Nu va de sjukt länge sen jag skrev.. Har väl inte hänt speciellt mycket sen då vi var på holmön.

Har känt mig illamående både förra veckan och denna. De är nånting som inte känns rätt. Så därför jag inte orkat skeiva nånting:/ Men får hoppas de går över. Och nej jag är inte gravid ;p

Iaf, denna vecka har jag jobbat och fått mycket gjort utanför jobbet:) Glada besked fick jag idag. Ska Äntligen få komma tillbaka som vikarie på Dragonen äbo ;D Så jävla skönt oxh underbart! Dock så kan jag inte ta på mig så mycket pass då karln jobbar natt och lilleman har inte börjat på dagis än. Men är så himla glad ändå att jag får komma tillbaka. Så mitt första pass där blir redan imorgon:)

Jobbar annars som vikarie på Helsa omsorg som vikarie. Så vill du ha jobb så sök där, dom behöver folk;) haha. Nej nu ska jag fortsätta jobba, slutar om ca 40min:) Då blir det hem till 2av mina pojkar och mysa ner oss i soffan med en film:) Och kanske städa bort de sista som jag inte hann idag ;p

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blev som sagt en tidig kväll på fredagen då vi alla skulle upp och åka ut på Holmön på lördag morgon. Käkade frukost och packade in oss i bilen. Hämtade upp svärmor då hon skulle ta hem bilen.

Blev helikopter ut då färjan inte kan köra pga isförhinder. Väl hemma så blev det en chill dag och kvällen så bastade karln med pappa, så vi barn fick göra ordning middagen, tacos. Sedan blev film för hela familjen :) La oss vid 21.

Söndagen spenderade vi inomhus då vädret skiftade mellan snöblåst och uppehåll. Annars hade det blivit en skotertur:) Så dagen blev ganska lång, spelade och kollade på tv.  Blev även här en tidig kväll då vi skulle åka in på måndag morgon.

Måndag, snabb frukost och sedan begav vi oss på skotern ner tilm färjan. Väl där får vi sms om att färjan inställd pga isen. Va bara att åka hem och invänta att helikoptern skulle gå. Vid 10 fick vi åka. For på affärn och sedan hem. Tidig kväll igen ;p Är med i lungans forskning, så hela tisdagen spenderades på sjukhuset. Massa blodprover togs och urinprov.

Onsdag. Tidigt uppe idag igen. Vaknade på fel sida, så inge bra humör.. Men fick i oss frukost ocj sedan tpg jag med mig sonen ocj for på lassa för att lämna blodprov och karln tog andra sonen på dagis:) Väl tillbaks hemma så åt vi en semla till lunch ;p hihi. Sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda oss:)

Likes

Comments

Bråkade med karln förrgår. Eller snarare sagt tjafsade.. Vi har egentligen ingenting att bråka om, så vi stör oss på varamde för skit saker. Men de går över fort. Tur de inte inte är ofta:)
Hade även svärföräldrarna här på middag då, blev flygande jakob. Sjukt gott:) Efter middag blev det en lugn kväll. Loke va helt slut efter allt bus med farmor och farfar.

Fredag blev en seg dag för oss alla, men blev en liten promenad till affären. Gjorde våfflor till middag och lite fredagsmys med chips och dricka. Blev en tidig kväll för laeln då han hade jobbat natt och knappt sovit nått under dagen. Jag och loke la oss vid 22,han slocknade direkt, jag däremot somnade vid 2.

Likes

Comments

Hade tänkt börja blogga.. igen:) Då min förra försvann och de va bara en massa strul, så har jag hittat en som förhoppningsvis funkar.

Startade min blogg i söndags, men har inte haft tid förrän idag:)

Jobbade natten mot måndag, första arbetspasset på drygt 3månader. Kändes skönt att jobba, men nu lär det väl dröja till nästa gång:/ Så blir att ringa bemanningen på Umeå kommun då lilleman sover. Såg dom hade ute tjänster på Dragonen, där jag vill jobba:)

Annars har de varit en lugn vecka. Hoppas alla får en bra dag i denna kalla väder.

Likes

Comments