Tjeenare!

Sedan senast har en hel del hänt i mitt lilla icke så intressanta liv. Sådär snabbt vad jag nu kommer på är att Zumban har börjat igen, har dock bytt zumba instruktör så det var inte lika roligt som det varit tidigare meen de kanske ändras när man börjar kunna danserna lite mer. Har också kommit så långt med mitt och Linettes Uf företag så 5 väskor är redan gjorda och på Måndag åker jag på en heldag i Malax och vi skall jobba arslet av oss med företaget. Har också gjort en massa små saker så som varit på några möten, varit på några promenader, firat min andra kompis Linette (jaa jag har 2 av dom och båda är lika härliga). Idag har jag faktisk inte gjort så mycket annat än varit ner till pappa en snabb sväng och sånt liknande små saker. Ni må ha det så bra tills vi hörs nästa gång.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag i sängen och lyssnar på en pod och har just sakt hejdå åt min käre vän Sara. Detdär lät väldigt ledsamt hahah. Från en sak till en helt annan så i helgen blev det inte att göra någonting. Skulle vara med L och W men av några skäl så blev det uppskjutet till en annan helg så jag tog en hel helg med att bara vara hemma och ta det lugnt med mamma. Var också ledig i måndags och då kunde jag faktiskt SOLA... Vem trodde att jag skulle ligga och sola ute på min lediga dag i september (??) jaa inte jag iallafall. Städade också rummet och gjorde några skoluppgifter, I dag efter skolan åkte jag medsamma och klippte gräs och sedan gjorde jag mig fräschare och så kom Sara hit för att hålla mig sällskap ikväll. Nu sitter jag och väntar på att Idol skall börja och sedan blir det nog att gå och sova medsamma eftersom jag vaknade väldigt tidigt i morse och jag inte hunnit ta min powernap som jag alltid tar haha. Nåjaa i helgen är det lite evenemang som jag skall på så vet inte hur det blir med uppdateringen men vi hörs när vi hörs.

Likes

Comments

Sista dagen av Augusti och jag kan säga att jag nästan bara är glad att vi äntligen byter månad. Brukar inte vara den gladaste när det byter månader men nujust är jag det. Tycker Seåtember - November är så härliga och fina månader fasst jag inte tycker om all regn, rusk och kyla som de brukar bära med sig. Men alla fina färger som kommer, alla ljus man får tända på kvällarna och alla stora sköna stickade tröjor man får börja bära är bara något av det jag älskar med dessa höst månader. Annars då vad har hänt sedan sist? Jaa egentligen inte så mycket. Jag hade ledig dag i månadgs och då spenderade jag hela dagen i stort sätt med min syster som också hade en ledig dag. Resten av dagarna har jag varit i skolan som vanligt. Vissa dagar har varit tyngre än de andra. I morgon är det äntligen fredag och planerna är inte många. Skall iallafall ha träffis med Linette och Wilma och resten får jag se vad jag hittar på.


Likes

Comments

Tänkte snabbt berätta om det senaste som hänt i mitt super spännande liv. Har börjat skolan och redan gått 2 veckor (!!). Måste ändå säga att dessa 2 veckor har gått mycket snabbare än jag trodde de skulle göra. Har också ganska intressanta ämnen nu just så man har inte allt för tråkigt förutom de dagar när man är lite extra trött och man vet att man måste sitta där från klockan 8 på morgonen till 15.30.Har också varit till Nykarleby på Juthbacka marknad och dagen efter var vi på Power Park sedan ville ingen av oss hem så vi fortsatte våran tripp till Tuuri och var där hela söndagen. Härlig liten minitripp med min far och hans fru. Något annat spännande vet jag inte riktigt om det har hänt. Men i helgen var det så kallade villa avslutningen som vi kallar det här i Österbotten. Vilket ungefär betyder att man slutar vara på villan och sommaren är officiellt slut vilket också har märkts på vädret vi har just nu. Men trots vädret for jag och många andra av mina vänner till en av våra vänners villa i Närpes och satt faktiskt ute och lekte lekar ute fast graderna visade endast på mellan 8-12 grader. Men med goda vänners sällskap är det aldrig för kallt att sitta ute och umgås. Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Har förstås fixat med bloggen och kollat några serie avsnitt och plockat lite hallon.

Likes

Comments

Äntligen skall jag få börja blogga på den nya portalen. som jag har kämpat med att få mina gamla inlägg importerade och nu är de äntligen här. Hade inte tänkt göra någon presentation om mig själv eftersom de flesta läsarna ändå hängt med mig från devote. Men sådär snabbt fallom här finns nya läsare så jag heter Angelica Nyroos och bor i Petalax (en liten by utanför Vasa (typ)) med min familj. Jag studerar nu andra året till Merkonom och blir förhoppningsvis även student när jag är klar med mina studier. På fritiden gör jag ungefär det som faller mig in just den dagen hahah. Har som vana också att blogga lite om det jag i stunden kommer på att blogga om så ni kommer få se lite vad jag gör i mitt liv och kanske också några inblickar i mitt fotogalleri eller liknande. Hoppas ni kommer trivas lika mycket som jag redan gör här så hörs vi när vi hörs.


Likes

Comments

Sommarlovet börjar närma sig sitt slut och jag åker tillbaka till skolan och rutinerna nu redan på Fredag så imorgon är min sista lediga dag. Sedan sist har vi gått in i Augusti månad men jag har ändå inte känt något av sommaren så som man brukar göra i Augusti. Vad annat har hänt sedan sist då? Jaa inte så mycket. Jag har jobbat lite,Geocachat i mängd och massor (min och syrrans nyaste favorit hobby), varit till Vasa och handlat lite nödvändiga saker till skolan och en superfin klänning på REAn och en "party väska" och även blivit ägare till en ny telefon så nu hoppas jag på att få bättre bilder till bloggen utan att behöva använda min systemkamera. Jaa int vet jag vad annat jag har att berätt så vi synns när det trycker på nästa gång

Likes

Comments

Jag särriöst skäms över mig själv som har låtit bloggen stå helt tyst medan jag har gjort en massa roliga saker. Några saker som jag gjort sedan sist, Jobbat 2 veckor på simskolan med världens bästa kollegor och barn, gästspelat teatern och träffat Emilia och Wilma, haft pizzadejt med Linette och Wilma, varit till Åminne och kollat på Lasse Stefanz, Varit till Kristinestad på marknad, Spenderat några timmar med E och N som var här på semester och en del andra saker. Här nedan kommer lite bilder från senaste tiden och sådana bilder som passar på min blogg. 

Likes

Comments

Lite på en vecka sedan jag hörde av mig här nu igen. Mycket har inte hänt sedan sist men vi har iallafall hunnit ha premiär av årets bykiston "ett gräsligt veckoslut" och även spelat 2 föreställningar. Föreställningarna har gått som smort och alla har hittills varit nöjda över årets pjäs. Annars så har jag och syster planerat och förberett gårdsloppis som vi hade i Petalax över helgen. Vi var även med själva men kan säga att det var nog lite drag mot vad vi hade förväntat oss men vi hade iallafall tur med vädret. På lördags kvällen var jag även till Pörtom och "satte av kvällen" där med några kompisar och klockan var närmare 2 när jag var hemma fasst alarmet ringde 7.30 på söndagen, men vad gör man inte för sina vänner? Vi har även hafft årets första åska på besök och fasst jag alltid har hatat åskan så tyckte jag faktiskt att det var lite mysit denna gång. I måndags var även jag och A till faster på "plättkalas" och upplevde gamla minnen och det ända vi kunde påstå när vi for därifrån var att detta gör vi verkligen om.  

Planerna framöver är halft oklara men jag skall iallafall träffa Sara, ha föreställning, åka på Åminne på fredagen och kanske prova på pizzorna nere vid byns alldeles egna pizzeria som faktiskt öppnar idag. 

Likes

Comments

Midsommaren kom snabbare än man hann tänka men den for lika snabbt också. På fredagen gjorde jag mig färdig och blev skjutsad till en 18 års fest som de hade ordnat åt tre helt underbara människor. Träffade många som jag inte träffat på länge och kvällen var inget annat förutom bra. Alla var glada (för det mesta) och på feststämning så inget kunde vara sämre än det var. La mig ner i sängen klockan 2 och somnade medsamma. Hela Lördagen låg jag i sängen typ men mot kvällen så trotsade jag och många andra vädret och drog till Fagerö. Var först på en förfest och tog bussen till Fagerö. Var nog inte många som var lika osmarta som oss så det var lite folk men jag hade bra sällskap med mig och även denna kväll blev precis som jag ville. Kort och gott sagt kan jag säga att jag hade en av de bättre midsommrarna och en midsommar jag sent kommer glömma.

Duktig som man är dock så har man inga bilder som riktigt passa in på bloggen så dethär blir tyvärr ett bildlöst inlägg men hoppas ni klarar er :D

Likes

Comments