Header

Tänkte dela med mig av pinsamheter som skedde under mig graviditet med T. Alltså då menar verkligen PINSAMHETER! Som många definitivt inte skulle dela med sig av men alltså jag bryr mig inte om vad andra tycker & sen kan de liksom vara roligt att se tillbaka på & en rolig läsning, jag bjuder helt enkelt på detta för jag är säkert inte ensam!

Men jag kissade på mig ett flertal gånger under graviditeten med T, vilket var så himla jobbigt för hon tryckte så jäkla mycket så jag hann liksom inte & det spelade ingen roll om jag sprang till toaletten! Och värst var ju när man spydde under första tiden, knep å knep men kissade ändå ner mig. Hahah fy bubblan!

Sen var de en gång vi åkte till förlossningen för jag hade enorma värkar och hade de så jobbigt å andas igenom dom plus så tömdes min mage hela den dagen så de kändes som om de var på gång liksom så åkte in på kontroll allting såg bra ut men tappen var påverkad men inget annat så när vi var klara där bestämde vi oss för att göra ett besök på Valbo o kolla lite i affärer innan vi skulle hem. Jag hade så ont å svetten rann på mig och sen sattes värkarna igång igen som bara var förvärkar men dom gjorde så ont så inne på H&M stod jag och flåsade för fullt, svett rann obdär kom en värk och jag kunde fan inte hålla mig och jag springer för fullt å skall till toaletten och jag skriker på J att jag hinner aldrig fram alltså.. och jag seriöst bajsade på mig, tårarna rann och hittade toalett, fick tvätta mig, slänga kläderna och J fick köpa nya kläder åt mig. Hahah Fyfan alltså. Att en värk liksom kan göra så man inte längre kan hålla sig men jag var super dålig i magen den dagen så 😂

Sen har vi fått stanna bilen för att jag behöver spy o bilar åker förbi och bara glor sönder på mig vilket jag tycker är pinsamt. Liksom där står jag och spyr 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Blev inspirerad från Kissies inlägg där hennes kille svarar på frågor om henne och hon om honom. Så tänkte göra lika fast med andra frågor också.. :) Jag och min man har ju varit tillsammans sen 2012 ju så han borde veta de mesta tycker jag!
Men nedanför hans svar svarar jag om han har rätt eller fel, och såklart det rätta svaret. Imorgon kommer ett inlägg där jag svarar på frågor om honom :)
1. Vad dricker hon helst?
Joel: Cola alla dagar i veckan 🙈
Angelica: Ja de stämmer Hahah 😳


2. Vilken typ av film gillar hon?
Joel: Kärlek och american pie
Angelica: Jo men de stämmer!3. Ni ska ut & äta. Vad beställer hon?
Joel: Vad som helst bara hon får Cola till 👍🏼
Angelica: Hahah.. låter som om jag är galen men japp! 😂


4. Vad skulle hon kunna äta varje dag?
Joel: Cola å vitlöks dipp xD
Angelica: Ja & chips till det! Yummy 😍

5. Vilken är hennes sämsta egenskap?
Joel: Har inga dåliga, men sex lite oftare skulle ju inte skada 😂
Angelica: Hahah asså 🤦🏻‍♀️


6. Nämn en maträtt hon inte gillar.
Joel: Köttfärslimpa som e skit gott 😈
Angelica: Svin äckligt :o


7. Vem är hennes bästa vän/vänner?
Joel: Pelin 👍🏼
Angelica: Japp världens bästa Elin <3

8. Vad var ditt första intryck av henne?
Joel: Dem boobs doe 😍😍
Angelica: Hahah men Vafan Joel! 😂


9. Vad är det bästa med henne?
Joel: Dat ass 😍 sen är hon grym mamma å fru också👍🏼
Angelica: Åh hjärtat! <3


10. Beskriv henne med 3 ord.
Joel: Envis, dryg och helt underbar ❤️
Angelica: Loveu ❤️


11. Nämn 3 saker som gör henne glad.
Joel: Våra döttrar, Cola och en klapp på röva 👍🏼
Angelica: Instämmer men inte en klapp på röva! Du gör mig glad :D


12. Vad är hon bra på?
Joel: Suga och dammsuga 😂
Angelica: Öhhh. Du är pinsam 🤔😂


13. Berätta något pinsamt hon har gjort.
Joel: Sket på sig Åhléns 😂
Angelica: Det är sant men inte på Åhléns, de va H&M! Och faktiskt så var jag höggravid med extrema förvärkar så kunde inte hålla mig! Å det hände vid en värk! 🙈🙈🙈


14. Vad är hon rädd för?
Joel: Allt 🤔
Angelica: Inte allt men mycket!


15. Vad är hennes stjärntecken?
Joel: Katt 😼
Angelica: Nej Lejon!


16. Vad är hennes favorit färg?
Joel: Rosa
Angelica: Ja rosa alla dagar i veckan! :D

17. Vad är hennes skostorlek?
Joel: Skit små typ 32🤔
Angelica: Fel Joel! 37 😂

18. Vad är/var hennes favoritämne i skolan?
Joel: Lunch 👍🏼
Angelica: Inte för att de är ett ämne men okej de var ju ändå bäst! Annars svenska!

19. Vad är hon besatt av?
Joel: Cola 🤔
Angelica: Jo men de stämmer väl....

20. Hur går hon klädd hemma?
Joel: Linne eller T shirt utan trosor så man får sig en liten smygtitt 😂👍🏼
Angelica: Hahah! De skall ju va bekvämt 😂

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av lite gamla bilder på mig. O shit vad man har förändrats genom åren alltså & bytt hårfärger också för den delen, Hahah!

Likes

Comments

Igår när vi promenerade till Bvc mötte vi så många ungdomar & barn som cyklade till skolan, jag började liksom tänka att vissa av dom där börjar första året i 7an kanske på en helt ny skola andra kanske börjar gymnasiet. Alla såg så himla glada ut trots att deras sommarlov nu är över för dom. Säkert pratade dom om vad dom hade gjort på sitt sommarlov, vissa kanske var så nervösa men ändå så spända på vad som nu skulle ske.

Jag börja tänka tillbaka på mina skolår, första dagen i 7an.. man var spänd, de var en helt ny skola som jag gick på så den renoverades ännu. Om man liksom bortser ifrån allt skit så var de en fantastisk skola & vissa människor i klassen var så härliga! Man undrar ju liksom vad dom gör nu förtiden & tror jag är den ända som har barn faktiskt, hahah! 7an till 9an var otroligt jobbigt för mig pga mobbing, jag hade de otroligt svårt i skolan pga min dyslexi. Har alltid kämpat som en dåre för att ens bli godkänd i ämnena. Jag fick även ätstörning i 7an o de var inte sådär jätte roligt direkt & de var en tuff period jag gick igenom. Jag har ju liksom alltid blivit mobbad i skolan & trodde jag skulle slippa de i 7an men icke.. önska att jag var stark den tiden.

Bilden ovanför är på mig, gick i 8an & skulle ha lucia framträdande! :) ända bilden jag hitta haha

Minns även första dagen på gymnasiet, vi fick penna,sudd, skrivböcker osv.. vi lärde känna varandra, men är tyvärr väldigt blyg så sa ju knappt någonting dom första dagarna i skolan. Gymnasiet fortsatte att vara jobbig för mig, jag hade de även så tufft med dyslexi o jag kämpade verkligen allt vad jag kunde. O en dag när jag var på väg hem från skolan utsattes jag för sexuellt ofredande på en buss på väg hem & det ärrade mig såklart o vågade inte längre åka buss eller gå till skolan utan fick skjuts till o från varje dag. Personen började även vara utanför skolan o vilket såklart var så obehagligt & jag kunde inte fokusera så mycket. I början sista året blev jag gravid o berättade för mina lärare i vecka 9 att jag var gravid & att de var beräknat i April, läraren sa direkt att de var en dålig tajming & att jag kunde ha styrt det bättre men M var inte direkt planerad . Men då kom vi överens att dom skulle hjälpa mig att hinna klart med mina studier, så jag iallafall kunde gå ut med godkänt, tror ni dom hjälpte mig? Svar: NEJ. Inte en jävla lärare hjälpte mig, jag grät varje jävla dag för att de var så jävla svårt & jag var sååå ledsen över att dom hade lovat & hjälpa mig så gjorde dom inte det. De var verkligen så jobbigt! Jag var i skolan till V.37 & hann vara hemma i en vecka sen kom M till världen.. men jag ville kämpa in i det sista för att ens bli godkänd, men tyvärr misslyckades jag med mina studier, jag var med på balen & studenten, den stunden skall ju vara en lycklig stund men inte för mig, jag visste att jag att misslyckats & de gör ännu ont i mig. Alla var så glada men inte jag.. jag kände mig misslyckad & så dålig, för där hade jag kämpat i 3 år, o klarade ej studierna & att sista året skulle dom hjälpa mig allt vad dom kunde men inte gjorde det, de gör ont i mig.

Bilderna här nedanför är från min bal & student. Bilderna ovanför är från olika tider under gymnasiet bland annat en gravid bild som fotades på skoltoalett & de var första gången jag hade en tajt tröja på mig som gravid. Minns hur alla bara glodde på mig.

Ny förlöst mamma, bebis var nästan 2 månader då. Man var fortfarande uppsvälld, ont efter kejsarsnittet. Jag minns hur ful jag kände mig även om alla sa att du är vacker & du är liksom nyförlöst.. usch vad jobbigt de var o känna sig så ful...

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle lägga upp bilder & vad vi har gjort under denna sommar. Kommer ju då givetvis ta Juni månad först & sedan i ett annat inlägg Juli månad osv ni förstår! Tänkte att det kunde vara en rolig tillbaka blick nu när sommaren är på väg mot sitt slut för detta år tyvärr!

I början av Juni började äntligen M's vattkoppor att torka efter att ha haft de i två veckor ungefär, Phu de var jobbigt & typ alla på dagis hade de också.

Sen fick vi besöka förlossningen ännu en gång efter att ha åkt in och ut hela tiden till förlossningen! Magsmärtor från helvete och tårarna rann men aldrig var det någon som kolla vad felet var.

Vi var på gåbingo! Vi passa verkligen på att göra saker innan bebis skulle komma! Även om pulsen var hemsk och kroppen gjorde ont så kämpade jag. Allt för M <3

Och sen överraskades jag med en Babyshower, som jag har väntat på så länge!

De blev sista bm besöket & Bm gav mig en lyckokram! Började nästan gråta minns jag haha

Jag & J firade att vi hade varit gifta i 2 år <3

Vi åkte iväg på en sista mini tripp & då valde vi att besöka Furuvik. M älskade verkligen att vara där o blev så ledsen när det var dags att åka hem.

Vi besökte BB Dagen innan kejsarsnittet där vi även fick träffa andra mammor som också skulle föda med kejsarsnitt.

Jag fotade sista magbilden hemma bara någon minut innan vi åkte till Gävle för att snittas! Klockan: 04.36 togs bilderna den 28 juni hemma & samma dag föddes T <3

Vi blev 2 barnsföräldrar vilket var en obeskrivlig känsla, så mycket kärlek <3

M fick hålla i lillasyster för första gången <3

Likes

Comments

Lilla T's små fötter! <3

Godmorgon,godmorgon fina ni! Hoppas ni har sovit gott inatt. Jag har faktiskt sovit bra, så skönt!

Idag är vi faktiskt uppe med tuppen nästan, vi brukar ju ha lite sovmorgon men icke idag! För om en halv timme skall vi börja röra oss emot BVC. De fanns bara tidig tid denna gång men sköterskan har fixat så att resten av tiderna är vid 10-12 någon gång :)

Men hur som helst.. nu skall jag bara gosa med mina flickor innan det är dags att promenera till bvc! Sen skall vi in på affären en snabbis innan vi går hemåt igen och sen blir de filmmys <3

Vi hörs senare & ha en fin dag!

Likes

Comments

Idag var det dags för Babyshower men denna gång för min systeryster! Hon väntar ju sin 4e flicka som är beräknad att komma i början på September. Verkligen roligt att få överraska henne med en Babyshower & speciellt när man vet att hon inte vill ha fler barn. O det ska bli så roligt att se vem som bor där inne & vem den lilla är lik :)

Likes

Comments