Natten till den 9 maj kl 03:00 började mina värkar komma igång, låg och tog tid på värkarna ett tag innan jag väckte min kusin (hon skulle köra in till fl) efter ett tag så blev dem kraftigare så jag väckte min kusin fick sova 1-2 timmar innan värkarna började. Går och lägger mig i ett bad och där ligger jag till kl 05:30 på morgonen och under dem 3 timmarna ringde vi till fl och berättade hur värkarna var och tiden, dem sa att vi skulle avvakta lite och de gjorde vi fram till kl 05:40, efter där så började värkarna göra ont och jag kände ett tryck ner i fiffin och då tyckte min kusin att vi skulle åka in och de gjorde vi, vi va inne kl 06:00 på morgonen inne på Borås Sjukhus i deras förberednings rummet, natt personalen undersöker mig och säger att Jag är öppen 2 cm och retade hinnorna lite och då börjar värkarna ännu mera och då fick vi gå ut på en promenad och när vi väl sätter oss ner så kunde jag inte hålla tätt och då sa jag till mig kusin: Jag tror att vattnet gick! hon satt och masserade min rygg under värkarna.. när jag väl ställer mig upp så rinner de längst benen på mig och de var vattnet. Vi säger till personalen och kommer in på själv fl kl 08:00 och då får jag ett rum där och dem sätter dropp och sen kommer dem in och pratar om att sätta eda och då va jag öppen 5 cm, ber om att få eda så jag fick inte bada som jag ville :P.. När jag väl har edan i så stoppar den mina värkar så jag fick värk dropp (som sätter igång värkarna igen) och då börjar de allt göra ännu ondare så jag tackar gud för lustgasen och edan ^^ kl börjar närma sig eftermiddag och kvällen.. 9 maj Kl 19:34 kom våran underbara son Hugo till världen vägde 3490g och va 50 cm! Ren kärlek till våran finaste son ❤ Vi älskar dig till månen och tbx igen ❤


skriver nog om detta när jag sitter vid datorn med det jag glömt och skriva!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag extremt trött på och vara gravid! Ska ta allt jag minns ifrån början ^^

 1. 2 september så plussade vi & vi ska bli föräldrar :)
 2. Mådde riktigt illa i början av graviditeten, spydde som en gris & var jätte trött, sov hela tiden
  & ibland så somnade jag även sittandes i soffan när jag låg & kollade film/serie.
 3. i oktober så fick vi en tid till MVC & prata med BM & få reda på hur långt gångna vi va i graviditeten,
  fick en tid för VUL (vaginaltultraljud) & då visade det sig att jag va i v11 (10+2) & sen hittade han även
  en cysta som satt på äggledarna vilket gjorde mig riktigt orolig (åh de kanske den som har gjort så att jag haft så ont när jag har haft min mens) att de skulle utveckla till någon helt annat & att jag skulle få missfall pga cystan, tackar gudarna att de inte vart så..
 4. Fick en ny tid till VUL i november för att se om cystan hade försvunnit vilket den hade gjort & de va jag tacksam för.
  Hur skulle jag klara mig nu utan mitt mirakel? De hade inte gått :(. Men cystan försvann & de va skönt det.
 5. Magen börja växa & illamående vart värre, vart åk sjuk så fick fixa åksjuks band för att lindra åksjukan SEA band.
  börjar närma oss januari & vi får se våran bebis igen
 6. 2 januari fick vi en tid till RUL & då fick jag se min bebis igen :). Min kusin åkte med & hon såg med en gång
  att de var en pojk men jag var lite osäker också :P. Det är väl inte så konstigt såna fall ^^. Allt såg jätte bra
  ut & bebis såg frisk ut & mådde bra :). Men hon sa att hon såg inte alla hjärtklaffar så fick en ny tid för att
  kolla upp klaffarna på bebis, jag vart jätte orolig när hon inte såg alla :(.
 7. 13 januari så kommer jag tbx till UL & gör ett nytt test för att se om hon ser alla klaffar denna gången
  det gjorde hon & hon sa även att de är 99% säkert att de va en pojk & mormor var med på detta UL &
  hon vart jätte glad för de var även hennes första UL hon varit på i sitt liv.
  & mitt illamående & spya gav mig uppehåll.
 8. När de var dags för BM besök igen så fick vi lyssna på hjärtat i v26 & de var då de slog mig att jag SKA
  bli mamma, alltså JAG! Första gången vi lyssna på bebis
  v26, SF mått 24.5 & hjärtljuden låg mellan 140/144
 9. v29 så har mitt illamående kommit tbx igen & så fort någon bara stressar eller ber mig skynda mig
  så spyr jag hur lätt som helst..
  v27, SF mått 27 & hjärtljudet va på 144 denna gången..
 10. v33 tog hon prover , ja jag hatar verkligen prover. Jag & nålar är inte bästa vänner :P
  v33, puls på 110/80, socker 6.4 & HB 125, hjärtljuden 132/136 & SF mått va på 29-30 men bm valde 30.
 11. v34 puls 114/60, SF mått 31 & hjärtljuden 144
 12. v37 socker 5.2, HB 150, Hjärtljud 144 & SF mått 33
 13. v39 IDAG SF mått 37, pulsen 110/80 & bebis ligger fixerad helt nu :).
  Men han la sig fixerad redan i v28 men ruckbar :). Så idag hoppas jag att detta va sista BM besöker EVER! ^^
  Nu vill jag ha ha ut bebis & gosa & sniffa på bebis & bara ha de bra med bebis & pojkvännen så vi kan va en familj <3


Likes

Comments

Idag har jag varit i Ullared (Gekås) och handlat lite granna :).. & de gick på 864kr :).. Haha! Men slängde ut lite grejer också ^^ Men är sån att jag plockar på mig lite & sen lägger jag undan den så jag har bara de som ligger i vagnen :).. Ska skriva upp de jag köpte :) & lägga upp en bild också :)..


Mina grejer!

Delon Body Butter 45 kr

Ram i träd står "Kärlek" på 25kr

Hipster 2 pack Leopard märke 30kr

Hipster 2 pack Blandat 30kr

Penselset för dekoration (Naglar) 50kr

Dam hoodie cardigan x2 238kr (119kr st)
Love Forever for womna "Parfym" 37kr
Skåp Memories svart 90kr


Till mitt lilla mirakel "Kommer mera" <>

Barnkudde 30x50 cm x2 60kr (30kr st)
Barnkudde 25x35 cm 20kr
Snuttedjur kanin Charlie 80kr


Till min lillasyter

Dam Hoodie Cardigan 119kr
Online badskum vanilj 13kr


Jag är iaf glad för mina köp även om de inte vart så mkt ^^

Men det kommer komma en hel del till bebisen senare :)..

 

Likes

Comments

Var ett tag sen man bloggade, men tänkte komma igång med de igen :).

Hänt en hel del i mitt liv och jag är jätte lycklig.. • 30 Juni 2014, träffade jag världens underbaraste & finaste kille vid namn Emil :).. Jag är sjukt jäkla lycklig med honom, finns inte en enda kille som har gjort mig så här lycklig som han gör..Finns ingen som Emil Jag älskar honom 
 • 2 September 2014, så plussade vi och vi är jätte lyckliga och glada för det faktiskt :).. Min önskan har gått i uppfyllelse samt älsklingens önskan :)
 • 6 September 2014, Så döptes min kusin sin dotter (Min fina guddotter o& pojkvännens).. Träffade pojkvännens familj för första gången :).. Lite nervös kan man väl säga att jag var :P.. Hans bror J hade kräftskiva hemma så vi vart bjudna dit så vi åkte efter att vi hade varit på dopet, eller ja efter ett litet tag fick hjälpa min kusin lite granna så gott jag kunde iaf.. Berättade för Emil's mamma att vi väntar barn redan då och då var vi bara i dem första veckorna & dem kritiska veckorna för missfall.. Hans mamma vart jätte glad & även vi igen :).. Men hans mamma misstänkte att de var något sånt men jag förstår inte HUR bara, men som sagt vi alla vart lyckliga.
 • 16 Oktober 2014, var vi på VUL (vaginalt ultraljud) & kollade om de stämde som graviditetstestet visade & de gjorde de också :).. Vi vart jätte glada när vi såg hen "fisken" ^^ så liten var den..  & sen så hittade dem en cysta på vänster äggstocken så vi skulle komma tbx en månad efter igen och se om den var kvar.. Efter VUL så gick jag ut på FB om att vi väntade barn & en del blev chockade m.m, speciellt hans syskon :) men dem fick veta senare att de stämde :).. Dem är också glada att Emil ska bli pappa :)..
 • 13 November 2014, Kommer tillbaka till MVC & göra VUL igen men han hittar den inte så den hade försvunnit helt vilket gjorde mig rätt jävla glad faktiskt, för vem vill ha en cysta som kan leda till cancer? Inte jag iaf!
 • 5 December 2014, Så flyttade jag ifrån Göteborg (Angered Centrum) ifrån min familj till min kusin & för att få komma nära min älskade pojkvän också.. 
 • 15 December 2014, Hade vi tid för vårat RUL (Rutinultraljud) men de blev inte så eftersom pojkvännen blev dålig & spydde så jag ringde och avbokade den tiden.. Men ringde någon dag efter och kollade om de var någon som hade avbokat sin tid men de var det inte så fick en tid i Januari nästa år ( vilket är NU ^^ )
 • 2 Januari 2015, fick vi en ny tid för RUL (Rutinultraljud)! Min kusin Anna (ena gudmordern) följde med mig dit för jag hade absolute INTE hittat till Borås Sjukhus ^^ Jag hittar knappt i Borås alls.. Allt såg jätte bra ut på RUL och jag kände en liten spark i fredags då BM (barnmorskan) tryckte ner den där grejen dem kollar (ja jag vet inte vad den heter :P) med lite mot höften och de gjorde lite ont men lillen ville verkligen inte flytta på sig alls så hon kunde mäta huvet & hjärtat fick hon ingen jätte bra bild på så hon ville jag skulle komma tbx igen & ta nya bilder på lillen's hjärta & mäta huvet igen för att få de fastställt på vilket datum vi är beräknade på :).. Tbx den 13e igen & hoppas nu den lille har flyttat på sig och ligger med magen upp mot min bröstkorg så man kan se bättre :).. I fredags låg hen med ryggen upp mot bröstkorgen så var lite svårt & se & mäta som BM sa :/.. Men nu den 13e hoppas jag att de går bra & att hjärtat är bra också på den lilla & att man kanske kan se vad de är för kön också så man vet vad för kläder man kan köpa :).. Först var vi beräknade 24 april (2015) men de stämde inte på första VUL då visade sig när han kollade höger sidan vart de den 13 maj (2015) & vänster sidan vart de den 12 maj (2015) men de stämde inte heller för nu i fredags fick jag veta att de är den 14 MAJ istället :P.. Men ja som sagt vi får se den 13e hur det går & vad dem säger.. 

#spotify 

 

Ha en riktigt underbar dag & Gott nytt & God fortsättning <>

 

Likes

Comments

Att veta du gick bort igår gör så jävla ont i mig. Att veta att du lämnat oss för alltid är jätte jobbigt :(. Du var som en extra pappa till mig. Du har ju känt mig sen jag var nyfödd, du fanns alltid när min riktiga pappa inte fanns vill säga hela tiden. Jag vill inte förstå att du är borta :(. Vill att du kommer tbx till oss alla och blir bättre och finns här hos oss! Men nu är du hos din mamma och nu får du vila i fred och vaka över oss alla andra och speciellt Daniel din son. RIP Tommy <>

Likes

Comments

Jag har fått se Alice Cooper LIVE! Snacka om att de var det fetaste jag varit med om EVER.. Så jävla glad att jag gick till Liseberg med mamma, moster och min kusin Sonny.. Moster var på Polketen och dansade ifrån 19-23 medans jag, mamma, Sonny, Louise och Viktor var och kollade på Alice Cooper på Stora scen :).. Det var fan mäktigt alltså.. Trodde ALDRIG att jag skulle få se honom live men idag (8/8-12) så fick jag den chansen att kolla på honom! Shiiit, jag ångrar lite att jag gick vid 22:00 då Louise och Viktor gick.. Ville se klart, men Sonny var lite trött också så man fick ju gå :).. Även min älskade kusin Sonny som är 6 år ÄLSKADE ALICE COOPER :D! Så söt är Sonny <>. Tog lite bilder och sånt under konserten :).. Sista halv timmen så var jag, mamma och Sonny vid Polketen och lyssnade på Jive (för dem spelade ikväll). En jävligt lyckad kväll iaf :)..


 

  

Jag och Sonny på Alice Cooper :) <>Jag, Mamma och Sonny på Alice Cooper :).Och här är Alice Cooper LIVE !

Min dröm <> ÄNTLIGEN !Likes

Comments