Måndag är lika med jobb, och för mig börja dagen 04.40 då alarmet gick och det var dags att åka till jobbet. Har jobbat till 15.00 idag och sen åkt hem för att redigera bilder från balen. Efter det väntades ett träningspass och sen for jag till Jonas. Väll där fick jag se hans kattungar som kom idag (kommer lägga ut en video sen) nu i skrivandes stund njuter jag av en lyxshake på Max 😋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är ju lite efter jag då, så jag säger glad midsommar nu.
I fredags och i lördags var jag ledig vilket var underbart för då kunde man njuta som mest under midsommar. Jag var hemma hos mig med min bror, hans tjej och hanns vänner. Hade verkligen trevligt gott så klagar inte på denna dag. Tog dock inte så många bilder och den ena av dom tre bilderna är det dålig kvalité på så be om ursäkt där.
Hoppas ni också hade det underbart på eran midsommar 😘.

Vad är en midsommar utan ett dopp i Jacuzzi?

Likes

Comments

festligheter , Fotografier, studenten

God dag/kväll alla!

Tänkte dela med mig av lite mer studentbilder idag. Eftersom inget annat intressant händer i mitt liv.
Så här kommer del två.

Har inga videos eller mobilbilder här, kan göra ett inlägg med et också om jag orkar har som inte fot dom än till datorn.
Kommer även ta lite studentbilder med mamma när vi är lediga så det kommer också upp. Så än är det inte slut på det roliga.


Hur som helst till alla er som tar studenten nästa år eller åren där på. NJUT!!!! Det var den bästa månaden i mitt liv som avsluta på ett väldigt bra sätt. Önskar jag kunde leva om dagen men tyvärr så går det ej. Man jag kommer kolla igenom alla bilder och filmer typ 50000 gånger till.

Likes

Comments

festligheter , Fotografier, studenten

God morgon alla fina människor! Här har det ekat tomt. Men nu är jag tillbaka och ska ta och vissa er vad jag har haft för mig i en månad nu.

Tog ju studenten föra fredagen och nu har jag redigerat klart alla bilder från min fina dag. Tänker dela upp bilderna i två inlägg och sen ska ni få se bilderna från min bal också hade jag tänkt. Hoppas alla studenter hade det lika bra som jag hade denna dag! Och hoppas ni gillar detta inlägg.

Helt klart en av dom bästa dagarna i mitt liv!!
Del två kommer snart

Likes

Comments

studenten , festligheter

Godmorgon alla! Sitter just nu på bussen och tänker skriva lite vad som händer nu.
Som rubriken lyder österäng, studententtiden är igång på full rulle. Har suttit på österäng nu i två dagar och haft det super mysigt älskar verkligen detta! Synd att det är över nästa vecka.. men vi får göra det bästa av situationen och njuta till max.
Hoppas ni får en toppen dag själv har jag en presentation nu som jag inte kan.

Likes

Comments

God kväll alla kära! Ligger i min säng nu efter att ha firat mamma med lite tårta och presenter på morsdag. Hoppas hon vart nöjd så jag får ha mina örhängen själv. Annars flyter livet på studenten närmar sig med stormsteg 2 veckor kvar och jag har lite pank men känner ändå lite lättnad, lite gott och blandat som man säger. Försöker redigera alla bal bilder så ni får se hur otroligt fin jag var (typ första gången jag säger det om mig själv) hoppas jag blir klar snart det var ju lite bilder..
Hoppas ni fick en fin dag med era mammor eller barn så syns vi snart igen,
Puss och Kram


Likes

Comments

festligheter , studenten

Hej alla fina hoppas ni mår bra! Själv mår man bara bra. Som titeln lyder var det bal i måndags. Denna gång på Marite vilket sög! Hade väldigt låga förväntningar och det vart värre än det. Kan ju beskriva kort hur det var med ett ord nattklubb! Det var ingen bal det jag gick på var en nattklubb. Fick iallafall bra bilder (som kommer i ett annat inlägg). Sen var det ju kul att klä upp sig och jag fick ju vara med Jesper.
Orkar inte skriva något mer då jag är svin trött, så seger hej då och trevligt liv

Likes

Comments

festligheter , studenten

I fredags var det än väldigt härlig dag bestämde mig lite spontant för att dra ut. Hamnade hos Tore där Fabian, Clara, Sofia, Jesper, Erik ,Jonas och jag befann oss innan vi åkte vidare till Marite. Där var det fortfarande möss på och gud vad kul det var. Dagen efter kan jag ärligt säga var lite värre. Är aldrig bakis men då var jag väldigt bakis. Mu ju säga att u längtar jag efter alla festligheter med studenten. Och imorgon är det bal!! så jäkla kul.

Hoppas ni får en under bar dag!

Likes

Comments

studenten

Har ni någonsin varit så less, så ni blir less på allt? Där är iallafall jag i livet nu. Ändå fattar jag inte varför jag är så less, studenten närmar sig, balen är nu på måndag, gymnasiearbetet är nu inlämnad och jag har två jobb till sommaren samt en resa snart bokad. Men ändå är jag bara less. Jag är verkligen less på allt. Det ända jag tänker på är att snart är skolan över och jag vill hitta ett nytt jobb jag orkar inte jobba nätter eller flera morgon pass. Inte så att det är jobbigt att jobba på morgonen men att behöva kliva upp halv fem tar verkligen på en och jag orkar inte mer!! Just nu vill jag bara säga upp mig men behöver ju pengarna.. Känns som allt bara går dåligt nu.

Hoppas ni har det bättre än mig!
puss och kram

Kände att denna bild passa bra nu

Likes

Comments

festligheter , Fotografier, studenten

ÅÅ herre gud! Igår vad det mösspåtagningsbal för oss 3:or på Wargien. Det vart en helt otrolig kväll med mamma som höll tal när vi fick sätta på oss mössorna för första gången (för er som inte vet så är min mamma rektor och en av områdscheferna på warigen.) vilket var otroligt. Efter lite mingel i aulan så rörde vi oss till sporthallen där själva middagen serverades. Dom hade dukat flera långbord där man fick sitta med folk från olika program och skolor eftersom det är program från Warigrn, Fyrvalla och Torsta som är bjudna så sprider man ut oss så vi får lära känna nya människor. Vart inte så jättemycket nytt folk för mig satt med 5 från klassen och några från samhälle som jag också kände, men lärde känna två nya killar vilket altid är kul. Det bjöds på uppträdande från estet musik. Det hölls även tal två stycken fick äran att hålla tal en kvinna och en man, dom fick i uppdrag att skriva ett hyllningstal till det andra könet. Dom var så bra en liten del av mig önskar det var jag som höll det men när jag hörde hennes tal till manen så kände jag att jag inte hade lyckats bättre. Efter att vi hade ätit upp alla trerätternas så bjöds det på dans. Jg dansade ingen vals denna gång men efter att det var över var jag på dans golvet hela natten lång. Fy fan vad ont jag hade i mina fötter! vid 23 drog jag, Anna, Marcus, Jonas och två killar till Allstars där alla andra var också vart där tills det stängde och åkte hem därefter.

Med andra ord en väldigt bra dag som jag kommer minas resten av livet. Nu är det bara 28 dagar kvar och jag insåg idag att jag har 28 dagar på mig att njuta till max av studenten och det ska jag bane mig göra också det händer bara en gång i livet som sagt.

Tusen tack till Elin som gjorde mitt hår och tog bilder på mig innan avfärd.

Hoppas alla andra som var där hade det lika bra

Likes

Comments

Instagram@angelicca98