Header

Här kommer de lite morgon inspo såhär på Fredags morgonen! :)

Bilderna är lånade från Pinterest :)

Likes

Comments

Efter en bra dag med jobb och massa andra trevligheter är det äntligen dags att sova, som jag längtat! Måste säga att jag är mer trött denna graviditet än när jag väntade Millie och idag har jag gäspat hur mycket som helst.. otroligt hur mycket man kan gäspa alltså och de var nästan ibland man knappt kunde hålla ögonen öppna men alla graviditeter är ju fantastiskt olika och spännande hur denna graviditet är :) Annars så hoppas jag att ni har haft en fantastisk dag och att morgondagen blir minst lika bra om inte bättre!

Imorgon inväntas det jobb och sedan blir det mys med massor av god mat hos mina föräldrar och avslutar även kvällen där med ost och kex, mums! Ser redan framemot det Hahah! :)

Ni får sova så gott! Kram 🌸

Bulan idag ❤

Likes

Comments

Jag vet att Januari snart är slut och kanske sent ute med att berätta min bucket list men jag tänkte ändå dela med mig av den! :)

- Ta körkort nu i vår 🚙
- Lära mig att inte bry mig om vad andra tycker om mig 👊🏼
- Va mer positiv
- Hålla mer ordning hemma
- Lära mig laga fler maträtter
- Skriva dagbok
- Lära känna mig själv bättre
- Rensa bort människor som drar ner mig hela tiden
- Resa till Gotland med min lilla familj

Likes

Comments

Godmorgon Onsdag!
Idag är jag verkligen SÅ trött, vet knappt hur jag skall lyckas hålla ögonen öppna idag men bara att dricka massor av vatten så skall jag vakna till! :) Om ett litet tag skall jag jobba och Millie är på dagis. Och efter jobbet idag ska jag hämta Millie och sedan blir det faktiskt middag hos mina älskade föräldrar :)

Annars så var vi igår på ultraljud men skall faktiskt tillbaka igen om 3 veckor, allt såg i alla fall bra ut och lill bebben där inne var verkligen livlig redan 😍 älskade lilla hjärta ❤ så himla overkligt fast vi igår fick se dig, vi ser framemot den dagen du kommer till vår älskade familj i sommar! Det känns ju som att det är en evighet kvar men vet att tiden bara rinner iväg och att du faktiskt är här snart! ❤

Men annars har de ej hänt någonting speciellt, illamåendet är äntligen borta så förhoppningsvis kommer den ej tillbaka mer! Man kan ju hoppas.

Aja... Jag uppdaterar mer under dagen o så länge hoppas jag att ni får en fantastisk Onsdag, kram!

Likes

Comments

Gjort iordning ett litet collage på vår kläder från härliga H&M! :)

Likes

Comments

Augusti 2016

Dalarna & Kräftfiske

Varje sommar i Augusti åker vi till Dalarna till Joels mormor för att fiska kräftor, ha kräftskiva osv! Så mysigt och vi brukar även passa på att shoppa i kupolen när vi ändå är i Dalarna :)

Bilder från augusti - olika dagar

Likes

Comments

April 2016

16 April:

Millie fyllde 1 år och vi hade kalas för världens bästa tjej med massor av go fika, presenter och härliga människor!🌸


23 April:

Vi besökte buspalatset för första gången med Millie och hon älskade de verkligen!


Sista April:

Vi käkade middag hemma hos mina föräldrar och hade de allmänt bra och sedan avslutade vi kvällen med att gå på majkase och Millie var riktigt fascinerad av elden 😂

Maj i bilder
Juni 

Furuvik

Likes

Comments

På tebjudning hos prinsessan 💗

Likes

Comments

Så har ännu en långhelg gått.
Det har verkligen varit en fantastisk helg, fylld med glädje och skratt. Vi har haft långa frukostar tillsammans som innehåller så mycket skratt, vi har lekt, vi har varit på buspalatset, vi har åkt pulka, haft premiär med korvgrillning ute med Millie för första gången, vi har myst, ätit gott, vi har pussat och kramats och vi har busat :)
Finns ingen som kan förgylla mina dagar som min man och dotter, Gud vad jag älskar dom 💗

Likes

Comments