Header

Jag är så sugen på att byta ut mattan vi har under matbordet. Kanske mest för att den faktiskt legat där i nästan två år nu.. jag har bara tyckt att den haft sin givna plats där men förnyelse är ju trevligt 🤷🏼‍♀️😊

Har ni tips?

Likes

Comments

Hej allihop! Här har det varit en paus eftersom jag spenderat några dygn på Island! Helt klart en annorlunda och speciell resa som kanske inte hade blivit av om det inte vore för omständigheterna. Företaget jag fotar åt bjöd med alla sina fotografer på en kick off, så vi spenderade tre dygn fyllda med aktiviteter så som blå lagunen, vattenfall, glaciärer, nationalparker och såklart Reykjavik!

Som land kan jag känna att jag är färdig med Island, men är väldigt glad över att jag fick möjligheten att se det. Det är något jag velat göra i mitt liv, men eftersom jag kanske inte är den största friluftsmänniska som finns så är en del aktiviteter inget för mig. Reykjavik var verkligen en mysig stad men som man kanske kan förstå rätt liten, man går igenom staden på inte allt för lång tid men det finns gott om restauranger, barer, caféer och faktiskt en del shopping också!

Bjuder på lite annat än inredningsbilder för den här gången 😬

Likes

Comments

Annons!

Eftersom att Ellos har 20% på all belysning tom den 16/10 så finns det en hel del kap att göra just nu. Jag har ju lite av en kärlek för lampor och senast ikväll stod jag här hemma och tänkte att ja, vi har ju en hel del lampor. Och det är precis det som gör det extra mysigt på kvällen. För mig är det jätteviktigt att kombinera rätt sorts belysning som klarar både funktion och stämning.

Jag är personligen ganska trött på nakna lampor som lyser gul/orange och väljer ofta vita skärmar som reflekterar ljuset fint. Allra helst om dom ska stå i t ex fönster. Vill man däremot ha en lampa som detalj där man i övrigt inte har behov av att lysa upp så mycket så kan en dämpad skärm i svart eller något tjockt tyg som sammet vara superfint.

Alla lampor hos Ellos hittar ni HÄR och nedan listar jag några guldkorn ✨

Lampskärm i sammet HÄR Pallas taklampa HÄR Gross taklampa HÄR

Hero taklampa HÄR Ricky spotlights HÄR

Sicily taklampa HÄR Abbey bordslampa HÄR Thelma vägglampa HÄR

Boutique pendel HÄR Salong bordslampa HÄR

Grace taklampa HÄR

Likes

Comments