Nu är han äntligen hemma och jag är så lycklig man kan bli, det har verkligen blivit en klockren träff mellan oss alla tre. Det känns som om han redan vart här hur länge som helst vilket är ett gott tecken på att han trivs med sin nya familj. Vi har för det mesta spenderat tiden ute på gräsmattan i skuggan, det är för varmt inne tycker Kane. Nätterna har gått hur bra som helst, han har somnat med en gång utan ett ljud och vaknat några fåtal gånger under natten. Jag är verkligen så imponerad av den här hunden som finner sig i allt, inte bryr sig så mycket om det som är omkring utan mest njuter av livet. Ljud reagerar han på men inget mer än så, det är med andra ord en självsäker hund.

Igår åkte vi hem till min mamma och pappa för att se hur Kane var mot katten Alfons, han är van katter sen tidigare så det var verkligen inget speciellt. Sen slog han sig ner på gräsmattan och vilade. Jag tror att de två kommer växa ihop och få en fin relation, det vore i alla fall det optimala. Bilresan gick också hur bra som helst, så duktig.

Annars gör vi inte så mycket under dagarna mer än att vila och busa, vilket vi båda bara älskar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Nu är det bara nio dagar kvar tills vi ska hämta upp våran Kane. Kane är en Golden retriever valp som kommer från en kennel i Säffle som heter Whoopis. Det är en mycket seriös kennel där man hela tiden får tips och råd om allt möjligt vilket jag värdesätter eftersom det här är min första egna hund. De har otroligt många fina meriter i bagaget och fortsätter att samla på sig utställning efter utställning. Jag känner mig väldigt trygg med mitt val av kennel, kunde inte bli bättre. Jag har alltid velat haft en egen hund och nu ska jag äntligen få det, kan inte riktigt ta in att en valp flyttar in hos oss om dryga veckan. Det är mycket jobb med en hund men jag är villig att lägga ner den tiden det krävs, det måste man om man ska köpa hund. 

Jag väljer att starta upp en blogg på grund av att jag vill i framtiden gå tillbaka och läsa samt att minnas och se vår utveckling tillsammans. Det är även kul för nära och kära att gå in här och kika på vad det är som händer. 

Nu fram tills valpen kommer hem till oss kommer inte uppdateringen vara den bästa

Likes

Comments