Idag är det måndag och studiedag, och efter helgens förkyldning, hosta och feber passar det mer än bra! Gårkvällen bestod av julmys hemma hos Julia. Efter en hel del frossande och skratt landade jag hemma i sängen vid 21-tiden.

Planen idag var att spendera dagen tillsammans med Johanna, men min kropp sa ifrån och jag hamnade hemma i sängen istället. Dagens planer blev därför inte så speciellt spännande. Nu ska lite psykologiplugg bockas av och sen blir det en lugn kväll för min del då jag håller tummarna för att jag är frisk imorgon! Kram


Likes

Comments

Hej på er!! Här har vi ett par bilder från förra veckans resa till Stockholm! Dessa dagar bjöd inte bara på studiebesök i Riksdagen och på utrikesdepartementet, utan även snö, fika i mängder & en middag på TGIF

I skrivande stund har jag precis lagt ner datorn, plugg stod på schemat då vi har inlämning i samhällskunskap på fredag. Har även försökt klicka hem lite julklappar, 1a advent redan på söndag?! Som jag längtar!!

Ha en fortsatt din kväll, kram!

Likes

Comments

Hej på er!!

Efter många om och men finns även jag här på nouw, vilket ska bli både spännande men också väldigt roligt. Jag tycker att det är kul att blicka tillbaka på ögonblick, minnen och det som jag själv upplevt och gått igenom, och det kanske delvis är därför som jag fastnat med det här med bloggandet. Så välkomna och vad roligt att just du hittat hit!

Likes

Comments