Listor

Som många vet så älskar jag julen och här kommer en liten rolig lista om vad jag tycker och tänker kring julen.

Är det ett nöje att slå in julklappar eller är det rena mardrömmen? - Det är ett nöje tycker jag för jag verkligen älskar att slå in julklappar =) Så mysigt att ha julmusiken på och något gott att äta eller dricka.

Adventsljusstake eller julstjärna? - Jag tycker både och där och beroende på vilket rum det är. I sovrummen gillar jag att ha julstjärnor hängande och i vardagsrum och kök så är det snyggt med vita ljusstakar.

Vad dricker du helst till julmaten på julafton? - Julmust helt klart =)

Har du en äkta gran eller en plastgran? - När jag var liten hade min familj alltid en äkta gran. Här hemma har vi en plastgran men tanken finns att börja med äkta julgran till näsa jul.

En jultradition som du vill slopa? - Nej absolut inte. Jag älskar traditioner och särskilt våra traditioner på julafton.

Du får välja två temafärger att inreda julen med, vilka väljer du? - Jag hade valt vitt och grått då jag älskar dem färgerna och de går ihop så fint.

Vart ska du fira jul i år? - Hos min syster och hennes familj. Kanske några fler är med också =)

Det bästa med julen är? - Att få umgås med sin familj men sen också se glädjen i barnens ögon när jultomten kommer och paketen öppnas. Julafton är barnens julafton tycker jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Jag Tipsar

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Didriksons är det bästa märket på ytterkläder tycker jag. Prisvärda och tåliga ytterkläder. Jag älskar funktionen där vintervantar kan sättas fast i overallen så slipper barnet tappa bort vantarna när dem tar av sig dem.

Nu har ni läsare en rabattkod hos Lekmer där ni kan få 100kr rabatt om ni handlar för 1000kr. Rabattkoden är: kdy4jd82gd och den gäller till den 12 November 2017. (klicka på klädesplagget på bilden för att komma till webbsidan för just det plagget)

Likes

Comments

Allmänt, Listor

...Packa det sista inför resan imorgon. Checka av på listan så allt följs med.

...Komma ihåg att ha med böcker som ska lämnas på biblioteket

...Fylla på pellets till max

...skriva några tidsinställda inlägg inför helgen så ni har något att läsa utan att bloggen ska behöva stå och eka tomt =)

Likes

Comments

Allmänt, Listor

Två saker som ännu inte nämnts på bloggen: Jag väntar på en utredning för ADHD som jag verkligen längtar tills den sätter igång men det är en lång väntetid.. Sen att jag för tillfället är arbetslös.

Två saker jag ofta tänker på: Hur livet ser ut när Vidar växer upp och börjar gymnasiet och vad han kommer välja för linje på gymnasiet. Och den dagen vi flyttar till eget hus.

Två saker jag brukar göra på kvällarna: Blogga inför morgondagen och planera morgondagen om det är några måsten som måste göras.

Två saker jag har gjort den senaste tiden: Färgat håret vilket behövdes och börjat promenera längre sträckor.

Två materiella saker som jag vill ha: Ett vitt finbord till finrummet och sen ett runt soffbord =)


Likes

Comments

Vardagslivet, Vidar

Vilket fint väder det är idag också. Vi har varit ute och tankat fullt med energi från solen och samtidigt gjort av med energi. Vi gick in för en stund sen och har fikat lite och nu myser vi i soffan.

Likes

Comments

Allmänt, Listor

Namn: Angelica Johansson

Ålder: 26 år

Bor: Utanför Örnsköldsvik

Har du barn?: Ja jag har 1 barn som heter Vidar och är född 28/10 2013

Bor du själv?: Nej jag bor med min sambo och son

Favoriträtt?: Älggryta, potatis och go beasås

Har du någon utbildning?: Ja Handels och sen en halv utbildning till undersköterska

Har du några syskon?: Jag har 9 biologiska syskon

Ditt favoritcitat: Ingenting är så kärt och eftersträvansvärt som livet

Fem positiva ord om dig: Godhjärtad, ärlig, ambitiös, glad och hjälpsam

Vad saknar du i din garderob?: Kläder i rätt storlek som jag har nu. För i och med viktnedgången så börjar mycket av mina plagg bli för stora =)

När du var liten, vad ville du bli när du blev stor?: Jag ville bli en kille, haha!

Tre saker jag uppskattar: Ärliga människor, att jag har mat på bordet och tak över huvudet.

Vad stör du dig på hos andra?: När människor inte kan vara ärliga istället för att prata bakom andras ryggar.

Äter du hellre hemma eller på restaurang?: Det är mysigt att äta på restaurang men jag äter hellre hemma där man kan laga sin egen mat som man själv vill ha det =)

Vad äter du helst till frukost?: Jag äter inte frukost eftersom jag äter periodisk fasta 16:8 så är mitt första mål klockan 12. Och har innan detta aldrig varit någon som äter frukost tidigt på morgonen.

Vad heter du på instagram?: Jag heter angelicajohansson2.0 så kika in för fler bilder och följ min viktnedgång lite mer djupgående om du vill =)

Hur länge har du bloggat?: Jag har varit i bloggvärlden sen 2007 men har med åren bytt lite bloggportaler och sen hade jag ett uppehåll och nu är jag tillbaka här på Nouw igen =)

Likes

Comments

Allmänt

+ Att solen kikade fram igen gjorde att både jag och Vidar blev mycket gladare =)

+ Att Vidar har varit så himlans mysig idag och varit nära mig hela dagen och sagt flera gånger att han älskar mig. Det är kärlek det.

- Min huvudvärk släppte aldrig under dagen och har än inte släppt.

- Leran på grusvägen utanför oss som gjorde att jag inte var så sugen på att dra med vagnen och Vidar på en promenad.

Hoppas ni haft en bra dag iallafall och hoppas morgondagen blir fantastisk för er. Kram!

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Jag verkligen älskar att kolla på serier och det resulterar att jag följer flera olika samtidigt. Kollar ni på serier? Här är några av alla jag följer =)


Jag följer även Game of Thrones, Rebecka Martinsson, Farang, Frikänd, Springfloden, Saknad och många många fler. Vilken är din bästa serie?

Likes

Comments