Header

Jag vet att jag inte har skrivit nått här på jättelänge. Men jag har inte haft orken eller ens kommit på vad jag ska skriva.

Men lite nya uppdateringar, jag har börjat och plugga igen vilket känns väldigt bra, förutom att jag har mycket frånvaro på grund av olika möten hit och dit, samt att jag inte kan ta mig till skolan när det är rusningstrafik på morgonen med tanke på allt folk. Bussar som är fulla, jag klarar inte av när det är mycket folk. Agorafobi är en diagnos som även kallas som torgskräck / Paniksyndrom. Man klarar inte av när det är mycket folk runt om en och en stressig miljö. Jag får panikångest eller så svimmar jag om jag är själv när det är mycket folk runt om kring. Jag måste kunna ha någon att prata med som gör att jag blir fokuserad på någonting. Men det är inte så lätt när man åker själv på morgonen. Det leder oftast till att jag ringer till skolan och sjukanmäler mig.
Jag vill inte ha den frånvaron som jag har nu. Jag hatar att vara ifrån skolan just nu. Även fast det är en folkhögskola. Jag är glad att ens kom in överhuvudtaget. Men jag vill inte missa och förlora skoltid som jag har. Även fast jag ska gå där i ca 3 år så är det mycket jag missat redan nu.

Jag får inte vara på Enter längre för att jag är för gammal, och det känns verkligen jobbigt, för Enter har alltid vart ett ställe dit jag kan åka till när jag väl behöver komma bort och så. Enter var som ett andra hem för mig där jag kunde koppla av från verkligheten. Man kan vara social om man känner för det eller bara vara en soffpotatis och ta det lugnt. Jag kommer verkligen sakna alla på Enter.. (Öppna tjejverksamheten Stockholms stadsmission)

Jag ger inte upp, men ibland så känns allt bara värdelöst att ens försöka med någonting.
Ibland så känns det som om att det inte är någon som lyssnar fast det finns folk som lyssnar, men man känner själv att de inte förstår vad man menar även fast folk försöker.

Jag har börjat med ett nytt intresse och det är att färglägga.. Målarböcker för vuxna heter det. Och det finns jätte många olika böcker man kan köpa. Det är väldigt avkopplande att sitta och färglägga. Finns även böcker som heter "Midfullness coloring books" Jag har den boken och jag älskar den, även fast jag inte har målat så mycket i den och så. Men problemet är att jag behöver bättre ljus för att kunna färglägga också.Likes

Comments

Jag har inte skrivit nått på evigheter jag vet! Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre.
Men i alla fall. Jag har fått reda på att jag har en till diagnos. Paniksyndrom (Agoriafobi) Det är så att jag klarar inte av att vara i stan när det är rusningstrafik eller allmänt mycket folk. Speciellt själv, har svårt med det även med andra jag är med, om jag inte är fokuserad på nått. Men när det gäller konserter så är det inga problem för då är man inte själv, man är med någon man gillar och man är fokuserad på det som är på scenen.

Jag har sökt till en folkhögskola i Sjövik som ligger i dalarna, den skolan är för personer som lever eller har levt med psykisk ohälsa och behöver en omstart samt att den är nivåanpassad efter ens egna behov. Jag hoppas jag verkligen kommer in. Även om det är en internatskola så hoppas jag verkligen att det ska gå bra för mig. Jag vill inte sitta hemma och leva på mina föräldrar. För det käns så fel.
Jag måste försöka att klara mig själv. Eller snarare försöka eller bevisa. Jag vet att det kommer bli en jobbig kamp, MEN jag tänker inte ge upp hoppet.


Jag har inte lyckats sluta självskada. Men jag försöker åtminstonde låta bli. Även om det är svårt. Det är inte bara att sluta som folk tror att det är. Självskadebeteendet har vart en del av mig sedan jag var elva år gammal. Jag kämpar för att inte göra det och bli självskadefri. Men det är en kamp för mig själv och mina inre känslor.

Likes

Comments

Sitter på bussen på väg till Fruängen för att sedan ta tunnelbanan till Liljeholmen. Är på väg till Prima vuxenpsykiatrin.. Jag har samtal med en psykoterapeut, men jag gillar dock inte henne. Känner att det inte klickar emellan oss. Jag är inte så bra på att förklara saker och ting. Men när hon frågar nått och säger "Förklara hur din oro känns" det är som att säga hur känner du dig när du bajsar?
i princip så. Så jag hatar verkligen det. Så jag sak säga till henne att det inte fungerar mellan henne och mig.

Likes

Comments

Nyårsafton är en av de dagarna jag verkligen egentligen hatar mest. Jag vet inte riktigt varför men så är det bara. Det ska ALLTID hända någonting som man inte vill... Jag är så trött på allt sådant...

Jag vet inte riktigt hur jag mår just nu. Jag vet inte vad jag ska tänka heller. Jag vet inte vaf jag vill eller så.. Det finns en sak. men jag har lovat att jag inte ska göra det, vilket jag faktiskt försöker att hålla fast vid. Men jag vet inte ifall det kommer att gå.. Men jag hoppas verkligen att jag inte gör nått för att skada mig själv på nått sätt.

Jag vill bara gräva ned mig i ett hål eller nått sådant. Jag mår inte så speciellt bra just nu... Jag vet verkligen inte vad jag ska göra...
Likes

Comments

Jag känner att mitt sociala liv inte finns kvar längre. Jag har verkligen ingen att umgås med längre förutom Alex. När jag inte kan vara med honom så har jag verkligen ingenting att göra... Jag undrar vart mitt sociala liv tog vägen. Jag känner mig verkligen ensam just nu. Det finns ingen jag kan umgås med som jag gjorde förr. Jag vet inte vart mina vänner har tagit vägen...
Det är alltid jag som hör av mig, men när jag väl hör av mig så är någon alltid upptagen och kan inte träffas. Jag vet inte riktigt vad som händer längre. Jag känner mig verkligen nedstämd just nu. Jag vill bara gråta, men ändå inte.😨


Likes

Comments

View tracker

Hejsan allihoppa! Jag sitter just nu i skolan och tar det lugnt, snart är det dax för mig att göra min lunch. D.v.s. Koka upp mina nudlar som jag har med mig. Jag har haft en trevlig helg dessutom! Jag har dessvärre inte HÖSTLOV! Men jag går bara i skolan Måndagar ondagar och torsdagar, så jag klagar inte på att gå till skolan under lovet.

jag var med min kontaktperson igår! Frågade henne om jag kunde låna pengar av henne för att köpa hårfärg. Den brukar aldrig finnas på H&M annars. De finns bara där ett litet tag så jag passade på att köpa den!

Jag har alltid velat ha den här färgen. Dessutom så ska jag spara mitt hår innan jag ska färga det!

Men nu ska jag ta och göra mina nudlar!

Likes

Comments

Jag kom på att det var ett bra tag sedan jag bloggade! 

Det är såhär att jag har alltid vart inne i böcker, men oftast inte lyckats sluta läsa klart.
Men nu är det såhär att jag tänkte att jag ska börja recensera böcker istället!
Just nu så läser jag boken 14 år till salu av Caroline Engvall. Det är en häpnadsväckande sann berättelse, men jag har inte hunnit läsa så jätte mycket i den ännu.

Jag tänkte att jag ska börja att recensera böcker ifrån B.Wahlströms

Jag tänkte börja med att läsa manga böckerna Snow Drop. Jag har läst dem förr, men tänkte att det kunde vara kul att läsa dem igen! Samt kunna recensera böckerna! 

Förbjuden förälskelse
So-Na har dragit sig undan omvärlden efter en traumatisk upplevelse. Men efter flera år av hemmastudier känner hon sig redo att möta världen igen och börjar gymnasiet. I klassrummet placeras hon bredvid den karismatiske enstöringen Hae-Gi. Han är fattig och hon rik, men de har ett mörkt förflutet som förenar dem. En dramatisk Romeo och Julia-historia tar sin början.
Snow Drop har fångat tonårsflickors hjärtan i både Korea och USA. Nu får svenska läsare följa So-Nas och Hae-Gis kamp mot intrigerande klasskompisar och mörka familjehemligheter. 

Likes

Comments

Jag vet att jag har vart otroligt dålig på att uppdatera, men det är såhär också att min mobil blev stulen sista dagen då jag jobbade på pride. Så jag har inte någon jätte snabb android telefon. Men jag nöjer mig med den än så länge.
Sedan så nu så gör jag ingenting om dagarna i princip. Jag kom inte in i den skolan jag sökte till.. Eller jag kom in, men kommunen sa nej och de hade inte meddelat mig. Jag ringde till Magelungen ca 1-2 veckor innan skolan skulle börja och höra hur det gick med allt om jag hade fått en plats och så. Då sa hon "Har du inte hört? Din kommun sa nej," "Ne, jag har inte hört nått. Nu vet jag det." Jag kände hur jag blev arg inombords.  Hur fan kan kommunen inte ha KONTAKTAT mig och sagt det istället för att jag ska få reda på det på det där sättet. Förstår inte hur de tänker ibland... 😡
Min lägenhet osv.. Jag fick förtur. MEN jag måste börja betala av mina skulder, för jag fick avslag på lägenheten på grund av "Anmärkningar" 😖

Vet inte vad jag ska skriva egentligen.. Det är så mycket som har hänt som jag egentligen borde skriva om, men jag orkar verkligen inte sitta och skriva en bibel typ..


Idag (20 September) så har jag och Alexander vart tillsammans i 9 månader, tiden går så otroligt fort. ❤
Jag är verkligen så otroligt glad att jag har Alex i mitt liv, han är den bästa pojkvännen/fästmannen man kan ha. 😍

  

Likes

Comments

tHalloj! Jag vet att jag har vart otroligt dålig på att uppdatera, men det är såhär att jag har jobbat och njutit av solen de dagarna det har vart fint väder. Sedan har jag också jobbat som volontär på pride..
Det har vart skönt att jobba en del, det var lite krävande men jag klagar inte.
Att jobba som volontär på pride har vart otroligt underbart verkligen!

Jag har även haft det upp och ned under sommaren. Min mobil jag fick av Alex blev stulen på centralen. Jag blev otroligt ledsen för att jag hade en hel del saker i den som var viktiga. Men jag ringde till Comviq och beställde ett nytt simkort med mitt nummer jag hade. Vilket är skönt att jag har det tillbaka. Har även väntat på att få svar ifrån Huddinge Kommun angående skolan jag vill börja i. Ringde till skolan för att höra om jag fått ett ja eller nej ifrån kommunen. Jag ringde dit för ca en vecka sedan. Då sa personen jag pratade med att de hadr sagt nej för flera månader sedan utan att ha kontaktat mig.. Jag blev otroligt arg och även ledsen, för den skolan är precis det jag behöver. De har rätt verktyg för att kunna hjälpa mig i mina studier. De gör upp speciella scheman för varje elev vad de behövet hjälp med, samt att man pluggar i sin egen takt upp till målet Godkänt. De har även förståelse för de personer som har svårigheter och diagnoser. Det har inte många skolor kan jag säga. Jag vet att jag skulle trivas där jättebra! Så nu ska jag göra allt för att få komma in där. För rektorn är jag hjärtligt välkommen och även om de skulle vara fullt så kommer jag få en plats i skolan.
Kommunen förstår nog inte vad som är bäst för mig, vilket gör mig frustrerad och hjälplös.

Just nu: Jag är på Ersta sjukhus på gruppinformationsmöte angående Gastric bypass operationer och även de andra operationer man kan göra.
Sitter i ett väntrum och väntar på att nästa möte ska börja. Det börjar 13.15. Så det är en stund kvar!

Likes

Comments

Sitter i Skärholmen och väntar på bussen till emot Hägersten (klubbacken) för att ta mig till jobbet. Är inne på andra veckan. Detta lär gå fort, men det är varmt och svettigt. Jag arbetar i ett linne med urringning för att få färg av solen. När det är varmt och svettigt tar man en kort rökpaus och fortsätter sedan för att bli klar för dagen! Ska sedan åka hem och fixa till i rummet som det är planerat! Sedan tänkte jag dra in till Enter för de ska eventuellt bada någonstans.


Likes

Comments