Det bästa med att ändå börja skolan är att man kommer in i så bra rutiner och vardagen börjar smått komma på plats. Annorlunda för denna gången är väll ändå att jag åker till Kalmar varje dag, det är den enda nackdelen med att inte bo på internat..
Sen är de ju hur jag frivilligt kan gå upp vid 03:30 varje dag när Oskar gör det. Han kör förbi mamma och pappa påväg till hans jobb så då lämnar han av mig och Lina där så hon slipper vara själv, så en baktanke finns ju i att gå upp mitt i natten.

Schemat när vi först fick de förra veckan fick mig att gå lite i bitar till en början. Det stod nämligen att vi gick till 16:40 på tisdagar, då hade jag aldrig hunnit att träna på kvällen och orkat gå upp vid halv fyra dagen efter. Så efter en diskussion igår med min lärare kom det fram att vi slutar vid 14:35 istället, underbart! Och jag har även sovmorgon på måndagar och vi slutar senast 15:40. Så jag är mer än nöjd med schemat!

Vi kommer att få våra datorer denna veckan men troligen i slutet. Så just nu kommer jag blogga ifrån mobilen och när jag är hemma hos mamma och pappa och har lite tid över kan jag nog blogga från en dator. Oskar och jag har nämligen inget wi-fi i det nya huset än vilket för de lite svårt.

Bjuder på en dagsfärsk selfie och en bild på huset.

Likes

Comments

Jag säger gång på gång att jag inte ska börja blogga igen och att det inte är något för mig. Men sen när jag sitter och läser andras bloggar och inspireras så blir det ändå att jag hittar tillbaka till bloggandet. På nouw.com är jag relativt ny och förstår inte riktigt hur jag ska göra men det kommer nog med tiden. Där emot så jag jag bloggat ett par år på blogg.se. Min gamla blogg på blogg.se heter peterssonangelica.blogg.se om det är någon av er som vill se tillbaka i tiden.

Nu är jag i vilket fall här och tänkte börja blogga i den mån som jag hinner med. Jag går ju nu på gymnasiet igen och denna gången på Lars Kagg skolan inne i Kalmar. Linjen som jag har valt är kanske inte självklar för en tjej, det är nämligen inriktning bygg och anläggning. Många frågar mig då om jag ska bli målare, men nej så är det inte. Jag funderar på att bli antingen murare eller snickare. Och det är inte så vanligt med en tjej i klassen då vad jag har förstått.

Nu är det måndag morgon igen och andra veckan på Kagg närmar sig. Jag är mer än taggad på skolan nu och jag trivs bättre än jag hade trott både i klassen och på skolan.


Likes

Comments