Header

Trodde att mitt mående skulle bli värre och värre för varje dag, men mitt mående har blivit mycket bättre. Jag mår mycket bättre nu för att jag har träffat en underbar person.
Sen första gången jag träffade henne så har mitt mående bara blivit bättre, jag är så otroligt förälskad i henne.
Jag har aldrig blivit såhär kär i en människa så fort förr, det första ögonblicket jag såg henne fick det mitt hjärta att slå mycket snabbare. Riley heter denna underbara tjej.
Att få ha Riley i mitt liv gör mig så otroligt lycklig, vi är otroligt lika med många saker, men ändå olika med andra saker. Jag känner den riktiga känslan av äkta kärlek. Hon får mig att känna lycka igen, hon får mig att vara positiv.
Mina känslor för Riley är så otroligt starka. Jag älskar henne verkligen. När hon frågade mig om jag ville bli tillsammans med henne så vart jag överlycklig, jag vart så glad och lycklig att jag började gråta.

Riley får mig att må bra på riktigt.❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

När jag vaknade imorse och kollade ut genom fönstret så fick jag en chock. Det var som en snöstorm, kände att jag ville gå och lägga mig i ide som björnarna. Men jag gick upp och åt frukost, det var ca  1 månad sedan jag åt frukost.
Jag skulle egentligen inte gå till skolan idag, men vädret lugna ner sig och min wifey skrev till mig att vi kan samåka till skolan, vilket jag valde att göra. Så nu sitter jag här i skolan på en tema lektion. Någonting om Naturskydd och ekosystemtjänster, jag är så sjukt ointresserad av detta ämne.
Jag ska inte jobba med naturgrågor eller något inom det, så jag tycker det är ganska onödigt.

Jag mår bättre idag, är piggare och har lite mer energi, även väldigt pratglad. Men det är nog bara för att jag satt i mitt rum igår och spelade Final Fantasy VIII. Spelade nog i 9 timmar. Tiden flög bara iväg, när jag kollade på klockan så var hon halv tre. Vart förvånad.

Nu slutar lektionen äntligen! Nu ska jag till stan och springa förbi piercing butiken Bullet no.2 då jag råka svälja min piercing när jag sov.

Likes

Comments

Jag har verkligen ingen ork att göra något, sitter i skolan och håller på med Naturskydd. Jag bara sitter här och inte lyssnar alls, mina tankar flyger iväg och känner hur ångesten kryper sig fram, hur gråten sitter i halsen. Jag vill bara springa ut ifrån klassrummet och låsa in mig på toaletten och gråta. Jag vill bara hem, hem till mitt rum så jag kan stänga in mig och bara vara för mig själv. Eller få en tröstande kram av mamma.
Jag orkar verkligen inte må såhär som jag gör... Jag har verkligen ingen ork länge.

Likes

Comments

Jag känner mig vilsen, jag vet inte vad jag vill göra med mitt liv längre, är så osäker på mig själv. Trodde att jag var i ett stabilt läge och så jag kan hantera mina känslor, men det kan jag inte. Jag vet inte ens vad jag ska tänka eller göra längre.
Jag känner mig så vilsen i mig själv, jag kan inte hantera mina negativa känslor längre, dem tar över mitt tänkande. Jag känner mig så otroligt svag och att jag bara faller neråt i det mörka svarta hålet som är en ständig kamp att försöka klättra uppåt.
Jag mår psykiskt dåligt. Jag vill egentligen inte göra någonting alls. Bara låsa in mig på mitt rum och hoppas på bättre tider...
Jag vågar inte lita på mig själv, jag är rädd för att bli sårad, sårad av mig själv och dem jag älskar.

Hatar att känna att jag inte duger till någonting,
tårarna rinner ned för mina kinder. Jag orkar inte hålla allt inombords längre, det tär på mina krafter att dölja hur jag egentligen mår. Den fär masken som jag en gång alltid hade på mig, den är tillbaka nu. Jag döljer att jag mår dåligt.
Jag vill inte ljuga och säga att jag mår bra när jag inte gör det.
Men då kommer alltid frågan "Varför?"
Jag kan inte alltid svara varför jag mår dåligt, alla mina negativa tankar påverkar mig både fysiskt och psykiskt.. Jag kan ta illa vid mig på småsaker som sitter kvar ett bra tag, ävem fast jag själv kommit över det, men mitt psyke säger en helt annan sak.
Jag känner inte igen mig själv längre. Mina ögon är tomma, dom glittrar inte som de gjorde förut.. Det är som ett tomt svart hål i mina ögon.. Jag vill kunna känna lyckan igen, vara glad som jag brukar vara utan med falska skratt och leenden.
Jag gråter i min ensamhet, det är tröttsamt väldigt tröttsamt.

Jag klarar snart inte av min impulskontroll. All denna ångest jag har inom mig bara växer sig större och större.

Likes

Comments

Idag är det då tisdag.. (No shit...?)

Veckans start har börjat väldigt bra, har kommit i tid till skolan. Det är dock en hel del pluggande med massa deadlines, till exempel bokläsningen som vi har ska vara färdigläst tills den 14 februari, jag har inte kommit så långt i boken direkt. Har läst ett kapitel i Ken ring - Livet boken som jag läser, men blir att läsa mer sen på rasterna och på andra svenska lektionen så att jag hinner läsa ut den tills nästa vecka, kommer även få läsa den på väg hem ifrån skolan. Så jag borde komma framåt en del i boken, då jag måste använda mig av Legimus. Legimus är en ljudboksapp som man får av biblioteket om man har te.x dysleksi samt synsvårigheter. Jag har lässvårigheter, jag kan inte läsa en bok utan en ljudbok för jag fastnar bara på samma rad eller samma sida i flera minuter, vilket gör att det tar tio gånger så längre tid att läsa för mig. Det ända negativa med Legimus är inläsarna, jag måste ha en bekväm röst som jag kan lyssna på samt följa med i boken för att kunna läsa överhuvudtaget, om det är en röst som är jobbig eller som jag känner att det inte går att lyssna till så kan jag verkligen inte läsa. Tycker att de borde ha Ken rings röst, men istället så är det en annan person. Men det finns nog någon annan app förhoppningsvis som man kan kolla om de har ken rings röst. Det skulle vara sjukt bra!

Det här kanske må låta knäppt, men jag älskar skolan, speciellt Skarpnäcks folkhögskola, men även klassen. Alla kommer bra överens med varandra, alla pratar med alla, sen att man har vänner i klassen gör saken så mycket bättre. Jag har aldrig trivts såhär bra som jag gör här. Det är verkligen vänner för livet, man kan ses utanför skolan, gå ut på krogen tillsammans, umgås och chilla. Det är inte ofta det händer, inte när det gäller mig. Jag har alltid vart den som är i bakgrunden. Men nu så är det verkligen inte så!

Jag mår bra när jag får vara med folk jag tycker om, om jag skulle vakna med ångest och bara vill vara för mig själv så går jag upp och åker till skolan istället, för då får jag ett annat tankesätt och jag får träffa andra samt vara social, vilket gör att man automatiskt mår bättre. :)Likes

Comments

Ligger i sängen och kramar om mina nya fina vänner (Gossedjur) Ja, jag vet att jag är 22. Men jag gillar faktiskt Stitch och Tigger! De är dem ända jag kan krama om just nu. Så då nöjer jag mig med det! 
Köpte dom i lördags när jag gick in i Disney butiken.

Och ja, jag älskar gossedjur, jag vill ha fler. Har bara 4..?
Den jag fick när jag föddes (mimmi, som jag döpte den till) Toggipi sen Stitch och Tigger. 

#disneygossedjur
#gossedjur
Jag försöker få mina tankar på annat att tänka på, men det går inte. Försöker att hitt lugnande musik. Det hjälper inte ens. Ska försöka hitta ett mindfulness klipp emot ångest.
#mindfulness

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag mår just nu, jag bara gråter utan att ens veta riktigt varför. Jag känner en stor klump i halsen.
Jag vet inte vad jag vill just nu. Allt känns bara så hopplöst, mina ögon lyser inte längre som de gjorde förut.
Jag tror jag vet vad som börjar hända, jag trillar tillbaka till min depression. Mina falska leenden och mina falska skratt, jag känner mig orkeslös men jag tvingar mig själv.
Alla negativa tankar, jag står inte ut med dem, jag orkar inte ha mina svackor, jag vill kunna skratta och le på riktigt. Det här påverkar inte bara mig, det påverkar alla andra i min omgivning också...
Jag vet inte vad jag vill längre. Känner mig så otroligt vilsen.
Jag kan inte sova ordentligt på grund av det här. Orkar inte med det här längre, vill bara att allt ska bli bra. Jag är positivt i allt, men nu kan jag inte se någonting positivt för tillfället..

Om jag bara kunde hitta mig själv igen, jag vet inte vem jag är längre...
Känner mig så lost och vilse, vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill hitta mig själv igen och kunna må bättre. Men just nu känns allt bara så jävla meningslöst.
Kan inte sova ens även fast jag är sjukt trött...

JAG HATAR ATT MÅ SÅHÄR... Jag behöver en varm kärleksfull kram!

Likes

Comments

Hej!
Just nu sitter jag i skolan och har en del funderingar. Jag vill köpa en surfplatta men jag vet inte vilka som finns som är billiga som är bra. Jag undrar om det finns någon som kan tipsa om någon som är bra fast ändå billig?
Som kostar mellan 300-800kr
Den viktiga frågan är ju sen vad jag ska ha den till? Jo, det är skolarbete, film och även spel som även har bra med utrymme samt internet.

Finns det någon som kan tipsa om en bra surfplatta så hade det vart jättebra och även jättesnällt om du kunde tipsa om en.
Likes

Comments

Jag har haft en helt underbar helg med min älskade familj! Igår så var vi på O'learys i Mall of Scandinavia för att äta och fira att jag fyllde 22 i tisdags. Det var jättetrevligt att se nästan alla samlade. Maten var extremt god! (Käkade seriöst som en häst) har inte ätit så mycket på flera år!
Idag har jag vart med broshan Pierre, hans sambo Nathalie och brorsonen Marcus, mötte dem i Mos för att vi gick och käkade asiatisk buffé. Vart som en överraskning. Vart min frukost sisodär klockan två på förmiddagen. Efter vi käkat så åkte vi till stan för att spela Laserdome. Laserdome är alltid så himla roligt, men märks att konditionen intr hänger med nu i år. Eller speciellt idag. Justja! Fick ett par Bluetooth hörlurar som födelsedagspresent av Pierre och Nathalie. i Love them!
Nu slipper jag hålla på med att fastna överallt. Nu är det trådlöst. Måstr ladda dem så de inte får slut på batteri dock. Det skulle vara sjukt irriterande om man sitter på pendeln/tunnelbanan eller bussen och batteriet dör. Jag har i och för sig mina gaming hörlurar med mig vart jag än går..

Mitt mående just nu: Jag mår hyfsat bra men jag känner en viss oro i mig, vet inte riktigt vad det är. Jag har inte orken att känna efter var den här oron är. Det kanske bara är nått fånigt, jag vet inte. Känner mig smått förvirrad just nu allmänt sådär. Jag förvirrar mig själv... Inte så smart kanske när man egentligen borde sova nu?
Men jag kan inte sova, fast jag borde för att jag ska upp till skolan imorgon. Men innan så MÅSTE jag duscha. Kan inte åkatill skolan med fettigt hår, och typ lukta apa. No way, never ever...!
Måste försöka sova...

Likes

Comments

Jag har inte vart här inne på ett sjukt bra tag! Det finns så otroligt mycket att skriva att det skulle bli en bok, eller nått sådant.

Men kortfattat, jag går fortfarande i skolan och jag trivs så extremt bra. Jag mår bra jämförelse med förra veckan då jag frivilligt ville lägas in på psyk, jag försökte ta livet av mig, jag tog en överdos av antidepressiva tabletter, för mitt ex. Jag förstår inte ens hur jag kunde tänka och sjunka så lågt att försöka dö för en person. Det hade vart en annan sak om det var en familjemedlem, men ett ex, som var min pojkvän... Ja ibland är man efterklok tyvärr..
Jag var inne på psyk i 5 dagar och kom hem i måndags, i tisdags fyllde jag 22 och tyckte det var skönt att få komma hem till min älskade familj.

Jag vet att jag har mycket folk runt omkring mig som verkligen bryr sig om mig, och att jag ens hade tanken på att göra en sådan sak får mig att må illa. Jag har lovat mig själv att jag ALDRIG kommer göra om en sådan sak. Jag älskar min familj för mycket för att kunna lämna dem sådär. De hade blivit förkrossade!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, förutom att jag har blivit en s.k spelnörd, sen en tid tillbaka, spelar numera World of warcraft, Leauge of legends och Overwatch. Köpte Overwatch igår, men min dator är lite för dålig för att jag ska kunna göra bra ifrån mig samt att det laggar lite för mycket, så jag ska spara ihop pengar till en ny dator, men jag måste även spara pengar till en ny säng!

Jag älskar min klass, har nog aldrig trivts såhär bra i en klass förut. Alla kommer bra överens ingen är utanför, och om någon skulle vara utanför så frågar man alltid om personen mår bra eller om personen bara vill vara ifred. Men ingen är någonsin utanför. Vilket är extremt bra.Likes

Comments


Better Blogging Nouw