Header

Jobbar kväll idag så passade på att åka till gymmet på morgonen och körde ett benpass och det gick så grymt bra. Vet inte vad det var med mig men tog sjukt mycket mer i vikt på övningarna än vad jag brukar och kände ändå samma i benen. Så hoppas på en rejäl träningsvärk i morgon. Nu ska jag strax bege mig iväg till jobbet så får ni ha det bra, pöss!

Likes

Comments

Sitter just nu och chillar i mina 5 minuter innan jag ska åka iväg till jobbet. Är så sjuuukt trött just nu.. men det är bara att kriga på!

Igår i allafall, åkte jag till gymmet lite efter jobbet och körde bodyattack och det var en ny realese nu och fy vad jobbig men fyfasen vad roligt det var!

Likes

Comments

Igår hade jag en grym kväll med mina grymma jobbarkompisar. Idag mådde man dock mindre bra men hahaha va fasen det är det värt. Har slängt i mig lite frukost och lunch och ska strax bege mig av till ishallen med catrin för att kolla när pojkvännen spelar match.
Hoppas ni haft en fin helg, puss!

Likes

Comments

Precis hemkommen och sitter just nu och käkar lite. Har varit hos läkaren i morses innan jobbet, sen jobbade jag och sen skyndade jag mig iväg till göteborg för att göra ett ärende och nu är jag hemma igen. Kommer nog gå och lägga mig tidigt idag, är så sjuuukt trött redan och klockan är liksom 20 i 9.. hahaah aja pöss!

Likes

Comments

Ja, jag har också gått i fällan. Jag har börjat titta på skam. Jag intala mig själv i början att jag inte skulle börja titta på serien därför jag är så efter med att börja kolla på den men för ungefär en vecka sen bröt jag den intalningen, och nu älskar jag det.

Hahaha så igår åkte jag till gymmet med izabell och jessica och när jag kom hem kollade jag på skam hela kvällen tills jag och la mig och sov.

Likes

Comments

Igår var jag och jessi på det nya stc gymmet här i stan och jag måste säga att jag blev ganska besviken. Det var mycket mindre än vad jag hade föreställt mig och det kändes som man stog typ på varandra när man tränade.. jag håller mig nog till det gamla stc gymmet framöver men kul i allafall att dom har utvecklats här i lilla lidköping!

Likes

Comments

Härom dagen när jag och hessi hängde så bestämde vi oss för att göra lite sallad till lunch och fy bubblan vad gott det var. Det var seriöst den godaste salladen vi båda hade ätit någonsin i hela våra liv, hahah det var sjukt.

Nu ska jag strax bege mig iväg mott jobbet och efter jobbet ska jag dra till gymmet är det tänkt, puss!

Likes

Comments

I torsdags jobbade jag till 11 och det var så skönt att bara jobba halvdag. Så då passade jag och catrin på att ses en sväng och gå ut och gå lite uppe i råda i det fina men mycket kalla vädret.

Sedan åkte jag och jobbade vid halv 6 och när jag slutade åkte jag och träffade jessi och aggu och det slutade med att vi var på stadt med lite väl mycket alkohol i oss. En så grym dag!

Likes

Comments

Idag efter jobbet hängde jag med aggu och jessi, vi åkte till bulls och hämtade hem mat som vi sedan tog med hem till för mig och käkade samtidigt som vi satt och snackade om allt möjligt. Vad jag gillar mina tjejer!

Likes

Comments

Nu är 2016 över och 2017 har nu anlänt. 2016 har dock varit ett hyfsat år, har insett mycket och börjat prioritera bättre. Men jag tackar ju ikte nej till ett ännu bättre 2017.
Ni får lite bilder från nyårsafton, som spenderades med bland annat min älskade pojkvän.

Likes

Comments