Header

wedding.

Så, Jag har spenderat hela dagen åt att sy på min bröllopsklänning. Grunden av kjolen har varit klar ett tag men jag började på överdelen idag.

Jag har specifikt designat klänningen så att den ska bli casual/enkel, men ändå känner jag mig som en gräddbakelse.. -.-
Förhoppningsvis kan jag fortfarande använda kjolen & designa en ny topp men jag tror helt ärligt att jag kommer behöva sprätta upp hela skiten & designa något ännu enklare!

Jag vill inte dela med mig av designen som jag kommer använda mig av men om det är intressant så kan jag göra ett inlägg me de designer som jag valt att inte använda (:


Det är tur att jag bara kommer behöva bära en vit långklänning en gång i livet för det klär mig verkligen inte, haha.

Här får ni en sneak peak på kjolen!

Likes

Comments

Efter 1 1/2 år vart det dags för en liten & tråkig förändring. Fick en impuls igår & köpte en svart hårfärg, jag hade delat med mig av märket om jag inte var så snabb med att slänga kartongen, haha.

Jag älskade min röda ombre! Bilden nedan är tagen idag & är inte färgat sedan juli så färgen håller sig fin länge. Problemet är dock att färgen läcker jätte mycket & jag vill inte riskera att ha röda fläckar på min bröllopsklänning :S

Men nu är det svart & det känns faktiskt väldigt skönt att kunna matcha alla färger igen :D Ska ta lite bättre bilder i dags ljus imorgon!

Likes

Comments

makeup.

Happy monday & hoppas ni haft en bra helg :D


Jag har precis öppnat månadens Glossybox & som vanligt är bara lådan i sig så himla fin! Hittills har jag sparat alla lådor som förvaring (;
Månadens produkter vart så himla välbehövliga & jag är så taggad på att pröva alla produkter! Jag tänker även att jag ska lägga ut lite recensioner när jag prövat alla produkter.

1. OOLUTION Eye Love
"Glöm inte att skämma bort huden under ögonen med fukt! Eye Love är en ögonkräm med 100% naturliga innehåll med 65 aktiva ingredienser. Motverkar mörka ringar, påsar & rynkor samtidigt som den mjukgör på djupet"

2. SPA TO YOU Face brush
"Ansiktsborste med silkesmjuka strån & silikonkuddar som rengör på djupet samtidigt som den masserar huden för att förbättra blodcirkulationen. Massera in ansiktsrengöring med cirkelrörelser & fortsätt tills huden är helt ren."

3. TI RIVOIRE Missy Rose Moisturizing Sheet Mask
"En sheet mask med unik blandning av högkoncentrerat rosenvatten framtagen för det torra skandinaviska klimatet. Återfuktar din hus effektivt & ger din hy en fräsch utstrålning. Perfekt för det nya året."

4. HOT MAKEUP Mono Duo Cracked Baked Eye Shadow
Mjuk & marmorerad ögonskugga med ett härligt skimmer, fukta penseln för en mer intensiv färg. Den unika silverfärgen passar alla ögonfärger. Bär den som den är eller blanda den med andra ögonskuggor."

5. ORAL-B 3D White Luxe Whitening Accelerator
"spännande produkt! Ett serum för tänderna som du använder efter att du har borstat tänderna som du sedan sköljer av. Ökar effekten & boostar reduceringen av missfärgningar, ger vitare tänder & skyddar emajljen."

Likes

Comments

Idag firar jag & Joshua 5 år så vi har lite söndagsmys (:
Jag har spenderat dagen med att sy min bröllopsklänning som jag dessvärre inte kan visa några bilder på! Vill inte att någon ska veta hur det ser ut innan bröllopet, hihi.

Imorgon kommer jag däremot öppna månadens glossybox vilket ni kommer få bilder på (:

Likes

Comments

wedding.

Nu har vi skapat en hemsida iför vårt bröllop! Dens huvudsakliga syfte är för att underlätta för våra gäster vad det gäller tema & information, men sidan finns såklart även öppen för er som bara är allmänt nyfikna (:
Länken finns här på bloggen under namnet "The Wedding of Joshua & Angelina" & går att hitta i flikarna under min header.
Allt innehåll på hemsidan kommer ske på engelska eftersom att de flesta av våra gäster är engelsktalande

So we've created a page for our wedding! The main purpose is to make it easier for our guests to get the theme & information, but the page is of course open for any of you that are just a little curious (:
The link is right here on the blog under the name "The Wedding of Joshua & Angelina" & can be found in the tabs below my header.
All the content on the page will be in english as most of our guests are english speaking.

https://angelinasoriano9.wixsite.com/joshuaandangelina

Likes

Comments

  • Youtube
  • Blogkeen
  • Nouw