IT'S A BEAUTY JUNGLE OUT THERE, STAY GLOSSY & ENJOY IT!

Dry shampoo och 20 % ifrån Maria Nila. After sun lotion ifrån Monu Professional Skincare. One minute mask ifrån Biorè.

Banana setting powder ifrån Bellapierre. Glow milk ifrån The Beauty Crop.

2 månader gratis på viaplay.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har verkligen haft en underbar dag, helt felfri. Efter mitt förra inlägg var jag iväg till stan och lunchade med två vänner, vi hade det jätte trevligt! Jag fyndade även några plagg inne på Gina Tricot (inlägg på det kommer imorgon). Lite senare hamnade jag och Isabel i en båt och spenderade resten av kvällen ute på sjön. Alltså hur mysigt?? Jag är heeelt slut nu!
Vad har ni gjort idag? Kram.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!

Idag är jag super pigg, vaknade redan klockan 08 och drog efter det iväg till gymmet ganska så direkt (nu ska jag inte leka duktig och tro att jag är något träningsfreak, detta var första gången på länge som jag var där haha). Jag tycker ändå att det gick väldigt bra! Jag är nöjd. Igår slängde jag ihop en chiapudding som jag nu precis toppat med frukt och frön så det får bli min frukost idag.

Dagens planer? Idag står det lunch på stan med några vänner på schemat. Annars har jag inte så mycket planerat, måste städa här hemma så jag lär göra det ikväll.

Jag önskar alla en super fin dag, kram!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!
Bananpannkisar till frukost idag, så himla gott och enkelt att laga!
Recept:
2 ägg
1 banan
Sedan mixar man bara ihop allt till en skummig smet och steker.
Dagens planer? Jag och Isabel följde med pappa till Hagfors idag så vi blir släppta vid en strand där för lite sol och bad. Såå mysigt!
Kram.

Likes

Comments

Fick bli räksmörgås på Värmskogs Café idag.
Hur gott såg inte detta ut??

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Jag har inte bloggat på flera dagar nu, vart tog jag vägen?? Förra helgen var det bara fest och jag hade så jävla roligt rent ut sagt. Ni vet när man är hur pigg som helst och självförtoendet är på topp då kan ju inget gå fel. Förutom någon dag efter då jag blev sjuk, men det var ju helt klart värt det haha. Mina senaste dagar har alltså tillbringats i sängen men idag är jag på benen igen, inte helt pigg men betydligt mycket piggare. Ikväll ska jag vara barnvakt, hur mysigt?? Det är Matildas lillebror som är drygt 2 år, ett riktigt charmtroll verkligen. Ska försöka få ut Matilda på lite käk någonstans i stan innan också eftersom att hon precis fyllt 18.

Fick hem massa lösfransar ifrån wish.com igår och jag väntar på ännu fler. Dessa är mina favoriter. LÄNK

Likes

Comments

Mitt löshår kom hem idag, wiho!! Jag är super nöjd, vad tycker ni? Jag köpte ett clip-on sett då jag trivs i mitt korta hår också, så nu kan jag välja hur jag vill se ut ifrån dag till dag, perfekt.

LÄNK- Clip on

Likes

Comments