studenten

God morgon alla hur mår ni? Själv mår jag super och det kan ha mycket med att jag fick min studentmössa igår. Så tänkte vissa upp den för er.

Jag beställde från C.L. Seifert då dom hade en arbete med gymnasieföreningen KF Societas så dom fråga om jag kunde ge ut information till min klass. Vilket jag gjorde så fick 300kr rabatt.

Är verkligen super nöjd med mössan den ser ut som en traditionell studentmössa, jag valde att ha guld på alla detaljer. Min linje har egentligen rosa strimmor men jag är inte så förtjust i rosa så valde att köra på guld. På mössan stor det där fram Angelica och på andra sidan Hantverk, där bak står skolans namn och under YNWA vilket är en förkortning till You Never Walk Alone. På insidan (har inga kort där) så har jag vinröt tyg. Beställde även ett champagneglass och på den stor det Angelica Anderzon
Wargentin
HV14

Så här kommer den!

Visst är den fin!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur kan det vara så att jag har fått värdens bästa mamma? Det åren fråga jag ställer mig ofta. Alltså hon är ju så jäkla snäll hon har varit bort i Portugal nu en vecka och kom hem igår. Och som vi alla i familjen gör så köper vi presenter till varan när vi har varit utomlands utan familjen. Så detta är vad jag fick.

Ögonskugga från Sephora/ fick även en vitt kajalpenna samt en vattenfest mascara från Sephora/ örhängena är från ett märke jag glömt bort/ och håraccessoarerna är från Accessorize

Likes

Comments

God kväll och hoppas ni har haft det bra denna vackra söndag! Själv har jag jobbat från 12.00 och sluta 16.30 fick jobba över en halvtimme då det kom ett busslast med folk. Men lite mer pengar skadar ju inte. Kom hem och åt en god middag, mm så glad att pappa tycker om att laga mat. Tänkte att jag ska skulle plugga lite då jag har så jävla mycket att göra. Förstår inte riktigt hur min linje tänker! Jag har prov på tisdag i religon vilket jag ändå inte är så stressad över då det känns som om jag kan det. Man jag har ett prov i massage som jag måste göra iordning så jag kan göra det (jag har ju dyslexi så när jag fick provet så vart det för många nya och svåra ord för mig så jag och min lärare kom överens att jag skulle få ta hem och sitta med orden och läsa på sen när jag känner mig redo ska jag göra det). Man ska ju göra ett gymnasiearbete i trean och vi som går staylister på min linje har inte börjat eller fått någon information alls. Så mejla dom i förgår och fick svar att den ska vara inne den 23/5 och vi ska ha genomgång nästa vecka. Blir så jävla less jag har två jäkla månader på mig att göra ett gymnasiearbete och blir jag inte klar eller godkänd jag då får jag inge gymnasieexamen. Och isåfall har man slösat bort 3 jäkla år. Jag mena hur tror dom att man ska hinna allt. Snart börjar studenttiderna vilket menas att man vill ut och ha kul typ jämt sen slutar alla kurser. Så kommer ha så jävla mycket att göra. Säger bara en sak välj inte hantverks linjen om ni bor i Östersund eller vill gå på Wargien.
Just nu vill jag bara fly mina problem till någon annan stans.

Bilder från We hart it.

Men nu tar vi nya tag från och med imorgon.

Puss och kram

Likes

Comments

studenten

God morgon! Idag är jag ledig vilket är super skönt. Men min morgon har inte varit som en vanlig börja morgonen med att jag knappt kan andas jippi.. det börjar iallafall gå åt rätt håll. Men sen fick jag värdens bästa sms att min studentmössa är på väg!!!!!!
Alltså bara titta på detta fina sms

Kan knappt vänta!!!! Längtar så jäkla mycket! Annars idag så har jag inga planer tänkte träna men just nu är det ingen bra idé tror jag får se om jag får in den luften jag behöver först. Måste väll plugga lite iallafall.

Likes

Comments

Fotografier, Resa, USA 2016/2017

God morgon kära människor!
Idag börja jag inte fören kvart i två så tog och passa på att skriva ett inlägg om Universal studios.
Denna dag var en speciell dag eftersom det var Julafton 24/12. Hade en väldigt bra jul kan 2016 iallafall. Rekommenderar att ni tar Universal istället för Disney idag och fram till ny år. Det är med andra ord Disneys mest besökta dagar den veckan så vi tog dom andra parkerna från och med nu vilket jag som sagt rekommenderar om ni inte tycker om att köa i 4 timmar för en karusell då.

Annars så var det strålande sol och varmt så det var super härligt lite väll varmt vart det när man köa men det får man ta.

Tog inte så jätte många bilder från denna dag det mesta vart från Harry Potter värden men det är ju den bästa så.

Ni får ha det så bra
Puss och Kram

Likes

Comments

Fotografier, Resa, USA 2016/2017

En söndag då allt går dåligt.. skulle vara duktig och skreva klart en uppsats och gör mig i ordning för ett prov tänkte jag. Men det var just att det var bara en tanke för när jag ska logga in på Office så har tydligen mitt lösenord gått ut.. livet alltså men 89 dagar kvar sen hej då till det.

Tänkte med andra ord göra ett inlägg som var lite roligare och får min dag att bli bra. Här kommer bilderna från resten av Animal Kingdom. Måste ju säga att jag blir väldigt frestad att ta första bästa flyg tillbaka när man sitter men alla kort.

Ha en fortsatt trevlig söndag och för er som har lovet sista dag NJUT!!!

I föra inägget var det mestadels Afrika så nu blir det mest Asien

Likes

Comments

Fotografier, Resa, USA 2016/2017

God kväll idag tänkte jag vissa er min favorit park Animal Kingdom. För er som inte vet vad det är så är det en park uppbyggd på olika världsdelar det finns Afrika och Asien. Där man får en känsla att man besöker världsdelarna på riktigt. Dom har kulturen, husen uppbyggda exakt som om du var där. Men det är inte bara det utan det är även en djurpark där man bevarar djuren och naturen. Och nej det är inte en vanlig djurpark! Här sitter inte djuren bara i burar ( vissa gör det men dom är mer kreativa en hos en vanlig djurpark) Utan dom är mer eller mindre fria du kan åka på safari i Afrika där djuren lever tillsammans så det är sjukt kul.
För mig skulle det vara en dröm att få jobba där att få ge den information om djuren till människorna samt ta hand om dom. För er som inte vet det så älskar jag verkligen djur det finns inget bättre än dom för mig. Så det lär vara en av anledningar till varför jag älskar denna park!

Likes

Comments

Fotografier, Resa, USA 2016/2017

Nu är jag hemma igen. Det var en kort stund i stugan då vi åkte hem redan i går får se om det blir någon vända till.

Har inte så många bilder från fjälls så bjuder på lite mer bilder från USA resan som det var ett tag sen jag berätta om.

Vi fort sätter där vi sluta och det är den 22/12 - 2016. Vi var ju på förmiddagen och prova bal klänning efter att det var klart åkte vi tillbaka till hotellet där vi mötte upp Fredrik, Stina och Caroline i poolen. När alla var klara så åkte vi till Red Lobster (inget jag rekommenderar).
När vi hade ätit upp och var på väg mot Disneyland höll vi på att kroka för att någon tjej inte såg sig för när hon skulle köra ut på vägen. Jag måste bara säga vad ni en gör när ni kör håll ögonen på vägen istället för hålla på med mobilen eller något annat. kan ju bara ärligt säga att man är tacksam att pappa är trafik lärare och är van med liknande situationer.

Väll framme på Disneyland så tog vi båten ut till parken denna gång och vilket bra alternativ måste jag säga man fick en sådan finn syn av parken till skillnad från tåget.

När vi hade klivit av och kommit in på parken så möttes vi av en flaggceremoni. Må ju säga att det var ju lite kul särskilt när man aldrig har sett något likadant förut.

När vi hade sätt klart på det rörde vi oss upp mot Main Street

När vi hade kommit mot slottet så möttes vi av en uppvisning med Musse och hans vänner. Så nu kommer en av bildbomberna

Måste ju bara säga att jag är så nöjd med objektiven jag köpte hade ju inte fått till dessa bilder annars.

Nu kommer paraden inte vilken parad som hälls utan vinter paraden!! Här kommer nästa bildbomb!

Vi såg även Belle och åkte lilla sjöjungfrun sen var vi klar på Magic Kingdom för denna gång och även detta inägg nästa gång får ni följa med till min favorit park och där tror jag även jag tog mest bilder så lär dela upp den med. Tills nästa gång ta hand om er.

Likes

Comments

Fotografier

God kväll!

Nu ligger jag i soffan uppe i stugan som ligger i fjällhalsen vid Bydalen. Jag och Jesper är här själv så det gör allt mycket mysigare. Idag tog vi en sväng i baken efter en jobbig morgon då det har varit för kalt ute så batterier i bilen är slut. Kunde med andra ord inte starta bilen. Turen är att vi har stugan vid ett spår som leder till baken men Jespers bindning på skidorna stämde inte med pjäxor så därför skulle jag skjutsa ner han till Bydalen men eftersom det inte gick fick jag lära mig hur man fixar det själv. Så kan ju säga att det inte har varit den roligaste morgonen.. Men tillslut kom vi i väg.
Imorgon åker vi hem vilket är tragiskt men Jesper har mötte så får offra mig.
Bjuder på en fin morgon bild från stugan idag.

Ha det gott!!

Likes

Comments

festligheter , studenten

Hej hå och välkommen!

Igår som rubriken lyder var det 100 dagars allts är det 99 dagar kvar från och med nu till studenten här i Östersund och i år är det min tur.
Hade det så jäkla kul. Börja kvällen med att föra hos Anna, det var vi två och Elin och det var så kul vi satt och prata och bara släppte loss. Vid 22.00 begav vi oss ner mot Marite fick köa ett tag innan vi kom in men väll inne så var det så kul! Träffa så många jag inte sätt på länge och man inser hur mycket man saknar dom. kvällen vara tills dom stängde var alltså bland dom sista att gå och det var det värt fan vad kul det var. Det ända problemet jag hade var när vi stod längst fram på BACALL och dansade så lossna min BH hela tiden typ.. Hade klister BH på mig så det gick ju så där när det blev lite varmt. Men det är väll sånt som blir roliga minnen sen i livet!

Likes

Comments

Instagram@angelicca98