Idag sov barnen till kl 8 . Storebror sov i sin säng hela natten och lillebror sov ovanligt bra han med. Vi lämnade storebror kl 9 på dagis och började med att tvätta och leka samtidigt som jag kollade lite serie.
När lillebror blev trött och somnade så passade jag på att diska och göra lunch till mig och pappan, hamburgare blev det.
Lill korven sov faktiskt lunch ovanligt länge så jag hann  dammsuga, plocka iordning vardagsrummet och hänga tvätten (!!) innan han vaknade. Medan han leker i sin "pöl" på golvet med mig så kikar jag lite smått på en ny serie jag började kolla på, "collage friends eller buddies " heter den . Skit rolig och bra !
Tänker att vi ska ta en liten promenad idag när vi hämtat Storebror, om vädret tillåter .  Måste röra på mig lite !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Och vi ligger och tittar på Pippi som vanligt.
Lillebror håller på att lära sig krypa så han vill bara sitta på golvet hela tiden men väl där då gnäller och skriker han för att det inte går som han vill. Mycket frustration innan man knäcker koden hur man skall göra !
Storebror är nöjd bara han får se på sin Pippi.  Jag älskar att han gillar Pippi för det gjorde jag med när jag var liten. 
Idag ska vi ta oss hemifrån, pappan vill åka och klippa sig och då följer vi glatt med.
Har sån träningsvärk sen gårdagens träning så får se om jag kör ett pass idag. Hade varit skönt att komma igång riktigt med träningen, det blir för det mesta bara tis ons & tors då storebror är på dagis . Men glappet där emellan känns för stort så nu har jag bestämt mig för att köra iallafall 2 dagar till!
Dags att få ordning på disken här hemma och klä på ongarna! ♡

Lillebror ♡

Likes

Comments

Idag var det Lördag, igen  !
Tiden går så fort men ändå så sakta.
Varje dag vaknar jag kl 7 (min son vaknar), sätter på Pippi på tv fixar frukost till honom och kaffe eller grönt te till mig.
Vi myser de första timmarna (lillebror vaknar där emellan) fram till 10 ish.  Jag börjar planera dagen, städa, ut och leka, handla osv ...  Jag gillar inte att gå ut för tidigt så väntar till 13 - 14 tiden innan vi brukar gå men de timmarna går så jäkla segt (!!) När vi väl gått och kommer hem igen  så har tiden bara sprungit iväg och plötsligt är det middags  dags.  Vi äter och sedan blir det lek eller något skoj på tv, mina barn älskar Youtube - barnkammar boken.  Läggdags rum 19 eftersom min äldsta inte sover middag.  När klockan är 20.00 brukar jag tro att den är 22.00 . Jag krigar för att hålla mig vaken några timmar till just för att få egen tiden jag behöver och de timmarna brukar gå så långsamt. Meeen (!!!) ändå så är det Lördag idag IGEN, känns som igår det var lördag sist . Det är så konstigt hur allt kan kännas så . Yaya vet inte meningen med detta inlägg men antar att jag bara ville ha ett inlägg skrivet och det blev en vanlig dag hos oss 🙈

Likes

Comments

Hej . 

Jag har länge tänkt att jag ska börja blogga . Jag har inte vetat var jag ska börja bara. 

Jag går i mycket tankar, mycket känslor .  Jag pratar med mig själv i min hjärna och många gånger tänker jag på att jag vill skriva upp allt jag tänker på eller prata med någon eller bara att jag önskar att någon visste ... Så därför till slut efter många om och men tog jag tag i det och bestämde att jag gör en blogg och delar med mig av allt där ... skriver av mig allt allt allt . Jag har svårt att prata och berätta hur jag känner eller mår eller hur jag har det med mina nära så nu ska jag testa om det hjälper att skriva av mig allt och berätta här istället. 

Kanske får jag läsare som hjälper mig och förstår mig (?) Kanske någon känner detsamma ... 

Får se hur detta blir... spännande. 

Likes

Comments