Hej på er!
Jag hade världens mysigaste kväll igår med Matilda, vi käkade på the bullbar, riktigt smarrigt! Sedan blev det ju såklart en drink på det hihi.
Vad gjorde ni? Kram.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har verkligen varit super dålig på att blogga ett tag nu, det har helt enkelt varit för mycket runtomkring mig. Om allt går som planerat så är jag nog tillbaka nästa vecka med ny energi.
De tre senaste veckorna har nog varit de jobbigaste dagarna i hela mitt liv, min psykiska hälsa har varit väldigt låg. Men det är viktigt att inte bara fly ifrån sina problem, därför ska jag tillåta mig själv att vara deppig denna vecka ut och sen komma tillbaka starkare än någonsin.
Jag och Matilda har bord bokat klockan 20.00 ikväll och efter det ska jag träffa en annan hihi;) Gör ni något speciellt idag på alla-hjärtans-dag?
Massa kramar till er!!

Likes

Comments

Älskar, älskar, älskar skor!! Dessa är ifrån din sko. Fick med mig lite sminkprodukter hem också.
Nu ska jag festa, vad gör ni ikväll?💋
Kramar.

Likes

Comments

Jag väljer att dela med mig av mina tankar, ifall någon känner igen sig.
På slutet står jag alltid ensam. Jag förstår inte vad jag gör för fel. Igenom hela mitt liv har "vänner" kommit och gått. Jag blir alltid lämnad och jag förstår inte vad jag gör för fel, detta gäller både killar som jag har träffat och vänner som jag har haft. Min tillit till folk finns inte längre, jag litar inte ens på mig själv.
Just nu har jag kommit in i en väldigt ond cirkel, skolan går dåligt, jag äter inte alls mycket, jag rör inte på mig och jag får inte nog med sömn. Det är jobbigt, det är väldigt jobbigt och jag förstår inte vad jag gör för fel, eller vad jag någonsin har gjort för att förtjäna detta.
Ibland tar ångesten över, det är precis vad den har gjort just nu. Jag hatar min ångest. Den har blivit en del av mitt liv och jag vet inte ens vem jag hade varit som person utan den.

​För mig​ så är det så himla viktigt att man delar med sig om detta, psykisk ohälsa ska man inte skämmas över. Det är ett ämne som man behöver prata mer om. 

Likes

Comments

Hej på er!
Stannade hemma ifrån skolan idag då jag inte alls mår bra. Jag gick och köpte mig jordgubbar och lite annat smaskigt.
Kram.

Likes

Comments

Nu kommer bilderna ifrån förra helgen i Göteborg. Bättre sent än aldrig haha.

Första kvällen.

Andra dagen/kvällen.

Dessa bilder summerar helgen ganska bra. Jag hade verkligen hur kul som helst!

Likes

Comments

Godmorgon på er.
Just nu ligger jag i sängen och kollar på film och ska faktist unna mig en Ben&Jerry också, det var så länge sen nu. Här ska jag ligga i några timmar tänkte jag och sedan ska jag träffa en kompis i stan och käka. Vad har ni för er idag?

Likes

Comments

Hej på er, hoppas att allt är bra med er.
Jag har världens mysigaste kväll framför mig, jag ska nämligen vara barnvakt åt Matildas lillebror som är 2 år. Senare ikväll när Matilda kommer hem ska vi festa, vad gör ni ikväll?

Likes

Comments

Detta är min outfit för kvällen, min favoritklänning ifrån VILA. Vad gör ni ikväll?

Likes

Comments

Detta var det jag hittade i Göteborg. Super nöjd!

Likes

Comments