis till mig tyvärr.  En tjej som inte dömer honom och som stödjer de val han väljer för sig själv (vilket inte jag gör) . Han erkänner det inte men jag vet. Han pratar illa om henne och säger en massa om att han aldrig kan va tillsammans med henne på grund av hennes rykte och till henne pratar han skit om mig att jag är psykopat och dum i huvudet osv .
Det hels började med att jag fick en bild skickat till mig när dom var och åt tillsammans. Jag konfronterade dom och bägge sa att dom bara är vänner.  Jag trodde inte på dom men bestämde också att sluta tjura mot han och försöka vara glad och fin mot han istället för en satmara som jag varit det senaste året. Jag tog bort mitt känslokalla jag och blev den jag ville vara istället, meningen var ju inte att han skulle börja hänga med andra tjejer När Jag frös ut Han, ville ju bara att han skulle kriga för mig men istället börja han umgås med henne så jag gav han min kärlek istället och försökte att inte döma det han gör. Plötsligt  var han hos mig och sov hos mig och började ge mig uppmärksamheten igen så jag började tro på att dom kanske bara va vänner då (eftersom dom va vänner innan jag och han träffades för 8 år sen) . Men så en dag när han sov fick jag för mig att kolla hand sms som han fick, det syntes på skärmen liksom när de plingade till. Jag ringde numret och hon svarade. Det blev krig !!  HAN sa att det inte va något och att han inte hade varit här hos mig annars.  Jag gick på det och tänkte själv "Ja, varför är han inte hos henne och sover isåfall " .. Jag va orolig varje dag, pikade lite smått "är de henne du skriver med? Är du hos henne nu? " Jag fick till svar "oroa dig inte ok? Hade jag varit med dig om jag ville va med henne? hon Är inget att ha, kan jag knappt leva med dig ska jag kunna leva med henne då?  osv.."
Sedan en dag när jag vaknar ser jag hans sms "Du sa att ni inte va tillsammans längre eller va med varan  mer... och så det är henne du har varit hos det senaste..."
Jag flippar på honom och han försvarar sig med att "men jag är inte med henne jag är ju här .. blablabla! "

Han va ju faktiskt här, han va ute men kom hit och va på nätterna, gick ut men kom igen .

Tills denna natt vi satt och pratade om känslor och han frågade mig hur jag kunde vara med han när jag visste att han varit med henne ... Jag sa ärligt att "jag vet faktiskt inte, jag vet inte varför jag vill va med dig efter allt du sagt och gjort och behandlat mig och nu det här med en annan fucking tjej (!!!!) "  Jag frågade om han kände något för mig fortfarande och han skrattade "Jag Hade inte varit med dig... " samma bullshit som alla dagar. 
Plötsligt bestämde han sig för att gå ut och träffa en kompis.  Han hade sms:at de mesta under vårt samtal och jag pikade han "så du går till henne nu, de är ju hon du skrivit med hela tiden "  Han "Nej jag ska till rondellen och träffa en vän (han sa ett namn) "  jag sket i för jag förstod, jag tänkte bara skitsamma de han som förlorar på det.
Efter ett tag kom han tillbaka, tyken och började tjata på mig om att jag har någon annan och massa skit. Jag ignorera han och sa  "Du behöver inte va tyken varje gång du varit hos henne för att du mår dåligt över dina handlingar " så somnade jag .

På morgonen hörde jag pling på hans telefon... Det är bara tjejer som skriver sms så tidigt på morgonen och så många efter varandra så jag var tvungen att titta.

"Jo jag fick äta att du ljög för mig igen "
"Jag vet att du är med henne "
"om du bara håller dig till sanningen så är jag den lättaste att ha att göra med..."

Jag blev helt skakis å tänkte
"Sk a jag döda Han? "
"ska jag gå hem till henne och döda henne?"
"jag bär ut han härifrån och kastar alla hans saker på han och ber han dra åt helvete "
" Jävla h*ran tar min kille"
"Jävla k*k helvetet skiter fullständigt i mig och älskar fan inte mig !! Han är full av bullshit "

SÅ ... Jag tog tag i det på ett mognare sett istället. 

Men det berättar jag i nästa inlägg för nu e de bad för Kidsen ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej !

Jag tycker det är så himla svårt.
Jag har en massa saker att skriva men jag vet inte hur eller var man börjar.
Nu för tiden älskar ju folk att läsa om andras liv, nyfikna på vad man gör till vardags.
Men jag vet inte om det är så himla intressant med mitt liv.
Meningen med denna blogg var ju att jag skulle skriva ut mina tankar och känslor till HAN istället för att skriva och säga det till honom på sms eller så...

Men efter jag gjort det så kände jag att "nee det va bättre att hålla saker och ting för mig själv .

Så därför får jag skriva lite som vilken blogg som helst .
Våra dagar och allt man kommer på.
testar det istället.

Likes

Comments

MEN !  Jag gör allt varenda dag för att verka positiv och glad, för barnens skull.
Därför skaffade jag denna för att kunna skriva och få ut mina tankar och känslor eftersom jag inte har någon att prata med eller skriva till som förstår.

Nu är jag bitter men planen är att det skall vända och bli bättre. Jag ska bli mig själv igen, glad och rolig. Ingen osäker liten tjej som jag är nu.

Mest av allt önskar jag att jag vågade öppna mig och prata med någon av mina systrar eller mamma. Att någon visste att jag och HAN inte längre är tillsammans. 3 veckor har det snart gått och han har hört av sig 3 gånger (!!) ... Kunde anstränga sig mer för barnens skull . Men jag lovade mig själv att om vi fick barn tillsammans ska jag aldrig tvinga han va en pappa om han inte vill. Det är en titel man förtjänar, inte som man har bara för man har gjort någon.

Känner mig svagare för varje dag, känns som jag ska höra av mig till han, hittar ursäkter att fråga saker eller något annat men denna gång har jag varit bra på att säga till mig själv och tänkt på hur han faktiskt varit mot mig och om jag ens kan förlåta han för det eller vill ha hans uppmärksamhet efter det och svaret är NEj ... Så därför har jag låtit bli!

Men fyyyy vad jag saknar honom ... Så många år och nu är det knäpptyst ... Jag undrar vad han gör och om han tänker på mig/oss .


Likes

Comments

Ångest!
Det är något som var 3dje människa har. Så vanligt är det och fy vad jobbigt.

Jag hade mer förr för ca 7 år sedan, men lärde mig att hantera det och leva med det.
Tills slut så blev det en del av mig eftersom det alltid satt i bröstet, jag kände det alltid men jag tänkte inte på det längre.
Det är när det blir så hårt så att hjärtat klappar och det blir tungt och jobbigt att andas som jag reagerar.

Den är så jobbig och nu har jag börjat få det av att äta .
Äter jag mycket fel så kommer ångest  och jag mår fruktansvärt dåligt över min kropp och allt som har med mig att göra.
Förr när jag rökte (innan jag fick första barnet) då Hade jag sån grov ångest varenda gång jag tog en cigg. Jag vill verkligen sluta med kunde inte och ångesten bara låg och tryckte.

ikväll känner jag att det sitter där...
Jag vet inte varför, men de är där.

Jag tror Jag börjar sakna Han men ändå så vill jag inte prata eller höra från honom.
Jag har aldrig varit ifrån han utan att prata med han mer än 9 dagar ... imorgon är vin på 9nde dagen :/
Så det är väl det som gör att man får lite panik... Men jag har fått pepp och goda ord från en barndomsvän jag skrev lite med förut. 

Jag klarar detta!

Likes

Comments

En vecka har gått ....
Jag vet inte vad jag känner.  Det är ingenting som jag kan beskriva.
Samtidigt som han finns i mina tankar hela tiden så försöker jag att inte låta mig själv känna något. Jag vill inte känna känslor, jag vill inte känna saknad eller något som har med han att göra. Han har sårat mig, krossat mitt hjärta, förstört mig som människa!
När jag känner ångest och att jag vill skriva till han så övertalar jag mig själv och tänker på allt dåligt han sagt och gjort. 
Häromdagen fick jag reda på att han går och berättat för ALLA att det är slut mellan  oss. Hur kan man vara så desperat undrar Jag ? Hur kan man va stolt över en sån sak ? Fan, kan inte folk få märka det tids nog ?? Måste man göra reklam så hela världen vet !?  Han hörde av sig igår och för första gången på 7 år och 8 månader va jag kall och dryg och sa NEJ när han ville att jag skulle träffa han och prata. NEJnejneeeeeeej!!! Jag vet att du redan är intresserad av andra och försöker det ena och det andra ! Så neeeeej jag vill aldrig mer veta av dig !!  Det ända vi har är barnen och det ända vi kommer prata om är barnen!

Spyyyy ...

Skönt! hehe ... Oavsett vad så ska jag klara det här. Han ska få se vem som kommer komma till vem sen och vem som inte kommer vilja ha vem sen ...

Vi tar en veckas semester och lämnar hemmet. Det Ska bli underbart !

Likes

Comments

VARFÖR?

varför vill man va med en människa som sårat en mer än vad han gjort en glad ?

varför vill man förlåta när personen förmodligen har varit otrogen  ... inte bara en gång? (då menar jag prata med andra, flörta osv )

Varför offrar man allt för att bli älskad av någon som uppenbarligen  inte älskar en ?

Hade han älskat mig så hade han ju gjort allt för att inte förlora mig men istället gjorde han allt för att förlora. 
Trots det så säger han att han älskar mig och vill va med mig men försöker inte ens göra det minsta lilla för att göra det bra.

Jag försöker hela hela tiden  att inte höra av mig till han, Jag har lärt mig att jag inte kommer någonstans på det. För jag vet att om jag slutar bry mig så kommer han förr eller senare komma och då ska han få se på ett och annat. Bara för det är sommar nu och alla jävla festivaler och skit pågår så ska han INTE tro att han ska få vad fan han vill och sen när vintern kommer och de blir kallare ska han komma och leka mamma pappa barn! ALDRIG, inte denna gången! 
Jag vet inte varför jag väntar mig uppmärksamhet eller något från hans sida, jag är såpass trött på hans beteende och val  han väljer i livet framför sina barn och mig som han påstår älska... Så även om han hade hållt på att höra av sig så hade jag nog ändå inte velat ha han . Men att han lämnar oss utan minsta tecken på att han mår liiiite dåligt ... Det är det som dödar mig !

Usch... va tvungen att spy lite .

Likes

Comments

Just nu när man själv deppar och försöker hålla sig sysselsatt med någonting hela tiden så har vi haft några dagar med att kolla på Youtube, Jocke & Jonna är bara för härliga och får en verkligen att komma på andra tankar och så att man mår bra.

Det bästa är att min son aldrig brukar vilja sitta still för att titta på något barnprogram men det här gillar han ( händer ju grejer hela tiden) .

Idag var även barnens pappa här typ tio minuter, påstod att det var för att träffa barnen lite men jag vet att det var för att hämta grejer eftersom att han frågade direkt om var källar nyckeln låg. När vi inte hittade den bestämde han sig för att gå och hans anledning till varför han inte stannade längre och va med barnen va "för jag klarar inte av dig " ... BAAAAAM, rakt in i hjärtat högg det! Fattar han inte att det sårar? Hur jävla jobbigt detta är för mig ! Jag har verkligen INTE gjort honom NÅÅÅGONTING för att förtjäna det jag fått gå igenom och så som han beter sig mot mig !

Jag vet inte varför han gör detta... för jag vet att han älskar mig ... Det ända jag kan komma på är att han måste gjort bort dig på ett eller annat sett så därför drar han sig undan för att han inte kan va med mig efter det ... Måste vara något sådant för det är exakt så han beter sig ...

Jaja... Jag förtjänar inte detta och det är den anledningen som får mig att hålla mig borta. Det är hans förlust ...

Likes

Comments

precis som rubriken säger ... Jag tänker så mycket och för mycket på vad jag ska göra med HAN (vi kan kalla honom det som bloggen kommer handla om för det mesta ).

3 dagar har gått sedan jag valde att acceptera att han faktiskt inte bryr sig om han förlorar mig eller barnen.  3 dagar sedan jag valde att blockera nummer, Snapchat & Instagram från honom... Jag har klarat mig som högst en vecka utan att svara honom eller något sådant då han försökt få tag i mig och det var lätt och jävligt skönt den veckan . Men nuuu  (!!) 3 jäkla dagar och det ända jag tänker är "varför ringer han inte ? Varför skriver han inte ? (från någon väns telefon) Han bryr sig inte ... Ska jag skriva ? nej om inte han bryr sig så ska jag visa att jag bryr mig ännu mindre " ... och på köpet känner jag hur mitt hjärta bara slår fortare och fortare och gör ondare och ondare !
varför är det såhär ?? borde man inte bry sig lite mer ? Kanske inte om mig, men barnen då(?)  ... 7 år och 8 månader har jag funnits i hans liv ... Så länge har jag kämpat för hans kärlek.
Jag har funnits, stöttat, krigat och gjort allt i min makt för att vara en bra tjej och för att han ska känna sig trygg och få en bra framtid . 
Men det som betytt mer för honom än mig vart pengar och vänner osv...
Världens finaste människa med ett hjärta av guld, förvandlades till ett monster med ett svart hjärta för ca 2 år sen ...
ändå sitter jag här och hoppas på ett mirakel. Hoppas på att han ska inse och förstå ... Men samtidigt har jag förstått att det redan är försent . Annars hade han väl varit här med oss och inte där ute... Jag hade inte skrivit dessa inlägg varje kväll och spytt ut allt jag har i mina  känslor och tankar .

Det är dags för mig att förstå...
- This is the end of the beginning -

                    ♡

Likes

Comments

Mitt andra inlägg, men jag går rakt på sak faktiskt .

Jag tänker att med tiden så lär man känna mig och kommer förstå.

som jag skrev igår så är detta mer en grej för mig för att skriva av mig ... Så därför känner jag inte för att börja med stela inlägg där jag presenterar mig själv osv.

Som rubriken säger ☝️"Äkta kärlek... Vad är det ?"

Är det något man inbillar sig...
något man drömmer om...
Något man tror finns ...?

Kanske är det en fantasi ?
- av något man vill ska vara -

Jag trodde på äkta kärlek, jag trodde att jag hade hittat den rätta . Han var perfekt ... PERFEKT (!!!) . Han kollade på mig som att han aldrig sett något vackrare, tog på mig som att han aldrig känt något bättre.
Han avgudade mig och beundrade mig . Det gick inte en dag utan att han gav mig en komplimang.
Åren gick och jag blev blind ... blind av den kärlek jag kände, den FANTASI jag hade om oss "föralltid" ...
Lång historia kort ... Jag trodde de fanns något äkta från oss båda ... Men tydligen var det bara jag som var äkta och trodde för mycket på vår kärlek .
Nu sitter jag här själv med barnen medan han tror att jag är den som förstört oss ...

Fortsättning följer... ♡

Likes

Comments

Hej . 

Jag har länge tänkt att jag ska börja blogga . Jag har inte vetat var jag ska börja bara. 

Jag går i mycket tankar, mycket känslor .  Jag pratar med mig själv i min hjärna och många gånger tänker jag på att jag vill skriva upp allt jag tänker på eller prata med någon eller bara att jag önskar att någon visste ... Så därför till slut efter många om och men tog jag tag i det och bestämde att jag gör en blogg och delar med mig av allt där ... skriver av mig allt allt allt . Jag har svårt att prata och berätta hur jag känner eller mår eller hur jag har det med mina nära så nu ska jag testa om det hjälper att skriva av mig allt och berätta här istället. 

Kanske får jag läsare som hjälper mig och förstår mig (?) Kanske någon känner detsamma ... 

Får se hur detta blir... spännande. 

Likes

Comments