Dag. 6 Det bästa som har hänt mig.

Denna fråga är jäkligt svår att svara på då så många otroliga saker har hänt mig. Men det finns 3 saker som sticker ut från allt. Det första är att få ha min familj hos mig. Även fast vi kan bråka väldigt mycket så är det inget jag saknar så jäkla mycket när jag är bort som min underbara familj. Det bästa med dom är att dom altid går att nå alltid prata med om man känner sig ensam och då menar jag inte närjag är ledsen, utan snarare om jag är på praktik eller jobbar och inte har någon att prata med och dom befinner sig flera mil bort. Ställer dom alltid upp att sitta och prata med mig och å mig att bli glad. Dom ställer upp på att hämta mig sena nätter efter en ute kväll. Vet att det inte finns många som gör det vilket gör att jag är så otroligt tacksam för en familj som ställer upp så mycket för mig.


Sen så finns det ingen kille i hela världen som kan klå min Jesper. Även fast vi bråka/tjafsar så finns det ingen som har lyckats få mig på fall som han. Han är bland det bästa jag har. Han är människan som jag kan prata med om allt (då menar jag allt). Han stöttar mig i allt, får mig att alltid le även fast jag inte visar det. Finns fr mig även fast han är stup full. Han är guld värd och kan inte fatta att jag fick han.

Och det sista som jag håller så kärt är min älskade lillasyster. Och nu tänker ni "hon har hon redan räknat upp". Men jag ska förklara varför hon förtjänar att ha en egen liten del. Det är nämligen så att i hela mitt 8 åriga liv. Jag tjata och tjata om att fått syskon. Sen kommer det en dag då min far hade följt med mig till skolan. Vid lunch så kommer min mamma till skolan och förklarar att hon väntar barn. Så min önskan uppfylldes vilket gör den dagen bland det bästa som har hänt mig. Idag kan jag inte tänka mig ett liv utan henne det gå inte hon är så jäkla underbar och jag älskar henne mer än allt.

​Dessa mäniskor är det bästa som har hänt mig helt klart!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Framtida planer är dagens tema!
Dag 5.
Mina framtida planer låter så här. Nu till våren tar jag studenten vilket betyder slut på det slappa med skolan.. så efter studenten har jag planer på att läsa vidare till resekonsult alltså en som jobbar på t.ex resia. Denna utbildning tänkte jag läsa vidare i antingen Stockholm och Göteborg. Efter det så tänkte jag stanna där och jobba vidare. Dock vet jag inte om jag ska plugga på en gång eller jobba ett år efter studenten. Har som inte bestämt mig än..
iallafall det är mina planer hittills.

Och anledning till varför jag ej har bloggat något är för att under helgen så är jag ju hemma från praktiken. Vilket har gjort att jag är svin jävla trött hela helgen så har som inte orkat skriva något

  • 0 readers

Likes

Comments

Dag 4. Vad skrämmer mig?
Detta vart lätt den svåraste saken att skriva om! Mest för att det är rätt så mycket som skrämmer mig.. Jaja sa ju att jag skulle skriva om detta så här kommer det!
Det som skrämmer mig mest är att förlora personer i närheten av mig. Jag har t.ex ingen farmor eller farfar kvar oss mig då båda har gått bort i cancer. Jag vet hur jobbigt det kan vara att sakna någon som man vill ha där. Jag fick som inte träffa min farmor då hon hick bort när min pappa var 7 och min farfar han jag bara träff i 2 år så har som inga minnen med han häller. Många tänker "det hade ju varit svårare för dig att förlora dom om du kände dom" just denna sak kan jag också bli skrämd av. Jag menar liksom hur kan man tänka en sådan sak! Så det är en till sak som verkligen skrämmer mig, hur människor har blivit! Liksom nu förtiden så stor folk och filmar en olika istället för att hjälpa den som var med i olyckan. Och det gör dom bara för pengarnas skull. Det är sjukt hur människor är nu förtiden.
Efter dom sakerna är det lite mindre som skrämmer mig. Utan då är det snarare fobier jag har så det tänker jag inte ta upp här för då blir vi kvar här ett tag till..

Bjuder på en bild på mig och min finns syster från en ÖFK match

  • 1 readers

Likes

Comments

Nu ligger jag i bubbelbadkar på Storhognas bad avdelning. Man måste ju lugnt säga att det här är det bästa med praktiken. Att få tillgång till att bada och basta är ju inte direkt fel.

Kan även säga att jag nu har lärt mig att vika en blomma och en svan av handdukar. Så från och med nu lär det ju finnas svanar eller blommor över hela mitt hus om jag känner mig rätt 😂

  • 1 readers

Likes

Comments

Dag 3. Idag skulle jag egentligen ha visat upp mittrum men eftersom jag är i Storhogna på praktik är det lite omöjligt därför tar jag punkt numer 4 idag stället. Så det blir en skillnad jag vill göra.


Jag vill göra många skillnader i välden så det blir lite svårt att hitta just den jag vill skriva om. men jag har valt att skriva om djuren och naturen. Vet att det räknas som två olika saker men för mig går dom som ihop.

Jag älskar djur!! I stort sätt alla utom små kryp.. (tycker dock om nyckelpigor och fjärilar men det är dom ända.) För mig tycker jag att vi ser ner på djuren och deras bonde vilket är ute i naturen för det flesta. Vi människor tror vi är störst, bäst och vakrest. Vilket gör att många tycker att djuren inte har samma rättigheter som oss. Vilket kan stämma lite men bara lite. Jag tycker att vi har glömt bort hur viktiga djuren är för oss och inte minst naturen. Vi människor bara förstör deras hem tar bort deras mat och inte minst tar deras liv för att vi vill ha en handväska i riktigt skin, eller vi tycker det är fint med döda djur på vägen. Vi tar även ifrån dom deras miljö då vi tar ner träden, marken dom bor på.

Om det är en skall gör så är det att åka på volontär arbete och jobba med utrotningshotade djur. Jag vill göra min skillnad ut djuren och naturen då jag tycker att det är något vi glömmer bort att vi måste bevara om det ska finnas en framtid på denna jord. Det finns så många som fokuserar på människorna (vilket jag tycker är jätte bra) men inte lika många på djur anser jag. Det är därför jag vill göra skillnad för djuren och vår natur. Sen vill jag även åka ner till Afrikas byar och hjälpa människor också. Men jag skulle bara berätta om en skillnad jag vill göra. Och då fokuserar jag främst på djuren och deras mat och födda.

Bilder från googel och wwf

Likes

Comments

Dag 2. Berätta om din drömresa

Sorry denna plan har inte gått som den skulle.. Har varit stressad för att jag ska på praktik på Storhogna. Nu är jag på plats med lite omständigheter och en stökig rumskamrat så är jag lika less på detta.. Som innan jag for kanske värre. Med atncke på att jag bor här tills på fredag blir det lite förändring i min lista. Med detta sagt så ska jag ta och berätta om min drömresa.

Om ni är duktig på flaggor så vet ni att detta är Italiens flagga. Ja mitt drömresemål är just till detta Europeiske land. Och ditt jag absolut vill åka till i just detta land är till denna stad.

Juste till Rom!! Jag har villa åka till denna magiska stad sen jag gick i 4-5 någon gång. Jag har vilja åka hit ända sen jag börja läsa om romarriket. Jag är väldigt gammalmodig av mig när det kommer till vissa saker. och för att jag älskar historia så mycket som jag gör, är det bästa jag vet att åka till städer och länder med mycket historia om sig. Det som skulle vara så otroligt roligt att åka vespa igenom roms otroliga stad och förbi alla byggnader.Självklart så är det inte bara till Rom jag vill åka till när det kommer till Italien. Min drömresa i sig själv är att jag och den jag håller kär åker till Italien och bilar igenom hela landet nästan. Att få åka gondol i Venedig, få se lutande tornet i Pisa. Och få åka på vin provning på dom Italienska vingårdarna.

Tänk er själv att få dessa se värdigheter på riktigt och sen få åka på vin provning i Italien. Skulle vara min absolut största dröm! Älskar Italien!!

​Alla bilder är tagna från googel

Likes

Comments

Dag 1.
En bild på mig och en presentation

Mitt namn är Maj Angelica Ingela Mari Andersson, jag är född 2/1-1998 vilket gör att jag är 18 år idag. Jag bor hemma hos mina föräldrar och min lillasyster. Har även en storebror men han har flyttat ut.
Mitt största intressen är att resa och ta foton. Anledning varför jag börja blogga var för att jag älskar att ta kort.
Jag går hantverkslinjen på Jämtlands Gymnasium Wargentin. Går 3 året vilket inbär studenten till vår.
Jag är vanligt viss en glad tjej men har världens sämsta temperament. Så får jag inte som jag vill, förlorar eller att jag blir irriterad på något kan jag bli riktigt arg och det kan hålla ett bra tag.. Jag är även en väldigt målmedveten människa. Så jag planerar allt! Har jag inte planerat in hur saker ska gå får jag ångest över det.
Jag har en kille i snart ett och ett halvt år tillbaka.
Detta är väll lite kort om mig!
Nu ska jag bara försöka komma ihåg att göra detta varje dag!

  • 0 readers

Likes

Comments

Jag har så otroligt dålig fantasi just nu så vet inte vad jag ska skriva.

Så tänker gör som alla andra fast försöka komma på nya saker. tänkte köra denna utmaning nu i hela oktober plus två dagar som är imorgon och på fredag. Så önska mig lycka till. 

Dag 1. Ett foto på dig, samt berätta lite om dig.

Dag 2. Berätta om din dröm resa.

Dag 3. Vissa upp ditt rum.

Dag 4. Berätta om en skillnad du vill göra.

Dag 5. Berätta om något som skrämmer dig.

Dag 6. Framtida planer.

Dag 7. Det bästa som hänt mig.

Dag 8. En bild på min familj.

Dag 8. Bild på min garderobe.

Dag 9. Min sensate resa.

Dag 10. Vad ser jag mest i fram i mot under studenten.

Dag 11. Det bästa jag vet med dom olika årstiderna.

Dag 12. en dålig vana.

Dag 13. vad vill du förnedra med dig själv. 

Dag 14. Beskriv hur viktigt det är för dig med din familj.

Dag 15. en smink bild och en bild utan smink.

Dag 16. Råd för att klara av skolan.

Dag 17. Det bästa jag vet.

Dag 18. Tack puberteten bild.

Dag 19. En dröm du skulle vilja göra till verklighet.

Dag 20. Dröm jobb.

Dag 21. Vad vill jag göra med livet efter studenten.

Dag 22. Något du anser är viktigt att alla får veta.

Dag 23. Ett underbart minne.

Dag 24. Det bästa minnet du har från din barndom.

Dag 25. Vad kan göra så du inte tycker om någon.

Dag 26. Vad är det gulligaste någon har gjort för dig.

Dag 27. Vart vill du bo.

Dag 28. det värsta som kan hända dig.

Dag 29. Det viktigaste du äger  

Dag 30. en kändis som du vill träffa.

Dag 31. någon du skulle ha viljat träffa i din släkt.

Dag 32. dagens outfit 

Dag 33. en bild på mig och min kille.

Likes

Comments

Hejsan hoppas glömde att skriva något igår hade planerat allt men det får väll komma nu då!
Tänkte berätta om en liten bok jag läser på skolan som heter Saharas Nyckel! Den handlar om Vélodrome d'Hiver-räden som hände i Juli 16-17 1942.
Jag är personen som inte har läst en ända bok sen i 8 årskursen.. jag hatar verkligen att läsa finns inget värre. Så när vi fick uppgiften i svenskan att vi skulle läsa en bok och skriva om hur den var uppbyggd, tog jag något jag är väldigt intresserad av och det är just om andra världskriget. Det är en jätte viktig sak att lära sig om så man förstår hur det var och varför det aldrig får hända igen. Iallafall boken är uppdelad i två olika årtionden den ena är 1942 och den andra år 2002. Men kommer att få följa en kvinna som är reporter som ska skriva om just denna händelse!
Har inte hunnit läsa så mycket! Men tänkte att det kan vara en bra sak att skriva om, du det finns många som inte har lust att läsa! (Kommer nog inte läsa efter denna bok så mycket mer)
För att jag ska ta mig igenom detta valde jag som sagt en bok jag tyckte värkar intresset då man är intresserad av det. Mitt andra tips är att gör det mysigt!! Tänd ljus gör i ordning något du tycker om att dricka och äta.
Sen bara sätt dig ner och uteslut allting!

Hoppas detta kommer hjälpa er!

Likes

Comments

Att se färgerna ändrad på lövträden. Känna solen värma fast man ändå får den där kyliga luften. Hösten är både mysig och härlig. Att se dessa härliga färger är så otroligt fint!!

Lyckades även hitta en fin solros när man sprang runt i valla för att ta höst bilder. Går inte att få så mycket mysigare än jag har fått.

Måste även få vissa min underbara kille som jag till slut lyckades få med på promenad.

Likes

Comments