Godmorgon!

Sitter i sängen och käkar frulle, vid fönstret. Mitt favoritställe.

Hoppas att ni får en underbar dag!

Kraam

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hjärtan!
Humöret på topp här, lite trött bara men vad gör det när man ändå bara ska vara hemma under kvällen. Vet ni vad jag har gjort hihi? Jag vår på en skönhetssalong förut, planen var bara att prata om fillers och boka in en tid. Nu sitter jag här hemma med svullna läppar, jag blev sååå sugen på att fylla läpparna att jag gjorde det idag. Bilder kommer när svullnaden har lagt sig! Jag är super nöjd, vill inte att svullnaden ska lägga sig haha. Har ytterligare en tid i februari.

Tog några selfies imorse, så på bilderna har jag alltså inga fillers!

Kraaaam

Likes

Comments

Hej på er!
Jag gick precis och la mig, helt slut efter denna dag. Skönt att det bara är skola i 3 dagar för min del denna vecka och sen praktik i 5 veckor igen. Sköönt!

Jag och Ellen tog en sväng på stan efter skolan, det blev dock ingen lång tur där. Vår sista ork tog oss till Redfellas, ÄLSKAR.

Jag skulle egentligen bara köpa en bh idag men då hittade jag även denna klänning för bara 100:-, kunde inte stå emot då ju..

Planer?
Jag bokade konsultations tid för fillers idag, så imorgon ska jag till en klinik här i Karlstad. Äntligen ska jag fylla mina läppar. Såå taggad!

Kraaaam

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!
Jag kom precis hem ifrån stan, varit på ett möte och efter det blev det en shoppingrunda med Matilda och hennes kille. Jag fyndade även idag några saker, inlägg kommer sen!

Fick bli mackor till lunch, orkade verkligen inte laga någonting. Nu ska jag vila en stund innan jag sätter igång med städning här hemma.

KRAM

Likes

Comments

Nya älskade, underbara, supersnygga skor ifrån Zalando. Vem mer än jag kan bli tok kär i ett par skor?

LÄNK- Zalando skor

Likes

Comments