Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I Måndags beställde jag äntligen M's 2 års tårta, kände att de var på tiden då jag vet att stället jag beställer ifrån brukar vara fullbokade och hon hade tid o göra M's tårta och sedan fick jag även berätta hur jag vill ha tårtan, innehåll osv så hoppas denna tårta blir lika perfekt som hennes 1 års tårta dock är de andra figurer denna gång. :)


M's 1 års tårta ❤

Dekorationer och allting vet jag redan vad jag vill ha och det är nog snart dags och beställa hem dom så man är ute i god tid, vill inte att någonting skall hinna ta slut. Har även bestämt tema oså också men det kommer jag inte berätta förens kalaset har varit, för vill att de skall vara en överraskning för dom som kommer. Så därför kommer jag ej avslöja någonting men tror och hoppas att det kommer bli bra.Kan inte förstå att vår prinsessa snart fyller 2 år, så sjukt vad tiden går fort och man tyckte ju att första året gick snabbt men enligt mig och J så har det gått snabbare denna gång! :)

Likes

Comments

Efter att ha kollar runt lite på Google efter en bra vår tag så verkar denna här nedanför vara mest populär. Och trots att våren ibland känns väldigt långt bort så känner jag för att göra denna tag i väntan på den fantastiska våren! :)


1. Favorit vår nagellack?
Jag har inget specifikt men gillar ljusrosa och nude

2. Vilken är din ”måste ha” läppfärg på våren?
Jag gillar nude/rosa och det gör jag hela året runt.

3. Favorit vårklänning?
Jag har ingen favorit vårklänning, jag har klänning på sommaren.

4. Favoritblomma?
Vitsippor skulle jag nog säga.

5. Vilken vårtrend är du mest spänd över iår? (smink, fashion eller båda)
Har tyvärr ingen koll på trenderna men det verkar som om de blir en rosa vår!

6. Favorit vårljus?
Vanilj, året om.

7. Favorit parfym för våren?
Använder samma parfym året om så har ingen speciell på våren.

8. Hur är våren där du bor?
Hmm... lite varmt brukar de kunna vara, lite blåsigt också.

9. Favorit sak om våren?
Dagsljuset faktiskt och att blommorna äntligen börjar komma sen är det otroligt mysigt när fåglarna börjar kvittra :)

10. Är du en vårstädare?
Nej inte direkt.

En gammal bild ifrån då min pappa räddade en söt liten fågel som inte kunde flyga 😍 tänkte denna fantastiska bild kunde få vara med i denna vår tag ❤

Likes

Comments

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott, det har jag verkligen gjort :) Idag är det Onsdag o idag inväntas de jobb för mig så vi skall strax åka iväg och lämna M på dagis sen skall J släppa av mig sen blir de jobb i några timmar!

Hoppas solen vill dyka upp idag också, blir så himla glad när det är plus grader och strålande sol.. vårkänslorna kommer verkligen då! :)

Men hoppas ni får en fantastisk Onsdag, kram! ❤

Likes

Comments

Tänkte visa er magens utveckling från vecka 20 till 25, jag tycker man ser stor skillnad från V.20 till 25. De kommer komma en hel del bilder i alla fall och jag tänkte även att de kan vara roligt och se hur magen har växt hittills :)

Likes

Comments

Idag var det äntligen dags för besök hos barnmorskan, som jag har väntat på denna dag och sätt framemot att besöka barnmorskan. Allting såg bra ut och jag har inte gått upp någonting å inte gått ner heller så jag väger precis lika mycket som när jag skrevs in.. vilket jag inte var förvånad över eftersom jag har mått väldigt dåligt denna graviditet och spytt otroligt mycket och länge. Vi mätte även magen och de är knappt någon skillnad på magen denna gång och då jag vänta M , vilket är lite häftigt, liksom dom är nästan lika stora :) vi lyssnade även på hjärtljuden för första gången och lika magiskt nu som med M ❤ och de såg även bra ut!

Sen blev det tyvärr känsligt efter alla kontroller och sånt där.. vi gick igenom förlossningen M för andra gången och som varje gång så är det otroligt känsligt för mig och väldigt jobbigt så jag kunde inte längre hålla tillbaka tårarna och dom slutade aldrig rinna.. vi har även diskuterat den kommande förlossningen osv idag också och skickat iväg en remiss och så får vi se vad som kommer att ske.. men än sak är ju säkert o de är att allting kommer att bli bra tillslut :)

Älskade unge, du kommer bli världens bästa storasyster!

Likes

Comments

Igår gick vi in i vecka 25.
.
.

Då går vi in i gravid vecka 25 och nu har vi verkligen kommit en bra bit in i graviditeten. Och jag är så himla glad över att få vara med om detta igen och är så otroligt lycklig över det :)

Denna vecka då? Egentligen så ser allting precis likadant ut som förra veckan när jag uppdaterade, dock så är det otroligt jobbigt att typ varje gång man skrattar,nyser eller hostar så läcker jag urin, fräscht liksom? ... Inte direkt! Så nu är de ju bara att sätta igång med knipövningar dagligen. Sen står de även i gravid appen att man kan läcka urin pga bäckenbottenmusklerna börjar tänjas ut, så då är det inget konstig att man kan läcka trots att de inte är fräscht direkt. Annars ser allting lika ut faktiskt och inga cravings heller, vilket jag tycker är lite märkligt men ändå skönt så man slipper köpa de man har cravings på hela tiden! :)

Barnet är nu cirka 30 centimeter långt mellan huvud och fot och väger cirka 790 gram vid veckans slut.❤

Likes

Comments