Header

Hej bloggen, super dålig update vet verkligen detta. Fast tappade suget för bloggen. Men nu hopppppaaas jag verkligen att det ska gå! #nyårslöfte2015 är att jag ska börja blogga regelbundet och inte bara vara så flamsig och oseriös. Nej nu har jag bestämt mig! Detta ska gå! Däremot Seyma A.k.a Berken som alla känner henne här :) Fyller nämligen år imorn! Elr idag nu det är kvart i 5 på morgonen! ​Har totalt vänt på dygnet, inte så bra eftersom skolan börjar ju snart! Men whateeves.. 

Någon annan som är uppe? Men i alla fallll här kommer lite bilder från det ni har missat!

Xoxo- Angelina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena folket!

Bad update igen vet! Men jag glömmer typ, har för mycket att göra. Förlåt, måste bli bättre på att blogga. Men aja nu sitter jag och gizmo och softar bara. Såg att moises och berken slängde in ett inlägg, hahah roliga typer. Fattar fortfarande inte hur de kom in på min data men ajaa :) Bloggar snart :)

Lite bilder från idaag :)
 

Likes

Comments

Hej alla!

Vi tänkte göra en kort uppdatering, just nu sitter vi i So salen & har engelska med Marcus. Det är riks tråkigt faktiskt. Vi kommer att göra inlägg lite senare om dagen, vises puuuzzz :*


Likes

Comments

Chill hos berken! Stay tuned! Uppdaterar när jag kommer hem!


Likes

Comments

Vet att jag inte uppdatera så bra senaste dagen, men hade ingen ork alls! Men det ska vi ändra på! ÅÅhh herreguud vad jag har ätit skräpmat dehär 2 senaste dagarna. Det är helt sjuuukt! Har minst gått upp 3 kilo på 3 dagar, känns det som. Kebab,donken,godis,donken igen kebab igen bullar.. haha det tog aldrig slut. Men idag är det söndag och en ny vecka väntar! Idag gick jag upp runt 12, tog på mig clothees, käka lite skräp mat hihåå.. Ehm ringde upp Berken och drog mot Vårby Gård. Vi kollade på en fotbolls match. Vid 3 tiden gick vi hem till mig för att det var aaas blött ute och vi orkade inte vara ute. Vi var hos mig i ett par timmar, fortsatte käka massa skräp. Snackade.. #deeptalk Sedan runt 8 gick vi ut igen. Då regnade det som mest! Det spö regnade och vi blev genomblöta på 1 min. Då bestämde Berken att promenera till Vårby.. Haha helt sjuk. Det såg ut som att vi duscha och grät samtidigt när vi väl var framme. Sedan chilla vi ute lite, jag tog tunnelbanan hem runt 10. Nu sitter jag och kollar på tv, ska förbereda mig inför skolan nu! Här kommer en liten bildbomb under dehär 2 dagarna.

Likes

Comments

Tjena folket! Godmorgon ska man väll inte säga? Med tanke på att klockan snart är 13.00 hahaa! Men jag och Nisrine vaknade nyss, efter en jävligt lång fredag. Vi kollar på lite sociala medier bara, så då tänkte jag bara slänga in ett litet snabbt inlägg innan frukosten. Vad ska man göra idag då? Uppdaterar snart!

Xoxo-Angelina


 

Likes

Comments

Tjena folket! Kom hem för en liten stund sedan, idag drog vi till Annexet i vårby gård och chillade där lite. Checka läget på fotbolls friday och sånt. Sedan runt 10 drog Derken och Gizmo hem :') #kodnamn? I alla fall jag och Marockanen drog till donken och käka där. Sedan åkte vi tillbaka till vårby och såg en ny sida av en jävligt dubbelmoralisk person :') - Folk ändras!

Vi satt ute var med några andra amigos sedan tog vi tunnelbanan tillbaka hem runt 12? - I thiink? Occh nu sitter jag halvdöd, ska gå och tvätta bort sminket, byta om och sen är det sovdags! Marockanen sitter också död just nu haha!

Xoxo- Angelina

 

Likes

Comments

Seriöst skönaste outfiten :) #chillootdSämsta kvalitén, men de kommer bättre :) 

Likes

Comments

Kom nyss hem från skolan, ska käka byta om sen är det dags att dra mot fotbolls fridaaay :) I alla fall, meningen med inlägget.. Min förebild alltså. Heelt utan tvekan.. alla dagar i veckan: Alexandra Nilsson aka Kissie. Omg så fucking grym människa. Föör det första, hon får mer hat än Taylor Swift får om hennes kärlekslåtar. Men ändå så skiter hon i och bara kör framåt. Hon får dålig kritik på typ allt, hennes utseende, beteende, vad hon äter, hur hon äter. ALLT! Hennes läppar hit hennes läppar dit, brösten där brösten här. Operation dit och hit. Haha snälla, sluta bry er. Hon tjänar mer pengar än vad du någonsin kommer göra som sitter bakom skärmen och hatar. Förmodligen så är du skälet till varför hon får så bra betalt. Hon går runt med en bunt tusenlappar i väskan för de inte får plats i hennes plånbok.. Hon går på events, fester blir sponsrad. Allt jag har att säga är fuckiing lyyx. Haters - Ni är så små jämfört med henne. Nu säger jag inte att hon bara får dåligt kritik, utan bra också men.. Det dåliga tar oftast över.. Det här med barnmaten tillexempel?..Det heter oftast att träna, äta bra mat - Heard of it? Don't think so.. Med tanke på hur lilla Sverige reagerade. Nu var detta ett tag sedan men ändå, nya rykten skapas och sprids varje dag. Hon är så grym på vad hon gör, hon vet hur hon ska locka till sig läsare, hon provocerar lagom, det ser inte ut som att något står i hennes väg. Små söta låga människor bakom skärmen, ni är inte anonyma för en lång period. Så bli inte allt för vana. Ni lurar bara er själva genom att tro att någon bryr sig om era små ytliga kommentarer.

Puss och hej för mig!

Xoxo - Angelina


Likes

Comments

Idag är det fredag - Naah.. Har längtat så mycket, men skönt ska det bli under helgen. Idag hade vi faktiskt ganska chill lektioner. So, sedan träslöjd och nu mentorstid. Men mina fina - "Fina" klasskamrater bestämde sig för att gå till centrum.. för att köpa nutella.. Hahaha nutella? Man skulle lika gärna tro att alla tjejer i skolan har mens. Dem bara sitter och skedar nutella, well.. Sådana är viii :') Energidricka och nutella på lektionen. Cheeck!! Där emot fick jag skolk av någon anledning, jag lovar att alla lärare hatar mig! Jag är unik - "UNIIIK" :')

Bloggar mer snart.. Vad vi nu ska göra efter skolan!

Visste ni att det produceras 179 000 ton nutella per åårXoxo- Angelina 

Likes

Comments