Header

Jag har haft ett tufft år men känner mig för första gången på länge riktigt lycklig. Sociala medier är ju ganska dömande och jag brukar inte vilja dra så mycket om hur jag egentligen mår. Av den enkla anledningen att ni ju inte känner mig och jag vill hellre sprida positiv energi än negativ. Så därför är det först nu jag delar med mig lite av att det varit många motgångar, just för att dessa lättat och livet känns snällare nu. Som att vinden blåser i rätt riktning. Det känns fantastiskt!

Det verkar som att det kommer att rulla in en del jobb framöver. Flertalet företag frågar om fotografering för både miljö- och produktbilder. Något jag verkligen brinner för. Med detta sagt, jag ser fram emot inskolning för våra småtjejer, tillbaka till förskolan för stora och att hösten förmodligen kommer att bjuda på väldigt mycket roligt.
Framförallt så har vi bara 2,5 vecka kvar till vårt bröllop! Det känns helt GALET och jag börjar verkligen sväva på små rosa moln! Jag är så laddad inför bröllopet och vill inget hellre än att den dagen ska vara här, även om jag vill hinna njuta så mycket det går redan innan 🙈😀


Kram och god natt till er ✨

Likes

Comments