Att bli sviken av folk , att bli dumpad och att få sitt hjärta krossat har nog väldigt många varit med om. Det kan vara både från sin flickvän/pojkvän,kompis eller bästa vän.

Att ta in en ny person i sitt liv kan vara ganska lätt eller väldigt svårt, samma med att man måste glömma en person eller lämna den efter nånting väldigt svårt man gått igenom eller att helt enkelt bli sårad.

Men att även gå från person till en annan person kan man då bli stämplad som player, fuckboy eller hora. Men att bli kallad hora på grund av att man lämnat en person och viljat gå vidare är nog inte det bästa man vill höra just då.

Jag tycker att man iaf ska låta andra personer få göra det dom själv känner sig trygga i och att man själv först ska lära känna sig själv och tycka om sig själv. Så höj upp varandra och kämpa ! #girlpower

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tro på dig själv!

Hej, jag heter Angelina och är född 2002. Jag tänkte skapa en blogg för att prata ut .

Att få prata med någon när man mår dåligt kan vara det bästa som finns, vi alla är olika . Men för det ska man ändå respektera varandra för hur man är . Att vara sig själv och att våga vara sig själv är väldigt modigt . Att vara mobbad,retad eller utfryst kan följa med en hela livet. Själv så har jag vart mobbad sen 6 års , jag vet hur det är att få dom här blickarna , att inte få vara med dom andra i klassen , att ligga hemma i sängen hela helgen för att man till slut inte orkar kliva upp. Det behöver inte bara vara i skolan, på stan eller dom så kallade vännerna.

Det är även mycket på internet , dom här kränkningarna , saker som sprids , skitsnack och få skit av folk som sitter bakom skärmarna . Men när man ser dom i verkligheten är dom då likadan? Ja, det kan dom. Folk i grupper får mer tryck för att sänka andra folk. Men när ni är själva kan man vara helt annorlunda. Det mesta som vi tror om mobbning är mest att vi inte mår bra själv , att vi inte har nån att prata med och att vi inte mår bra hemma .

Jag vet även hur det är att ha ångest , tvångstankar och en diagnos av ADHD , vi måste höja upp varandra . För jag vet att kärlek är starkare än hat ! Vi fixar det tillsammans . Vi är starka och klarar vad som helst ! Om ni har några frågor eller vill prata med nån så är min email : angelinastrandman16@gmail.com

Likes

Comments