Header

Idag inväntas de shopping på kupolen och vi tar även en tur till Ikea när det ändå är alldeles i närheten av kupolen! :)

Hoppas ni får en fantastisk Lördag! Kram

Likes

Comments

Hahah måste bara dela med mig av dessa bilder här nedan för på olika snapchat filter, är det bara jag som älskar vissa filter på snapchat? :D och kan verkligen inte hålla mig för skratt åt M och hon älskar och göra grimaser, Hahah!

Vilket är ditt favorit filter? :)

Likes

Comments

Äntligen så är det Fredag och om några timmar slutar J och då skall vi kolla så alla saker vi behöver ha med oss är ned packade sen rullar bilen faktiskt mot Dalarna, där vi skall vara fram till Söndag hemma hos J's mormor och morfar. Ser framemot och få komma bort en stund och tänka på någonting annat för en gångs skull och har ju inte varit där sedan Augusti när vi hade det årliga kräftskivan och kräftfiske! :)

Och imorgon skall vi även iväg och shoppa lite, man måste ju passa på när man ändå är i Dalarna!
Men vi hörs mer under dagen, kram.❤

Likes

Comments

Idag tänkte jag dela med mig bilder från sommaren 2015 , helt underbara minnen är det och så liten vår lilla älskling var då! ❤

Bilderna tagna hemma hos J's mormor och morfar då vi var där på det årliga kräftskivan och kräftfisket.

Likaså dessa bilder :)

Första bilden är vi ute en sommarkväll och den andra bilden var vi ut i de härliga vädret!
Älskade M så himla liten och nu så stor ❤

Likes

Comments

Ja vart skall man ens börja? Denna ständiga kroppshets som finns runt om kring oss gör mig helt jäkla galen och tyvärr den påverkar mig också som för många andra. Jag har länge hatat min egna kropp, jag har skämts över min kropp och över mina kurvor jag har haft. När jag väntade M så älskade jag min kropp överallt annat och har aldrig trivts så bra i min egna kropp. Jag fotade min gravid mage varje dag men denna gång är det inte de samma längre, vilket är så himla tråkigt men de är för att jag inte trivs över min kropp. Och en stor anledning till att jag inte trivs i min kropp är över mina titthåls ärr som jag har på min mage pågrund av gallsten. Men jag har sakta men säkert börjat tycka om min kropp som den är men ibland önska jag att ärren efter titthålen inte var så himla tydliga.

Och när det kommer till brösten då? De är väldigt få som idag diskuterar över hur brösten förändras under och efter en graviditet likaså om man har ammat. Mina bröst har alltid varit stora och de är något som har varit jobbigt och dessutom att mina bröst har varit olika stora plus att bröstvårtorna inte alls har putat utåt om ni förstår hur jag menar? När jag och J blev tillsammans vägrade jag visa dom för jag var orolig över vad han skulle säga när han fick se dom, jag sa till honom att du tyvärr mina bröst är olika stora och jag minns hur konstigt han kolla på mig för han brydde sig ju inte? Och sen drog jag i bröstvårtorna så dom skulle stå ut som "normala" för jag trodde han skulle skratta.
Idag är jag inne i min andra graviditet å det är jag väldigt glad över och även om mina bröst hänger och är stora så har jag lärt mig att acceptera dom. Men jag önskar att jag kunde lära mig att acceptera mina titthåls ärr mera än vad jag nu och att jag sedan efter denna graviditet slutar bry mig om att man skall vara pinnsmal och va nöjd över mina kurvor jag har och jag skall vara stolt över min egen kropp. Jag har ändå burit det finaste man kan få i hela världen! ❤

Likes

Comments

Jag och M vill bara önska er en godnatt och hoppas ni kommer att sova gott inatt! Och hoppas att ni har haft en fantastisk dag :)

Godnatt! ❤

Likes

Comments

I Lördags som ni vet så hade vi ju 50 års fest för pappa som fyllde 50 år den 15 Februari. Vi hade då 80 tals tema på festen så idag tänkte jag dela med mig lite bilder där ifrån dock så är de bara bilder från då familj/släkt var med eftersom min lilla familj ej var med på festen på kvällen som dom hade tillsammans med pappas gamla vänner! :) men hoppas ni gillar de ändå.

Likes

Comments

Sen några veckor tillbaka så har jag till och från blivit helt galen för att mina handflator har kliat, mina fötter likaså, hårbotten,armar och ben o intill armhålan. Jag blir så fruktansvärt irriterad över allt jäkla kliande och speciellt när man vaknar av att de kliar sönder på armarna.. vad är detta ens? Är det gravidklåda? Är det någon som vet?
Detta är inte varje dag men de kommer och går och de är lite pinsamt när man kliar sig i hårbotten på jobbet och alla bara kollar på en och man tänker " nej jag har inte löss, de bara kliar ändå" Hahah! Nä jag hoppas verkligen detta slutar för jag börjar bli galen på detta och speciellt när de sitter sig underfötterna och på handflatorna :o suck!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! ❤ hoppas ni har sovit gott, det har i alla fall jag trots att jag har vaknat till några gånger av att de kliar under fötterna ( kommer ett inlägg om de under dagen.) men annars så har jag sovit som en prinsessa. Jag och M ligger ännu kvar i sängen trots att de var en liten stund sen vi vaknade men vi bara ligger och myser på för fulla muggar och njuter av att ha fått sovmorgon. Men de är snart dags och kliva upp för lite frukost och sen får vi se vad dagen har att erbjuda, vi skall väl antagligen hålla på inne hos bebisen rum och sen blir de nog än massa bus!

Jag uppdaterar mer under dagen och så länge får ni ha det så bra, kram!

M's konst på magen med en sträck och en prick som hon tyckte jag skulle ha på magen så då ritade hon dit det, hahah! :)

Likes

Comments