Header

Så var vi i vecka 40 och denna vecka var jag aldrig i med M men så roligt att få gå till vecka 40 ändå! Ja då var de ba få dagar kvar, alltså nu i veckan blir vi 2 barnsföräldrar och som jag var och varannan dag skriver så är det G A L E T!

Nervositeten har börjat hittat till mig vilket ändå gör mig lite lugn av någon anledning och J är för den delen väldigt lugn än så länge men kan tänka mig att han kommer vara nervös på själva dagen! ❤️

Hur mår jag då?

Jag mår bättre, medicinen hjälper och känner längre ingen hjärtklappning som tur är! Och tänkte denna gång också dela med mig av en lista på hur jag mår!

Huvudvärk som kommer och går

Sammandragningar

Kissar hela tiden

Trött

Ryggont

Tryck neråt i fiffin

Halsbränna från helvete

Det är väl de! :)


Bebis ❤️

Barnets längd är nu cirka 51 centimeter långt och väger cirka 3,56 vid veckans slut.

Vi längtar efter dig mini och de skall blir så spännande och se vem som bor där inne! Om några dagar ses vi Lill hjärtat ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sedan vi gjorde rutinultraljudet så har jag varit så osäker på vad vi väntar, enligt ultraljudet så flicka men hon var inte lika säker denna gång som med M vilket har gjort mig osäker och ännu är jag det.

Så jag har liksom inte köpt några baby kläder utan tvätta upp kläder från M och neutrala kläder också som vi hade efter henne för jag är så pass osäker och lika folk i min omgivning är osäker på vad det kan vara, dock så spelar ju inte könet någon roll men man är så himla nyfiken har ultraljudet rätt eller fel egentligen?

Men jag har handlat 3 saker nu till bebis och det är första gosedjuret, en hatt och en tunn mössa å allt är vitt också hahah men skall bli spännande och se vad de blir faktiskt! :) och jag är en sån som klär flickor i rosa å killar i grönt, blått osv även om killar kan ha rosa men så fungerar jag i alla fall.

Så nu längtar vi efter vår andra skatt och ska bli så roligt och se vad som gömmer sig där inne och vilka som har gissa rätt osv.. har faktiskt skrivit upp vad alla tror och lika så angående vikt osv :)

Vad tror ni det är för kön på bebis? :)

Likes

Comments

Nu välkomnar vi vår sista helg som 3 och jag kan knappt förstå hur nära vi är målet nu och att vi snart ska få en mini här hemma! ❤️ vi kommer verkligen ta vara på denna helg och göra så mycket roliga saker vi kan med M och umgås med henne så mycket! Hoppas på fin väder hela helgen så vi kan vara ute och göra massa roliga saker tillsammans.

Kan inte förstå att vår fina flicka nästa vecka blir storasyster, så mycket jag gråtit och gråter, de är så mycket känslor på en och samma gång! Och vi är så glada över att få ha en sån fantastisk tjej i vårt liv o som vi älskar över allt annat ❤️

Våra planer för helgen ser ut såhär:

Idag midsommar - Vi kommer äta god middag hemma hos mina föräldrar och hänga där.

Lördag - Då skall vi fira min systers minsta dotter i förväg då jag inte vet hur länge vi blir kvar på BB och skulle vi komma hem innan hennes kalas så kommer jag inte orka åka dit. Så vi blir bjudna på mat och fika oså firar vi förväg helt enkelt :)

Söndag - Då skall vi bara ta det lugnt, leka och ha det mys! Vi kommer väl även passa på och plocka undan här hemma innan bebisens ankomst!

Såhär ser vår helg ut och sista helgen som 3 ❤️

Likes

Comments

1. Nästa vecka när vi blir 4 i familjen, skall bli så roligt men är så spänd också! Ska bli så roligt att se M'S första mötet med bebis ❤️

2. Helgen ser jag faktiskt framemot emot. Har en del planer vilket ska bli roligt och sen att mysa på för fulla muggar ❤️

Likes

Comments

Ute i god tid ännu en gång och tankar kring dopet är full igång, M är ju döpt så vi har valt att döpa denna skatt också!

Men som vanligt gillar jag att vara ute i riktigt god tid när de kommer till en sån här sak och födelsedagsfiranden! Men jag sitter redan nu och tänker kring färger, fika och sådant.. så himla svårt liksom och jag som är så petig också. Vi vill gärna ha ett sommar dop och hoppas att det inte är helt fullt med bokningar! Tanken är ju att ringa kyrkan nästan direkt när bebis kommer så vi hinner få en tid nu i sommar :)

Har ni tips på fika som man kan ha så får ni gärna kommentera! :)

Några bilder från Pinterest

Likes

Comments