Header

JAAAA! Överlycklig som klarade höstens stora tenta, nu bara vänta på betyg från uppsatsen och sen är allt klart 😊😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Onsdag och det har varit en lång dag, blev opponering på en grupps uppsats och sen promenad i det kalla vädret! härligt med lite frost! saknade solen på eftermiddagen men blev ändå lite bilder :) sedan blev det en powernap och ladda för ett träningspass, Zumba blev det idag!

Likes

Comments

Morgon! hunnit jobba i 4.5 h och är äntligen hemma igen 🙂 kände för att plocka fram kameran och ta lite spontanbilder från balkongen. Solen skiner och kallt är det, mysigt att hänga i soffan och se den utsikten... inte lika härligt att veta att man måste gå ut och gå till skolan snart!

Likes

Comments

Skrivit en del om mina Strong by Zumba klasser och tänkte därför kort förklara vad det är!
Vad är Strong by Zumba™?
Strong by Zumba™ är ett gruppträningspass som beskrivs som en kombination av HIIT (högintensiv intervallträning),där man kombinerar kroppsvikt, styrka och kondition. INGEN DANS, utan ett roligt styrke/intervallpass med kroppen som vikt och där rörelserna är synkroniserade med musiken. Genom att använda sig av sin egen kroppsvikt, kommer man att få muskulär uthållighet, toning och definition, och givetvis den stora glädjen att träna tillsammans till härlig musik!

Jag älskar den här typen av träningsformen, att röra sig i samband med musik är en av de bästa sakerna jag vet. Det här är ett ganska nytt koncept, det kom ut sommaren 2016 och är ännu inte så känt. Jag är ett fåtal instruktörer som kör i Stockholm och hoppas snart på att konceptet blir större!

HAR DU INTE PROVAT, SÅ TYCKER JAG ATT DET ÄR DAGS!

En av mina favorit delar i passet!

Likes

Comments

Allvaret igång! Blev en liten sovmorgon och bra frukost, nu ladda inför opponeringen och hoppas på att allt går bra, så att man kan få avsluta kursen inom förvaltningsrätt. Skola mellan 14-16 och sen hem för att ladda inför det härliga Strong by Zumba passet. 

Likes

Comments

Idag har terminen äntligen börjat på Tullinge Gymmix och jag ser verkligen fram emot imorgon, då det äntligen dags för mig att hålla i strong by Zumba pass igen. Glädjen av att vara instruktör är enorm, älskar det. Ska bli spännande och se hur många som kommer och för vilka det blir premiär. Laddar för fullt med musiken i hörlurarna! :) 

Likes

Comments

Måndag och det betyder tillbaka till verkligheten. Blev tre timmar i skolan med min grupp för att förbereda oss inför morgondagens opponering. Tiden flyter på och det känns overkligt att jag endast har 1.5 år kvar på studierna.

Solen valde även att titta fram idag så blev en lite längre hemgång för att passa på och njuta. Hemma i soffan nu för att sova lite och återhämta mig och titta lite Greys :)

Likes

Comments

Idag är det kallt men en härlig sol som skiner! Blev ännu en gång sent från jobbet inatt och skitsömn pga huvudvärk! Trots det lyckades jag ta mig ut på en promenad och mobilen valde att lägga av efter 20 min... Inga bilder i det härliga dagsljuset men bjuder på lite solbilder från i sommar istället! 😊

Likes

Comments

Äntligen hemma från jobbet och fått i mig lite mat och ligger i sängen för att varva ner och sova! Att sitta med mobilen är kanske inte det bästa...😬 Blev lite youtube och dansgruppen Royal family, alltså wow! Dem är SÅ BRA!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lördag morgon och jag tog mig en sovmorgon till 11, så skönt 🙌🏻 igår spenderade jag kvällen med en underbar vän där det blev massa skratt och sen var det middag hos min moster! Nu är det lördag och den kommer bestå av en kort promenad och sen iväg till jobbet 14:30-00, tyvärr... blir ännu en lång kväll som jag hoppas flyter på fort! Hoppas ni får en toppen helg 😊

Likes

Comments