Har du tänkt på en sak? Ibland förhastar man sig. Man blir arg, slänger en spydig kommentar, lätt irriterad osv. Helt i onödan. Allt för snabbt. Jag märker de inte ofta längre. För jag bor själv jag gör precis vad jag vill när jag vill och har tunnelbanan precis utanför dörren.
Jag har butiker, vänner och fantastiska platser bara ett stenkast bort. Men när jag kommer hem delar jag hem med hela familjen igen, ingen bil, långt från mycket & många.
Man vill att allt ska va perfekt, sitta perfekt och bara vara helt som vanligt. Sen om "som vanligt" var precis som innan man flytta eller om "som vanligt" är som livet i Oslo. Det är en svår fråga.
Men det ända jag vet är att jag vill alltid att mina vistelser här "hemma" ska vara perfekt på alla plan. Men de är dem inte. Nu menar jag inte att jag inte har de bra jag har de helt amazing här i Sverige men man kan inte gå runt och ha ångest för att man sa något tyket till mamma eller valde fel ordval till en vän. För de va väl min vardag förut. Men nu är den inte så för jag har inte de runt om mig på samma sätt längre. Jag kan inte reta upp mig på vissa människor längre jag kan inte störa mig på vad någon säger. För jag är helt bortkopplad från den världen när jag är i Oslo. Kanske svårt för vissa att förstå. Men egentligen är det enkelt. Du flyttar, du byter hem, till och med får du en annan familj att bo med, du får fler vänner, du får en ny stad att utnyttja, du får känna på saknad... ja egentligen är det väl inte så konstigt att man förändrar sig då. Lever på olika sett beroende på vilket land man kallar hem.

Men jag undrar så mycket hur de kommer bli och hur de kommer kännas när jag flyttar hem igen. Speciellt nu när tiden går så fort.

Idag har jag iallafall varit på spa med mamma, mormor och morfar, hur mysigt som helst!!
Det blir fler gånger!
Imorgon kommer Camilla hit på förmiddagen och sen ska jag till Skene för att möta upp min saknade Angelica och därefter plocka upp Iza & Tindra för att åka vidare till Leos lekland i Borås! Det blir mysigt!

Likes

Comments

Nåväl klockan slog precis 12 och jag är inte alls trött. Eller så är jag de, men kan inte sova!
Bussresan gick mer än bra, snabbt och smidigt. Kom hem till kalas här hemma, lasagne och jätte god tårta!
Sen satt vi uppe och tjöta tills typ nu.
Imorgon väntas en lugn dag, jag har lovat lillemannen brevid mig att vi ska gå en promenad i Sätila och leta Pokémon. Sen funderar jag på att rensa bland alla mina lådor på loftet. Eller iallafall börja. Tror de är mycket att slänga där.
Vill ha ordning innan jag den dagen flyttar hem mina grejer igen.

Annars somsagt, lugn dag, på söndag börjar späckade schemat!! Haha, men jag ser så fram emot de!! 😍 ska träffa massa fina och saknade vänner.
Andas ut? Vem behöver de, de gör jag lagom tills jag går i pension eller nått. Haha!

Skämt och sidor klart man ska ta de lugnt också, men de gör jag mellan varven. Jag älskar att umgås och vara med vänner så självklart kommer jag att göra de även denna gången jag är hemma!!

Hoppas alla haft en fin fredag.

Likes

Comments

Herregud, torsdagkväll. Jag säger det IGEN. Tiden springer iväg. Tittar in här allt för sällan men de är för att jag inte alltid har tid eller lust att skriva.
Hänger mestadels med Clara (vilket är något jag gärna skriver tusengånger) för är så glad att jag har henne & Victoria här! Men somsagt dagarna trallar på.

Idag har jag däremot träffat en ny tjej som också är Aupair här - Sanna. En go tjej från Umeå, drar mig tydligen till norrlänningar ja... haha! Vi fikade och strosade runt i affärer. Ska "tyvärr" till Sverige imorgon annars hade jag gärna hängt mer med henne nästa vecka, hon är helt ny här! Så kuligt och visa runt, man gör och går till ställen av rena farten nu. Man tänker inte alltid på att man själv var där hon är nu, för bara ett par månader sedan.
Längtar dock till våren, finns så mycket mer och njuta över då! Men Oslo är fint året om!

Så imorgon mina vänner reser jag till Sverige för 10 dagars sportlov. Så förmodligen kommer de eka tomt här då. Kommer ha fullt upp men också tatt mig ett par dagar som jag bara ska njuta och ta det lugnt på.
Ska bli kul att komma hem till familjen och alla vänner. Ser så fram emot de!!
Imorgon fyller även min fina mamma år. Så får iaf 1,5 timme tillsammans med henne på hennes födelsedag. Så blir de när man bor långt bort! Tror hon överlever!

Hoppas alla får en fin fredag & helg! Så hörs vi när vi hörs!

Likes

Comments

Är helt såld, magisk film!! Så bra va den!
Längtar till 3an!
Haft en mysig eftermiddag med Camilla ❤

Men nu ska det bli skönt när bussen till Oslo kommer 18.45. Slappa på bussen, äta lite och bara tänka på allt.
Jag är lyckligt lottad över alla runt omkring mig, men vissa gör mig så ledsna och jag vet inte. Kanske är de avståndet från dem som gör att man tar allt extra hårt.
Vad vet jag.
Ha en fin söndag.

TUR JAG HAR ER!

Likes

Comments

Ja idag har vi firat mitt äldsta hjärta, 7 hela år!
Avslutade kvällen med mello! Helt rätt låtar som gick till final och andra chansen! Tjoho!
Imorgon väntas Pinchos + bio med Milla! De blir mysigt!
Senare på kvällen åker jag tillbaka till familjen i Oslo. Längtar efter mina vänner där nu! Dom gör hela min vistelse i Oslo helt amazing!!!

Förövrigt ringde faster från Thailand innan! Hon ser ut att njuta!

Likes

Comments

Tjoho!! Känns skönt!

Påtal om stjärntecken så är jag sugen på att tatuera in mammas och pappas på ett eller annat sätt på ett eller annat ställe. Blir nog min kommande tatuering. Vad tror ni? Hiss eller Diss?

Likes

Comments

Idag mår jag bra, idag är jag lycklig och glad. För stunden precis just nu känner jag iallafall så.

Det är massa snö utanför mitt fönster och jag har börjat packa för min weekend hemma i Sverige i helgen, åker redan torsdag kväll. Och eftersom de redan är tisdag kväll så är det inte särskiljt långt kvar. Kände dock tidigare idag att jag trivs riktigt bra här nu när snön äntligen landat. Allt blev så ljust och fint!

Men på fredag väntar begravning så jag måste åka hem dessutom fyller mitt största hjärta 7 år på lördag! Vart tog de sju åren vägen?

Och nästa vecka den 17e går jag på sportlov så antingen åker jag hem då eller så kommer pappa m familj på besök så åker jag hem med dem på söndag kväll isåfall. Oavsett vad så går jag på sportlov då och det tackar man ju inte riktigt nej till!!

Likes

Comments