Postad i: Livet, Smink, Vardag

Hej! Har inte bloggat på hela helgen och det är helt enkelt för att jag har prioriterat mina vänner. I fredags var jag hela kvällen hos Steves. Vi sjöng och rökte vattenpipa som alltid då jag är där, bästa. Sen skjutsade jag honom till en fest och jag for hem för att invänta Tia som kom till mig efter sitt jobb. Då hon kom bestämde vi på 10 minuter att vi skulle till krogen och dansa så det gjorde vi och jag kom hem 04. Kul kväll!
I lördags var det revydags och jag körde hem till mammas, sen klockan 19 for vi på revyn. Den var bra!
Körde till Vasa sen och var ute med Tia och Haron hela natten. Kul kväll det också!
Igår var det söndag och jag vaknade fucking 16.30. Hjälp. Tia kom till mig, vi for och åt, vi for ut, vi for till Steves, kom hem 05 imorse.
Idag ska jag städa, tvätta, och ikväll ska jag sova i tid för att försöka svänga tillbaka mitt dygn för imorgon ska jag jobba på dagis.

Likes

Comments

Postad i: Livet, Vardag

Denhär veckan är minst sagt spontan. Till exempel här om natten när jag, Tia och Steve hade tråkigt så for vi till Seinäjoki på en kaffe till ABC. Haha. Kul var det iallafall! Kom väl hem ca 6 på morgonen. Tia har sovit hos mig nu två nätter och flera blir det helt säkert. Man är bara ung en gång, let's make some memories!!!


Likes

Comments

Tia är äntligen hemma från sin trip till Helsingfors, så 2.30 igårnatt hämtade jag henne från tågstationen och sen dess har vi varit så gott som oskiljaktiga. Vi var hos en kompis till 7.30 imorse och tittade på skräckfilm. Nu har vi varit och käkat och nu ska vi bara se vad kvällen och natten har att erbjuda!

Likes

Comments

Idag är det lördag och jag vaknade 12. Några timmar senare körde jag iväg till mammas och här har jag varit sen dess. Jag körde mamma + sambo på fest och jag stannade där en stund också och umgicks. Ikväll ska jag bara ha Modern Family- maraton med mig själv och hunden. Bra så!

Likes

Comments

Postad i: Livet, Smink, Tips, Vardag

Hej!!! Vad länge sedan, jag har saknat er! (lol typ 4 läsare)

Jag tänkte iallafall börja blogga igen, det är ett roligt tidsfördriv. Sen har det ju hänt såååå mycket kul på sistone också, så jag har mycket bilder att visa er! Dock bara snapchatbilder typ, men iallafall. Dethär med att blogga är verkligen som allt annat för mig, det går i perioder. Ibland vill jag skriva 3 inlägg per dag, ibland vill jag skriva ett inlägg per månad. Sjuuuuukt oklart, precis som mig. Oh well, jag orkar inte skriva detaljerat om vad jag har gjort de senaste veckorna, kan bara säga att jag har haft det jättejätteroligt. Det har hänt så sjukt mycket i mitt liv så jag förstår det inte ens själv.

Likes

Comments

Postad i: Livet, Vardag

Förra veckans torsdag var jag på halarkalas med mina klasskompisar. Det blev ett väldigt spontant beslut för mig att åka med men vilken tur att jag gjorde det för det var en sjukt kul kväll. Dock blev jag ju sjuk efteråt, men kanske det var värt det. På förfesten har jag tydligen tagit selfies med hälften av gänget så jag kan bjuda på de bilderna, haha!

Likes

Comments

Postad i: Smink

Äntligen börjar jag bli frisk! Ska försöka orka iväg till skolan imorgon igen. Har varit borta två dagar och det är två dagar för mycket. & så är det ju så himla tråkigt att bara vara hemma och ligga i soffan/sängen... vill hellre vara med vänner!
Hursomhelst, i lördags hade jag en bra sminkdag, även fast jag efteråt fick feber och tvättade bort allt haha.

Likes

Comments