God dag!
Nu ligger jag i badet och har använt en present jag fick av Frösö park och en från min älskling som jag fick på alla hjärtans dag. Måste ju säga att jag tycker det är hyfsat långtråkigt att bada.. älskar det ett tag sen är jag less.. men älskar verkligen. Presenterna jag fick!!

Fick en alge mask från Frösö park så den syns inte så mycket...

Annars idag då är jag ledig då tog en vända till gymmet och sen hämta jag tapeter eftersom vi ska göra om mitt och carros rum

Så ska kliva upp snart och ta en titt

Likes

Comments

festligheter , Fotografier, Resa, studenten , USA 2016/2017

Hej alla kära läsare! Idag har jag valt att dela upp USA dagen som var den 22/12 då vi gjorde två olika saker. Och som rubriken lyder så var det en rolig dag för jag fick prova min bal klänning.
Jag går ju i 3 på Jämtlands Gymnasium Wargentin inriktning hantverk hår och make up artist. Och som en tradition i Östersunds kommun så har alla treor bal varje år. Så i år är det äntligen min tur!! ÅÅ jag är så jävla taggad. Jag fick ju turen att vi åkte till USA nu i vintras så kolla upp en balaffär som såg bra ut och när vi var där så åkte jag mamma och pappa ditt för att prova klänningar medan dom andra 3 låg i poolen.
Jag kan ärligt säga att det kan ha varit det roligaste jag gjort. Det var så fint så många klänningar att välja på. Hitta några som jag prova (hitta så många mer som jag ville prova. men visste ungefär vad jag ville ha.) så tänkte ta och vissa er dom jag prova.

Ber om ursäkt för mina konstiga miner..

Klänning nummer ett kommer här.

Klänning nummer två kommer nu.

Klänning nummer tre kommer nu.

Klänning nummer fyra.

Klänning nummer fem.

Och sista klänningen så nummer sju.

Dessa var alla dom fina klänningarna jag prova och det var ett svårt val måste jag säga hade helst tagit alla. Men det ville inte mamma och pappa betala för så fick välja en. Men vilken det vart får ni sen först den 22 maj då balen är. Längtar!!

Likes

Comments

Fotografier, Jul 2016, Resa, USA 2016/2017

God kväll!

Nu sitter jag i Östersund och är klar med ytligare några bilder från USA.

Idag tar jag er till Universalas ena park.
Den 21 december är det och det är varmt vid hotellet men det vara inte länge. När vi kliver ut ur bilen på Universals parkering mötts vi av en kal vind. Inte kal som Östersunds vind kan va men kal. så gick och köpte en tröja med Gryffindor på. När vi kom in möttes jag och Carro av Hacke Hakkespett.

Efter att vi köpt tröjan och tagit lite bilder i början jobba vi oss mot min efterlängtade nya Harry Potter värden.
Och gud vad kul det var vill tillbaka. Det finns verkligen inget bättre än Harry Potter fy fan vad bra gjort allt var där ni måste verkligen åka dit.

Och för att göra det lätt för er så ja jag är galen i Harry Potter.

Efter Harry Potter så fortsatte vi mot Simsons värd. Resten av familjen tog och åkte en karusell där men eftersom jag inte kan åka den sorten då det känns som om man är i filmen (vet inte vad det heter) så gick jag runt och tog lite kort. Men om ni kan åka dom så rekommenderar jag den. Åkte den första gången vi var där och den är jäkligt kul att åka en sån men som sagt jag mår bara illa utav just den sorten.

Även här hade dom en parad inte lika bra om du frågar mig men den var också trevlig.

Här kommer lite mer random bilder

Vi fick även se Maycis parad som går i New York på Thanksgiving

Så detta var vår dag på Universal. Många bilder jag vet ska nog dela upp dom andra dagarna i Orlando på två då dom är dubblett så många men hoppas det går bra.

Ta hand om er!
XOXO

Likes

Comments

Igår var det första gången jag fick fira alla hjärtans dag trots att jag och Jesper snart har varit tillsammans i 2 år. Förklaringen är att föra alla hjärtans dag var jag i England på praktik så det var ju en bit i mellan oss.
Men igår var det dags att fira för första gången. Detta fira vem att boka bord på Kitchen and Table här i Östersund. Vi gav varan presenter på morgonen innan jag for på praktiken. Tänkte kanske lägga upp bild på det jag fick sen. Får se om jag orkar 😂. Tillsvidare ta hand om varan

Likes

Comments

Godmorgon!
På dagens schema står det skrivit följande.
1. Äta frukost
2.Gå ut med hunden
3.Städa Claras bur
4.duscha göra dig i ordning
5.Åka till stan för att boka baluppsättning
6.Ta en promenad
7. Åka hem redigera kort från resan
8. Njuta av en ledig dag bara.
Har lite saker jag ska göra idag inget som är inom en viss tid förutom frisören. Så ska ta och göra mig klar då hon stänger 14.00

Likes

Comments

festligheter , studenten

God kväll alla kära läsare!

Idag har livet flutit på som vanligt hände en rolig sak som jag tänkte prata mer om för annars så har jag varit på Frösö Park där jag har min praktik nu i två veckor.

Idag klockan 09.40 satte jag mig i bilen för att åka in till stan en snabbis, kom därifrån med en present till Jesper och 3 biljetter till 100 dagars! Alltså kan ni fatta detta? Det är alltså snart bara 100dagar kvar på min skolgång min sista termin på hantverks programmet här på Jämtlands Gymnasium Wargentin. Jag är så jävla taggad, har bokstavlig talat längtat efter studenten och allt som kommer med den sen jag var ca 6 år gammal. Förklaringen till att jag har längtat efter den sen jag var så ung är för att min mamma var lärare förut på gymnasiet så varje gång hennes treor tog studenten fick jag följa med. Dom var så finna och hade det så roligt så ända sen des har jag längtat och nu ca 13 år senare är det min tur!! ni kommer att få följa allt här på bloggen så tänker verkligen få med så mycket som möjligt av denna termin och alla festligheter som väntar. Ni kommer snart att få se alla balklänningen jag prova i USA studentklänningen och mösspåtagnings klänningen som allt är köpt i USA men helheten får ni först se när det är dags.

Tills nästa gång ta hand om er!

Likes

Comments

Fotografier, Jul 2016, Resa, USA 2016/2017

Länge sen sist må jag säga. Men har kommer första dagen i Orlando som spenderades på världens lyckligaste ställe. Disneyland Magic Kingdom.

Så här kommer väldigt många bilder. Hoppas det blir bra!

Den finna entrén till parken. måste medge att det var lite kalt första dagen vilket var hemskt.

Vi tog tåget som åkte runt parken för att sen hoppa av vid Fantasyland.

Vi tog vår första karusell som var långbens flygarskola. Efter det begav vi oss till dom 7 dvärgarna vilket va en nya åk attraktion. 80min fick vi ta och köa för att ta oss till start.. Lika bra att vänja sig.

Vad är Disneyland utan att se några karaktärer Såg dock bara två.. men det är ju bättre än noll

Bland det mysigaste jag vet angående Disneyland är att dom har byggt upp alla hus som om du vore i sagorna och då menar jag allt. Alla detaljer hur dom som arbetar där ser ut till husen runt om.

men jag måste ju bara säga att det bästa och om ni åker till Disney spelar ingen roll vilket land det är i MISSA inte paraden!!! Det är så fint och underbart och man bara älskar den! så här kommer en stor bild bomb med bilder från paraden

Nu vart det kväll och med det tänds alla lampor och mysigt blir det

Som adjö ikväll får ni samma syn (fast på bild och inte lika många vackra syner som jag fick) Men vi säger som dom säger på Disney "Have a magical evening" så ses vi snart igen och då på Universal

Likes

Comments

Fotografier, Jul 2016, Resa, USA 2016/2017

Bloggen har ekat tomt jag vet. Men det ska vi ändra på! Så vi kör sista dagen i New York vilket var den 18/12-16.

Vi börja dagen med att leta oss upp mot Central Park. Tog en snabb sväng där för att sen gå mot 5th avenue. Här lär världens mest kända och dyraste gatorna som finns. Alltid lika kul att gå på denna gata. Med avspärningar, sökningar genom väskor, hund patruller samt militärer som befann sig på denna gata då deras levande människa med en kokosnöt till hjärna skulle ha ett Christmas Party på hans egna sky skrapa Tromp Tower...

Som den Victoria's Secret galningen jag är var jag ju bara tvungen att gå på deras nya affär med ett museum mad deras kläder uppställda. Så här kommer en bild bomb på bara VS

Ja jag älskar verkligen Victoria's Secret

Efter VS sprang vi tillbaka till hotellet för att dumpa lite påsar. och därefter hitta något att äta innan pappas present börja. Medans vi sprang tillbaka så fick jag se Rockefeller Center christmas tree tänd. Och Gud vad fin den var!!!! fick även se redio city music hall

Vi hitta en pub som vi slog oss ner vid och tog och åt middag. Efter det gick det av till Madison Square Garden för att titta på New York Rangers vs New Jersey Devils. Jag är ju inte hockey intresserad men fy fan vad fränt det var!!! Och att få se Henrik Lundqvist spela på hemma plan med straffar samt att han vart marsch hjälte. Man kan inte lyckas bättre säger jag bara.

Vi avslutade vår vistelse här i New York med att gå in på Macy's

New York alltid en bra idé. Vi ses snart igen men efter denna dag åkte vi vidare till Orlando och fira jul!

Tills nästa gång ha det bra!

Likes

Comments

Fotografier, Resa, USA 2016/2017

Nu kör vi dag två. Den 17/12-2016 var vår första heldag i New York. Jet lagade som vi var så vaknade vi klockan 5 på morgonen men eftersom det är New York vi var i så ar vi inte ensamma om att vara vaken vid den tiden i staden som aldrig sover. Mamma och Pappa sprang ner till Time Square och köpte frukost. när vi sen gick ut en timme senare så möttes vi av New York i sön. Så kan vara stolt och säga att vi tog ett snabbt snöbolskrig på Time Square. Fy vad kul det var och vad fint det var!

efter att ha tagit många kort så gick vi vidare för att se Rockefeller Center Christmas tree

efter några stop på vägen så kom vi äntligen fram till höjdpunkten på New York resan.

den var lika vaker som man hade förväntat sig. kort sagt så börja det regna och jag vart genomblöt.. Vi gick dör för och köpte nya skor och rörde oss till hotellet för att torka. När vi hade torkat upp så var det dags för en överraskning för pappa. vi for i väg till Brooklyn för att gå på Brooklyn Brewery. vi gick på en visning genom bryggeriet var dock inte det roligaste jag gjort men ändå kul att ha varit där.

en liten rolig skylt vi hitta om hur en svensk är

efter att vi varit i Brooklyn så åkte vi till Brooklyn Bridge

Brooklyn Bridge ca 6 år senare lika ståtlig fortfarande. Efter ett kärt återseende så begick vi till Wall Street som vi inte häller har varit vid på 6 år. Nu i ett mer vintertema

Nu närmar vi oss slutet av denna dag men jag ville så gärna se Ground Zero så vi börja leta oss dit

Vi lyckades hitta ett stop till på vägen men vad gör det

deett toa stop inne på en tunnelbana station med några av dom dyraste affärerna som finns är väll lite mer än vad man hittar i Sverige

det var lite för mörkt och för lite upplyst för att ta kort men ett med mobilen fick det bli.

efter detta åkte vi tillbaka till Time Square för att äta på Planet Hollywood och det var gott lite sent med tanke på att klockan var 21 men i USA är det en normal tid så.

Ska försaka bli lite bättre och skriva varje dag men har inte hunnit och inte orkat då jag inte sover så bra just nu..
hej då så länge så syns vi snart igen

Likes

Comments

Fotografier, Resa, USA 2016/2017

Den 16/12 åktq vi till New York vi landade runt 16.15. Vi åkte ända från Östersund till Arlanda och bytte flyg till SAS som skulle ta oss hela vägen till USA och New York.

efter att ha suttit fast i bilkö i 2 timmar från flygplatsen till hotellet så var vi framme vid ca 18.00. Vi tog en middag på den mest amerikanska restaurangen ni kan tänka er Mcdonalds med utsikt över Time Squaer. Efter middagen så tog vi och gick en sväng mot lite jul saker

Likes

Comments