Då var jag hemma ifrån shoppingrundan och det blev lite nytt smink. Jag har aldrig testat dessa produkter förut så jag tänkte att jag kunde göra en review på dem om någon vecka eller så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan!
Just nu sitter jag och Amanda på Scandic City och äter frukost, riktigt gott. Vi lär sitta här i 30 minuter till då affärerna i stan öppnar, så det blir en liten shoppingrunda. Efter shoppingen blir det ett gympass. Hur bra dag? Och inte nog med det så har jag praktik ikväll, denna dag kan nog inte bli så mycket bättre.
Vad har ni för er idag? Kram.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er❣️
Herregud vad lite jag bloggar nu för tiden, jag kände att det är dags för en liten update. Det har varit väldigt mycket på senaste, massa möten med skolan och kuratorer och läkare osv. Nästa vecka ska jag försöka att komma på fötterna igen, med rutiner osv. Jag ska börja skolan igen, dock inte på full tid utan jag ska bara läsa vårdämnena.
Ikväll blir det hockey.
Kram.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag står det shopping på schemat. Jag tänkte leta efter en ny klänning att ha i helgen och lite nytt smink. Vad jag köpt får ni se ikväll.
Kramar.

Likes

Comments

Halloj!
Onsdag idag vilket betyder lillördag så ikväll får det bli Vinkväll med några vänner. Jag och Matilda hade just pannkaksfrukost sådär klockan 14 på dagen och nu ska hon åka och jobba. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu men någonting ska jag väl hitta på.
Vad gör ni idag? Kramar.

Likes

Comments

Godmorgon hjärtan!
Blev väckt klockan 12.00 med frukost på sängen av Matilda. Jag är så himla tacksam för alla fina vänner jag har som stöttar mig just nu, vad hade jag gjort utan er?
Idag ska jag försöka städa lite hemma och även träffa Wilma så det blir nog en bra dag!
Kramar.

Likes

Comments

Ikväll fick det bli myskväll hemma hos Matilda, frukt och PH på teven. Riktigt bra kväll med en av de bättre.

Likes

Comments

Hej på er!
Så himla skönt att det äntligen är sportlov, verkligen välbehövligt! Jag har varit sjukskriven ett tag ifrån skolan nu så detta lov får gå åt att vila upp sig och sen är jag förmodligen back on track.
Nu ska jag käka lite frukost och sedan fixa mig. Jag har varit borta så länge ifrån bloggen nu, är allt bra med er?
Kramar!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag hade världens mysigaste kväll igår med Matilda, vi käkade på the bullbar, riktigt smarrigt! Sedan blev det ju såklart en drink på det hihi.
Vad gjorde ni? Kram.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har verkligen varit super dålig på att blogga ett tag nu, det har helt enkelt varit för mycket runtomkring mig. Om allt går som planerat så är jag nog tillbaka nästa vecka med ny energi.
De tre senaste veckorna har nog varit de jobbigaste dagarna i hela mitt liv, min psykiska hälsa har varit väldigt låg. Men det är viktigt att inte bara fly ifrån sina problem, därför ska jag tillåta mig själv att vara deppig denna vecka ut och sen komma tillbaka starkare än någonsin.
Jag och Matilda har bord bokat klockan 20.00 ikväll och efter det ska jag träffa en annan hihi;) Gör ni något speciellt idag på alla-hjärtans-dag?
Massa kramar till er!!

Likes

Comments