View tracker

Godmorgon!
Min morgon har dock börjat bra men sluta i panik..
Sitter på bussen nu och min morgon börja inte som jag tänkt mig!
Idag på skolan har vi programdagar för 9:or då dom ska välja program till vinter. Så vi börja 09.00 som vanligt. Så jag klev upp kvart över sju för att göra mig i ordning. Går upp äter frukost allt är som det ska. Sätter mig i sängen flätar mitt hår till julkalendern, allt är så skönt! Tittar på klockan så jag inte kommer sent, ska ta bussen 08.20 så jag blir i tid. (I mitt huvud är allt som det ska) går och borstar tänderna 08.50 börjar lägga på tandkräm på tandborsten och då slår det mig! JAG BLRJAR OM 10min! I ren panik springer jag runt som en pucko över hela huset.. hittar en buss som går 09.08 skriver till min lärare och kutar till bussen. Nu fortsätter jag mitt träningspass med att springa från stan till skolan..

Ända positiva var att jag fick se en gin himmel

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fotografier

Idag var det tredje dagen på Jamtli och imorgon vår sista. Det är super mysigt men svin jäkla kalt så det kommer jag inte sakna ett dug!
Idag hade vi en hjälpreda med oss ända från tomtens verkstad, en liten Nisse som satt och gjorde det fint!

Likes

Comments

View tracker

Fotografier, Jul 2016

Idag var den första av fyra dagar vi var på Jamtli Julmarknad det var så otroligt mysigt!! och är nöjd med badbomberna jag fick göra igår kväll. Har stått och gjort nya idag då det såldes nästan slut idag, även ljusen såldes bra vilket är jätte roligt då vi inte trodde någon skulle köpa av oss.

Nu laddar vi om och kör på en ny dag imorgon!

Vårt fina stånd som jag dekorera. Är jätte nöjd skulle dock vilja ha lite mer pynt får se om det ändras något tills imorgon

Lite små tomtar här och där

Våra produkter. kan ta bättre bilder imorgon och skriva lite om dom.

Likes

Comments

God kväll alla fina!
Ikväll så gjorde jag i ordning badbomberna vi ska sälja på vårt UF kommer blir så kul! Om dom fungerar via säga. Håller tummarna på att dom gör det!

Likes

Comments

Idag så hade jag så otrolig mensvärk så sjukanmälde mig och åkte hem för att göra klart allt till UF. Passa även på att njuta lite med att göra i ordning ett bad åt mig.

Älskar ju Snapchat filter

Likes

Comments

Hej alla! och välkommen tillbaka har inte skrivit på ett bra tag kan jag erkänna. Ock det beror helt på skolan.. Har så jävla mycket saker nu så jag dör!!! I årskurs 3 så ska man göra ett UF på min linje, vi ska även göra gymnasium arbete, ha slutprov i typ alla karaktärs ämnen.. Så med andra ord mycket att gör liten tid att göra det på.. Men tillbaka till UF jag har ett UF med Viktoria, Anna och Lena. och det är ett skämt! Jag och Viktoria gör allt och dom andra är helt plötsligt sjukanmälda eller snarare sjukskrivna. Så ja ni kan ju tänka er hur glad vi vart att få höra det.

Nu till veckan kommer vi att finnas på Jamtli Julmarknad. åå det kommer bli så mysigt har planerat hur jag ska dekorera det taggar så jäkla mycket!! Men med allt positivt kommer det negativa saker med. Vi ska sälja ljus och badbomber har vi tänkt. Snarae hade vi tänkt, igår skulle vi börja med allt och då kom Viktoria på en jätte bra ide så vi skulle hinna med allt som måste göras. Hon skulle fixa ljusen, jag skulle fixa klart affärsplanen som ska vara inne imorgon och Anna och Lena skulle göra badbomberna. Behöver ju inte säga något mer än att ljusen är klara, affärsplanen är snart klar och inga badbomber finns..

Så det här är mitt liv nu.. Känner att det ska bli så jävla skönt att få åka utomlands om tre veckor!!

Likes

Comments

God dag alla! Igår kväll tog jag och Jesper bilen in till stan för att titta på fantastiska vidunder (den nya Harry Potter filmen) den var så sjukt jäkla bra! Hade förväntat mig en annan uppbyggnad på filmen men vart inte besviken alls på den! Rekommenderar den verkligen!!

Och jag som är så otroligt duktig på att göra bort mig lyckades då med.. beställda popcorn en dricka till Jesper och en mera till mig. Det ända problemet var ju att jag inte titta på vad kassörskan rekommendera mig så köpte som sagt popcorn fast jag inte äter det. Men men man kan ju säga att Jesper fick äta lite då.

Likes

Comments

Vad kan få även dom kalaste och mörkaste dagarna under vintern härliga? Ju en kopp varm oboy med vispgrädde, mini marshmallows och kanel på det!

Sen en nybakad tekaka och Snapchat filter gör ju allt bättre

Likes

Comments

Idag var det farsdag och det firades med tårta på sängen och paket.
Resten av dagen gick till att städa och spela Disneyland. Hoppas alla fått en trevlig farsdag! ❤️

Likes

Comments

Idag åkte jag och Carro till ett uppträdande av Jon Henrik. Riktigt bra måste jag säga! Fanns några saker som kunde ha varit bättre men i det stora hela är jag väldigt glad att jag åkte

Likes

Comments