Header

När jag var i Skövde med bästi så shoppade jag på mig lite som sagt. Och tänte visa vad jag köpte! Köpte ävem trosor men orkade inte ta kort på dom hahah.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår åkte jag till bästisen som var i Skövde eftersom hennes pojkvän har köpt en lägenhet där. När jag kom dit gick vi direkt på shoppingen så vi gick till Elins esplanad och kikade lite och jag hittade lite saker hihi, men tänkte visa det i ett annat inlägg. När vi hade shoppat klart gick vi tillbaka till lägenheten och dumpa av oss påsarna för att sedan gå ut och gå en sväng, på vägen passade vi även på att köpa oss varsin latte, så gott. När vi hade gått klart vår promenad så var jag tvungen att åka hem för att göra mig redo för sängen. Tack för en supermysig dag bästi!

Likes

Comments

När jag var på stan med mina systrar härom dagen köpte jag även lite saker. Så tänkte visa er vad jag köpte!

strobing stick // almanacka // puderborste // choker // skjorta // topp

Likes

Comments

Igår var jag och mina två systrar på stan pch shoppade lite, vi passade även på att ta en lunch på Bella mi. Båda mina systrar åker nämligen iväg så vi hade lite kvalletid tillsammans. Min ena syster åkte idag, hon åkte till Australien och min andra syster åker på tisdag och hon åker till London för att plugga. Fy bubblan vad jag kommer sakna dom två, älskar dom så otroligt mycket!

Likes

Comments

Tänkte visa en liten del av vårt sovrum för har ju inte visat det för er ännu. Allt är nytt, sängen är ny, borden, lamporna på sängborden, överkastet, ja allt! Och jag är supernöjd med det.

Likes

Comments

Vi har verkligen haft en toppen vecka på Kreta och nu är vi hemma i Lidköping igen. Har verkligen varit en behövlig vecka, att vara lite ledig, så skönt! Och gud vad fint det var, så nöjd med alltihop så tänkte bjuda på lite bilder från semestern!

Likes

Comments

Ja vad ska man säga? Jag kan inte ha det bättre, får tillbringa tid med min älskling i ett varmt land som bjuder på sol varje dag. Rosé vin, cider, vitt vin och bubbel är ju inte heller helt fel att dricka när man ligger ute i solstolen. Jag njuter och jag mår så bra!

Likes

Comments

Just nu sitter jag ute på verandan i Makrigialos i Grekland. Och gud vilket fint rum vi har, började ju redan bra när man kommer till dörren och det står "royal family", haha ne men det är superfint och vi har en egen pool precis utanför dörren så har verkligen inget att klaga på. Fint väder, fint sällskap och ledighet, perfekt!

Likes

Comments

Igår hade jag spakväll med min fina catrin. Vi gjorde ansiktsmasker, epilera benen, basta och allt där emellan. Superskönt och nu är jag verkligen redo för Grekland i morgon. Tack för en supermysig dag bästi!

Likes

Comments

Köpte två nya produkter ifrån märket oriflame. Köpte en body lotion som innehåller argan olja som ska vara bra för huden, sedan köpte jag även en mascara och jag har redan hunnit testa den och jag kan säga att jag gillar den redan supermycket!

Likes

Comments