Godmorgon! Hoppas allt är bra med er denna söndag:)
Solen skiner här och idag står jobb på schemat i några timmar. Senare tänkte jag bara handla, rensa lite bland mina grejer och gå ut och springa. Japp ni läste rätt, springa🙀måste komma igång med träningen på riktigt igen då det verkligen legat på is länge... typ sen jag bodde i NYC vilket va över 1 år sedan haha.
Ha en härlig dag💛Förresten, hur snygg är inte jackan? Fyndade den inne på H&M

Likes

Comments

Sweatshirt-Kenzo/omlottkjol-Forever21/stövlar-Aldo

Likes

Comments

Ni glömmer väl inte att ni får 20% rabatt med koden "angelicaw20" när ni signar upp för en glossybox?🙃
I samarbete med glossybox

Likes

Comments

Kär i min nya klänning från Nelly.com

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag inte riktigt känt mig som
mig själv. Jag går runt och grubblar över saker och har rent allmänt varit väldigt deppig.
Där finns absolut inget och va nedstämd över då jag borde va som gladast nu när det händer en massa nya och roliga saker i mitt liv. När man är inne i såna här perioder är det så sjukt viktigt med vilken inställning man har. Antingen låter jag allt förfalla nu eller så accepterar jag läget, släpper alla dåliga vibes och tar nya tag.
Jag föredrar nog det sista😌
Jaha detta blev ju bara lite ego pepp till mig känner jag haha. Hoppas ni alla har en bra lillördag💙hörs till helgen igen med lite ny härlig energi!

Hur fin är inte utsikten? Helt magisk☀️

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag haft lite ledighet så passade på att ta mig ut och kolla runt i stan. Jag har bara varit här 2-3 gånger innan så allt känns väldigt nytt och ovant, men det gillar jag😉kände mig verkligen som en turist som tyckte allt va så spännande haha
En promenix på 10 km fick avsluta dagen och nu ligger jag nerbäddad i sängen och taggar lång jobbdag imorgon! Hoppas ni haft en härlig helg ⭐️

Förresten, hur söt är inte denna toppen? Ni hittar den på Gina Tricot

Likes

Comments