Här har det ekat tomt ett litet tag nu, sitter som bäst i soffan hos pappa där jag också har tillbringat hela helgen, jaa kanske inte hela men i stort sätt iallafall. Veckan gick förbi med raket fart och jag storälskar det nya schemat som vi har. I Onsdags hade vi också en minimässa i skolan där vi stod och sålde våra tygväskor, disktrasor och presentpaketena. Det gick faktiskt bättre än jag trott. I fredags nä jag var ledig tog jag verkligen en ledig dag och gjorde ingenting före på kvällen när jag bytte ut mjukisbyxorna till jeans, lade 1 lager mascara på övrefransarna så att jag skulle se lite piggare ut, sedan åkte jag till Pörtom där jag spenderade hela kvällen med mina vänner. Klockan var lite för mycket när jag kom hem till hundarna och vi lade oss och började sova medsamma. På Lördagen var det Johannesgala som stod på schema och den skulle jag besöka eftersom min yster var nominerad till en kategori och hon inte kunde närvara själv. Trevlig kväll med massa folk och syster vann även priset som årets Johannes. Stort gratis Alexandra. Kom hem tidigare än förra kvällen men och mycket tröttare idag än någonsin. Idag har jag och skall jag läsa på prov och inte mycket annat än det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Toppar:

- Alla danser

-Alla nya vänner man lärt känna

-De få dagar man kunde sola och känna värme

-Road Trip

-Veckorna på simskolan med alla härliga barn

-Sommarkvällarna med teater gänget


Dalar:

-Det finska vädret på sommrarna

-Tidsbrist

-Kallt vatten så antingen frös man av att simma eller så simmade man inte alls

-De regniga innedagarna


Likes

Comments

Exakt som bilderna säger så har jag tagit höstlov och i onsdags var det 2 veckor tills jag stiger in i skolan. Skall bli väldigt skönt att ha lite lov eftersom jag stressat och läst som en galning på proven vi nu skrivit före höstlovet. Ny period väntar också efter höstlovet och jag älskar vårt nya schema. I helgen har jag mesta dels tagit det lugnt, var faktiskt på bio på lördags kvällen. Vi kollade "Returns to Montauk" och det var faktiskt en film i min smak fasst jag först var väldigt skeptisk till den. Idag blev det också tidig väckning och klockan 10.00 när de öppnade dörrarna till mässan på botniahallen så var vi där. Gick igenom mässan och sedan åkte vi på lite shopping och en av mina julklappar är redan inhandlade. Ni vet när man börjar vara i den åldern så att man vet allt vad man skall få till julklapp :D men hellre så än att jag bara får sånt jag inte vill ha. Nu skall jag åka iväg på söndagsmiddag så vi får hoppas jag kan kika in någon gång och höra av mig i veckan.

Likes

Comments

Söndag igen, ny månad igen, 11 måndagar till jul, sista veckan av första perioden i skolan. Jaa det är ganska mycket positivt i den första meningen av detta inlägg. Tänkte jag skulle höra av mig lite här också så att ni vet att jag lever :D. Sedan sist har inte så mycket hänt förutom att jag äntligen har haft träffis med Linette och WIlma. Har också skrivit 2 av de 4 proven som skall skrivas före höstlovet. Ett av dem har jag redan fått ut och et gick bra trots att det kändes som att jag inte kunde någonting när jag öppnade datorn, satte in minnesstickan i datorn och skulle börja skriva provet men med en 9:a som resultat startade denna söndag bra för mig. Igår var jag faktiskt ut med mina vänner vilket var väldigt trevlig eftersom jag nu några helger endast har varit hemma så fick jag äntligen komma ur min säng och umgås med mina vänner vilket jag inte tackar nej till en lördags kväll. Ida har jag inte gjort så mycket däremot men ibland måste man också få en lugnt söndag. Har som sagt 2 prov ännu denna vecka före jag tar höstlov så mina dagar kommer mestadels bestå av provläsning, hoppas ni får en härlig vecka så hörs vi senare.


Likes

Comments

Hösten är verkligen här nu kan man minst sagt säga men jag älskar att lövena har börjat falla och även börjat ändra färg. Men de kalla graderna man vaknar till varje morgon är inte lika roliga men bara att klä på sig mysiga stickade tröjor så går allt bra. Älskar också alla färggranna tröjor som börjat finnas i så gått som alla butiker, var faktiskt in till Vasa idag efter skolan och kollade i några affärer och jag blev så fascinerad av alla färggranna men dyra tröjor. Blev dock inga inköp eftersom plåmboken mår bäst av det hahah.


Annars har inte så mycket annat än småsaker hänt och jag minns riktigt inte ens allt som hänt. Har iallafall kommit förvånansvärt långt med vårt lilla mini uf företag och jag har till och med haft en hel lugn helg och lugna dagar eftersom jag av någon tråkig anledning var och drog på mig en förfärlig förkylning. Kan nästan säga att det var en "mansförkylning" men eftersom jag nu råkar vara kvinna så stoppade inte förkylningen mig och jag var i skolan och allt som vanligt.

Likes

Comments

Tjeenare!

Sedan senast har en hel del hänt i mitt lilla icke så intressanta liv. Sådär snabbt vad jag nu kommer på är att Zumban har börjat igen, har dock bytt zumba instruktör så det var inte lika roligt som det varit tidigare meen de kanske ändras när man börjar kunna danserna lite mer. Har också kommit så långt med mitt och Linettes Uf företag så 5 väskor är redan gjorda och på Måndag åker jag på en heldag i Malax och vi skall jobba arslet av oss med företaget. Har också gjort en massa små saker så som varit på några möten, varit på några promenader, firat min andra kompis Linette (jaa jag har 2 av dom och båda är lika härliga). Idag har jag faktisk inte gjort så mycket annat än varit ner till pappa en snabb sväng och sånt liknande små saker. Ni må ha det så bra tills vi hörs nästa gång.Likes

Comments

Här sitter jag i sängen och lyssnar på en pod och har just sakt hejdå åt min käre vän Sara. Detdär lät väldigt ledsamt hahah. Från en sak till en helt annan så i helgen blev det inte att göra någonting. Skulle vara med L och W men av några skäl så blev det uppskjutet till en annan helg så jag tog en hel helg med att bara vara hemma och ta det lugnt med mamma. Var också ledig i måndags och då kunde jag faktiskt SOLA... Vem trodde att jag skulle ligga och sola ute på min lediga dag i september (??) jaa inte jag iallafall. Städade också rummet och gjorde några skoluppgifter, I dag efter skolan åkte jag medsamma och klippte gräs och sedan gjorde jag mig fräschare och så kom Sara hit för att hålla mig sällskap ikväll. Nu sitter jag och väntar på att Idol skall börja och sedan blir det nog att gå och sova medsamma eftersom jag vaknade väldigt tidigt i morse och jag inte hunnit ta min powernap som jag alltid tar haha. Nåjaa i helgen är det lite evenemang som jag skall på så vet inte hur det blir med uppdateringen men vi hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Sista dagen av Augusti och jag kan säga att jag nästan bara är glad att vi äntligen byter månad. Brukar inte vara den gladaste när det byter månader men nujust är jag det. Tycker Seåtember - November är så härliga och fina månader fasst jag inte tycker om all regn, rusk och kyla som de brukar bära med sig. Men alla fina färger som kommer, alla ljus man får tända på kvällarna och alla stora sköna stickade tröjor man får börja bära är bara något av det jag älskar med dessa höst månader. Annars då vad har hänt sedan sist? Jaa egentligen inte så mycket. Jag hade ledig dag i månadgs och då spenderade jag hela dagen i stort sätt med min syster som också hade en ledig dag. Resten av dagarna har jag varit i skolan som vanligt. Vissa dagar har varit tyngre än de andra. I morgon är det äntligen fredag och planerna är inte många. Skall iallafall ha träffis med Linette och Wilma och resten får jag se vad jag hittar på.


Likes

Comments

Tänkte snabbt berätta om det senaste som hänt i mitt super spännande liv. Har börjat skolan och redan gått 2 veckor (!!). Måste ändå säga att dessa 2 veckor har gått mycket snabbare än jag trodde de skulle göra. Har också ganska intressanta ämnen nu just så man har inte allt för tråkigt förutom de dagar när man är lite extra trött och man vet att man måste sitta där från klockan 8 på morgonen till 15.30.Har också varit till Nykarleby på Juthbacka marknad och dagen efter var vi på Power Park sedan ville ingen av oss hem så vi fortsatte våran tripp till Tuuri och var där hela söndagen. Härlig liten minitripp med min far och hans fru. Något annat spännande vet jag inte riktigt om det har hänt. Men i helgen var det så kallade villa avslutningen som vi kallar det här i Österbotten. Vilket ungefär betyder att man slutar vara på villan och sommaren är officiellt slut vilket också har märkts på vädret vi har just nu. Men trots vädret for jag och många andra av mina vänner till en av våra vänners villa i Närpes och satt faktiskt ute och lekte lekar ute fast graderna visade endast på mellan 8-12 grader. Men med goda vänners sällskap är det aldrig för kallt att sitta ute och umgås. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Har förstås fixat med bloggen och kollat några serie avsnitt och plockat lite hallon.

Likes

Comments

Äntligen skall jag få börja blogga på den nya portalen. som jag har kämpat med att få mina gamla inlägg importerade och nu är de äntligen här. Hade inte tänkt göra någon presentation om mig själv eftersom de flesta läsarna ändå hängt med mig från devote. Men sådär snabbt fallom här finns nya läsare så jag heter Angelica Nyroos och bor i Petalax (en liten by utanför Vasa (typ)) med min familj. Jag studerar nu andra året till Merkonom och blir förhoppningsvis även student när jag är klar med mina studier. På fritiden gör jag ungefär det som faller mig in just den dagen hahah. Har som vana också att blogga lite om det jag i stunden kommer på att blogga om så ni kommer få se lite vad jag gör i mitt liv och kanske också några inblickar i mitt fotogalleri eller liknande. Hoppas ni kommer trivas lika mycket som jag redan gör här så hörs vi när vi hörs.


Likes

Comments