Idag startade vi dagen med frukost på hotellets brygga vid Saigonfloden. Det var lite mulet men det sprack upp några timmar senare och blev sol och över 30°.

Sen blev det lunch på vårt favorit-Pho-ställe. SÅ himla gott! Älskar verkligen alla färska örter, chilis, böngroddar och såser som man får på sidan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om trafiken i Ho Chi Minh är kaos i vanliga fall är det inget i jämförelse med hur det var igår kväll.

Är så lycklig över att jag får inviga ännu ett år med mannen i mitt liv.

Cirka 100 000 människor på torget som dansade, apl.de.pa uppträdde och vi var mindre jetlagade än förra året(hehe) så kvällen var verkligen helt fantastisk! Har ni funderat på att åka till Vietnam- åk till Ho Chi Minh City och gör det över nyår!

Likes

Comments

Efter en resa på drygt ett dygn är vi äntligen framme i Vietnam och Ho Chi Minh City. Det känns nästan som att vi aldrig åkte hem efter förra gången vi var här. Så fina och trevliga människor överallt och vårt boende var verkligen över förväntan den här gången! Ska visa det sen:)

Likes

Comments


Jag fick en ny Glossybox i veckan!
Jag gillar verkligen idén att få testa nya skönhetsprodukter som man kanske inte hade köpt i vanliga fall och få hitta nya favoriter. Stort pluss är den fina inslagningen, känns så lyxigt varje gång!

Likes

Comments

Två dagar kvar till julafton och en vecka kvar till Vietnam. Helt sjukt vad året har gått fort.

Idag jobbar jag ett riktigt långpass, 08:30-21:00. Sen ska jag hem, kanske blir en sväng på gymmet, annars bara ta det lugnt och mysa med pojkvännen.

Likes

Comments

Idag är det bara 9 dagar kvar tills vi äntligen får semester. Som jag skrev tidigare åker jag och min kille till Vietnam för tredje året i rad och den här gången stannar vi i en hel månad- ska bli så skönt! Vi ÄLSKAR mat och vietnamesisk mat är verkligen det bästa vi vet så vi längtar så himla mycket till att bara kunna gå runt hela dagarna och småäta och smaka på nya saker, haha!

Vi landar i Ho Chi Minh och stannar där knappt en vecka innan vi åker vidare till Da Nang och Hoi An. Efter ca. 2,5 veckor ska vi möta upp några vänner i Nha Trang där vi hyrt en villa vid stranden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1. Saknar verkligen att göra naglarna, känner mig aldrig så fräsch som när jag just har fått dom fixade.

2. Mina nya favoritsneakers. SÅÅ sköna och snygga!

3. Var på Runt Hörnet med Niklas. Dom kör mellanrätter så vi var fortfarande hungriga efter maten och beställde in en chark- och en ostbricka.

Likes

Comments

Det finns inte så många bra matställen förutom hamburgare och sånt i gallerian där jag jobbar så jag har oftast med mig matlåda hemifrån. Men de gångerna jag köper lunch väljar jag oftast Sen Street- SÅ god mat! Idag blev det yakiniku!

Likes

Comments

SOON- VIETNAM


(Bilder från förra året)
Om exakt tio dagar är vi äntligen tillbaka här igen. Vietnam för tredje året i rad. Denna gång stannar vi en månad och ska hinna besöka Ho Chi Minh (igen), Da Nang, Hoi An och Nha Trang.

Likes

Comments

Angelica Sellstedt 23 år, född i Vietnam men både uppväxt och bosatt i björkarnas och studenternas stad, Umeå.

Jag jobbar heltid och på fritiden spelar jag fotboll i division 1.

Här kommer jag blogga om mitt liv och allt som jag tycker är kul och intressant såsom t.ex. inredning, kärlek, mode och resor.

Hoppas ni tycker om min blogg! :)Likes

Comments