Allmänt

Har haft mycket kul den senaste tiden. Dagarna har varit fyllda av fiske, pizza. Samt i fredags så var jag på Linköpings träffen som var väldigt kul. 

Nu sitter man i soffan med familjen o njuter av att dagen börjar närma sig sitt slut. Tycker att det har varit en väldigt lång dag.
Så det ska  bli kul att faktiskt gå o lägga mig haha.
Imorgon ska väll jag försöka skissa upp en tatuerings skiss till en kompis sedan fortsätta med lackerings teknik.
Mamma har äntligen gått med på att lära mig lackera. Så förhoppningsvis så kan jag snart skapa mina idéer på en bil o inte bara papper ^^

Aja, god natt!

Foto: Angelica Nordahl

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Fiske turer, lek och träning samt mys med Bamse, Jobb och Plugg är det som har fyllt de senaste veckorna.

Det har varit helt underbart oavsett de små bråken som uppstått ibland haha.
Har massvis av foton från Borensberg som jag inte har laddat upp på datorn ännu, men när det är gjort så kommer jag att lägga upp bilderna.

Ha en god kväll!

Foto: Angelica Nordahl

Likes

Comments

Hej, på er alla. Nu tänkte jag äntligen sätta mig ner och skriva ett inlägg på bloggen som jag inte gjort på länge.

Det har hänt så mycket den senaste tiden. Men känner inte något stort behov eller någon vilja till att skriva allt som händer på bloggen. Men nu ska jag försöka vara lite mer aktiv iallafall.

Några saker som har hänt under tiden då jag inte varit aktiv på bloggen är: Jag tog studenten, jag var i Västervik med en god vän och tog en massa fina foton. Sedan så var jag på Kolmården o fotade massor. Över 1000 kort haha. Nu håller jag på att fixa ett jobb! Så om några veckor ska jag ut på mitt första jobb uppdrag i Norge.

Nehe, nu tänkte jag ladda upp lite bilder sedan packa då jag ska på fiske resa ikväll! :)

Alla foton är tagna av mig.

Likes

Comments

Allmänt

Reign

Serien handlar om Mary, Queen of Scots som har som barn levt i ett kloster för att skydda henne. Hon har även som barn blivit trolovad till Frankrikes blivande kung, Francis. Efter ett mord försök tvingas hon att åka till Frankrikes hov för ytterligare beskydd och sedan för att fullfölja planen om att skaffa en allians med Frankrike genom att gifta sig med Francis. Alliansen är väldigt viktig då Skottland är i krig med England och behöver Frankrikes hjälp. Men mycket problem, ondska, sexuella intriger och mysterier hemsöker slottet och dess människor inuti. Mycket ställs på prov i det Franska hovet som ska lösas medan Mary kämpar för att behålla planen om alliansen som Skottland behöver som mest för att klara kriget.


The 100

Det har gått 97 år sedan ett kärnvapenkrig utplånade allt liv på jorden. Men i omloppsbana ovanför hade 12 nationer bemannade rymdstationer som slog ihop sig till en enda stor kallad "Arken". Där försöker dom överleva i väntan på att jorden åter igen ska bli beboelig så att de kan återvända. Men Arken börjar nu att bli döende och ledningen bestämmer sig för att skicka 100 kriminella ungdomar från Arken ner till jorden för att undersöka om den har blivit beboelig. Väl där nere inser de snart att allt liv på jorden är långt ifrån utplånat och att de inte är ensamma. Där kommer de att bli testade av sig själva, av naturen och av de människor som lever på ytan. Där nere möter de många hinder som måste övervinnas om en ny civilisation någonsin ska kunna byggas.

Empire

Empire är en musikalisk drama serie som utspelar sig i New York. Serien kretsar kring ett underhållnings företag som drivs av den välkända familjen Lyon. I serien får man även följa dramatiken i familjen och den ständiga maktkampen om att driva företaget. Lyon familjen testas på mycket som de måste överkomma på bästa sätt för att inte sätta företaget på spel. Även kärlek, hat, makt och problem från det mörka förflutna jagar familjen som de måste övervinna samtidigt göra att dom vänder sig mot varandra.

Grimm

Serien utspelar sig i Portland, Oregon. Mordutredaren Nick Burkhardt får veta att han är ättling till en grupp jägare som kallas för "Grimms" och som kämpar för att hålla mänskligheten säker från det övernaturliga i världen. Han blir så småningom medveten om sitt öde och då måste han skydda varje person från de övernaturliga väsen som gömmer sig i vissa människor. Dessa väsen kallas för "wesen" efter tyskans "Wesen". Till sin hjälp att bekämpa de ondskefulla wesens har han sin reformerad wesenvän Monroe och arbetskamraten polismannen Hank Griffin senare även sin medhjälpare Wu.


Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon på er!
Det blir ett tidigt inlägg idag. Har ändå inget att göra och kan inte somna om pga solen c:

I veckan var jag och fixade mitt hår då min syrra behövde en modell så jag ställde upp.
Hade inte tänkt göra någonting med mitt hår i början men måste säga att resultatet vart jag super nöjd med!

Nej nu ska jag försöka sova någon timme till sen får jag se vad jag hittar på.

Ha en bra morgon allesammans!

Kände för att ta en liten ljusare och en mörkare bild.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon på er alla!
Har precis ätit frukost och fixat mig lite.
Funderar på att spela lite då jag är rätt trött från igår, så orkar inte göra någonting just nu haha. Sen får jag se vad jag hittar på.. vem vet?

Längtar till jag får pengar så kan jag köpa min student klänning och student skor samt nya tränings skor. Mycket pengar som ska spenderas men det är värt det den här gången!

Har även sökt jobb så får se om jag får komma på en intervju.

Nu tänkte jag som sagt spela lite!
Hoppas ni får en bra dag. Kramar.

Likes

Comments

Allmänt

Goddag!

Såå igår fick jag beskedet att jag har blivit antagen till Military Weekend. Jippi haha känner typ att jag inte behöver vara så nervös men aja. Behöver köpa ett par nya träningsskor då mina är lite trasiga här och var, har ju dom ändå bara när jag går ut med Bamse så kommer inte att slänga dom. Men känner för att jag vill ha några liiite finare och hela för att träna i haha. Så får väll slänga ut lite pengar på det (är så himla snål egentligen).

Sedan har jag äntligen börjat komma ifatt lite i skolan, håller på att göra rester för fullt. Är inte så mycket ändå men man känner att studenten närmar sig med fart.

Men nu ska jag fixa lite mat till Bamse och sedan plugga,

Kramar.

​Har blivit lite mycket bilder på mig haha, har inte varit ute o fotat mycket på sista tiden c: 

Likes

Comments

Allmänt

Hej på er!
Andra dagen nu då utan glasögon och det går bra än så länge.. men längtar så otroligt mycket tills de är lagade och klara att hämta ut. Så man kan hitta på saker utan att bli illamående eller få ont i huvudet. Men det är bara att le och se glad ut! Finns värre saker.

Nu fumderar jag på att måla lite. Det var faktiskt ett bra tag sedan.. eller spela något som också var ett tag sen. hmmm får se.

kram på er!

Likes

Comments

Allmänt

    Godmorgon på er!
Nu har jag precis ätit frukost och ska snart göra i ordning mig. Ska iväg och fira min morbror som fyller 65 år. Efter det får jag se vad jag hittar på haha.

Sitter mest o väntar på att mina glasögon ska bli lagade då en båge gick av igår... så blir en glasögon fri vecka.

Ha det bra!

Likes

Comments

Allmänt

God kväll på er!
Sitter just nu och försöker få ihop ett vettigt personligt brev. Har precis skrivit klart mitt CV. Så nu ska jag fortsätta att skriva sen ska jag ta en muffins som jag hör att min lillasyster skulle baka haha.

Idag var det ingen skola sååå skönt. Har inte alls gjort mycket förutom att plugga. Men imorgon så blir det att gå till skolan och ha religion samt fixa lite rester.

Kram!

Likes

Comments