Min nya favoritlukt är helt klart denna nya parfym från Rihanna. En typisk Jag doft!

"RiRi by Rihanna är en flirtig, blommig doft med feminina och lekfullt sensuella noter.


Toppnoten i RiRi by Rihanna utgörs av passionsfrukt, rom, svart vinbär och italiensk mandarin.

Hjärtnoten har en feminin och blommig doft med inslag av japansk kaprifol, apelsinblomma, exotisk jasmin och rosa fresia.

Basnoten med Madagaskarvanilj, varm mysk och indonesiskt sandelträ ger en söt och sensuell avslutning.
"-Lyko.se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har varit trogen min Dipbrow Pomade i några år nu och har varit nöjd en den. På sista tiden har jag dock varit intresserad av att testa något nytt. Har tittat en hel del på Brow Wiz men aldrig tagit mig i kragen och köpt en. Såg sedan för inte så länge sen att det kommit ut en Brow Definer. Skulle gissa på att den är i liknande formula som Brow Wiz men att den istället är formad som en triangel. Slog i alla fall till på den och är nöjd än så länge!

Som man kan se på bilden så är det inte alls mycket produkt i hylsan. Som sagt så har jag haft min Dipbrow väldigt länge trots daglig användning. Det är väldigt mycket mer produkt i och den är jätte dryg, behövs inte alls mycket för att fylla i brynen. Vet dock inte hur länge denna kommer räcka då jag nyss fått hem den, men känns rätt självklart att den inte kommer räcka lika länge som Dipbrow haha. På sidan där jag beställde ifrån skiljer det sig ca 10 kr, Jag betalade 170kr för Brow Definer och Dipbrow kostar 160kr, på Beautybay.

Likes

Comments

I en längre tid har jag varit intresserad utav att testa en del produkter ifrån Morphe Brushes. Har kollat lite extra på just denna palett Morphe 35O som jag äntligen lyckades få tag i då den är rätt slutsåld på dem flesta ställena.

Fick hem den tidigare i veckan och den är SÅ fin! Försökte, men det gick inte att få en rättvis bild i hur färgerna ser ut! Den är mycket finare i verkligheten.


Har både sett och läst mycket positiva saker om märket generellt. Denna palett var inget undantag. Skuggorna är fina och pigmenterade, har även hunnit testa dem lite och dem är lätta att arbeta med och blandar sig fint. En härlig blandning med både matta, glittriga och skimriga skuggor!

Är inget annat än nöjd och ser fram emot att testa fler produkter i framtiden.

Likes

Comments

Det är slutet utav månaden och för min del betyder det att jag får hem en Glossybox!


Är rätt så positiv över denna box! Ska bli intressant att testa dess innehåll.

Likes

Comments