Header

Denna lilla brutta hinner bara bli av med sin förkylning så får hon tillbaka den lika snabbt känns det som. Någon dag innan vi lämnade Spanien åkte jag på någon förkylning från ingenstans o lika så T såklart och de är nu gått lite mer en 1 vecka och hon är ännu svin snorig stackarn! ändå tycker jag att de blir bättre för varje dag som går.

Jag gruvade verkligen inför hemresan från Spanien eftersom jag fick höra att de blir värre o flyga när man är förkyld och det märktes på mig men inte på T. Hon brydde sig inte ett dugg och var hur glad som helst som tur var :) Hoppas verkligen att förkylningen försvinner snart då vi snart är inne på julfirande även om jag vet att de är så många nu som är snoriga så är det aldrig roligt och speciellt inte när man är så himla liten som hon är <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Plus med julen:

+ Knäck, hur gott är inte det då? Skulle kunna äta hur mycket som helst.


+ Julfilmer, älskar verkligen att se på såna filmer och en stor favorit är Grinchen!

+ Julskinka, absolut det BÄSTA med julen förutom julklapparna 🙈 Tänk er en hårdmacka med julskinka och med senap på mums!! Längtar efter de nu...

+ Julklapparna.. de är så viktigt för mig o har alltid varit faktiskt! Hoppas jag får någon julklapp i år ;)

+ SNÖN. Älskar snön och de får julkänslan att stiga ännu mera och bäst av allt är när de faller stora snöflingor på julafton.Minus med julen:

- Julmaten. Chockerade Va? Alla gillar ju denna förbannande julmaten men inte jag! Korv o köttbullar är det enda jag äter hahah.


- Julmust, blä så vidrig läsk! Klarar inte ens av lukten 😂

- Tomtegröten. Aldrig tyckt om och kommer nog aldrig göra det heller. usch!

- Glöggen. Usch fy och blä alltså! Kommer aldrig lära mig och dricka det.

- Ischoklad. Riktigt äckligt julgodis alltså. Förut så gjorde mamma det bara för att typ för de brukar många ha hemma men hon har slutat med det nu eftersom ingen gillar det.

bild från Google


Likes

Comments

Jag tänker försöka satsa mer på bloggen och uppdatera den. Saknar ju att vara aktiv här liksom:)

Men jag har ju glömt att berätta att i Lördags var vi på dop för min systerdotter Mila döptes och jag hade fått äran att bli gudmor åt henne. Nu är jag gudmor till alla 4 flickorna vilket känns så roligt! <3

Och T har förresten fått smaka mat och hon gillade det faktiskt så nu skall vi få in det också om dagarna. Har verkligen glömt bort denna tid och att man skall lära dom äta mat och sånt. Men det är så himla roligt och så roligt att se hennes reaktioner på de hon smakar :)

Likes

Comments

Det här med att amma är inte längre det lättaste. Lilla T kan verkligen inte ligga still, hon skall snurra, försöka tutta när hon ligger på magen, leka med fötterna och prata samtidigt som hon tuttar.. det är inte lika lätt helt enkelt.
Hade aldrig de såhär med M när hon ammade, inte ens när hon var runt 1 år eller äldre. Så de här är någonting nytt.

Och någonting jag börjar redan nu gruva mig inför är tänderna faktiskt.. M bet mig några gånger o smärtan är obesrkivlig så vet inte hur länge jag denna gång skall amma faktiskt. Det är så himla mysigt och närheten är obesrkivlig men när dom så bits blir de ju inte längre mysigt o man går hela tiden runt o är orolig att dom skall bita nästa gång man skall amma.

Men hoppas hon snart slutar snurra runt o sådär när vi skall amma :)

Likes

Comments

Igår kom vi hem från en fantastisk resa. Onsdagen den 29 November åkte vi till Gran Canaria o den dagen vad jag så nervös inför flygningen o de var andra gången jag flög men sist var jag 5 år så jag minns ju inte direkt flygningen. Både jag o M grät när vi lyfte och lilla T sov vilket jag var förvånad över. Sedan var vi tvungen att stanna i Madrid för att tanka då det inte var nå bra väder i Sverige. Vi blev 3 timmar försenad o den sista timmen innan vi skulle landa så grät flickorna hela tiden o M var trött som hade varit vaken sen 08.00 och endast sovit i 15 min på flyget och de var ett par framför oss som höll för öronen för att flickorna skrek 🙈. 23.00 var hon i Spaninen när vi landa där och klockan var 00.00 i Sverige. Så de var en lång o jobbig flyg dag :/ 02.00 somnade vi äntligen o vakna sen vid 08.00 :) Hemresan till Sverige gick riktigt bra och flickorna var hur glada som helst vilket var skönt :)

Denna resan har varit helt fantastisk, god mat,massor av glass och massa annat smått o gott! är så stolt över mig som gjorde denna resa o att jag trivdes så bra som jag gjorde :) kommer defitnivt åka utomlands fler gånger! Ser även fram emot att göra våran fotobok från vår första resa tillsammans

Här under kommer de lite bilder från resan o kommer komma fler bilder i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni har det bra i kylan där hemma! vi har det super här i Gran Canaria!

tänkte bara uppdatera lite snabbt o säga att vi har de bra Här! :)
vi hörs när jag kommer hem o vill ni se bilder nu under resan så följ mig på Instagram: Angelicaochmillie heter jag där!

Likes

Comments

Bilder från Pinterest

Likes

Comments