Jag och min syster var hemma igår och hade en lugn Valborg , drack lite vin och spelade kortspel , riktigt mysig Valborg! Hoppas ni som festade ordentligt inte är allt för bakis idag.

Idag så blir det att åka hem till min faster och grilla och ha ännu en mysig kväll, senare ikväll blir det kanske en utgång på Harrys i stan , får se vad som händer :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta årets Valborg lär vi en lugn kväll, jag och min syster ska umgås massor, dricka några cider i förhoppningsvis värmen, sen gå ner på tivolit i stan på kvällen.

Men till dagens event , började jobba kl 8 imorse, och slutade 14:30 så skönt, imorgon börjar jag 7 istället men slutar samma tid, skönt att börja tidigt så man hinner njuta av dagen efter jobb. Lär förmodligen vara galet mycket varor att packa upp imorgon med och förhoppningsvis lika mycket kunder så dagen går fort :)

Ett tips till er som vill ha ett fartfyllt jobb med trevliga kollegor och mycket skojande är att söka er till Biltema!
Har aldrig trivts såhär bra innan!

Likes

Comments

Har äntligen tagit tag i mitt körkort, börjar köra med körskolan den 25e maj, men fick gå riskettan redan nästa onsdag!

Det är verkligen på tiden, körkort underlättar allt, för det första så slipper man kollektivtrafiken och alla dess problem, sen är det en rejäl frihet att kunna ta sig vart man vill!

Eftersom att jag har svårt för att koncentrera mig när de gäller teori och sådant så är jag orolig över just den delen, och försöker hitta ett sätt som funkar för mig, så att jag inte blir uttråkad och inte lär mig något.

Så om någon av er har något tips på hur man kan underlätta så hör gärna av er!

Likes

Comments

Denna fina klänningen hittar du på madlady.se @madladyse

http://www.madlady.se/kampanj-1/vit-studentklanning-vendela.html

http://www.madlady.se/kampanj-1/benvit-studentklanning-alissa.html

Likes

Comments