View tracker
View tracker

Har varit sjukt dålig på att blogga den senaste veckorna, allt har bara varit kaos helt enkelt. Otroligt mycket som har hänt och jag har ju börjat jobbat sedan ett tag tillbaka, Millie går på förskolan och har varit sjuk otroligt mycket och senast slutade det med att vi fick åka till akuten och sedan hänt lite annat också, ni har ju läst sedan förr hur människor har sagt osv å inte har de blivit bättre direkt menmen..

Skall i alla fall försöka uppdatera någonting :) hoppas ni har de bra och att ni vill fortsätta läsa här på min blogg :)

Likes

Comments

View tracker

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då? – Jag kollar faktiskt inte på någon tv-serie eller nå :)

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn? – Prinsessa och frisör

3. Vilken är din favoritdoft? – Vanilj och kokos dofter

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då? – Högt upp på något fränt berg hahah.

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du? – Oj! bara tanken får mig att börja gråta! Jag hade samlat min man, Millie, mina föräldrar och syskon , deras hundar och store syrrans familj å ätit en gudomlig middag som innehåller otroligt mycket skratt, prat om minnen å sen bara kramas i slutet.

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet? – Jag hade ju inte varit någon mamma men kanske pappa? Annars jobbat som snickare och varit duktig på någon sport.

7. Vilket är ditt favoritverktyg? – Hmm.. ingen aning faktiskt.

8. Vad gör du om tio år? –
Då har jag fått alla barn jag vill ha, Millie har då 2 syskon, Jag och Joel är lyckligt gifta, vi bor i ett stort hus med en stor tomt, vi har djur och jag kanske jobbar som barnmorska?

9. Vilken är din bästa danslåt? – Hey fjallefar - Darwich

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då? – Kläder definitivt! :)

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro? – Köpt ett fint hus, ny bil och sen vet jag inte hahah

12. Vad tycker du om ordet hen? – Nu får ni inte bli galna, men jag gillar de INTE!
Tyvärr.. kanske ändrar mig någon gång!

13. Är du beroende av någonting? – Närhet, min man och min dotter

14. Vad gör dig riktigt förbannad? – Falska människor som ständigt ljuger, människor som hittar på saker som inte alls stämmer. Människor som tycker synd om sig själv hela tiden. DENNA LISTA KAN BLI HUR LÅNG SOM HELST! Och bara av att skriva detta blir jag förbannad av!

15. Är du lik dig nu, som du var när du var barn? – Verkligen inte, om jag själv får säga de!

Likes

Comments

Av någon anledning har jag blivit helt galen i kaktusar och jag älskar verkligen dom. När vi var i Dalarna sist så köpte jag med mig 3 mini kaktusar som nu står här hemma. Tycker de är en otroligt fint att inreda med kaktusar 😬

Likes

Comments

Då var vi tillbaka på ruta ett igen då och välkomnar sjukstugan igen..! Millie har åkt på världens dunder förkylning å näsan rinner konstant och hostar till o från, när ska de sluta ens? Känns som om de vara går runt å speciellt nu när hon går på dagis.. usch stackars liten! :(
Idag vilar vi bara då Millie är ledig, skönt och välbehövligt! ❤️

Likes

Comments

Hej!
Har provat blogga på Vimedbarn men kommer blogga här.. de är mycket bättre här :) Men skall göra om denna blogg osv vilket kommer då bli att de blir segt med uppdatering här!
Jag kommer iallafall lägga in alla inlägg här ifrån vimedbarn :)

Likes

Comments

Kommer nu och pröva blogga på vimedbarn för att se om jag gillar den portalen bättre :)
Tänkte eftersom de mesta har med föräldrarlivet o göra så kanske de passar bättre å blogga där! :)

Så länge hittar ni mig på: http://angelicaomillie.vimedbarn.se/

Likes

Comments