Hej, okej detta inlägget kommer än vecka efter men jag har liksom inte haft tid innan!

Så min praodag var jättekul, jag fick mesta dels ställa fram produkter, packa upp dem osv. Men det var ändå en jättebra dag på väla på Vacker. Jag skriver inte så mycket nu men har inte riktigt så mycket tid nu. Men här är iallafall lite bilder:

Dem på Vacker var verkligen så snälla, jag köpte det här torrschampot och fick rabatt på det. Sen fick jag en hår olja för frissigt hår och heat protection från vision hair çare (samma som torrschampot här under) Jag har bara testat oljan och torrschampot en så länge men det verkar jättebra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var vi på klassresa, det var bara till fredriksdal men det var ju ändå bättre än skolan. Fast vi var på fredriksdal förra året. Men vi var även på några andra ställen som kärnan och dunkerskulturhus. (Allt var alltså i Helsingborg).

Vi fick också några minuter på knutpunkten innan bussen skulle gå. Så vi (jag o mina bffs) gick inom pressbyrån men hittade inget speciellt. Sen gick vi in på donken och ställde oss i kön. Jag skulle ha en frozen lemonade eller caramel frappe och min kompis choklad milkshake. Men vi han inte beställa tyvärr för då kanske vi inte hunnit med bussen.

Men jag hade ju mitt is te i bussen så det gick bra. Faktiskt ett jättegott is te från pfanner tror jag det heter. I smaken lemon & lime. Det fanns också i mango men jag tog lemon & lime (2 liters eftersom att det inte fanns små drickor. Men jag hällde bara upp det i en vattenflaska)

Här är några bilder:

Kärnan (torn i Hbg)

Utsikten från kärnan

Som bilden säger: Dunkerskulturhus

Likes

Comments

Hej, idag kan man nästan säga att min vecka tar slut! Så skönt! För imorgon ska vi ha klassresa (som jag sagt i andra inlägg) och på torsdag på prao. Så såklart kommer det att komma ett inlägg om praon och klassresan så jag kommer ej säga mer om det just nu. Idag har varit en helt okej dag för övrigt, äntligen haft sista gympan! Och tyvärr också sista engelska.... På tal om engelska, jag vet inte om jag kanske ska skriva en del på engelska här. Vi får väl se.

Just nu sitter jag bara och lyssnar på top 50 sverige på spotify

Ses i nästa inlägg!

(bara lite bilder från dagen)

Likes

Comments