studenten , festligheter

I onsdag var det festligheter som var inplanerad det var nämligen 50 dagars på marite (dock 44 eftersom dom flytta fram. Börja kvällen hemma hos Ida A med nästan alla från klassen. Trodde ärligt talat att det skulle vara jätte stelt men hade sjukt kul! Efter ett tag hos Ida tog vi bussen in till stan för att gå på marite. Vart en stor besvikelse hade mycket roligare på 100 dagars men det var ju kul ändå. Det som var tråkigt var ett det var så lite folk men det som var kul med det var att jag träffa så många människor jag inte pratat med på evigheter så det vart ett stort plus från mig. Avsluta kvällen vid 02 då det stängde och åkte hem på en gång.

Nu är det inte länge kvar tills studenten och jag är inte redo.. Önska mig lycka till nu har så mycket att göra. Men blir ledig från jobbet från och med på onsdag så då jävlar ska jag plugga.
Puss och kram, hoppas ni får en trevlig kväll

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag efter att vi hade slutat sprang jag på stan för att köpa BB-créme och läppstift. Kan ju säga att det vart lite mer än planerat. Men är iallafall nöjd och nu har jag allt till balerna samt studenten ✌🏻.

Likes

Comments

God kväll och hoppas alla har haft en skön söndag.
Min helg har varit full har jobbat från 05.30 - 15.00 i lördags och sen jobba jag 05.30 - 13.08 skulle ha jobbat till 15.00 men fick sluta tidigt, vilket jag gärna gjorde då jag måste skruva klart en uppsats. Efter att ha skrivit lite tog jag och invigde mina nya träningskläder som jag köpte igår. Det vart en tröja, byxor och två träningsredskap är fett nöjd iallafall!

Avsluta allt med lite frukt. Nu ska jag kanske om jag orkar sätta mig i jacuzzi och sen lägga mig. Hoppas alla får en fin måndag imorgon.

Likes

Comments

Åå vilken dag.. Mamma kom och väckte mig vid 07.00 tiden i morse, 20min senare skulle vi sätta oss i bilen för att åka mot Sundsvall och IKEA. Men så vart det ju inte riktigt då vi åkte hemifrån 08.00 ca.. kom fram till Ikea 20min efter att dom öppna så vi vart inte jätte sena iallafall. Efter att vara där tills en timme innan stängning så var vi nöjd och gick därifrån med 6 fulla vagnar och en hel ny inredning till mig och mitt rum samt till allrummet! Så vi är jäkligt nöjda kan man säga!
Jag och mamma han även springa in på Vila eftersom den inte finns i Östersund och det är bland mina favo affärer. Kom därifrån med en ny tröja och byxor trots att jag knappt får in saker i garderoben 😅 hoppas det blir bättre nu med den nya 😏.

En väldigt glad mamma på bild här!

Likes

Comments

Fotografier

Älskar man inte bara blommor! Så kul att pappa fick ett gäng på hans 50-årsfest.

Glad påsk på er alla! Och hoppas ni får ett bra lov

Likes

Comments

festligheter

Tillbaka till skolan efter en rolig helg.
i lördags så var det 50 årsfest för min far och det bjöds på släckningar man aldrig träffat, god mat och massa skratt. Tog dock inga bilder på kvällen så det var ju mindre bra men dra åt helvete vad kul jag hade!! Det bästa på hela kvällen var ju att mamma och pappa hade hyrt in en bartender, så han stod och gjorde drinkar hela kvällen. Må ju säga att jag ångra mig dagen efter då jag hade tagit på mig ett jobb och vakna full. Men är det fest så får man ha kul.


Till nästa gång ha det så bra!!

Likes

Comments

Long time no see. Passa ju väldigt bra som inledning. För mig flyter livet på har bara sjukt mycket att göra nu i skolan det är gymnasiearbetet, en fördjupning i en sjukdom, massage ord (ska veta vad som menas) och nationella imorgon och oj vad jag inte är bered på det. Men snart är det över JIPPI!!

Jaja detta inlägg sak inte handla om alla stress moment jag har nu utan snarare värdens härligaste parfym som är Chanel °5. Alltså jag har viljat haft denna parfym sen första gången jag lukta på den den är lätt den godaste parfymen som existerar. Så i måndags passa jag på att köpa den trotts att jag har sagt till mig själv "spara pengarna!!" Men nu kommer jag iallafall lukta gott.

Sorry för så dåliga bilder. tänkte ta så man fick se att gräset har kommit, men insåg att det är så brunt och tragiskt..

Likes

Comments

Nå detta inlägg tänkte jag skriva i morse men glömde helt bort, men nu kommer det.
Igår var det UF mässa vilket var sjukt tråkigt men vi sålde nästan slut vi har bara 5 badbomber kvar så det gick bra. Vi hade det bara lite stressigt då montern skulle vara klar 11.00 och det visste inte vi så halv tio när jag borsta tänderna fick jag reda på det.. så snabb om blixten fick jag göra mig i ordning ringa och vecka alla. 10.10 åkte jag hem ifrån för att innan med och handla klart allt till montern. Jag och Anna (var bara vi som gjorde något så vart så less på dom andra) sprang igenom Coop och Rusta samt hade en från Uf som ringde och tjata på oss att vi måsta vara där inom en 15min, klara med shoppingen fick vi trycka på gasen för att hinn ner till OSD på 15min. Så två idioter körde efter varan igenom typ halva stan då vi lyckades köra fel så fick ta en längre väg. 4min kvar och vi var på plats, dom anställde springer och tjatar på oss att vi måste ut ur lokalen och att vi får göra klart den sen. Fick lunch på 50min han äta på 10min sen åka tillbaka för att bli sena med montern ändå.. Jaja vi fick upp den bara 10min efter att det hade börjat.
här får ni en fin bild på vår monter som jag ändå tyckte vart lyckat med tanke på hur oförberedd vi var!! Märktes ju att vi inte bryr oss om detta UF.

Mamma köpte två ljus utav oss och jag är så glad för dom luktar så jävla gott. dom gick ju åt också så är glad att hon han köpa.

Fick henne även att köpa musli som var så jäkla goda, dock hade dom slut på den jag prova som var den godaste och efter som jag inte kunde lämna mitt monter då Viktoria och Lena hade förvunnet och båda jag och Anna ville köpa så han den smaken ta slut. Men mamma köpte kanel åt mig då jag inte tål den andra smaken eftersom det var mandel och nöter i.

Men nu är det över och vi är överlyckliga för nu stänger vi företaget.

God natt på er och hoppas ni får en bra dag imorgon!

Likes

Comments

studenten

God morgon alla hur mår ni? Själv mår jag super och det kan ha mycket med att jag fick min studentmössa igår. Så tänkte vissa upp den för er.

Jag beställde från C.L. Seifert då dom hade en arbete med gymnasieföreningen KF Societas så dom fråga om jag kunde ge ut information till min klass. Vilket jag gjorde så fick 300kr rabatt.

Är verkligen super nöjd med mössan den ser ut som en traditionell studentmössa, jag valde att ha guld på alla detaljer. Min linje har egentligen rosa strimmor men jag är inte så förtjust i rosa så valde att köra på guld. På mössan stor det där fram Angelica och på andra sidan Hantverk, där bak står skolans namn och under YNWA vilket är en förkortning till You Never Walk Alone. På insidan (har inga kort där) så har jag vinröt tyg. Beställde även ett champagneglass och på den stor det Angelica Anderzon
Wargentin
HV14

Så här kommer den!

Visst är den fin!!!

Likes

Comments

Hur kan det vara så att jag har fått värdens bästa mamma? Det åren fråga jag ställer mig ofta. Alltså hon är ju så jäkla snäll hon har varit bort i Portugal nu en vecka och kom hem igår. Och som vi alla i familjen gör så köper vi presenter till varan när vi har varit utomlands utan familjen. Så detta är vad jag fick.

Ögonskugga från Sephora/ fick även en vitt kajalpenna samt en vattenfest mascara från Sephora/ örhängena är från ett märke jag glömt bort/ och håraccessoarerna är från Accessorize

Likes

Comments

Instagram@angelicca98