Idag var hela klassen på universitet för att gå på massa föreläsningar. Hade egentligen tänkt gå på föresläsningen om polisutbildningen men den var på eftermiddagen så det var inte värt. Så runt elva tiden så kom Adam och hämtade mig. Sen bjöd han på kina buffé.

Likes

Comments

Idag efter skolan så tog jag och Adam en promenad i det fina vädret. Vi brukar aldrig gå på promenad men vi ska försöka göra det så ofta som möjligt. Det är otroligt härligt att vara ute och gå, även fast det är så kallt. Man känner att man börjar må bättre redan efter första gången.

Nu har jag precis duschat och ska gå upp och fixa lite frukt sallad åt oss.

Likes

Comments

Tänkte tipsa om min fina vän Emmys blogg. Hon bloggar om allt från vad hon gör på dagen till tips om olika saker. Jag brukar gå in flera gånger om dagen för att se om hon har skrivit nåt nytt. Hon är 19 år och bor i Nyköping med sin pojkvän. Hon hade nyligen en liten paus, men sen kom hon äntligen tillbaka och strax efter det så började även jag blogga igen.

Hoppas verkligen ni tittar in på hennes blogg, för det förtjänar hon.

Likes

Comments

Har haft en väldigt bra dag idag. Skola fram till lunch och sen blev det att åka hem. Har bara kollat på serier och myst med min pojkvän enda sen jag kom hem. Vi hade så mycket att se, så det var skönt att äntligen bara få tid till varandra och kolla på massa olika serier.

Nu ska jag kolla på en ny serie som har kommit ut som heter Big little lies. Det är massa kända skådespelare med, bland annat Alexander Skarsgård, Reese Witherspoon och Shailene Woodley.

Likes

Comments

Den här helgen har varit bra. Min pojkvän jobbade igår medan jag var hemma och kollade på serier. Brukar oftast följa med men igår orkade jag inte. Jag tror att jag hade somnat till innan han kom hem, men jag är inte säker.

Nu ikväll var vi och köpte godis och sen la vi oss och kollade på film. Nu ska jag se ett avsnitt av The Originals och sen har jag tänkt sova.

Hoppas alla har haft en bra helg!

Här får ni en bild på mig och min pojkvän från nyår.

Likes

Comments

Helgen är äntligen här och jag har märkt att jag uppskattar det mycket mer nu när jag går i skolan. Kvällen har spenderats framför massa olika serier. Sett lite själv men även fått se lite med min pojkvän.

Just nu ligger jag och kollar på The Originals. Har hamnat så otroligt långt efter i den här serien så kände att jag måste kolla ikapp lite. Är fortfarande i början av säsong tre, vilket sändes i slutet av 2015.

Hoppas alla får en trevlig helg!

Likes

Comments

Hittade den här listan på Emmys blogg, så tänkte att jag snor den och gör den själv.

Vad skulle du aldrig....

Äta? Fisk

Dricka? Kaffe, har provat det och tycker det är otroligt äckligt

Skoja om? Allvarliga saker

Ha på kroppen? Jag vet inte riktigt, det har jag aldrig tänkt på

Vilja uppleva? Simma med hajar

Kunna arbeta med? Polis tror jag

Säga nej till? Godis och sånt gott

Googla? Jag googlar allt så

Göra offentligt? Göra mina toalett besök

Blogga om? Kränkande saker

Vad hittar man alltid/ofta...

På ditt skrivbord? Har inget skrivbord, så ingenting

Under din säng? Kläder och damm

I din jackficka? Snus och pengar

Bakom din kylskåpsdörr? Allt möjligt

Vid sidan av ditt handfat? Tvål

Högst upp i din bokhylla? Massa böcker och filmer

Längst ner i tvättkorgen? Oj, det vet jag inte

Framför näsan på dig? Mobilen

I dina tankar? Så mycket olika saker hela tiden

Likes

Comments