.. Och den är så efterlängtad! Jag har varit så otroligt trött hela veckan, somnat när jag har kommit hem från jobbet. Igårkväll somnade jag redan vid halv nio, så idag är jag, förhoppningsvis, pigg och utvilad.

Idag är planen att åka hem till mina föräldrar, för lite mys med bl.a. grillning. Men först tänkte jag börja fixa mig lite för att åka in till stan en sväng. Sommarrean har ju börjat, så det gäller att passa på, haha.

Jag använder typ inte kläder. Eller alltså, på jobbet har jag jobbkläder och när jag kommer hem åker oftast mjukisarna på. Så att köpa massa nya dyra kläder som jag höll på med förr, finns det liksom ingen mening med. Därför är reor bra, snåljåp! ;)

Vad ska ni hitta på idag? :) 

Likes

Comments

Vaknade upp i morse, till strålande väder. Sånt är alltid härligt. Så jag slängde i mig lite frukost, klädde på mig min bikini och gick ut och la mig i solen någon timme. Så skönt!

När jag var klar med solandet så packade jag och A bilen full med allt skräp vi rensade i torsdags. Sen var planen en tur till returpunkten och ett besök hos svärföräldrarna. På returpunkten va det sådan kö, så den får vi ta någon annan dag. Då åkte vi vidare till nästa stopp istället.


Vi åkte ut till ett ställe som heter Djurön, ett naturreservat här i Norrköping. Har aldrig varit där förut, men oj så fint det va! Vi satte oss på ett berg och fikade lite mackor, sen fortsatte vi att promenera lite i skogen.


Titta vad mycket vitsippor det fanns, galet!

Åkte sedan hem till svärföräldrarna igen, tände en grill och grillade lite korv. 

Här är vi fortfarande kvar. Nu ska vi snart se på Mästarnas Mästare innan vi åker hemåt. :)


Likes

Comments

Och så var det dags igen, det här med en ny blogg. Jag vet inte huuur många jag skaffar, för att sedan tröttna på. Jag försöker intala mig själv, att det är faktiskt för min skull jag bloggar. Att om 10, 20 och 30 år ska jag kunna gå in här och kolla vad jag sysslade med på den tiden. Men ne, verkar inte gå så bra. Testade till och med att skriva dagbok för hand en period för ett tag sen. Det funkade till en början, men sen tröttnade, just för att det blev jobbigt att skriva för hand, haha.

Hur som helst. Torsdag idag och Kristi Himmelsfärd, alltså en ledig torsdag. Wihuu! Så skönt när det kommer en ledig dag sådär mitt i veckan ibland. 

Och hos oss behövs den verkligen nu. Vi flyttar om mindre än en månad, har bara helger på oss att fixa och packa osv, då vi jobbar olika tider på vardagarna och vi har inte ens börjat än! Så idag är den dagen här, då vi faktiskt ska börja rensa. Slänga allt vi absolut inte behöver, som har legat i lådor och skåp sen vi flyttade hit för 1,5 år sen. Ska bli spännande och se vad man hittar. 

Och eftersom våren äntligen har bestämt sig för att hitta hit, tänkte vi promenera bort till Halvars för premiärglassen senare sen med. Hur mysigt? :)

Likes

Comments